Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
7.4.06 10:47

Ahoj berušky, tak jak jste se vyspinkali?
LINDUSE: No, jenže v US bohužel nebydlím, takže tady to bude ještě na dlouho… :( Příští týden jdu k právničce, tak doufám, že přijde s nějaký nápadam, protože v tom mém případě, za to nemůže jen jedna osoba, ale hned několik.
Jinak dnes ráno byl manžílek venčit našeho 11měsíčního labradora, je to splašenej blb, plnej energie…na neštěstí se mu utrhnul obojek a Roky mu málem vběhnul do silnice. :?
Ještě že šla kolem tolerantní paní, která měla pejska a nechala Rokyho aby jsi ho očuchal, tak ho manžel chytil a dotáhnul ho domů.
Nevíte nahodou kdy se ten blázen zklidní?
Je mi divný, že s nim jdu třeba na hodinovou procházku a když jdeme zpátky, tak pořád tahá jak blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.4.06 10:53

Ivanko , my mame mladou fenku hovawarta. Byla k neudrzeni a to ma k dispozici malou zahradku. Nekolikahodinovy vylet ji absolutne neunavil. Mam pocit, ze k vyraznemu zlepseni doslo tak v 15, 16 mesicich. Ted uz je hodna i v byte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.4.06 10:54

ahojky těhulinky a mimískové,

tak vy co jste na kontrolách, těším se na brzké zprávičky… já se úterka snad nedočkám.. :)

Jak píšete o kočičkách, tak to jsem vůbec nevěděla?? No moc se teď s nima nemuchluju, protože máme venkovní číči a ještě venku moc času netrávím, ale hrabu se v zahrádce… mám teda rukavice, ale nějak mě to nenapadlo, že bych mohla něco chytit… uf… to je to všechno tak těžké… :?

Kačul - obdivuji tvůj seznámek… já bych to takhle nestvořila… jinak když koukám na fotečku Verunky, tak v ní vidím malinkého skřítečka :D je kouzelná… :D :D ty kukadla má po tobě a nebo po manžílkovi?? :D

Jsem hrozná… už zase nevím co jsem chtěla komu napsat… budu si muset dělat průběžně poznámky… :oops: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.4.06 10:58

Ivako, my máme také labradora… teď jí byly 2 roky, je to Janek… popíšu ti víc, ale teď letím na obídek… tak zatím… M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.4.06 11:06

NICO: Tak to jsi mě moc neuklidnila.. :(
Nevim jak to budu dělat, až budu mít velké bříško, přece mě nemůže pořád tahat. Mlátit ho nechci, protože je to v podstatě strašně hodnej tvor. Doma si lehne a je vklidi, nebo si hraje s balonkem.
Nejvíc se tlemim, když spí. On si lehne na záda, roztáhne nohy a z hluboka chrápe.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.4.06 11:18

To se máte holky, že máte pejsky :o)) Já jsem zvyklá od rodičů na psy, kočičky atd…tady ve 2+1 mi manžel kočičku zakázal, pejska zatím taky nepovolil (a to bych prosím chtěla něco pidi, jako je Jorkšír třeba), takže zatím jediné zvířátko je činčilka- je sice super, ale ta se s námi nepomazlí, tak bych chtěla ještě něco na ňufání…
Prý budu mít na ňufání miminko, tak si mám nechat zajít chuť …ach ti chlapi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.4.06 11:25

Ivanko , to se srovna. Nebo at s nim partner chodi na cvicak, do klubu chovatelu labradoru. Kazde zvire je osobnost, my mame to stesti, ze nase fenka je chytra a zakladni povely v pohode zvlada. Problem je s jinymi psy, to hrozne knuci a chce si s nimi hrat, ale i to se nam dari postupne odbourat. Dneska jsem s ni sla na voditku kolem zahrad se psy a nesla k nim. Sice mohutne knucela a cukalo to v ni, ale poslechla.

Ivett , my jsme blazni do zviratek oba. I na podnajmu 1+1 jsme meli tri kocky a dve mysi :-) Jeste je v planu nejaky had a rybicky, ale ted musime investovat do domecku…abychom se vsichni vesli :-D
Vsechno je to o systemu uklizeni, musim mit doma cisto a vonavo. Je to casove narocne, ale za ty chlupate mazliky to rozhodne stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.4.06 11:26

IVETT: Ještě že ti neřek, že máš na ňufání jeho… :D
My máme taky 2+1, ale labrador zabere všechna místa, ten když se natáhne, tak je dlouhej jak Lovosice… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.4.06 11:26

Ahoj těhulinky
tak jsem zpátky z kontroly. Strááášně jsme od minule vyrostli. :lol: Piciríkos má už 15,7 mm. :lol: Pan doktor byl moc hodný, dostala jsem průkazku, číslo k němu na mobil ( kdyby něco ) a nejvíc úžasný bylo srdíčko, který tam ťukalo o 106 :lol: Byla jsem z toho tak vyjevená, že jsem se zapomněla zeptat i na ten vitamín E :? Příští týden mám jít už na krev a další kontrolu mám až 5.5. :cry: To nevím jak to do té doby vydržím. Jo.. a dal nám druhou fotku do rodinného alba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.4.06 11:30

Nico, no on na to manžel není zvyklý (rodiče mu jako dítěti nedovolili ani morčátko, měli doma jen rybičky) …takže se toho asi trochu obává :o( Ale já už ho časem zpracuju na nějakého toho hafana :))

Beinko, moooooc gratuluju, všechno je jak má být a miminko krásně roste!!! Tak šup sem s fotečkou, ať se taky pokocháme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.4.06 11:31

BEINKA: Tak to je super, že je všechno v pořádku.. :lol: Ani nevíš, jak ti závidim, já jdu na ultrazvuk až 20.4… :( Ach jo, já se snad nedočkám.
Hlavně že je všechno v pořádku a miminko je čilé a zdravé, to je to nejdůležitější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.4.06 11:31

Beinko , to jsou skvele zpravicky! Ja uz se taky tesim na novou fotecku, ale na prukazku si asi jeste pockam do toho 12tt.
Jinak s tim Eckem se netrap. Pokud ti ho dr. doporucil, tak ho uzivej. Treba v pribalovem letaku u Ascorutinu je napsano, ze by se mel uzivat az od 4. mesice tehu a ja ho beru od 5. tydne.
Uzivej ten vitamin treba ob den, je rozpustny v tucich a drzi se v tele dele nez ty rozpustne ve vode. Vsechno bude OK.
Pokud se na to v lekarne netvarili…ja se nedivim, jako farmaceut se taky chemii v tehotenstvi vyhybam, ale ten lekarnik nemuze znat podrobnosti tve anamnezy a musi to brat vsechno obecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.4.06 11:59

Ivett, Ivanko, Nico Moc Vám děkuju holky.
Ivett, bohužel nemáme doma scener :cry: takže musím někoho poprosit. Ale zase se mi nechce v práci páč je to zatím tajné :)
Nico moc děkuju za informace k Ečku. Beru ho už teď tak nějak obden, páč jsem si nebyla moc jistá. Budu to tedy dodržovat na radu odbornice dále :) Díky moc.
Za chvíli razíme do těch Mariánek. Tak Vám holky i miminka přeju krásný, snad už sluníčkový víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.4.06 12:04

Beinko, já tu fotečku fotila digitálem a taky to bylo OK :wink: Užijte si krásně výlet…svítí tam sluníčko, to budete mít hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.4.06 12:24

Ahoj Holciny,
hura sviti slunicko, jsem z toho nadsena i kdyz je mi furt blbe, tak se usmivam a usmivam :D
Beinko: gratuluji k fotecce :-) snad uz taky nejakou dostaneme

Holciny, chtela jsem se zeptat, jak jste na tom s oznamovanim v praci? Ja jsem taky jeste nic nerekla a nemam vubec paru, kdy bych to asi mela rict. Prinejmensim sef by o tom mel vedet asi driv, nez pujdu na materskou :lol: Prvni mozny termin me napadl po 12tydnu az budu mit prukazku, jen nevim jake se delaji testiky a jestli neni lepsi pockat az po vysledkach… Co vy na to?

Ilju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital