Poradna duly
Jana Čurdová
čau Edíku,
s různými termíny dle ultrazvuku a poslední MS mám osobní zkušenost. Při minulém těhu se mi to rozcházelo taky o 14 dní a bylo to úplně v pořádku . Předpokládám, že v tomto těhu bude zase nějaký rozdíl. Mám totiž delší menstruční cykly, takže v mém případě se podle poslední menstrace nelze řídit. Ale i pokud máš délku cyklu normální, ten 14 denní rozdíl může být v pořádku (já bych spíš asi věřila tomu ultrazvuku). Může se totiž stát, že nemáš ovulaci uprostřed cyklu (některé holky ji tak nemají).. Takže já osobně bych brala to počítání podle poslední MS spíš jako orientační a tvoji doktorce bych věřila..
Pajina
Edik, já bych podle poslední menstruace měla být 10+0 a jsem 9+2, takže mám miminko taky o týden menší…říkala, že to nic neznamená, že je důležitý výsledek podle UTZ a to, jeslti bije srdíčko a miminko se vyvíjí!!
Ale jestli se u ní necítíš dobře, tak já bych ji změnila. Já jsem u téhle vlastně taky až od snahy o miminko (protože jinak jsem stále měla Dr. na Moravě, odkud pocházím) a změna prospěla ![]()
takže držím palečky, ať je vše ok a Ty se hlavně moc nenervuj, ať je mimísek v klidu ![]()
Můžu někoho poprosit o radu, jak Vám sem hodit obrázek z UTZ? Jsem taková bezradná ![]()
Maruško,
zdravím, na vodu bych taky hned jela
Jsem ráda, že jsi tady ![]()
P.
Nepřihlášená EDIK
Holky díky za podporu,ale já měřila BT takže vím že jsem ovulaci měla 13 den cyklu,takže by mimi mělo být dokonce o pár dní starší než ona počítá.....takže asi průser…i když ona nosí brýle amě se zdálo že ty křížky udělala moc blízko sebe,když šla měřit,ale asi si to jen namlouvám,rozhodně nechápu jak jste mohli vidět ručičky anožičky tak jak tu dnes někdo písal.....to já viděla jen fazolku malinkatou.....jestli má blbé rozlišení na UTZ…no každopádně rozjela jsem akci na novou gyndr........každý mi to radí,že když se u ní necítím v dobré péči ať raději jdu jinam......pá a díky.....ty palce budu ještě potřebovat ![]()
Jo aještě ona mi ani žádné srdíčko neukázala,ani o něm nemluvila tam fakt nebylo nic vidět.....bylo to tak malinkaté na teé obrazovce…snad tak 1,5cm na obrazovce…nevím proč to nezvětšila asi má šmejd UTZ jinak fakt nechápu...........stejně musím čekat,ale bojím se že si vyberu ještě horší gyndr.........a co pak,že????
http://www.beremese.cz/…5_126026.jpg?…
Ten křížek nahoře je hlavičky, ten dole jsou nožičky a taky jsou vidět ručičky
) A někde kolem té tečky ťukalo srčíčko ![]()
IVETT: To je moc hezká fotečka…
EDIK: Přeji hodně štestíčka, budu ti držet všechny palečky. ![]()
Ivett
krása, taky py šla fotka připojit k metříku v podpisu, těsně před jeho dokončením je tam možnost vložit foto a potom je ta fotka přilepená k metříku
pa Mia
Ivett , uzasna fotka…jak se pekne predvedl! Ja videla prcka z profilu, takze zadne koncetiny…ale ta hlavicka!!! Bude to myslitel… ![]()
IVETT: To ti věřím, ta fotečka je vážně povedená..
Já se těšim až budu mít těhotenský průkaz, už aby to bylo, budu mít pocit, že jsem zase o krok dál…
Ivanko, to já se těším taky, ale dostanu ho až na příští kontrole (27.4.) a to budu už 12+3tt…dává si na čas, ta moje Dr…dnes mi brali 3 zkumavky krve, příště mám přijít s ranní močí a krev mi vezmou znovu + konečně dostanu průkazku ![]()
Ahoj těhulinky!!!
EDIK ........tak stáří mimíska se opravdu může lišit, ale pokud si měřila BT, tak asi ne o tolik a máš-li pocit, že Dr. není dobrá, tak ji vyměň!!!! Asi bys pro tvůj momntální pocit klidu měla opravdu zajet někam do špitálu…a budeš mít jasno!!! Za nějakou vymyšlenou historku ti to myslím stojí!!! ![]()
IVETT .....nechápu, proč ti to nefunguje…ale fotečka je krásná!! Gratuluju!!! Myslím, že takhle to stačí!!!
Maruško .....taky tě ráda zase vidím......jsi statečná!! Držim palečky!!!!
Ka-tka ..........jééé ahojky…jak se máš??? Jak jde snaženíčko???A díky za tvé cenné informace a rady!!!
NICO ........ty nás teda strašíš…hlavně že je už líp ![]()
BEE .........nepřeháněj to s tou prací!!! Maminky se maj šetřit!!!
No já jdu pomalinku nakrmit Verunku a pak malá prochajda a odpoledne jedeme pro nové autíčko!!!!! Já se tak těšim!!!!!
Tak zatim páčko a večer !!!
Já mám dostat průkazku 20.4, takže se moc těším a odpočítávám dny, kdy svého hráška zase uvidím…
…no, až tam půjdu toho 20tého, tak už by to mohla být fazolka… ![]()