Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Elishka1 sežeň si klasický rtuťák (přes internet se dá), mám doma dva a měřím takřka výhradně jimi.
@Lucka1111 píše:
můžeš zkusit galiový - vypadá jako rtuťový a prý je stejně přesný. Ale tedy strašně špatně se sklepává.
Máme ho, je super. A ještě teplý se sklepava lepe. Řekla bych, že je nejpřesnější. Měřím stejně jako mě mamka v dětství, cca 10 min.
@Elishka1 píše:
Nemohli byste se tu se mnou nesobecky podělit o značku nějakého mericiho podpazniho teploměru?
Náš nenameri skoro nic, i když recenze měl dobré
Kupuju si normální (asi teda galiovy) z maxe. On je v takovem pouzdru s pruznym uchem, tim to setrepavas
@vokishka píše:
Kupuju si normální (asi teda galiovy) z maxe. On je v takovem pouzdru s pruznym uchem, tim to setrepavas
asi mám nějaký starší model bez toho ucha na sklepávání ![]()
@Serpentini píše:
Upřímně? Pokud někoho finančně položí OČR, tak by děti mít ani neměl.Já do té práce chodit taky musím a kvůli nezodpovědným sobeckým kravám, které narvou do školky dítě co v noci zvracelo nebo má tuberácký kašel, nemůžuProtože to pak chytne moje dítě, které chytne od každého všechno.
Ono ve školkovém věku už se toho dítěte dost blbě zbavuje. Většina metod tak nějak porušuje zákon ![]()
@Vesmírná drůbež píše:
@Jahru do babyboxu už jedině nalámat…
Navíc ve školce už to většinou umí mluvit, zná svoje jméno a šikovnější děcka i adresu
I když je pravda, že jsou okamžiky, kdy bych tam s chutí narvala i svoje milované pubošky.
@Jahru píše:
Ono ve školkovém věku už se toho dítěte dost blbě zbavuje. Většina metod tak nějak porušuje zákon
Tak asi každý ví, že děti bývají nemocné. A pokud někdo zvládne žít z jednoho platu a rodičáku, tak by to měl zvládnout i z jednoho plného platu a z jednoho částečného.
@Lucka1111 píše:
asi mám nějaký starší model bez toho ucha na sklepávání
Hele, co jsem nasla. To je ono, v cem to mam.
https://www.cz-zdravi.cz/…eny-teplomer
@Serpentini píše:
Tak asi každý ví, že děti bývají nemocné. A pokud někdo zvládne žít z jednoho platu a rodičáku, tak by to měl zvládnout i z jednoho plného platu a z jednoho částečného.
Hele, tohle jsou takové hraběcí rady. Já jsem třeba OČR nikdy neměla a taky bych se mohla plácat po zádech, jak jsem dobrá - ale to jen díky tomu, že v nejhorších dnech jsme se prostřídali s manželem, že kus dne byl doma on, kus já a na doléčení jezdily děti k babičce. A i kdybych na to OČR jít měla, tak nás to finančně moc nebolí. Jenže je spousta rodin, kde to mají finančně hodně napjaté, takže bych si nedovolila kritizovat, když neznám situaci.
Stejně tak by mohl někdo napsat, že si máš pořešit imunitu u svojeho dítětem aby nechytalo každý prd
Je to na stejné úrovni, jako požadovat, aby dítě s každou rýmou zůstalo doma.
@Vesmírná drůbež píše:
@Jahru chtělo by to prostornější odkládací zařízení.
No, ty starší děti už nejsou tak křehoučké jako miminka, takže by možná stačila i klec?
![]()
@Jahru píše:
No, ty starší děti už nejsou tak křehoučké jako miminka, takže by možná stačila i klec?![]()
takže do ZOO. No občas mám pocit, že ty moje dvě by tam i patřily ![]()
@Jahru možná by stačilo je přivázat ke klice nejbližší pediatrie. Kusy nad devatenáct u interny.
Mně poradila sestra v nemocnici nechat digitální v podpaží 10 minut jako rtuťový a světe div se, měří srovnatelně s rtuťovým.
Mám vyzkoušené 4 různé.