Poradna duly
Jana Čurdová
Lindusko , to je skvele!!! Vidis, tak ted uz pujde vsechno jako na dratkach. S domeckem to dopadne dobre, s novym doktorem jiste taky, za chvili nam sem taky das fotecku…proste IDYLKA.
Ahoj vsichni!
zdravim opet dalsi nove prichozi. Tedy my se pekne rozrustame ![]()
KACUL: gratuluju k uspesne prohlidce. Kvuli fotecce nesmutni, hlavne, ze je vse OK ![]()
LINDUSO: to je super s tim domeckem, ze jste tak brzy sehnali dalsi kupce. Urcite budou solidnejsi, nez ti pred nimi ![]()
IGINKO a EDIKU:zitra budu drzet palecky(a ze jich ted mam) a preji same prijemne zpravicky od doktoru ![]()
JANDULO: snad to uz bude s tou vodou jen lepsi a budes mit konecne vic casu myslet na sebe a na miminko ![]()
SEZNAMEK:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 11.4.
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.5.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 18.4.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK 25.4.
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 5.4.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 27.4.
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 7.11. Broučínek DK 10.4.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 11.4.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK 12.4.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 11.4.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa DK 4.4.
MAKOŠ(Markéta) (77,kozoroh) Zlín TP 10.11.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 6.4.
DENDULKA (78,beran) S.Čech TP 15.11. Mazlík DK 18.4.
JANDULA1 TP 15.11. DK 12.4.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 4.+6.4.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 10.4.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK 19.4.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 12.4.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 7.4.
RADULKA1 (75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
DANDA (76,býk) Most TP 22.11.
IVANA1985 (85, TP 29.11. Hrášek DK 20.4.
LIBORINKA TP 30.11.
ILJU Šneček
EVIKRA
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka
DORKA (r.76) Praha TP 14.11. Drobek
MAJKA (79,štír) SVK TP 14.11.
HIKI TP 14.11.
BRCKO
Ahoj těhulky těhulkatý! ![]()
dneska byl v práci pěěěěěknej fičák, navíc mi všechno šlo jak psovi pastva, ale stihla jsem sem aspoň jednou mrknout…teda rozrůstáme se jen co je pravda! (co do počtu myslim, samozřejmě
)
EDIK - záááááááááávidim to žehlení (jestlis teda něco nakonec vyžehlila), já tu měla celý minulý týden vytažený koš s prádlem a asi do půlky tejdne mi tu stálo prkno a nebyla jsem schopná udělat vůbec nic!
Tak jsem asi ve středu prkno pokorně odnesla na místo a koš s prádlem včera „schovala“ do skříně, aby tu nestrašil
taky bych potřebovala nějaký skřítky pomocníčky, který by nebyli tak líní jako já. ![]()
S kontrolou neboj - myslim na tebe už ode dneška, zvládnu to i zítra jak bude třeba… v 16,00 vše odkládám a myslim o to snaživěji. ![]()
MIA - s tím úklidem tě naprosto chápu a zase mi nezbývá nic jinýho, než s tebou bezvýhradně souhlasit! Na okna se můžu…, „jarní, vánoční, velikonoční, a jánevímjaký“ úklid neuznávám a uklízím, když mám zrovna chuť nebo/a nepřekonatelný pocit, že je to už FAKT nutný…
jdu taky radši ven nebo se zabavím jinak a ty máš navíc Maxe, takže je to o to jasnější. ![]()
MARCELA - ten tvůj tchán je asi přesně takovej ten typ, co nesnášim…
takovej ten chlap „macho“, co má vždycky „navrch“ a ženský patřej ke sporáku a ke dřezu, ze kterýho ruce vyndaj jen, když přivezou uhlí, co?!
Snad má manžel vlastní hlavu a nebere jeho „rady“ příliš vážně…hlavně, že on je s tebou spokojený a šťastný a že není tchán, to je přece úplně jedno! je to očividně hulvát a jako takové bych jeho názory brala.
i když chápu, že tě to asi v koutku dušičky bolí
hlavně si z toho nic nedělej teď, když máš v bříšku další mimčo… ![]()
Jo a ještě jsi psala o pohybu…tak ten mi taky straaaaaaaašně chybí a vymýšlím, co bych všechno mohla a nemohla…hlavně venku bych teď něco ráda…za normálních okolností už bych bruslila na in-linech…ale to se teď fakt bojim, i když jsem snad nikdy nějak blbě neupadla, ale náhoda je blbec…
Tak jsem šla aspoň včera na dlouhou procházku s kámoškou…bylo tak krásně a to jaro je bomba, když svítí sluníčko…a ten vzduch pak po večernim dešti! ![]()
Vítám tu IVANU a ILJU a jak už jsem psala nahoře, baví mě, jak je nás čím dál víc. Doufám, holky, že se brzy líp poznáme.
Pište o sto šest! ![]()
JANDUL - držím moc palečky s tou pitomou vodou!!! Drž se a myslíme na tebe určo všechny, snad to konečně začne pořádně klesat!!!
LINDUŠOOOOO - gratuluju k baráčku!!! i ta záloha už by byla fajn, kdyby náhodou…ale určitě ta kontrola bude v poho!
a co se týče těhu pocitů jsem na tom úplně stejně…akorát udýchaná kynoucí Bee a vůbec žádnej těhu pocit…jen večer když si lehám a ráno když vstávám mám na Qeeba trochu víc času, tak hladím bříško a „povídám“ si s ním..
Ale přes den vůbec nic…
dneska jsem si zrovna říkala, už aby to všichni věděli (i v práci) a to bříško začlo pořádně růst, aby si všichni nemysleli, že akorát kynu bez důvodu… ![]()
Všem, co jdou tento týden na kontrolu, přeju ať dopadne báječně a ať všechny vidíte všechno, co se vidět má v tom kterém týdnu a pěkně zřetelně. ![]()
pa pa, jdu si na chvilku schrupnout…
jo a abych nezapomněla všechny vás pozdravuje Qeebo! ![]()
Ahoj holky, tak už jsem konečně doma a můžu napsat. Chtěla jsem se vás zeptat, zda berete nějaké vitamíny a když tak jaké? Všem předem dík za odpovědˇ.
Ahojky ![]()
Ivanko já beru Calibrum baby plan, je tam 30 tablet, určeno pro pvní trimestr (už jsem chtěla napsat semestr) a stojí kolem stovky. Sestřička mě ale upozornila, že pokud jíme vyváženě (což u mě nehrozí), tak by se měly vzít tak 2× do týdne, že pak jsou maminy převitamínované a bolí je hlava. ![]()
Krásné ráno všem a hlavně bez nevolností ![]()
ahoj holky a snad nejaky kluci muzu se k vam pridat nebo me vystrnadite jako v sekce PROFI SNAZILKY
Pekne uterni rano!!!
Ivanko, taky te u nas vitam… Ja jsem brala Calibrum Baby plan, ale nejsou tam vsechny vitaminky, tak jsem presla na Gravital a zobu ho tak 2× do tydne. Vyvazenou stravu moc nemam, protoze me trapi chute
Treba minuly tyden jsem frcela na cervene zelenine (paprika, redkvicky, rajcata - ta muzu porad, pomahaji na nevolnosti), behem 4. a 5. tydne jsem ujizdela na bananech, ktere normalne nejim
takze tak.
Ted je muj favorit chleba s pomazankovym maslem…jim to cely den.
Bruno, pokud budes na nas hodnej
nemame duvod vystipavat nikoho…jen nevim, co ocekavas z nasi diskuze za prinos pro sebe ![]()
Jinak hlasim, ze se mnou to vypada zase lepe, takze si myslim, ze to opravdu souvisi s fyzickou namahou…takze se vaaaliiim…
Mejte se pekne a hladte briska ![]()
Nico
Nico - odborne rady:o)) Nebo sem zadny chlap nechodi? Pokud Vam tu vadim tak klidne odkracim do vecnych lovist:o)
Bruno , opravdu tady zadny chlap nechodi… Jak jsem pochopila, tak jsi muzem Dandy a ta se u nas obcas objevi ![]()
Takze te taky vitam…
jé Bruno
,
jen tady zůstaň.. to je super, konečně nějakej chlap ![]()
už jsem na diskusi výjimečně na nějakého narazila.. jen houšť a větší kapky
![]()
ty taky čekáš do rodiny přírůstek? nebo už mimi máte?
Kdybys cokoliv potřeboval vědět, tak jen se ptej ![]()
Pajina
Dobré ranko všem
)
Tak mě dnes Kulíšek po ránu trošku pozlobil - prvně v životě se mi zatočila hlava tak, že jsem neviděla, neslyšela a málem nedošla z kuchyně do obýváku…skoro to odnesla naše činčilka, které jsem se ve své slabosti opřela o klec
Bylo to až tak 20 minut po probuzení, takže prudkým vstanutím z postele to nebylo, už jsem stihla udělat snídani a v koupelně při malování to na mě přišlo
Nicméně po 10 minutách bylo vše zase OK, tak snad to bylo jen náhodné a chvilkové ![]()
Jandulko , na ty pohyby už se taky těším…moc, až tam bude malé kopat a mrskat se
) A držím pěstičky s tou vodou!!!
Kacul, gratuluju k prohlídce a že je vše, tak jak má být…a taky k průkazce, já už chci takyyyy…no snad zítra ![]()
Linduš , Tobě gratuluju k úspěchu s baráčkem, tak teď už můžete být jen klidní a těšit se na miminko
) Ta kontrola bude určitě OK, když je to nový baráček
O tom ledadlu jsem to včera viděla ve zprávách, tak hlaně, že jsou všichni relativně v pořádku!!
Nico , to je fajn, že se to u Tebe lepší
) Jinak hladové stavy já mám zase přes den…včera jsem si donesla do práce obídek, porce jako jindy a normálně mi to na těch 8 hodin tady nestačilo!! Snědla jsem všechno možné, co jsem tu měla v zásobách, abych neumřela hlady ![]()
Bee - s žehlením jsem na tom podobně, taky to odsouvám, co nejvíce to jde ![]()
Ivanko , já jsem brala taky Calibrum baby plan (3 balení), teď beru jen listovku a jód, které mi předepsala moje Dr…ta zase říkala, že pokud jím běžně ovoce, zeleninu, mléko atd, tak to s vitaminy moc přehánět nemám- prý se z toho rodí „malí obříci“
)))
Bruno vítej, tedy, na chlapa jsem tu ještě nenarazila ![]()
Jinak vítám všechny nové těhulky a přeju, aby všechno bylo OK
))
Juchůůů…zítra konečně kontrola
)))
Nico píše:
Bruno , opravdu tady zadny chlap nechodi… Jak jsem pochopila, tak jsi muzem Dandy a ta se u nas obcas objevi
Takze te taky vitam…
JJ jsem manzelem Danky. A jednoho zoufalce co mu rikas chlap tu je - jsem to ja:o))))))))))))Jj ja jsem desne stastny, ze se nam podarilo to miminecko zplodit, priroda k nam byla vstricna a hned na druhy pokus se to podarilo i kdyz jsem s tim moc nepocital. Prosel jsem si taky svym a nedoufal jsem v to. Jinak se moc a moc tesim na miminko jen mam obavy s toho porodu, ale to uz se opakuji asi si delam zbytecne obavy, no nevim asi to bude jine v realu:o))Joo tak to asi budu jedinej chlap co se o to zajima. jde o to ze bych te moji berusce chtel maxilane pomoci jelikoz me desne vadi to kdyz cloveku nemuzu pomoci a on je na to sam. Reknu ti ze nejradsi bych nesel na ten porod tak se toho bojim a bojim se i o ni, ale rikam si ze zas takovy srab nejdem a byli tam i jini a ze to prezili. Tak snad sebou nelajznu:o))
Pajina píše:
jé Bruno![]()
,
jen tady zůstaň.. to je super, konečně nějakej chlap
už jsem na diskusi výjimečně na nějakého narazila.. jen houšť a větší kapky
![]()
ty taky čekáš do rodiny přírůstek? nebo už mimi máte?
Kdybys cokoliv potřeboval vědět, tak jen se ptej
Pajina
Mnoo tak ja tu zustanu. Kdyz me nevykousete tak jako v PROFI SNAZILKACH tam jsem se zacal bavit s manzelkou projevil jsem bohuzel me emoce z tlukotu srdicka ktere jsem videl na ULTZ a byl poprask. Chapu to asi to nebylo moc taktni, ale v tu chvili me to neseplo nooo:o))Me to tehotenstvi docela zajima je to takovy zazrak:o))Ja jsem do deti byl celej hotovej uz od narozeni asi jsem fantik:o))