Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No znáte to, Vrána k Vráně sedá, kařdé zboží má svého kupce,..najde si typ co je taky s piercingem a tetováním
@Pennya když si já ten piercing z nosu vyndam ani ta tečka není vidět. A když to někdo neví a nehledá to úmyslně ani to nenajde.
Memu chlapovi ani mne se to nelibi, piercingy ani tetovani.
Jedna znama ma kaminek zboku, a priznam se, vadi mi na to koukat, porad mam takovy pocit, ze to je neco, co by mela vyfrknout do kapesniku, ze to tam nepatri… Neco jako zaschnuty sopel v nosu…
Pardon… ![]()
Kdyz jsme se dali dohromady s manzelem, mela jsem 13 nausnic. Piercingy se mu nelibily, ale rekl mi to az potom, co me omrzely a temer vsechny jsem vyndala. Nechala jsem si akorat usi a intim- VH ![]()
@J_Doe píše:
Jedna znama ma kaminek zboku, a priznam se, vadi mi na to koukat, porad mam takovy pocit, ze to je neco, co by mela vyfrknout do kapesniku, ze to tam nepatri… Neco jako zaschnuty sopel v nosu…Pardon…
To spíš ten kroužek v chrupavce uprostřed. Mám pocit, že mu visí něco zaschnutého z nosu. Při rozbolavělém nosu při rýmě to musí být lahůdka…
@Pennya to by me taky zajimalo
ale byl to text a byl celkem jasny, ale treba tam byla skryta slova ![]()
Prave ze ja nikdy chlapa s tetovanim a i piercingem nemela, tetovani jim vzdycky prislo sexy, hlavne protoze je tak tajne, ze ho vidi jen ti vybrani a nebo kdyz ja chci
coz neni tak casto.. on tedy tetovani videl, jednou rekl neco ve smyslu ses oznackovana jo? Ale pozdeji byla reakce celkem pozitivni..
tak jsem zvedava na tohle
@hoju píše:
Tomu mému se to taky nelíbí. I když to zní nepopulárně, tak záleží na věku. Celkově si myslím, že piercingy se už tak nenosí jako kdysi, ale tak nějak se na to dá koukat, když to má holka do 25 i 30, v pozdějším věku mi to už přijde takové… no zvláštní. Vím, že teď zním hrozně přízemně.Pokud je z tebe paf, tak z tebe bude paf i s piercingem. Možná ti řekne, že se mu to nelíbí, ale nemyslím si, že by zrovna tohle byla záminka k útěku.
Ať se ti nos dobře hojí.
Presne, myslim ze kaminek v nose je out minimalne tak 10 let…????
@Sofierules a proc by lidi museli nosit to, co je zrovna v mode, a ne to, co se jim libi? ![]()
Ja mela propichnuty nos do 18ti, asi 4roky..tenkrat to měli vsechny me kamaradky v Nemecku a byl to desny hit, tak jsem si ho sama propichla, mozna i ve 13ti uz a rodice jsem balamutila, ze je to nalepene, kdyz na to prisli hihi..no mazec.
V 16ti jsem si nechala propichnout nad rtem madonku, tenkrat taky hit, nikdo to nemel..dnes je mi 29 a mam to furt. Manzel me tak poznal, tak mu to neva, ale kdynych neco chtela, tal by me hnal
ja uz bych nechtela nic, ale na tu madonku jsem za prve zvykla, ani to nevninam, za druhe to musi byt hrozna dira po..a za treti to zjistit nemuzu, protoze uz 11let to nikdo neotevrel, nejde to. Jedine klestema a to uz bych si novou nekoupila.
Dr.me peskuji pri rentgenech, byla jsem s tim i 2× v narkoze, vzdycky posloucham kecy a podepisuji papir
jsem rebel
![]()
Ale zatim to asi neplanuji vyndat, kdybych se mohla podivat na tu diru, treba jo..
Jinak mam jeste tetovani od 16ti a chtela jsem jeste jedno, ale uz par let s manzelem o tom diskutují, nechce a nechce a ja zase nechci delat neco za jeho zady, je mi to blbe, kdyz nechce..tak na to prdim.
@J_Doe píše:
Jedna znama ma kaminek zboku, a priznam se, vadi mi na to koukat, porad mam takovy pocit, ze to je neco, co by mela vyfrknout do kapesniku, ze to tam nepatri… Neco jako zaschnuty sopel v nosu…Pardon…
Mám z toho podobné pocity, podobně jako z toho kravího kroužku v nose
Ale když to někdo chce… jen teda občas zírám, když má někdo zanešené póry, zašedlou pleť a do toho svítí ten kamínek ![]()
@Anonymní píše:
Ja mela propichnuty nos do 18ti, asi 4roky..tenkrat to měli vsechny me kamaradky v Nemecku a byl to desny hit, tak jsem si ho sama propichla, mozna i ve 13ti uz a rodice jsem balamutila, ze je to nalepene, kdyz na to prisli hihi..no mazec.
V 16ti jsem si nechala propichnout nad rtem madonku, tenkrat taky hit, nikdo to nemel..dnes je mi 29 a mam to furt. Manzel me tak poznal, tak mu to neva, ale kdynych neco chtela, tal by me hnalja uz bych nechtela nic, ale na tu madonku jsem za prve zvykla, ani to nevninam, za druhe to musi byt hrozna dira po..a za treti to zjistit nemuzu, protoze uz 11let to nikdo neotevrel, nejde to. Jedine klestema a to uz bych si novou nekoupila.
Dr.me peskuji pri rentgenech, byla jsem s tim i 2× v narkoze, vzdycky posloucham kecy a podepisuji papirjsem rebel
![]()
Ale zatim to asi neplanuji vyndat, kdybych se mohla podivat na tu diru, treba jo..Jinak mam jeste tetovani od 16ti a chtela jsem jeste jedno, ale uz par let s manzelem o tom diskutují, nechce a nechce a ja zase nechci delat neco za jeho zady, je mi to blbe, kdyz nechce..tak na to prdim.
Ja jak nemam dlouhodoby vztah, tak si neumim predstavit se podrizovat nekomu.. tetovani uz mam, chci dalsi, tak proste pujdu
je to sileny, ale kdo vi, az jednou budu mit manzela, rodinu, jsk na to budu koukat
jen to mam mozna i v povaze, nerada se podrizuji, jsem lev a mam rada byt spontanni. Treba je to vekem, ale neprijdu si nejak extra nerozvazna a nezodpovedna ![]()
Manzelovi se piercing nelibi a mne je vicemene lhostejne co si lidi delaji s telem ale tetovani ve mne temer vzdy vyvolava negativni pocity. Vyjimkou je jeden nas dodavatel, ma krasne tetovani na rukou a tomu to vylozene slusi.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Mám tu dost známých, tak prosím o zachování anonymity. Včera jsem si po 6 letech rozhodování nechala propíchnout nos, překvapivě se mi to líbí tak, jak jsem čekala, tak doufám, že měnto neomrzímam tři tetování na neviditelných místech, tak mě teď trochu znervózňuje, že tohle je vidět víc
Ale co mě zajímá, co vám na to řekl partner, když jste s tím některá přišla? Nebo vyslovila přání že ho chcete? Já hodlám mít jen malý kamínek, nenápadný, moc se mi to líbí, ale vlastně vůbec netuším, jak na to kouká opačné pohlavíscházím se teď s jedním mužem, není to nic vážného, ale jsem zvědavá na jeho reakci
Mám piercing spoustu let a můj muž mě už tak poznal, nikdy to neřešil, nikdy mě nezkoušel měnit.
@Russet píše:
To spíš ten kroužek v chrupavce uprostřed. Mám pocit, že mu visí něco zaschnutého z nosu. Při rozbolavělém nosu při rýmě to musí být lahůdka…
Jj, kdyz vidim krouzek, vzdy me napadne, jake by to bylo za nej zatahnout.. ![]()
@blobfish píše: … jen teda občas zírám, když má někdo zanešené póry, zašedlou pleť a do toho svítí ten kamínek
To je pripad i te me zname. Akorat i ten kaminek mi pripada takovy zasedly. Asi je to ten maly a nenapadny, o kterem @Doe_Jane psala, ze neni videt - no, je videt, a opravdu ma z toho clovek znepokojivy pocit.