Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky
to je příspěvků že se v nich nemůžu pomalu zorientovat. Vidím tady nové maminy tak je mezi náma srdečně vítám.
holkám co byli na kontrole a Utz grattuluju závidím že viděli svá miminka:-) mě to čeká až za týden.
Nemocným holkám přeji brzké uzdravení a pevné nervy, já měla u Adámka v prvním trimestru taky virozu a vše bylo v pohodě. Však ti naši mrnousci něco vydrží.
K rodinné válce mezi Bee a švagrovou se vyjadřovat nebudu, je to docela smutný že se to tady řeší ale snad je to už pryč,
holky hlásím že mé nevolnosti ustupují a moc mi pomohlo když si hned ráno než vstanu z postele sním třeba tyčinku nebo sušenku. než se zkrátka moje tělo odstane do jiné polohy má už něco v žaludku a pak je to v pohodě.
Dneska jsme měli pracovní den, manža maloval, jí věšela Adámkovi záclony a umývala okna. jsem ted utahaná jak pes.
No a tradičně začalo ted večer opět pršet. příště poleju okna okenou a nechám to na přírodě:-)
holky mějte se krásně a hezkou klidnou neděli:-)
Anni Adámek a Broučátko.-)
PS: dneska ráno jsem s hrůzou vlezla na váhu a k mému údivu se ani nehla:-)) teda myslím kila nahoru. jupííííííííííí
holky mám první příspěvek na sté stránce v naší diskuzi:-)))) to se musí oslavit asi si dám mrkvičku:-)))))))
Kačulko abych nezapoměla Verunka vypadá nádherně myslím že by jsme je mohly dát s Adámkem dohromady:-)))
Holky moje ![]()
Dik moc za uklidneni i za tip na Acerolu-hned zitra vyslu manzu do lekarny ![]()
Teploty zatim neprekrocily 38, i kdyz vecer se k nim blizily, tak se vypotim a rano snad bude lip…
DOMI: pred chvili jsem koukala na povodnove zpravodajstvi a rikali, ze musi v Olomouci evakuovat dalsi ulice. Doufam, ze se vas to netyka ![]()
Snad uz je aspon manzel v poradku doma ![]()
Kazdopadne preju, at to nejak v mezich moznosti prestojite,urcite bude vse OK
Preji dobrou noc a klidne sny vam i briskum ![]()
Ahojky těhulky ,
tak ještě nejsme ani na konci prvního trimestru a máme tu 100 stránek.......to je bezva!!!!! ![]()
Jinak rodinou přestřelku chápu......ale BEE tu nepsala nic tak strašného, aby se z toho dělali takové rozbroje…čili stojím rozhodně na straně naší matky pluku!! jak jinak,že
To je asi na toto téma vše, protože mi do toho nic není a ani jednu neznám osobně i když člověk lecos vycítí i ze psaného projevu…Bee, my tě nedáme!!!
No a Anni …díky za pochvalu…no Adámek je zkušenej rošták…hmmmmm…to teda promyslíme…domluvíme rande??? Škoda, že jste tak daleko ![]()
Jo a ještě sem dám seznámek, ale asi nebude uplně doplněnej…nějak jsem nestíhala, takže mě opravte data a tak..klidně posílejte SZ at to nezapomenu…ju!?!?
Víc nestíhám ![]()
dobrou noc berušky bříškatý!!! ![]()
SEZNAMEK:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 11.4.
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.4.
MARIEE (75,panna) Praha TP 1.11. DK 13.4.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 18.4.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 5.4.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 27.4.
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 7.11. Broučínek DK 10.4.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 11.4.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK 12.4.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 11.4.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa DK 3.4.
MAKOŠ(Markéta) (77,kozoroh) Zlín TP 10.11.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 6.4.
DENDULKA (78,beran) S.Čech TP 15.11. Mazlík DK 18.4.
JANDULA1 TP 15.11.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 4.+6.4.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 10.4.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK 19.4.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 12.4.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 7.4.
RADULKA1 (75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
LIBORINKA TP 30.11.
EVIKRA
DANDA (76,býk)
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka
DORKA (r.76) Praha TP 14.11. Drobek
MAJKA (79,štír) SVK TP 14.11.
HIKI TP 14.11.
BRCKO
a ještě prosím nové těhulky o zbytek udajů…díky…!!!! ![]()
Teda KACUL, ty jsi ale machr s tím seznámkem!
Fakt velkou poklonu si zasloužíš! To bych nedokázala ani náhodou to takhle usledovat a pilně zapisovat! ![]()
A díky za podporu, ale taky se k tomu nechci vracet ![]()
pa pa Bee + Qee
HOLKY vždyť my píšeme jubilejní 100. stránku a ani jsme si toho nevšimly!
Tak jen (jako některá z vás u svého jubilejního příspěvku) vyjádřím to největší přání nás všech… Ať všechny, co tu jsme porodíme v listopadu ZDRAVÁ A KRÁSNÁ MIMINKA a ať naše těhotenství proběhne bez nejmenších problémů!
Všem dobrou noc a sladké sny!
Vaše Bee (matka pluku
) a Qeebo
Jééééé KACUL si tý 100. stránky všimla… tak se omlouvám… ![]()
Ale to přání platí! ![]()
Bee
Ahoj holky,
dlouho jsem tady nebyla a koukám, jak se tady vyřizují účty! V záležitostí Bee/švagrová bych se raději nepřipojila na žádnou stranu.. Nebo teda omlouvám se, ale trochu tu švagrovou chápu.. Taky jsem byla trochu překvapená, když se tu řešilo pořadí oznámení mimča jako problém, ale chápu že je to velká událost a že to někdo jako problém může vnímat. Nicméně mně osobně by asi taky nebylo přijemné, kdybych se něco takového o sobě dočetla.. Druhá věc je způsob, jakým se to tady řeší, doufám holky, že se to urovná.. ![]()
Jinak my jsme měli víkend poměrně dost hororový. Poté, co jsme se jakž takž uzdravili z virózy, jsem úplně nedohlídala Ondráška a měla jsem podezření, že možná snědl trochu prášku do myčky.. Takže noc z pátku na sobotu jsme strávili v Motole na ORL. Jak Ondra normálně se mnou spát v posteli nechce, tak tam se ode mě nehnul, celou noc spal se mnou. Jak na to nejsem zvyklá, tak jsem spala celkem asi 2 hodiny
V šest nás (teda hlavně Ondru) vzbudili na odběr krve, takže další naděje na usnutí zmizela.. No nicméně naštěstí všechno dopadlo dobře.. Ondra dle doktorů nic nesnědl a nás pustili domů..
Bohužel v sobotu se nám oběma spustila rýma, dneska měl Ondrášek trochu teplotku, takže zase další choroba
Fakt zááávidím holkám, co si můžou vzít neschopenku.. Naštěstí manžel se o malýho fakt vzorně stará, takže jsem skoro jakoby den na neschopence
![]()
Tak holky, mějte se hezky, hlavně žádný rozepře ![]()
Linduško , tobě se ještě omlouvám za to nedorozumění ohledně špinění, je tady těch příspěvků moc, tak se v nich někdy úplně neorientuju. Je jasný, že jsi chtěla poradit, jak jsi nejlíp uměla. Jsi fakt super informovaná (hlavně teda když vezmu v úvahu, kolik jsem toho věděla já, když jsem čekala první dítě
)
Tak pa, hezký zbytek neděle
Pajina
AHOJ Těhulinky
Tedy tady se děje věcí. Člověk Vás pustí na chvíli z dohledu a už je zle ![]()
BEE Sice s křížkem po funuse, ale jsem na Tvojí straně. Pokud něco tak cítíš, tak nevidím sebemenší důvod, proč bys to nemohla říct, nebo napsat. A nevím… pokud se to někomu nelíbí, tak by možná neškodila troška nadhledu a míň sebelítosti. Myslím, že jsme si obrázek udělaly každá z reakce švagruše.
Přeju Ti Bee, abyste to v rodině ustáli a hlavně se nenervuj. Nestojí to za to
Pošli Qeebíkovi něco dobrého a bude líp
![]()
KACULKO a EDIKU Vám holky hodně štěstí na zítřejších kontrolách, ať dopadnou co nej nej nejlíp.
Krásný zbyteček neděle , bezproblémový a klidný příští týden
Beinka
Tak berušky, zítra podám večer horké info, ale Uz nebude, takže foto nepřihodím.....
PAJINO ..........poslala jsem ti SZ!!!
Jinak všem přeju krásné sny a jdu spinkat, jsem totálně unavená…tento týden byl fakt fičák…prodali jsem dve auta a koupili jedno jiný a do toho Verunka je nastydlá...........hrůza
...............potřebovala bych dovolenou z dovolený!!! ![]()
A kdyby některá znala nějakého uklízecího skřítka, tak mi koukejte poslat!!! To už vůůůůůůůůůůůbec nestíhám…a ještě k tomu tady bydlí asi nějací bordel skřítci, který mi hážou granáty do kuchyně apod......... ![]()
Diky za nazor PAJINE a za podporu BEINCE…jinak nemam co dodat…taky myslim, ze neni vhodny to resit tady, jak uz jsem napsala…na druhou stranu, kdyz jsem se tu sverovala ja se svyma bezprostrednima pocitama, fungovala tu jista anonymita, ktera po „vpadu buldozeru“ ponekud vzala za sve…az se sem nekdo nezucastneny, kdo trosku zna nasi rodinu podiva, bude vedet, kdo je Noona a kdo Bee…A to je myslim tak trochu skoda pro obe… Chci si tuhle diskuzi ale dal uzivat jako predtim, takze PRYC S TIM vcerejsim extempore. DOUFAM, ze se nam to podari preklenout i bez zprav na techto strankach?! ![]()
KACUL a EDIKU taky drzim palce na zitrejsi kontroly a DOUFAM, ze sem pak date k nahlednuti obrazky…jsem zvedava jako opicka.
At je vsechno v pohode a tesim se na vas zitra (bohuzel asi zase az vecer). ![]()
Jinak jsem snedla par knedlicku z knedlickovy polivky a vecer jsem mela jeden parek.
tak doufam, ze jsem tech skodlivych aaaacek do sebe nedostala moc ![]()
Pa pa, hezky zbytek nedele a at rychle utece pracovni tyden!
Bee
Krasne rano vsem ![]()
Mam neuveritelne stesti na toho „uklizeciho skritka“
Bohuzel,predem upozornuju, ze neni putovni
Je to totiz jednoznacne nase mamka. Kdykoliv k nam prijede na navstevu, skoro dostanu vynadano, ze pro ni nemam pripravene hory pradla na zehleni nebo nejakou jinou praci.
Tak me aspon vzdy donuti s ni napect a navarit jak pro cely regiment.(tedy ne ze by se mi to pak nekdy nehodilo- sahnu jen do mrazaku a vecere je hotova).Vubec se ji nechce odpocivat. Kdyz uz pry prijela, tak mi s necim pomuze…(a jezdi celkem pravidelne)
Tak uz aby bylo to mimco a ona mela jine starosti ![]()
KACUL a EDIKU: preji same prijemne zpravicky na dnesnich kontrolach a koukejte nam dat vedet, jak jsou na tom ti tvorecci ve vasich briskach ![]()
Tedy…ženský ukecaný
)
Já o víkendu net moc nezapínám a v pondělí po příchodu do práce minimálně hodinu čtu novinky
)
Bee…je mi líto té výměny názorů, snad to mezi sebou urovnáte!! Jsem se svou švagrovou zrovna taky na válečné stezce, nicméně tam to bylo trošku složitější, a tak už asi rovnat ani nemá cenu
( No co, rodinu si člověk nevybere
(
Všem, co jdou na prohlídky přeju jen samé příjemné zprávičky a dejte nám co nejdříve vědět ![]()
Všem, kterým hrozí záplavy mooooc držím pěstičky,abyste měly štěstíčko a nějakým zázrakem se Vám to vyhnulo!! My v ohrožení nejsme, nikdo z naší rodiny taky ne…tak si říkám „neprožívej to“, ale těch lidí je mi stejně přííííšerně líto a skoro bych ty zprávy v TV obrečela
(
V sobotu jsme Kulíška oznámili posledním členům rodiny - manželově babičce s dědou - byli tak nadšení, že děda za hodinku a půl sám lupnul lahvinku červeného (je mu 82
) a šli domů
))
Jinak na kontrolu jdu ve středu a mám slíbený obrázek, tak už se nemůžu dočkat…jinak samozřejmě si nic špatného nepřipouštím a věřím, že všechno bude OK ![]()
Přeju všem krásný, pokud možno sluníčkový den a bříška v klídku ![]()
Ahoj těhulky, jsem tu nová, procházím všechny možné stránky a právě jsem narazila na vás, tak doufám, že mě mezi sebe přijmete
Jsem v 6tt, termín porodu mám 29.11.2006, takže si myslím, že jsem tady asi benjamínek
Na ultrazvuku už jsem byla, viděla jsem tam jen takový puntík..Od té doby našemu mimi s přítelem neřeknem jinak než hrášek
Až povyroste tak to bude fazolka
A co vy, říkáte nějak svým miminkám? ![]()