Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
568
3.4.06 10:00

Ahoj Ivanko a vítej :wink:
Já jsem dnes 9+0 a termín porodu mi Dr. ještě neřekla, nicméně podle poslední menstruace vychází na 1.11. :o))
Ultrazvuk mi dělala už 2×, vždycky tam byl takový flíček (podle toho zase miminkovi říkala moje kamarádka, když byla těhulka :o)). My mimískovi říkáme s manželem Kulíšek :P

Tak přeju pohodové těhotenstí a zdravé miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
3.4.06 10:05

Děkuji Ivetko, ještě bych se tě ráda zeptala na jednu věc. Nevíš nahodou kde můžu nastavit to měřitko pro budoucí mamiky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
3.4.06 10:14

Jéééé Ivanko, jak vidíš, já ho sama nemám (čekám do středy, paní Dr. už mi 2× řekla pokaždé jinak týdny, tak uvidím, s čím přijde teď :o))…ale jinak někde na prvních stránkách této diskuze (tak 1 - 5) holky psaly podrobný návod, jak na to :o)
Tak ať se podaří :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
3.4.06 10:47

Ahoj pisatelky,

koonecne jsem docetla vsechny komentare.
Bee - je zbytecny se uz vyjadrovat, ale povim ti, ze rodinu si opravdu nevyberes. Ja mam obe svagrovy docela dobry, ale za to tchan je totalni magor. A jestli tady nekdy bude cist, at si to klidne precte. V patek jsem se dozvedela, ze manzelovi rikal, ze ma na lepsi zenskou, nez tu co si vybral. Pry at se podiva, jak vypadam a podobny kecy. No muzu vam rict, ze uz ho nechci videt. Mozna je to tim, ze ja nemam rada fales a on je chodici fales a pretvarka. Ale to jen pro zajimavost, ze vsude je neco a clovek si opravdu nevybere.
Jinak mam porad divny stavy, je mi spatne, mam nafoukly bricho, v puse divnou chut. Tu jsem do ted nemela.
Vsem v povodnovem pasmu drzim pesti, at se vam voda vyhne. Je to hrozny, vubec si to nedovedu predstavit.
Musim vam rict, ze jsem jezdila na kole. Jen pomaloucku a citila jsem se bajecne. Me chybi hrozne pohyb, jsem cela nesva. Posledni tyden nejak moc jim a nejhorsi jsou vikendy.
Taky potrebuju uklidovyho skritka, teda hlavne zehliciho a toho, co umyva okna. Chybi mi energie a tak bych potrebovala davku nejakyho zivota budice, ale zatim nic nezabira. Takovy pocasi pod mrakem me unavuje jeste vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
3.4.06 10:48

Tak děkuju, snad se mi ten metřík objeví, ale moc tomu nevěřim. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
3.4.06 11:25

Holky moc prosím o radu. Jak to mám udělat, aby se mi zobrazil ten metřík? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
3.4.06 11:25

Vitam Ivanu :)
Neboj, s metrikem jsme bojovaly asi vsechny. Urcite se to brzy podari.
Kaculka nam uzasne spravuje seznamek, za coz ma muj obdiv, jak se ve vsech tech prispevcich stiha orientovat.
Posledni aktualizace seznamku je tusim na predchozi strance,takze tam najdes prehledne info o nas i o tom, jak rikame tem „teckam“ v briskach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
3.4.06 11:33

Ahoj Ivanko,

jukni sem:

http://eMimino.cz/modules.php?…

moje kamarádka (teda její manžel 8) ) vypracovala super návod..

Držím pěsti :wink:

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
3.4.06 11:35
Anni píše:Kačulko abych nezapoměla Verunka vypadá nádherně myslím že by jsme je mohly dát s Adámkem dohromady:-)))

no moment, Verunku si zamlouvám pro Ondráška :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
3.4.06 12:01

Ahojky těhulky ,

tak vítám IVANU1985 .......do seznámku jí doplním a jen ohledně metříku jí prosím: nemusí se pokaždé změně metříku psát nový text, stačí jen aktualizovat stránku a nový metřík se objeví sám!! Jen at tu zbytečně nejsme zahceny zkouškami metříku.....děkuji!! A taky MOOOOOOC GRATULUJI k miminku v bříšku!!!! No a at se ti tu s námi líbí........

PAJINO ..teda holky ta naše Verunka jde koukám na dračku…no to kdyby viděl tatínek, tak ho už ted asi omejou. Ale s Ondrou je rande i reálné…bylíme na jižnáku…čili kousek z Hostivaře.....no třeba se někdy sejdeme :-)

IVETT .......teda dědeček je mazák…to by mě asi zabilo!! No třeba usoudil, že se musí napít i za tebe s Kulíškem a určitě to bylo na vaše zdraví…takže ať vám slouží :lol:

A jinak na gyndu jdu až odpoledne, takže novinky budou až večer......Jo a skřítek uklízecí nás opět nenavštívil, takže musim makat a zase nic nestíhám :(

Všem přeju krásný jarní den a velkou vodu co nejdál od všech!!!!! :P

Zatim páčko!!!! :lol: A seznámek vložím až večer!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
3.4.06 12:16

Tak to se moc omlouvám, já nevěděla, že až se ta sránka z aktualizuje, že bude vidět :( Jinak moc děkuji za návod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
3.4.06 12:32

Ivanko ...........vůbec se neomlouvej.....to ví málokdo......ani já to nevěděla :? Jsi šikulka.........metřík je krásnej !!!

Jinak seznámek je na starně 100, tak mrkni at víš, s kým tady datluješ :lol: taky prosím, jeslti se ti chce o ročník…(asi85)..no nejsi ještě pod zákonem?? hihi…a kdyžtak město nebo kraj a termín další kontroly.......at víme, kdy na tebe máme myslet.......JU!?!? Klidně mi to pošli jako SZ at to nepřehlídnu, ale jinak si to samozřejmě najdu…co bych pro vás neudělala :wink:

Tak páčko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
3.4.06 12:39

Kacule, tak nevim jestli ti ta zpráva přijde, snad jo. Jinak další kontrolu mám 20.4. Už se moc těším… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
3.4.06 13:04

Zdraím v novém týdnu,

vítám novou souputnici.

A musím se přiznat k mnohem horším věcem, než je neuklizený byt. Okrádám své nebohé dítě já krkavčí matka :lol: jak mi bylo minulé Út blbě, tak jsem ve St vstala a rychle se najedla a ukázalo se, že nejlíp fungují Maxovi Hero sušenky, takže mu je ráno baštím a dnes už na něj nezbylo :?
A také svůj kvetoucí obličej pacifikuji jeho nástroji, používám jeho líh co byl na pupík a měsíčkový hoící krém, no jsem sice mrcha ale slavím úspěchy :lol: :lol:

Takže všem co je čekají prohlídky jen ty nejlepší zážitky a rychlé info pro nás čekající :lol:

Užívejte jara hlaďte pupíky a na binec se vybodněte, tedy pokud je Vám to milé, mě vždycky za čas chytne rapl a vše spacifikuju a mám z toho moc elkou radost a když nechytne tak to vedu jak se jde, raději jdu s Maxem ven, nebo něco vařím, z čekož je jen zas další špína :lol: :lol:

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
1122
3.4.06 14:24

Děvčátka zdravím vás :D
Mrzí mě že tady s váma nemůžu být častěji a občas pořádně pokecat :?
Ale mám hodně práce a doma taky žádná ulejvárna…,ale snad alespoň občas pokecáme.......jinak jak mám chvilku tak dočítám vaše příběhy,ale reagovat nestíhám..........časem to snad bude lepší…

Kačulo a ostatní
dnes jsem měla být na kontrole,vlastně v první poradně,ale nevšimla jsem si že gyn dr.má jiné ord.hodiny a v pondělí je tam jen dopoledne......což je nevyhovující,bo pracuji,manža je autem v práci a busem bych se nestihla vrátit do školky......tak zítra tam pojedu odpoledne až mi dá manža autiko......tak večer napíšu co a jak...... :wink: mějte se tu krásně já jdu žehlit..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí