Poradna duly
Jana Čurdová
Aha..tak to jsem na vas zvedava, kdy prijde na svet
odhadum neverim, nikdo nemuze ani vedet jak se miminkum v brisku dari..ja se nechavam prekvapit. ![]()
@Bobule011 tak tak, jako něco určitě lékaři ví, u mě kontroluje průtoky placentou, a plod.vodu apod. tak z toho snad ví, že mimi nestrádá a dávám mu co proto
ale v té hmotnosti si myslím, že se splést dokážou o dost. Ale zase prý záleží na tom UTZ jako přístroji jaký mají. U nás v Karviné v porodnici mají dosti přesný, ale na ten nechodím. To půjdu až před porodem těsně až to na mě příjde
mým známým ten odhad udělali dobrý, máx. 150 g +-. Což je dobré. Já mám i docela velké bříško, takže si myslím, že bude asi velká, jako tlusťoučká, ale taky to může mást a může to být plodovka. Těžko říci, ale však se dozvíme jaké budou ty naše mimuša už brzy.
Ale přenášet bych teda nechtěla. ![]()
@Bobule011 tak to budes mit pekneho cvaldu vsak hlavne aby byl zdravy to je dulezite
.kdo vi jaky budu mit odhad ja ale jestli kazdy tyden pribere 100g tak neco malo pres 3kila.
@Vejunka1 tak zkus mozna to pomuze ale kdyz se malemu nebude chtit tak s nim nehnes.se mu libi v domecku
![]()
Pane bože! Já už chci porodit! Celý těhotenství v klidu a teď ke konci už nemůžu! Nohy mám jak slon, ruce taky, záda, břicho bolí. Poslíčky mám taky… Hrůza! Dneska jsem byla na kontrole a mám přijít zas za týden. Už jsem myslela, že si mě tam dneska nechají a nic ![]()
@katja.kuerti Bobkůůů, to chceme taky skoro všechny a který jsi týdeník? Je to fuška že? ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám, že už bych taky ráda porodila.Dnes jsem 37+1 a už si říkám, kéž by se mrňousovi za chtělo na svět trošku dřív
Jsem jak balvan - hrůza ![]()
@emys
vítej mezi hrošice
( tím nehci žádnou urazit ) já se za hrošici, vorvanici, slonici považuji
já mám přes pupík 114 cm ![]()
@katja.kuerti ahoj to jsi ted popsala me ne
me se dnes sestricka ptala jestli mi opuchaji ruce nohy a ja ze vsechno
taky me boli zada nohy nastesti poslicky v klidu. nekdy si rikam kez uz by to bylo ale at radsi jeste chvili zustane.
@emys ahoj ja jsem dnes 36 a nekdy bych uz to chtela mit za sebou ale maly at jeste zustane je jeste malinky ![]()
@adelka87 no já se raději měřit nebudu
mohlo by to se mnou seknout
podle mojí váhy mám nahoře 13 kilo, což bych řekla je max.co unesu
a doufám, že to taky půjde dolů - s prvním jsem to měla dole do měsíce po porodu, ale to mi bylo taky skoro o deset let míň
a jinak souhlasím se všemi zvířátka co jsi popsala - to jsem celá jááááá ![]()
@emys Jujda já mám 18 kg nahoře a to jsem 36+5 tt takže kde je do 40 tt. Ale je to mé první těhu tak si dopřávám
až někdy bude druhé tak už budu vědět co a jak a uvidíme
Je už jedno kolik bude kg nahoře, hlavně ať je malá naprosto zdravá a v pořádku. A pak ty kila nějak někdy shodím
teda doufám
nikdy jsem neměla s váhou problém, tak uvidíme jak se mé tělo s tím popere. Ale teď jak se vidím, mám dost ![]()
Maminky máte už vymyšleno jak dáte babičkám, dědečkům, stréjdám, tetám, známým, kamarádům apod. vědět, že se Vaše mimi narodilo? Jestli budete rozesílat sms, mms a s jakým textem? ![]()
Holky, budˇte rádi, že máte mimoušky ještě v bříšku a užívejte si těhulkování. Až se vám narodí, tak nebudete vědět, kam dřív skočit a na odpočinek nebo vůbec čas. A rozhodně je lepší přenášet než rodit tedˇ předčasně
@marvcel koukam ze jsi i tady zavitala ![]()
.
@adelka87 no manzel to asi ohlasi na.fb kamaradum jinak co maji znami wats app tak jim to.pres to poslu jestli vic co to je za aplikace neco jako sms ale posilas zadara o fotky jinak asi pak sms kou
Já se na ten frmol těším
jedno dítě už mám, takže vím co mě čeká
Takhle jsem naprosto k ničemu - všechno mě bolí, nemůžu se skoro hýbat a funím jak lokomotiva ![]()