Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Annabela11 Na místo a služby, které jsme měli, to byla dobrá cena. Kupovali jsme v lednu. Vybírat to v sezóně, jednak bychom nesehnali a když, tak mnohem dráž. Takže maximální spokojenost, příští rok jedeme zas a na dýl ![]()
@Anais Brno Soukromí s vlastním bazénem, v rámci většího hotelu.
@Chulimanga a to jako kvůli soukromému bazénu jezdíš k moři??? Tak kdybys měla pronajatou na ten týden vilu i s personálem, tak to bych možná jako nadstandardní služby brala…
@Chulimanga píše:
My letos v květnu týden Egypt za asi 50tis (Kalawy - taky můžu doporučit) a v červenci týden Turecko za asi 80tis (Kemer - úžasný! Lepší než Egypt). Dva dospěli a dítě.
Kemer je krásný. Za mě taky lepší, než Egypt. Egypt má podmořský život, ten je bomba.
Ale já taky nemůžu přispívat do tématu levná dovolená. Jednak je nás moc - 5 lidi, z toho 4 lidi už za cenu dospělých a nejezdime do úplně levných hotelů. Takže ten výsledek je paleta, i když jezdíme jen na týden.
A do toho ještě 1-2 levnější dovolené tuzemské, nebo v okolních státech.
To samé zima
.
@Anais Brno Tak každý vybírá takovou dovolenou, jaká vyhovuje jemu, ne? Samozřejmě jsme měli i své místo na pláži a další výhody. … Navíc samotný hotel má krásnou pláž, aquapark,…. Nám to naprosto vyhovovalo, chápu, že pro někoho je to třeba noční můra, my vybrali ale dovolenou podle svých potřeb, ne potřeb jiných.
@Annabela11 my teda za to co pani strávila týden v Turecku budeme na 14 dní na Azurovém pobřeží. No soukromý bazén mít nebudem, jelikož proto jedu k moři, abych se vykoupala a zaplavala si a hlavně budeme mít spoustu krásných míst, kam se za ty dva týdny podívat. Jen škoda, že to bude jen těch 14 dní 😀
@Annabela11 A nám to přišlo na poměr cena/kvalita jako levná dovolená. Je to problém? Kdybychom to nekoupili už v lednu, cena by byla mnohem vyšší. Ale dobrá, omlouvám se za pohoršení!
Dřív jsme také jezdili bez cestovek, s manželem jsme protestovali půl světa. Teď volíme jiné typy dovolených a jednou se třeba zas k dobrodružnému cestování vrátíme.
@Anais Brno
A tak my se vykoupali v moři až až, ale je docela fajn si třeba i večer zaplavat v osvětleném bazénu
A přileju olej do ohně! Máme bazén doma na zahradě! ![]()
@Anais Brno píše:
@Annabela11 my teda za to co pani strávila týden v Turecku budeme na 14 dní na Azurovém pobřeží. No soukromý bazén mít nebudem, jelikož proto jedu k moři, abych se vykoupala a zaplavala si a hlavně budeme mít spoustu krásných míst, kam se za ty dva týdny podívat. Jen škoda, že to bude jen těch 14 dní 😀
A máte v tom i stravu? Pro mě je dovolená i to že si dám kdy chci co chci a na co mám chuť a že každý z rodiny si dá to, co má rád a kdy on má chuť.
@bigl vzhledem k tomu, že budeme cestovat a ve FR opravdu nevedou typ dovolené pásek na ruku a all inclusive, takje to o místních restauracích a bistrech. Já tam jedu proto, abych byla mezi místními, viděla zajímavé místa.
Moje dovolená není o all.incl. animatorech a auaparku ![]()
@bigl Přesně tak! Kemer je krásný, překvapil nás velmi mile. Sám hotel měl skvělé služby, které jsme buď využívali nebo si zalezli do soukromí, pro nás ideální
Také teď volíme lepší hotely, které si kupodivu za služby nechají i zaplatit. ![]()