Lidi jsou sobci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.5.23 13:04
@Elishka1 píše:
Nemohli byste se tu se mnou nesobecky podělit o značku nějakého mericiho podpazniho teploměru? :mrgreen:
Náš nenameri skoro nic, i když recenze měl dobré :roll:

Mně poradila sestra v nemocnici nechat digitální v podpaží 10 minut jako rtuťový a světe div se, měří srovnatelně s rtuťovým.
Mám vyzkoušené 4 různé.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
14.5.23 13:04

@Elishka1 sežeň si klasický rtuťák (přes internet se dá), mám doma dva a měřím takřka výhradně jimi.

• Citovat
  • Upravit
2256
14.5.23 13:10
@Lucka1111 píše:
můžeš zkusit galiový - vypadá jako rtuťový a prý je stejně přesný. Ale tedy strašně špatně se sklepává.

Máme ho, je super. A ještě teplý se sklepava lepe. Řekla bych, že je nejpřesnější. Měřím stejně jako mě mamka v dětství, cca 10 min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65035
14.5.23 13:28
@Elishka1 píše:
Nemohli byste se tu se mnou nesobecky podělit o značku nějakého mericiho podpazniho teploměru? :mrgreen:
Náš nenameri skoro nic, i když recenze měl dobré :roll:

Kupuju si normální (asi teda galiovy) z maxe. On je v takovem pouzdru s pruznym uchem, tim to setrepavas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7948
14.5.23 13:31
@vokishka píše:
Kupuju si normální (asi teda galiovy) z maxe. On je v takovem pouzdru s pruznym uchem, tim to setrepavas

asi mám nějaký starší model bez toho ucha na sklepávání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9678
14.5.23 13:43
@Serpentini píše:
Upřímně? Pokud někoho finančně položí OČR, tak by děti mít ani neměl.Já do té práce chodit taky musím a kvůli nezodpovědným sobeckým kravám, které narvou do školky dítě co v noci zvracelo nebo má tuberácký kašel, nemůžu :? Protože to pak chytne moje dítě, které chytne od každého všechno.

Ono ve školkovém věku už se toho dítěte dost blbě zbavuje. Většina metod tak nějak porušuje zákon :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
14.5.23 13:47

@Jahru do babyboxu už jedině nalámat…

• Citovat
  • Upravit
9678
14.5.23 13:49
@Vesmírná drůbež píše:
@Jahru do babyboxu už jedině nalámat…

Navíc ve školce už to většinou umí mluvit, zná svoje jméno a šikovnější děcka i adresu :mrgreen: I když je pravda, že jsou okamžiky, kdy bych tam s chutí narvala i svoje milované pubošky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9003
14.5.23 13:50
@Jahru píše:
Ono ve školkovém věku už se toho dítěte dost blbě zbavuje. Většina metod tak nějak porušuje zákon :think:

Tak asi každý ví, že děti bývají nemocné. A pokud někdo zvládne žít z jednoho platu a rodičáku, tak by to měl zvládnout i z jednoho plného platu a z jednoho částečného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
14.5.23 13:52

@Jahru chtělo by to prostornější odkládací zařízení.

• Citovat
  • Upravit
65035
14.5.23 13:54
@Lucka1111 píše:
asi mám nějaký starší model bez toho ucha na sklepávání :)

Hele, co jsem nasla. To je ono, v cem to mam.
 https://www.cz-zdravi.cz/…eny-teplomer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9678
14.5.23 13:55
@Serpentini píše:
Tak asi každý ví, že děti bývají nemocné. A pokud někdo zvládne žít z jednoho platu a rodičáku, tak by to měl zvládnout i z jednoho plného platu a z jednoho částečného.

Hele, tohle jsou takové hraběcí rady. Já jsem třeba OČR nikdy neměla a taky bych se mohla plácat po zádech, jak jsem dobrá - ale to jen díky tomu, že v nejhorších dnech jsme se prostřídali s manželem, že kus dne byl doma on, kus já a na doléčení jezdily děti k babičce. A i kdybych na to OČR jít měla, tak nás to finančně moc nebolí. Jenže je spousta rodin, kde to mají finančně hodně napjaté, takže bych si nedovolila kritizovat, když neznám situaci.
Stejně tak by mohl někdo napsat, že si máš pořešit imunitu u svojeho dítětem aby nechytalo každý prd :nevim: Je to na stejné úrovni, jako požadovat, aby dítě s každou rýmou zůstalo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9678
14.5.23 13:56
@Vesmírná drůbež píše:
@Jahru chtělo by to prostornější odkládací zařízení.

No, ty starší děti už nejsou tak křehoučké jako miminka, takže by možná stačila i klec? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7948
14.5.23 14:08
@Jahru píše:
No, ty starší děti už nejsou tak křehoučké jako miminka, takže by možná stačila i klec? :think: :mrgreen:

takže do ZOO. No občas mám pocit, že ty moje dvě by tam i patřily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
14.5.23 14:14

@Jahru možná by stačilo je přivázat ke klice nejbližší pediatrie. Kusy nad devatenáct u interny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA