Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
4.4.06 08:51

Holky prej berou krev i chlapum „otcum“?? Co me o tom povite to se jako musi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.4.06 08:55

Bruno, o tom tedy slyším prvně…
Jinak je ale krásné, jak to prožíváš .o) Manžel je na tom naštěstí podobně, jedině tedy nechodí sem…ale jinak knihy studuje snad podrobněji než já a musí přesně vědět, co se se mnou zrovna děje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
4.4.06 09:06

Vítej BRUNO .........

pokud má Danda krevní skupinu s rh faktorem negativní , tak tobě by krev měli brát také, ale pokud má rh pozitivní , tak jsi z toho venku!!!!
Jinak myslim, že tě nikdo odtud vyhazovat nebude................................................pro ostatní dodávám, že Bruno je Dandiným manželem !!!!!!
Jen aby bylo jasno, protože ne kažká z nás čte diskusi profisnažilek :-)
Je teda fakt, že vám to vyšlo oproti jiným z tamté diskuse sakra rychle a nedivím se, že jim to trochu vadí, ale mě to třeba vyšlo taky druhý měsíc a ti už po druhé, takže nám klidně piš své pocity…taťuldo!!!

IVETT ............koukej se hned jak vstaneš najíst a napít, at se to neopakuje, mohla bys sebou někde plácnout a co by tomu řekl Kulíšek????? Jinak obecně, když tě to přepadně, tak si lehni a dej nohy nahoru!!!!!

IVANKO ..........z vitamínů myslím, že obecně stačí listovka a až ke konci těhu jod…ale beru asi tak 1×týdně Babyplan a listovku malinko častěji :lol:

Jinak obecně by to chtělo asi dočítat diksusi a neptat se na to co bylo již řečeno apod.....alespon většina z nác to tak dělá!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 09:07

Bruno , ja si to v tech snazilkach cetla…Je fajn, ze holky chapes…jinak si myslim, ze nema cenu to resit jeste tady :-)
Je skvele, ze to tak pekne prozivas…muj muzicek taky, ale na nejake projevovani se na forech moc neni :-)

A te krvi…ja mam 0-, takze muzicek pujde na odber taky…on totiz ani nevi jakou ma skupinu 8O No, ona to nevi ani jeho mama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.4.06 09:13

Kačul , dík za vysvětlení…tak to manžílka asi čeká, já mám totiž zrovna tu blbou RH - :( A on má zrovna jak na potvoru + …no jo, ale až tak velké problémy to prý nedělá (jsou mnohem horší věci), takže to bude OK i tak :wink:
Jinak jsem zvyklá právě vstanout, udělat snídani, namalovat se, vzbudit manžu a pak spolu posnídáme…tak mě to dnes přepadlo malinko dříve, než jsem se tedy stihla najíst a napít…ale po snídani už to bylo ok…takž z toho plyne, že snídaně asi bude teď dělat manžílek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
4.4.06 09:14

Dobre „rano“ vsem, my jsme na tom doma podobne, hodne si povidame, koukame na internetu na vsechno mozne co se tyka deti. V nedeli jsme si pousteli jeden dil serialu BBC - Lidske telo - je tam vsechno o tom jak se miminko vyviji co to zpusobuje s telem matky a vsechno je doplneno 3D ultrazvukovymi obrazky… moc pekne

No a pak to probirame s kamarady, kteri bydli nad nami v dome - povedla se nam totiz kuriozitka, jsme tehtni soucasne s rozdilem asi jednoho tydne Usmívající

Jinak si zvykam, ze budu ctrnact dni doma, je to divny, v praci je docela kolotoc a ted takovyho volna… Mno, alespon se mi podari udelat nejakou velikonocni vyzdobu, na to se tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.4.06 09:20

Ilju, my jsme si koupili náááádhernou knížku Tajemství lidského života (objednala jsem na www.9mesicu.cz) a tam to podrobně studujeme :) Jsou tam super fotky, co jsem ani netušila, že jdou udělat…fakt je to perfektní…od oplodnění vajíčka až po porod, nádhera.
Ještě sháním (po doporučení kamarádky) Co čekat v radostném očekávání, ale zatím se nepovedlo. Ono je těch knih spousta (Velká kniha o matce a dítěti atd.), ale když nevím, která z nich je nejlepší, chci si koupit právě už jednu ověřenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 09:25

Ilju , to s temi sousedy je dost dobry :lol: Ale je to fajn, prckove si budou hrat, muzete si je vzajemne pohlidat…

Jinak u nas v denicku Kvetnicek probehl takovy dost husty odkaz na stranky s porodama…je tam videt uplne vse, je to trochu pro silne povahy. Tak nevim, jestli to sem dat. Ja to zvladla a muzicek taky…tak co? Bruno???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
4.4.06 09:30

NICO .........sem s tím, ale dej k tomu varování…aby se někdo nelekl!!! Já to s manžou neriskovala, aby si to nerozmyslel, ale nakonec to zvládl a podotýkám, že stál jen u hlavy a neviděl od pasu dolů…naštěstí!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 09:32
Ivett píše:
Bruno, o tom tedy slyším prvně…
Jinak je ale krásné, jak to prožíváš .o) Manžel je na tom naštěstí podobně, jedině tedy nechodí sem…ale jinak knihy studuje snad podrobněji než já a musí přesně vědět, co se se mnou zrovna děje :wink:

Jj i ja jsem stejny - manzelka si uz klepe na celo..ale ja to vidim proste jinak kdyz ji ma clovek rad tak prece musi vedet co se ji tam vlastne deje, aby ji pochopil kdyz ma trebas spatnou naladu a neni ji treba zrovna nejlepe, nechci na ni prave jen bezduse koukat a rikat ji " A co ze ti to je? Aha tak jo:o)" To vis ja to prozivam proto, protoze se tesim na to mimco vim, ze to bude zaber a totalni nasazeni, ale ten tvorecek za to stoji, hlavne aby vse bylo v poradku, manzelka v pohode, aby to bylo zdrave a tak proste idealni rodina s prckem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
4.4.06 09:35

Nico,
je to zajímavé, ale já posledních 14 dní jsem taky ulítlá na pomazánkové máslo. Jím ho každý den. Chutě se mi asi změnily, protože dřív jsem sebez sladké snídaně neobešla a teď na to nemám ani pomyšlení. Buchty jsem taky pekla každý týden a teď už asi 3 týdny nic. Taky jsem byla zvyklá pít ovocné čaje a teď se mi dělá jen při představě na něj špatně. Tak radši piju Magnesii nebo vodu.
Jinak by mě docela zajímal ten odkaz na ty stránky o porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.4.06 09:36

bruno , to je, jako bych poslouchala vlastního manžela :wink:

Nico, jen to sem dej…i když, tak z toho možná dostanu strach i já …no jo, ale už není cesty zpět :wink: A navíc, nejsme přece žádné „béčka“…zvládlo to tolik žen před námi, tak to musíme zvládnout taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 09:38

Takze tady mate realne porody:

http://www.birthdiaries.com/diary

pouze pro silnejsi povahy :) Ale neni to tak desne…kdyz si date vaginalni porody, tak tam je to rozdelene podle toho co vsechno jde videt. Takze nahore je to pohoda a dole je to FAKT nazorne. Ja doporucuju predposledni odkaz…

Jinak v tom poslednim odkazu jsou jen dva porody a ten druhy je narozeni miminka ve 23.tydnu, ktere nakonec umre. Podle me je to dost morbidne pojate, me se to vubec nelibilo.

Muzicek to skouknul a byl v pohode, stale je presvedceny, ze bere k porodu kameru…asi se studem propadnu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 09:39
Kacula píše:
Vítej BRUNO .........

pokud má Danda krevní skupinu s rh faktorem negativní , tak tobě by krev měli brát také, ale pokud má rh pozitivní , tak jsi z toho venku!!!!
Jinak myslim, že tě nikdo odtud vyhazovat nebude................................................pro ostatní dodávám, že Bruno je Dandiným manželem !!!!!!
Jen aby bylo jasno, protože ne kažká z nás čte diskusi profisnažilek :-)
Je teda fakt, že vám to vyšlo oproti jiným z tamté diskuse sakra rychle a nedivím se, že jim to trochu vadí, ale mě to třeba vyšlo taky druhý měsíc a ti už po druhé, takže nám klidně piš své pocity…taťuldo!!!

Mnoo ja jsem taky prave koukal jak to rychle slo, spise jaky to melo spad. ja jsem si rikal, ze to nebude takovej rychlik a ono ejhle j epravdou ze mam takove divne nazory pro holky asi nepochopitelne nebudu je tu ventilovat jen kdyby to nejakou zajimalo tak to napisu, ale pokud jste ctive tak si to proctet na Proficich:o)) Joo pocitu je mnoho…az se me zda i o prebalovani . Vcera jsme si rikali ze si neco koupime na mimco a radsi jsem nic nekoupil, abych to trebas nezakriknul vis jsem povercivej, ale snad, doufejme budu mit jednou v zivote stesticko…juu ja chci holcicku i kdyz chlapeckove jsou lepsi do dnesni doby. Jak rikam kdyz to bude zdrave a cile tak je to fuk co to je, ale takove ty naznaky co bych chtel mam to je pravda, jenze hlavni jsou prave tyto aspekty co jsem zde ventiloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 09:40

Makos , ja uz tlaskam druhy krajic :lol: a k tomu cherry rajcatka…MMMMNAM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí