Poradna duly
Jana Čurdová
teda Bruno ,
ty to tady pěkně rozjíždíš.. Koukám, že nám brzo zahltíš celou diskusi ![]()
P. ![]()
jo a Bruno, nechceš si taky vytvořit metřík? mohl bys tam třeba mít My wife is xxx xxx pregnat… only xx days to go
![]()
aspoň by bylo každýmu jasný, že jsi chlap.. ![]()
Tak já všem přeju krásný zbytek dne a utíkám domů
)
Zítra jdu ráno na kontrolu, tak už se nemůžu dočkat ![]()
Papa ![]()
Hezke odpoledne vsem, rano jsem si ztezovala, ze mam moc volna a ejhle, cele odpoledne jsem vesele prospala
, ble stav byl jaksi silnejsi nez jindy
. Spanek pomohl. Jinak u nas se pokazilo pocasko, prsi a zacina byt pekna zima, doufam, ze nazacne jeste snezit. Uz se tesim na kyticky.
Kacul: posilala jsem SZ ale nevim jestli dosla - pro doplneni seznamku - tak mi dej prosim vedet, jestli je vse ok.
ILJU …hezky koukej odpočívat!!!…a poslala jsemti SZ tak mrkni........ju!?!
IVETT …držíme ti na zítra palečka, a těšíme se na horké novinky!!!
ahoj holciny,
dnes je mi fakt blbe. Boli me dost zlucnik. Mam s tim problemy uz dost dlouho, ale prijde mi, ze ted to graduje. Jim holy rohliky a porad potvora boli. Mam strach, aby to nemelo nejaky vliv na mimusko. Asi bych si mela zajit k dr. abych byla klidnejsi a v pohode.
jdu si lehnout, at to prestane bolet
jo a u nas se taky kazi pocasi. Az do ted bylo krasne slunecno a ted zacina prset a dost se ochladilo.
Takže ještě jednou dneska zdravím.....
hlásím příchod nebo spíš příjezd od gyndr........
když jsem tam na pokraji nervového kolapsu..(nevím proč) dorazila…na dveřích mě vítala cedulka " v úterý 4.4.se neordinuje …myslela jsem že mě vomejou........tomu se říká smůla co??????
Ale nejhorší je že zírta jsem od rána sama v práci takže nemůžu zmizet,ve čtvrtek neordinuje to je na porodnici a v pátek dopoledne se tam nejspíš taky nedostanu…nemám auto…tak mi řekněte co mám asi dělat,vůbec nevím zda to do pondělka vydržím…od začátku se na tu kontrolu klepu jak dítě na bonbón a takhle to dopadne.....no nic jen hlásím jak na tom jsem …jdu kuchtit večeři alespoň se pořádně nadllábnu,když už nic......
![]()
Pajina píše:
teda Bruno ,ty to tady pěkně rozjíždíš.. Koukám, že nám brzo zahltíš celou diskusi
P.
To asi ne holka jedna zlata
Ahojky vsem, tak sem si to konecne docetla, teda vcera vecer sem sem neco napsala a sup hned jetu snad skoro 10 stranek navic, vubec nestiham 80 .
Ivetko1985 : k tem praskum , ja od te doby co vim ze jsem tehotna sem zacala jist GS Mamavit, je tam teda vsechno a sem s tim zatim spokojena , nejak vsechny holky v mem okoli to papaly ![]()
Bruno : super mit tu nazor nejakeho kluka nebo chlapa??! hihi ![]()
Jinak dekuju vsem za podporu s tou vodou asi vas to vysliselo pac to klesa!!!!! ![]()
Teda me se zda ze to nejak neutika nevim co delat, uz bych tak chtela neco na to mimi nakupovat a nebo zarizovat, ale stale brzo! I kdyz pravda je ze uz aspon koukame.
Kaculo : chci se zeptat kdyz chci dat svuj rok narozeni, proste toho vice napsat, kam to mam napsat, nejak se v tom nevyznam. Poradte mi .. dekuju
teda dneska sem se nejak rozepsala aspon na me
.
Zatim se mejte tehulku a Bruno krasne a tesim se na dalsi prispevky ![]()
Jandulko .........klidně mi to napiš sem a nekompikuj si to.....stejně to v seznámku bude vidět a a já si to tu najdu a doplním.....
Jinak vydrž s nákupy tak myslím do 12tt a pak hurá nálet na obchod!! Ale zatim vybírejte…je toho tolik
No a jinak to s nákupem oblečků moc nepřehánějte…miminka rychle rostou tak aby to vůbec unosila ![]()
EDIK ......není to apríl???? Teda dej vědět, jak to vymyslíš, abych mohla změnit datum kontroly.........Ale Méďa je určitě v pohodě a tak mu moc neuteče, asi nechce, aby ho někdo okukoval, tak si to nějak zařídil
Taky jsem se nadlábla.....teda přece nebudu Mimčulu šidit, když má hlad......... ![]()
Marcelko ........teda žlučník v těhu je fakt pech…at to brzo přejde a kdyžtak dojdi k Dr…dávaj na to nějaké injekce i v těhu.....tedy myslím ![]()
A obecně .............pokud posíláte SZ , tak musíte napsat nějaký předmět ke zprávě, jinak se neodešle a pokud se odešle, tak vám to server napíše..........Vaše zpráva byla odeslána......atd.....Tak at to vyjde!!! ![]()
Tak u nas se pred chvili prehnala mala snehova vanice, vsechno je opet bile…
a teplota klesla na nulu… uf uf. Slunicko se tedka prokousava, tak je to vsechno krasne nasvicene… ale radsi bych ty kyticky. ![]()
KAČULKA PSALA:
IVETT ............koukej se hned jak vstaneš najíst a napít, at se to neopakuje, mohla bys sebou někde plácnout a co by tomu řekl Kulíšek????? Jinak obecně, když tě to přepadně, tak si lehni a dej nohy nahoru!!!!!
já dodávám…nebo hlavu dolů…to radili v jedné chytré knize, co jsem si půjčila od kamarádky…nedokážu si představit, jak třeba v práci na záchodě dáváš nohy nahoru. Mně se podobná situace stala dneska během pracovní doby - někdy kolem poledne…měla jsem už docela hlad a najednou se mi točila hlava asi půl hodiny docela svižně a v podstatě ještě úplně nepřestala.
Ale jde to „ustát“
plánuju postel a ty nohy nahoru… ![]()
SEZNAMEK:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 11.4.
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.5.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 18.4.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK 18.4.
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 5.4.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 27.4.
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 7.11. Broučínek DK 10.4.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 11.4.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK 12.4.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 11.4.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa ???
MAKOŠ(Markéta) (77,kozoroh) Zlín TP 10.11.
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneček DK 19.4.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 6.4.
DENDULKA (78,beran) S.Čech TP 15.11. Mazlík DK 18.4.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.Labem TP 15.11. DK 12.4.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 4.+6.4.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 10.4.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK 19.4.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 12.4.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 7.4.
RADULKA1 (75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
DANDA (76,býk) Most TP 22.11.
IVANA1985 (85, TP 29.11. Hrášek DK 20.4.
LIBORINKA TP 30.11.
EVIKRA
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka
DORKA (r.76) Praha TP 14.11. Drobek
MAJKA (79,štír) SVK TP 14.11.
HIKI TP 14.11.
BRCKO
Ediku , ja se nestacim divit ![]()
To je tedy fakt neco…no co, za chvili te ceka ten velky UTZ…proste ti prcek uz rovnou zamava tlapickou ![]()
Pisla jsem Ti SZ…
Cau holcicky,
jsem nejaka nenaladena
MIO asi ti napisu SZ. ![]()
Ty zpravy od MARUSKY byly primo sileny. MARU, jsme s tebou! Drz se, holcicko! Je to asi sileny, ale ver, ze CAS je mocny lekar…chapu ale, ze ted ti musi byt strasne smutno a ze nemas vubec naladu. Kdybys byla ale ten typ, kterymu pomuze se vypovidat, jak uz psaly holky, tady je to k tomu primo urceny…cekame na tebe…snad se za cas objevis.
KACUL - ta tvoje zprava o SZ, ze kdyz nemaj predmet, tak se neodeslou…to je dobry! To jsem nevedela.
Tim padem se mi par SZ urcite neodeslalo…
pekne blby zjisteni.
Ale diky za tu zpravu, aspon odted to vime. ![]()
OBECNE - holky, co myslite…pristi tyden mam jit na ten UTZ ve 12tt…budu ten den v 11+2, takze 12tt bude v behu…dneska mi ale kamaradka rikala, ze by mozna nebylo od veci se preobjednat az od ukonceneho 12tt.
Nechce se mi cekat tejden navic, abych videla Qeeba
ale zase aby bylo videt vsechno, co je potreba. :-/