Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, všem tak jak rostou miminka.My máme 10 kg v 8 měsících. Docela mazec hlavně na záda
Já jdu ve středu na osmiměsíční tak sjem zvědavá
Ale asi jsem na tom stejně. Konečně máme zub, chodíme a jsme veselé miminko
Verunka ještě zub nemá, ale prej to nevadí. Už chodíte. To je teda fofr.My jenom lezeme a stojíme u nabytku
Ty jo, opravdu šikovnej. Chodí doma na baso nebo má papučky. Já zvažuji koupit papučky na doma, ale vůbec netuším jaké.
Já jsem mu dala taky bačkorky s pevnou patou. Ptala jsem se pediatra a poté co voděl že se nedá ukecat aby nechodil tak povídal že pevné aby se ta nožička neviklala.
Ahojky, muj synacek uz ma skoro 9kg, v 7 mesicich se postavil a ted uz obchazi nabytek, zuby mame dva a dalsi se snad proreze kazdym dnem…
Ahoj holky,, muzu se k vam pripojit?? Marco je narozenej 31.1., zitra jdeme na osmimesicni prohlidku, tak budu vedet vic. Jinak 8 mesicu v roce zijeme v Italii, tak to mame vsechno takovy dobrodruzny. Muzu se vas zeptat jak vam ti vasi prckove spi? Malej se mi porad jeste budi dvakrat za noc a kdyz mu nedam mliko, tak neusne. Diky moc!!
Ahoj, my měli na 8m 10670g a 75 cm, zatím jenom válíme sudy, ale dle doktorky je to tím, jak je velkej a těžkej
![]()
@veverka15 píše:
Ahoj holky,, muzu se k vam pripojit?? Marco je narozenej 31.1., zitra jdeme na osmimesicni prohlidku, tak budu vedet vic. Jinak 8 mesicu v roce zijeme v Italii, tak to mame vsechno takovy dobrodruzny. Muzu se vas zeptat jak vam ti vasi prckove spi? Malej se mi porad jeste budi dvakrat za noc a kdyz mu nedam mliko, tak neusne. Diky moc!!
tqak málá mi spí v pohodě. Večer dostane kaši. Usne tak v 9 a vstává v půl sedmé. A kde v Italii žijete. To musí být super.
@slavuska1 píše:
Ahoj, my měli na 8m 10670g a 75 cm, zatím jenom válíme sudy, ale dle doktorky je to tím, jak je velkej a těžkej![]()
Opravdu velké miminko. Kolik měl když se narodil. Malá měla 52cm a 3,4kg
Ahojky, Verča měla na 8 měsíční kontrole 7400g, je malá a taky zatím jen válí sudy:)
Jo a zuby taky ještě nemá:)
@Syska píše:
Ahojky, Verča měla na 8 měsíční kontrole 7400g, je malá a taky zatím jen válí sudy:)
Jo a zuby taky ještě nemá:)
já mám taky Verču. o))
@veverka15 píše:
jééé do itálie jedzdíme každý rok do Rapala
Kde tam jste?
@quatruska Když se narodil, tak měl 3890g a 52 cm, takže cvalík odmala
a zubů máme 6 ![]()