Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mia
6.4.06 12:12

Kaculo

máš pravdu, na Welinku , také dost myslím, že se neozývá. Kočičko kde jsi????

• Citovat
  • Upravit
712
6.4.06 12:14

Holky, moc vám všem děkuju. Taky doufám, že tedˇ bude všechno ok a já budu konečně štˇastná maminka. :D Snad už jsem si tu smůlu a neštěstí vybrala.Musíme být v klidu a myslet na miminka co máme v bříškách, aby se jim tam u nás líbilo. :D Teda přenášet bych nemusela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.4.06 12:23

Kaculko Gratuluju k novému autíčku. Ať Vám slouží :D Jen snad… než pojedete do myčky, doporučuju zkontrolovat okna… ať nemáš navoskovaný čelo jako někdo :lol: :lol: :lol: NICO promiň… musela jsem :lol: :lol: :lol: :lol:

MIO Takové šoky já mám s manžou každý den. Furt něco vymýšlí. Každý den Piciríkovi šeptá něco ( do mého pupíku ) a nechce mi říct co :lol: :lol:

Holky jsem moc ráda, že Vás mám. Vždycky když se tu začtu, tak zapomenu jak jsem nervózní. Zítra Vám podám info jak jsem dopadla.
Straaašně se těším… ale na druhou stranu bojim bojim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.4.06 12:27

BEINKA: Neboj, určitě to dpadne dobře, budeme ti držet palečky.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.4.06 12:27

Mio Ještě jsem se chtěla zeptat. Zdá se mi neuvěřitelný jak dlouho kojíš, ale to je samozřejmě dobře. Napiš mi návod jak na to :lol: . Měla jsi během toho roku nějaký problém ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.4.06 12:29

Ivanko děkuju za útěchu. Ale sama víš, že si nedám pokoj. Až bude po kontrole, a bude všechno v poho, tak se snad zklidním. Tedy minimálně do příští kontroly :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
6.4.06 12:36

Kacul , grqtuluju k novému autíku…ať dlouho a dobře slouží :wink: S těma výsledkama je to určitě lepší tak, jak jsi to zažila Ty, že to nechtěli říct po telefonu, než aby to nějaká koza vyžvanila kdekomu jen proto, že se jmenuje stejně, jako já a je to moje tchýně :evil:

Beinko , na kontrolu držím palečky, neboj, určitě bude všechno tak, jak má být :wink: …a manžel Kulíškovi taky pořád něco šeptá…do pupíku…ti chlapi jsou jako děti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
6.4.06 12:42

Kaculko
také gratulace k autu, teď když budete 4tak se kombi hodí, myslím, žes psala nějakej větší Peugeot viď.

Beinko
kojení já má lastně zadarmo, no tedy ne tak úplně, ale bez jediné komplikace, tď už b ych s tím ráda končila, ale moc nám to nejde, jednak nechci aby prso vzalo Maxovi mimi a druhak mám co jsem těhu citlivější bradavky.

K tomu kojení, já neměl azrovna porod dle svých předsta, takže jsem si řekla ještě nekojit, to by mě nasr..... Naštěstí mi na Bulovce přiložili Maxe hned co mě zašili a nosili ho po třech hodinách i na JIPku, kde jsem byla den a noc a potom už jsme byli spolu, já se rozhodla, že nebudu vážit kolik vypil,\ přišlo mi to zbytečný a stresující, takže v klidu dostal když si řekl, akorát ne dřív než hodinu od začátku minulého kojeníní. Takže rada zní: přikládat, věřit si a nestresovat se, a neposlouchat dobřemíněné rady starších žen co o kojení zhusta nic neví, v klidu se obracet na laktační poradkyně, a když to nepůjde, tak nejste špatné matky, kojení to netkví. uf to jsem ale chytrá

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
712
6.4.06 12:43

BEINKA: Nemáš vůbec zač.. :D

IVETT: V tom máš pravdu, ten můj, když jsme včera jeli v autě, tak si z ničeho nic začal zpívat " Dej kobylám to ti povídám, dej kobylám ovsa" Tak jsem se tak na něj podívala a ptala jsem se ho jestli se cítí na těch svých 33let, že mi připadá tak na 16let. :D
Občas vážně zírám co z něj dokáže vypadnout. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.4.06 12:47

Ahoj,

Mia,

já nemám nic proti tomu připlatit si za nadstandartní péči nebo za možnost objednat se přesně na čas a nečekat. Původnímu Dr. bych mileráda zaplatila za nečekání, bohužel to tam nejde.
Je to, jak psaly holky, o přístupu a u mě taky o důvěře, zkusila jsem to a ráda se vrátím k původnímu doktorovi. I s tím čekáním.

A díky za info o ultrazvucích a šíj. projasnění, to jsem nevěděla.

• Citovat
  • Upravit
224
6.4.06 12:48

Pardon, ten anonym jsem já, teď už přihlášená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
6.4.06 13:26

Mayo

já to nemyslela ve zlém, sama jsem dr. změnila, protože se péče změnila a já necítila jistotu, jen, že platit samo o sobě mi prostě nepříjde jako negativum, ale jak jsem psala musí se vědět za co a ty kecy o pojišťovně si fakt může nechat, jestli jsi u starého dr. spokojená, je to nejlepší a i to čekání mu jistě odpustíš :lol:

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
111
6.4.06 13:27

Teda Ivčo, to je hrůza… to jsem si myslela, že tohle se snad už ani stát nemůže a jak koukám tak může… jsi strašně silná. No já bych byla už asi zavřená, protože toho doktora bych asi zabila… no za to by mě snad nemohli ani odsoudit. No fakt to je hrůza :evil: :( :cry: :evil: :( :cry:
Držím palce, ať ten soud brzy skončí a hlavně dobře pro tebe (Vás)… spíš jenom taková útěcha, že bylo učiněno zadost, nikdy ti to nemůže zalepit tu bolest :(

Teda koukám, že manžílci jsou čísla :P..... ale je to všude stejný… někdy (dřív) jsem si říkala, že ani děti mít nemusíme, protože jedno už doma mám… :) :)

No je fakt, že Welinka tu dlouho nebyla :?: :?: Teď nevím jestli si to pamatuji dobře, ale neměla nějak před kontrolou :?:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.06 13:31

Ahoj holky,

zdravím po delší době :) Koukala jsem, že Kačula, doplnila seznam o nějaké DK a já nějak netuším, co to je 8O Můžete mi poradit? :) Jinak bambulka dostala podle UTZ jmeno fazolka a na další kontrolu jdeme 18.4.
Je mi pořád hodně ble, už mi stačí i když někdo jen řekne slovo jídlo :D a navíc začínám být citlivá na různé pachy a puchy … hrůza :) Nevíte, dokdy tyhle stavy asi tak trvají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
6.4.06 13:51

ahoj MiLi… tak na DK jsi rovnou odpověděla… :) je to Datum Kontroly.. :)
Konec bleblestavů je různý… mě už třeba není tak blivno jako bývalo… už dokonce můžu docela normálně jíst, ale jsou jídla, kdy se mi při pomyšlení na ně dělá špatně… pachy a puchy taky vnímám strašně… no včera jsem musela jít vysypat koš a nemusím vám říkat co to semnou dělalo a to byl jen do poloviny plný a nemáme ho moc velký… fuj, nemůžu na to ani pomyslet… :(
Tak snad tě to taky brzy pustí a konečně si vychutnáš nějaké dobré papání… (nebudu psát jídlo :wink: )

zatím M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital