LEDŇÁTKA 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4221
19.5.09 13:49
Daisyzbopo píše:
majuska píše:
Lendik píše:to je u mě jedno, když není krám, tak si rozpustím máslo a do toho zamíchám cukr a granko (prostě něco jako krupicová kaše bez kaše hi hi)
Ty vole, tak to je moc! :lol: Asi fakt to kojení dá tělu zabrat, co? :D
Lendíku:Tě uškrtím!mám chuť na krupičku s čokoškou!A nemůžu to, ach jo! :lol:

tam není ani krupička, ani čokoška :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 13:54
Lendik píše:
Daisyzbopo píše:
majuska píše:
Lendik píše:to je u mě jedno, když není krám, tak si rozpustím máslo a do toho zamíchám cukr a granko (prostě něco jako krupicová kaše bez kaše hi hi)
Ty vole, tak to je moc! :lol: Asi fakt to kojení dá tělu zabrat, co? :D
Lendíku:Tě uškrtím!mám chuť na krupičku s čokoškou!A nemůžu to, ach jo! :lol:
tam není ani krupička, ani čokoška :wink:

Vím ale připoměla jsi mi jí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.5.09 13:54

Nazdar bazar,

tak my byli dnes na kyčlích. Všechno v naprostým pořádku, ale stejně máme přijít ještě na konci července.
Když jí dělali sono, tak paní doktorka povídá: ‚Tak kolikpak je vám?‘ a když jsem jí řekla, že jí teprve budou za týden tři měsíce, tak nechtěla věřit a říkala, že je to obřík..................drzoun jeden drzá :evil: :lol:, bych chtěla vidět, kdyby tam měla Sama nebo Vendulku …je fakt, že ona je teď ještě víc napucaná a to jí jen těch 180 pětkrát denně, jak je na Bebě napsáno. V noci spí od těch osmi minimálně do pěti, takže nevím, nevím… :roll: :roll: :roll:

Aramis , doufám, že nepřestaneš chodit!!!

Jo a dnes mám výročí…přesně před rokem jsem to naposledy dostala…no, ale teď už to mám znova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 14:00

jdem ven.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
19.5.09 14:02
DuantNefret píše:Aramis , doufám, že nepřestaneš chodit!!!

Duant, těžce to rozmýšlím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
19.5.09 14:08

Duant :) tak to jsme na tom stejně :( a kolik, že malá váží?

Samík mi konečně usnul, tak jdu se sebou něco udělat

Měla bych víc fotit…máme málo fotek, vždycky zapomenu foták doma

pěkný den, všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4221
19.5.09 14:10

Kuk

já jen v rychlosti. Dneska jsem byli na očkování na tom Synflorixu. Noc a ráno za prd - pořád řve. Nevím co mu je, buď bříško - i když docela kadí - nebo že by zoubky?

Teď ještě spinká, ale zdá se mi nějakej bílej…chjooo

Sežrala jsem milu a půl mléčné čokošky…sorry (ale na nervy fakt žužo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
19.5.09 14:14

Lendiku tak snad se to zlepší, a teď když ještě dostal tu injekci…snad to nebude horší…
svítí tu sluníčko ,jsem ale tak líná jít ven, půjdem až za dvě hodiny s taťkou, nějak mě přestalo bavit chodit s kočárem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
19.5.09 14:24

Nazdárek,

tak kdepak jste s tím hezkým počasím. :evil: :evil: :evil:

My byli celé dopolko u tchánovců. Zítra jim budou měnit okna, tak jsme jim všechno zakrývali igelitem. Byli jsme i s dětma, tak bylo veselo. Chvílemi někdo chytal nerva, no prostě veselo. :lol: :lol: :lol: Po obědě jsme rychle vypadli a cestou domů zase hysterčil Daník. Ječel, vyváděl, že jsem ho nemohla dostat domů a pak asi do postele. :-( No nakonec jsem ho ukecala a už spí a Vendulka taky. Já jsem nějaká hotová, ale mám tu práci, takže jsem si nešla odpočinout. :-(
Dietku se snažím dodržovat, ale časově nějak nezvládám dopolední svačinu. A sladké mě zatím nebere, ale absťák teprve příjde. Včera jsem cvičila na orbitreku a tak bych chtěla dneska trošku posilovat, budu to totiž střídat.
Až se děti vzbudí, vyrazíme na nákup. Zase nevím, co mám zítra vařit. Jo a ve čtvrtek jdeme opět ke tchánovcům pomoct s uklízením. Naštěstí tu bude moje mamka, takže půjdeme bez dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
19.5.09 14:28

ahoj kecalky,

něco jsem prolítla, takže jen:

Mací - tuhle mastičku používám taky na Káti ekzém a vždy se to zlepší. na promazávání máme Excipila mastný krém, jo a mací k té stravě, je nejlešpí zkusit eliminační dietu, nemusí mu vadit zdaleka všechno.

jinak mi prosím písnět, kde a jak se dostanu do naší fotogalerie a do diskuze po uzamčení. Fakt to všechno nedočtu.

Jo a někde jsem tu zahlídla sraz v Jihlavě?????

Snad se mi večer podaří juknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
19.5.09 14:44
Tea1 píše:
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě :cry:
písni mi sz s adresou, večer si tu vaší prdel zadám do navigace :lol:
Ty vole,prej prdel :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.5.09 14:46
GAVOTTKA píše:
Tea1 píše:
Nevim, jak se ti to hodí? Třeba tak v 9 nebo v 10 že bysme vyjeli…doufám, že mi nebude moc vyvádět v autě :cry:

No, tak to ti přeju úspěšnou cestu…mě navigace táhla na okružní jízdu republikou! :evil: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
19.5.09 14:48

PETULO-do fotogalerie se dostanes normalne,kdyz si clen skupiny.A po uzamceni prejdes ne do Stejny mesic porodu ale do Skupiny,je to uplne dole a tam budou Lednatka.SAMOTKO-tak u nas je teda krasne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7926
19.5.09 14:52
DuantNefret píše:
GAVOTTKA píše:
Tea1 píše:
No, tak to ti přeju úspěšnou cestu…mě navigace táhla na okružní jízdu republikou! :evil: :roll: :lol:

No to mi ani neříkej, doufám, že když to zadám tady od nás, že mě to vyžene někudy na ten Brandejs, jak jezdí Gav…
no jsem na to zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
19.5.09 14:52
Lendik píše:
majuska píše:
Tea1 píše:A myslim si, že hlásit se budou další i po uzamčení. U nás to tak bylo a vžycky sme nový členy přijaly.
A jak se sem dostanou po uzamčení??
Nedostanou,kdyz je nepustim :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí