Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@bigl píše:
@Baba
Musel to být úžasný zážitek. Super.
Akorat moc odpocinkovy ne.
Tvyho muze uplne chapu, tyden predtim jsme meli valecku v kempu na Valassku, kde se nedelalo NIC. A to bylo taky bozi ![]()
@Anais Brno píše:
@Baba do Itálie bychom chtěli na Ligurskou rivie nebo pak až úplně na jih.
Ligurska riviera? Kouknu.
Predbezne chceme k Pompejim, dal uz ne. Ale podrobneji jsme na to nekoukali, musime si to lip naplanovat, at uz neridim v tom pyzamu
Mam teda bile lnene, kdybych byla pridrzla, muzu to vydavat i za letni set ![]()
Ty neridis? Ja vidim jen na jedno oko, tudiz nepoznam hloubku, mela sem z ty 7,5 metrocy kravy respekt, ale v pohode. Zablokovala sem jen jeden kruhac
Ale ten byl fakt prtavej a neslo to tam vytocit najednou.
@Baba no pojištění havarijní bych používala hodně často, fakt blbej řidič a manžel řídit nemůže, tak to řešíme zase jinak…jo na Valašsko jezdíme k babičce…
@Anais Brno píše:
@Baba no pojištění havarijní bych používala hodně často, fakt blbej řidič a manžel řídit nemůže, tak to řešíme zase jinak…jo na Valašsko jezdíme k babičce…
Tak pockat az odrostou haranti, a budou vas vozit ![]()
Pak nekam o dovolene napis, sem zvedava, kdyz jsme prave tuhke oblast minuli.
Bych jela hned zas
@Baba jojo napíšu, no máme jedno dítko, tak uvidíme, ale myslím, že až bude dospělý, tak dovolenou s náma trávit nebude…ale to pak už člověk. zase nebude muset řešit dovolenou v hlavní sezóně, kvůli volbu ve škole a budeme moct třeba vypadnout na celý měsíc…
@Anais Brno píše:
@Baba jojo napíšu, no máme jedno dítko, tak uvidíme, ale myslím, že až bude dospělý, tak dovolenou s náma trávit nebude…ale to pak už člověk. zase nebude muset řešit dovolenou v hlavní sezóně, kvůli volbu ve škole a budeme moct třeba vypadnout na celý měsíc…
Tak si ditko nabrkne nekoho s ridicakem ![]()
Sem zvedava, do kolika s nami budou chtit haranti jezdit. Ale stejne nema cenu na to myslet, musime si je uzivat, dokud chteji.
@Baba ní uvidíme.
Tak oblečení zabaleno, ještě boty a věci na pláž a bude hotovo
@Anais Brno píše:
@Baba ní uvidíme.
Tak oblečení zabaleno, ještě boty a věci na pláž a bude hotovo
Ty jo, Ty ses peclivka ![]()
Takhle balil nejmladsi na tabor
Kdy razite? Zitra?
@Baba píše:
Ty jo, Ty ses peclivka
Takhle balil nejmladsi na taborKdy razite? Zitra?
To je krásně sbalený kufr
.
@Baba píše:
Akorat moc odpocinkovy ne.
Tvyho muze uplne chapu, tyden predtim jsme meli valecku v kempu na Valassku, kde se nedelalo NIC. A to bylo taky bozi
No jo, válecí je vždycky super, nám stačí 7 dní, dýl bysme to nevydrželi.
V Itošce jsme byli Lago di Garda a Toskánsko. Za mě super, manžel a děti říkali, že taková dovolená už nikdy. ![]()
Jako Garda super, ta se líbila všem, ale pak to Toskánsko, kdy jsme denně jezdili, to bylo úmorné. Ještě to bylo bez jídla, tak se jedlo všelijak, něco v restauracích, něco z vlastních zásob…
Je to přejíždění a harcování moc nebaví, na rozdíl ode mě. Tak děláme kompromisy. Celá rodina válecí a lyžařské dovolené, popřípadě ty chaty a chalupy s partou. Poznávačky většinou jen já s manželem, spíš prodloužené víkendy, koupíme levné letenky, seženeme pár lidí k sobě a fajn průvodce… Takto nám to vyhovuje nejvíc.
Jo a příští rok plánujeme v létě Alpy. Nějaký příjemný penzionek s polopenzí, hory, jezera, koupání v jezerech, lanovky, procházky… Už jsme tak kdysi byli a bylo to super, tak to zopákneme, ale jiná část Alp. Já mám hlavně ráda různorodost, téměř nikdy se nevracíme na stejné místa.
@bigl no tohle je oblečení pro tři na ty dva týdny, krásné se vejdene do 23 kg. V tuhým kufru boty, věci na pláž a eci na převlečení, jak přijedeme…plus moje šminky, opakovaly a zbytek drogerie kupuju na místě.
Ty rozlučku ušetří spoustu místa, jednou jsem si s tím dala tu práci a stojí to za to. To tam mám zabaleny i klobouk 😁
No a už jsme to tak nějak přehodnotili a jezdíme z 90 ti procent na 14 dnů…výběru vždy dobrou lokalitu, aby se dalo vyjíždět na výlety a dalo se pár dní odpočívat, podle nálady, počasí…
@Anais Brno píše:
No a už jsme to tak nějak přehodnotili a jezdíme z 90 ti procent na 14 dnů…výběru vždy dobrou lokalitu, aby se dalo vyjíždět na výlety a dalo se pár dní odpočívat, podle nálady, počasí…
Když se hodně výletuje, tak těch 14 dní ideál. To my radši 2 různé destinace po týdnu. Jedna válecí letecky, jedna víc hýbací- většinou ČR a SR.
Můj muž nikde víc jak týden nevydrží, i když se výletuje. ![]()
@bigl píše:
No jo, válecí je vždycky super, nám stačí 7 dní, dýl bysme to nevydrželi.
V Itošce jsme byli Lago di Garda a Toskánsko. Za mě super, manžel a děti říkali, že taková dovolená už nikdy.
Jako Garda super, ta se líbila všem, ale pak to Toskánsko, kdy jsme denně jezdili, to bylo úmorné. Ještě to bylo bez jídla, tak se jedlo všelijak, něco v restauracích, něco z vlastních zásob…
Je to přejíždění a harcování moc nebaví, na rozdíl ode mě. Tak děláme kompromisy. Celá rodina válecí a lyžařské dovolené, popřípadě ty chaty a chalupy s partou. Poznávačky většinou jen já s manželem, spíš prodloužené víkendy, koupíme levné letenky, seženeme pár lidí k sobě a fajn průvodce… Takto nám to vyhovuje nejvíc.
Jo a příští rok plánujeme v létě Alpy. Nějaký příjemný penzionek s polopenzí, hory, jezera, koupání v jezerech, lanovky, procházky… Už jsme tak kdysi byli a bylo to super, tak to zopákneme, ale jiná část Alp. Já mám hlavně ráda různorodost, téměř nikdy se nevracíme na stejné místa.
Loni jsme byli ve Slovinsku, pronajali jsme si chalupu ve vesnicce nekde napul cesty mezi Bohinskym a Bledskym jezerem. Slovinsko bylo moc hezky, a drahy vlastne ani moc nebylo.
Obytnakem by bylo taky fajn, ale to by musel odridit muz, ty uzky cesty mi prisly i pro osobak prtavy.
A v tom Toskansku jste jezdili autem? Me prave cestovani taky nevadi, muze to s.re, hlavne to vecne baleni a vybalovani, ale s obytnakem byl spokojeny. Z kempu jsme byli pripraveni na odjezd za 5 minut.
Ve Slovinsku se nam skoro pronajmout levne super srub. Akorat kdyz sem chtela klinkout na zaplatit, vsimla sem si - pristupne pouze lanovkou ![]()
@ivašot. Pro mě někdo dovolená být,14 dní na jednom místě…to můžu zůstat doma a chodit na koupák…