Letošní levná dovolená, pochlubte se!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
368
19.8.22 22:53

@Annabela11 Na místo a služby, které jsme měli, to byla dobrá cena. Kupovali jsme v lednu. Vybírat to v sezóně, jednak bychom nesehnali a když, tak mnohem dráž. Takže maximální spokojenost, příští rok jedeme zas a na dýl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
19.8.22 22:56

@Chulimanga a co jste tam měli za tak nadstandardní služby?

• Citovat
  • Upravit
14313
19.8.22 23:02

@Anais Brno Tak to bych taky chtěla vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
19.8.22 23:05

@Anais Brno Soukromí s vlastním bazénem, v rámci většího hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
19.8.22 23:07

@Chulimanga a to jako kvůli soukromému bazénu jezdíš k moři??? Tak kdybys měla pronajatou na ten týden vilu i s personálem, tak to bych možná jako nadstandardní služby brala…

• Citovat
  • Upravit
14313
19.8.22 23:09

@Chulimanga :lol: :lol: aha…tak to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
19.8.22 23:12
@Chulimanga píše:
My letos v květnu týden Egypt za asi 50tis (Kalawy - taky můžu doporučit :) ) a v červenci týden Turecko za asi 80tis (Kemer - úžasný! Lepší než Egypt). Dva dospěli a dítě.

Kemer je krásný. Za mě taky lepší, než Egypt. Egypt má podmořský život, ten je bomba.
Ale já taky nemůžu přispívat do tématu levná dovolená. Jednak je nás moc - 5 lidi, z toho 4 lidi už za cenu dospělých a nejezdime do úplně levných hotelů. Takže ten výsledek je paleta, i když jezdíme jen na týden.
A do toho ještě 1-2 levnější dovolené tuzemské, nebo v okolních státech.
To samé zima :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
19.8.22 23:17

@Anais Brno Tak každý vybírá takovou dovolenou, jaká vyhovuje jemu, ne? Samozřejmě jsme měli i své místo na pláži a další výhody. … Navíc samotný hotel má krásnou pláž, aquapark,…. Nám to naprosto vyhovovalo, chápu, že pro někoho je to třeba noční můra, my vybrali ale dovolenou podle svých potřeb, ne potřeb jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
19.8.22 23:20

@Chulimanga To ano..ale otázka zněla levna dovolená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
19.8.22 23:24

@Annabela11 my teda za to co pani strávila týden v Turecku budeme na 14 dní na Azurovém pobřeží. No soukromý bazén mít nebudem, jelikož proto jedu k moři, abych se vykoupala a zaplavala si a hlavně budeme mít spoustu krásných míst, kam se za ty dva týdny podívat. Jen škoda, že to bude jen těch 14 dní 😀

• Citovat
  • Upravit
368
19.8.22 23:25

@Annabela11 A nám to přišlo na poměr cena/kvalita jako levná dovolená. Je to problém? Kdybychom to nekoupili už v lednu, cena by byla mnohem vyšší. Ale dobrá, omlouvám se za pohoršení! :think: Dřív jsme také jezdili bez cestovek, s manželem jsme protestovali půl světa. Teď volíme jiné typy dovolených a jednou se třeba zas k dobrodružnému cestování vrátíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
19.8.22 23:29

@Anais Brno
A tak my se vykoupali v moři až až, ale je docela fajn si třeba i večer zaplavat v osvětleném bazénu :lol: A přileju olej do ohně! Máme bazén doma na zahradě! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
19.8.22 23:30
@Anais Brno píše:
@Annabela11 my teda za to co pani strávila týden v Turecku budeme na 14 dní na Azurovém pobřeží. No soukromý bazén mít nebudem, jelikož proto jedu k moři, abych se vykoupala a zaplavala si a hlavně budeme mít spoustu krásných míst, kam se za ty dva týdny podívat. Jen škoda, že to bude jen těch 14 dní 😀

A máte v tom i stravu? Pro mě je dovolená i to že si dám kdy chci co chci a na co mám chuť a že každý z rodiny si dá to, co má rád a kdy on má chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
19.8.22 23:35

@bigl vzhledem k tomu, že budeme cestovat a ve FR opravdu nevedou typ dovolené pásek na ruku a all inclusive, takje to o místních restauracích a bistrech. Já tam jedu proto, abych byla mezi místními, viděla zajímavé místa.
Moje dovolená není o all.incl. animatorech a auaparku :wink:

• Citovat
  • Upravit
368
19.8.22 23:35

@bigl Přesně tak! Kemer je krásný, překvapil nás velmi mile. Sám hotel měl skvělé služby, které jsme buď využívali nebo si zalezli do soukromí, pro nás ideální :) Také teď volíme lepší hotely, které si kupodivu za služby nechají i zaplatit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí