Lednová miminka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
24.8.12 21:08

Můj Matyášek zatím nic kromě mlíka nechce, tak to nechám na konec měsíce, až mu bude 7m. JInak máme asi 10 kilo, 75 cm, a válíme sudy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.8.12 21:24

Nikolka k dopolední svačince ovocnou přesnídávku, k obědu zeleninku s masem a večer kaši. Jinak kojení. Teď papá už všechno s chutí, ale zpočátku jsme bojovaly s ovocem, což mě celkem překvapilo. Jinak zatím se přetáčí na bříško a nazpátek na záda. Vozíte už ve sporťáku nebo ještě v korbičce? My v korbičce, ale pokud nespinká tak tam strašně bulí. Takže si musím cesty plánovat aby spala a když se náhodou někde zdržím tak jdem domů buď s řevem nebo ji nesu na ruce.Tak už asi předělám kočárek na sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
24.8.12 22:04

Tak v korbičce už nevozíme. V červenci jsme byly dva týdny u babičky a byl to horor, protože se tam začala přetáčet i v korbičce a koukat ven, pak začala vylézat, musela jsem koupit kšíry a opatrně jezdit, aby se nebouchala hlavou o kraje :-))) A taky jsme měli po spánku v kočárku. Úplný tankista. Teď je ve sporťáku a naprosto spokojená, baba zvědavá :-)

Jinak Slavusko, kdy se narodil Matyášek? Je to teda pořádný chlap!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
24.8.12 22:05

Ještě jsem se chtěla zeptat, jaké maso k těm obědům vaříte? Já dělala hovězí, ale má asi moc výraznou chuť, že to nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.12 22:08

@Stefinkah 28. ledna…je to pěknej kus no, po mamince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
24.8.12 22:09

Teď jsem koukala na předchozí tvé příspěvky a přispívá ti tedy krásně a spinká ti celou noc, to je paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.8.12 22:14
@slavuska1 píše:
@Stefinkah 28. ledna…je to pěknej kus no, po mamince :lol:

Nikola je taky 28.1. v 6 měsících teda měla 60 cm a 5,7kg.Je to takovej drobek Já začala přikrmovat už v 5 měsících, protože málo přibírala. Jinak se přiznávám, že nevařím, ale dávám kupovaný. Nejčastěji králíka a krůtí. Klukům jsem taky vždy dávala ze skleniček dokud jim stačila 1,potom už jsem začala vařit. Nikča zatím jí jen ty malé tak doufám, že dlouho nebudu muset vařit.

Příspěvek upraven 24.08.12 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.8.12 22:16

Jo, on je zlatý mimčo :) tak to my měli na půlroční 9530g a 74 cm, porodku 52 cm a 3890 g :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
31.8.12 08:21

Ahojky, tak jsme byli v úterý na prohlídce a Lukáš váží 7800g a měří 70cm.. :P
Včera pochodoval okolo televizního stolku a došáhl na kytky, pěkně ji na sebe zvrhnul a vodu z ní si pěkně nalil na hlavu… :nevim: Čekala jsem, že začne bulet, ale spustil takový smích!!! :mrgreen: :mrgreen:
Co Vaši drobci, jak se jim daří?? :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.8.12 09:44

Tak to je šikula, že už obchází nábytek:) moje malá se zatím točí na bříško a na záda, ještě ani neleze, jen se na břiše točí dokolečka:) Má 7200g, ale aspoň krásně spinká, třeba dneska od 19:00 do 6:45 bez kojení, jen jednou jsem dávala dudlíka, když ju tatka vzbudil kašláním:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
31.8.12 15:14

@Syska Tak to Lukáš poslední dva měsíce spí docela špatně, často se budí na řaj, jen si cucne a dám dudlík a spí dál, ale je to třeba desetkrát za noc..Myslím si, že je to zoubkama… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.8.12 15:30

Tak to je ještě dobrý, když pak spínká dál. To mi taky občas dělá. Teda mě se budí akorát na dudlíka, čaj v noci nedávám.
Verča zatím zoubky nemá, takže nás to tepr čeká:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.8.12 18:02

My už máme zoubky 4, a to že lezly jsem ani nezaregistrovala :lol: :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
31.8.12 20:12

Jéé to se máte, to su zvědavá kdy nám taky vyrostou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
2.9.12 14:23

Co je u nás nového: Anička (10.1.) se nám tento týden sama postavila. Je to teda nářez, musíme jí pořád hlídat, dneska se už praštila dvakrát do hlavy, když spadla. Jinak plazení střídá s lezením. V noci se mi budí pořád, několikrát za noc kojím. Taky je to pěkný cvalík. Na kontrolu teprve půjdeme, ale tak přes osm kilo mít bude. Začala žvatlat bába a táta. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí