Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
7.4.06 13:30

No neboj, takový silácký řeči mě taky točí… bych je chtěla vidět… někde jsem četla, že ženy zvládají více věcí najednou… muži by se prý vůbec nemohli starat o domácnost a chodit přitom do práce… možná jak který, abych někomu nekřivdila… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.4.06 13:46

jojo Ivanko, už jsem ti odepsala… trošku jsem se rozepsala :wink:

Tak se s Vámi loučím, mějte se krásně… pohodový víkend, hlavně užívejte sluníčka 8) … a v pondělí… nanapsanou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.4.06 15:28

Tak těhulky, já se loučím, všechny se opatrujte, buďte na sebe opatrné, hlaďte bříška a užívejte si o víkendu sluníčko :o)
A zase v pondělí ahoj :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.4.06 16:18

Ahoj holky,

tak hlásím úspěšné absolvování první lékařské prohlídky. :D Fazolka má 13 mm, srdíčko doktorka viděla, minifotečku jsem dostala, ale ani ji sem dávat nebudu, nic na ní není vidět.. :wink: Takže zatím vše vypadá OK, uvidíme dál. Trochu se bojím té absolvované virózy, doktorka z ní taky nebyla moc nadšená, i když teploty jsem neměla nijak vysoké. Takže se vyjádřila něco v tom smyslu, že to snad vadit nebude, no co se dá nakonec taky teď dělat (její slova). Což mě moc nepovzbudilo, ale doufám, že fazolka bude odolná.
V noci jsem měla příšerný sen, že jsem potratila, nebo teda už spíš skoro porodila mimčo - malé, strašně žluté a mrtvé a všude okolo byla spousta krve, dost depresivní.. :? Jedině jsem si v tom snu říkala, že Ondrášek bude rád, protože se nebude muset o mámu dělit se sourozencem, fakt síla.. :roll:

Milko , manžel u porodu je určitě úplně super :! Ten můj je teda taková citlivka, ani nepřebalí, že se mu prý zvedá žaludek (i při těhu přebaluju pouze já :roll: ), tak jsem se trochu bála, aby tam sebou nesekl. Ale byl úplně skvělej! Zajímavý je, že když je nějaká krizovka, tak všechno překousne a zlatej. Teď když jsem měla tu střevní chřipku, tak taky asistoval. Úplně jsem koukala 8O
A u toho porodu byl k nezaplacení. Měla jsem celkem těžký porod, koncem pánevním a on tam seděl se mnou, držel mě za ruku, utěšoval.. Ještě teď když na to myslím, tak zamačkávám slzu, fakt..

Holky, všem držím palce, ať dobře dopadají doktoři :D

Pa

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.4.06 17:01

jo a ještě k tomu termínu porodu.. Dle Dr. jsem sice pouze 7+něco tt (což odpovídá, jelikož mám delší cykly). Nicméně se v:,–(ím, že porodím už v říjnu , jelikož v rodině tradičně rodíme o tři týdny dřív (rodila tak moje babička, máma i já). Takže mám reálnou šanci, že se stanu matkou pluku já :wink: :wink: Nicméně nebudeme předbíhat, však uvidíme v listopadu.. :D

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.4.06 17:04

Pajinko , jsem rada, ze kontrola dopadla dobre. Pokud jsi nemela vysoke horecky nekolik dni po sobe, tak to prcek urcite prestal bez uhony.

Nocni mury jsou des, taky se mi obcas nejake zdaji…i o miminku. I kdyz posledni dobou se mi zda spis sama erotika :oops: uz mi ten prikazany celibat leze na mozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.4.06 17:11

Nico,

tak to je síla, my naštěstí celibát nedržíme, i když i díky mým indispozicím a momentálnímu pracovnímu vytížení manžela ta frekvence taky poněkud poklesla :?
Však si ten celibát ješte užiju po porodu.. Minule to první tři měsíce skoro vůbec nešlo a ještě ty další tři byly dost nic moc.. :? Takže si to musíme užít, dokud můžem :wink:

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.4.06 17:17

Pajo , je to des…uz pres tri tydny. Pri snazeni jsme si zvykli na celkem solidni frekvenci a ted utrum…achich. Ale snad je to docasne a az tehu pokroci, tak i dr. nejake ty telesne radosti povoli…
No co bychom ale pro mimise neobetovali, ze :lol:

Jinak muzicek chce k porodu a dokonce si to chce natacet. Stale se mi nedari mu vysvetlit, ze to video stejne nebude chtit nikdo videt. Nehlede na to, ze bych se studem propadla… A taky ho potrebuju jaksi nahore, ze…aby utesoval, drzel za pacicku a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
7.4.06 20:00

Ahoj vy treperendy ukecaný těhulkovský!

BEEINKU už jsem asi nezastihla, ale moc gratuluju k úspěšný kontrole a přeju NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNÝ VÍKEND V MARIJÁNKÁCH… :-O Byla jsem tam jednou na podzim na návštěvě za mámou v lázních a moooooc se mi to tam líbilo!

AD PRÁCE a oznamování: dneska jsem sebrala všechny síly a řekla jsem to ráno šéfový…no…radostí do stropu teda neskákala, ale řekla, že je ráda za mě a nerada, že tím pádem tam nebudu, protože nám to v týmu moc hezky jde. - Taky to tak cítím…je to tam speciálně s ní a s kolegyní fajn…nicméně těhu je těhu a to se nedá ošidit…uvidíme, jestli bude třeba možný pak nějak pracovat třeba po půl roce na částečný úvazek nebo z domova…ale pochybuju o tom…uvidíme, jak se dohodnem na konci těhu a jaký pak bude Qeebo rošťák. ;-) Trochu to ze mně spadlo, ale čeká mě to ještě oznámit kolegyni, která teď měla dovču, takže v pondělí, možná v úterý?! aaaaaach jo…ta teda nebude ráda ani trochu :-/

Víc se vás ptalo na Welinku, tak jsem se rozhodla vám napsat, že Welinka je v naprostém pořádku a jen někam na týden jedou…byla trochu unavená, tak sem nechodila…ale sleduje ten cvrkot tady a snad se brzy připojí! ;-) Doufám, že se na mě nebude zlobit, že jsem to sem napsala, ale ať nemáte zbytečný strachy.

KACUL, gratuluju k autíčku!!! Užívejte si ho! ;-)

Co se týče manžílků, ten můj je taky jak malej…sice se drží co se těch vědomostí a zvědavosti týče (má toho dost ve škole), ale zrovna když jsme dneska jeli domů, začali jsme z ničehož nic na jeho popud křičet jeden přes druhého „Qeeboooooooo, QeQeQeeboooooo, Qeebooooo“…a pak jsme se smáli, jak se nám ulevilo…a stanovili jsme to za rodinný uvolňovací pokřik, který budem prezentovat i Qeebovi až tomu bude rozumět a pak i jeho případným sestřičkám a bráškům… :-D Moc mě baví, když si s ním povídá…zatím na něj spíš volá a já ho chudáka občas použiju jako „rukojmí“, když něco nechci…takový to „tohle by Qeeba nebavilo“ „tohle ale přece Qeebo nesmí“ a tak… ;-)

Jinak jsem zjistila, že Qeebovi nechutná česnek…ty následný bolesti břicha za to nestojej…dneska jsem měla k obědu gyrosový kuřecí maso s rýží a ani jsem ten česnek necítila…zato Qeebo mi to pak dalo „sežrat“… :-(

Končím, kočičky, nevím, jak tu budu o víkendu, máme toho dost v plánu…krom jinýho taky úklid, protože SKŘÍTCI se flákaj!!! Asi odjeli na dovolenou :-( - ani se nerozloučili bídáci. ;-(

MĚJTE SE VŠECHNY kouzelně, krásnej slunečnej víkend a hlaďte mimísky, fazolky, bobulky, Piciríkose a prostě všechna ta svoje štěstíčka, co se do nic vejde!

pa pa, pusu Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
7.4.06 20:06

Jo a PAJINKO myslim, že ty jsi psala, že aspiruješ na matku pluku kvůli předčasným porodům???

Já bych podle posledně stanovenýho termínu taky měla rodit spíš koncem října…ale já si myslím, že to bude listopad… ;-) Takže jak jsi napsala, uvidíme, až ty malý uvidíme… :-D

Každopádně - já na funkci nijak netrvám a jestli porodíš první, klidně na ni rezignuji. :-D

pa pa a všem přeju HEZKÝ SNY!!! :-) (těch pár mých nočních můr taky nic moc :-( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
7.4.06 20:07

A ještě něco - co se SEXU týče… je to velice zvláštní, ale nemám na něj ani pomyšlení…teda mazlit to jooooo to já bych se mazlila, ale to zas moc neumí manža…takže se občas dotknem…ale snad to přejde…chybí mi ta blízkost s tím spojená… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.4.06 20:14

Bee , ahojky :-) Tak ja mam nastesti muzicka mazliciho…tulil a nuchnal by se porad…aspon neco kdyz nemuzem sexikovat.

Tak vsem dobrou noc a krasny vikend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
7.4.06 20:29

Při prvním těhu jsem sex zpočátku taky nemusela, teď je to jinak 8)

P. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
8.4.06 08:08

Zdravím...... :D
TAk koukám,že asi všichni ještě vychrupkáváte..?????? :lol: Já nemůžu spát tak už tady straším,ale alespoň dočtu vaše příspěvky,včera jsme byly celé odpoledne venuku,bylo nádherně,domů jsme dorazili ve 20,30hod......... :D Dneska razíme na tu MAtějskou,sluníčko svítí tak snad bude taky krásně!!!!! :wink: A večer máme rodinou oslavu (opět) a ještě nás jich tenhle měsíc čeká 5......prostě velká rodina 8O ale alespoň se zase nadlábneme........mějte se tu krásně kočky a koŤata.......a užívejte si jara a sluníčka....... :D

Gratuluju k úspěšným kontrolám.....ale bohužel jmenovitě to nezvládám,tak paróóón :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
8.4.06 10:23

To jsem ráda, že jste toho od včerejška ještě nestihly moc napsat…Aspoň stihnu ASPOŇ vyluxovat… :-D Jinak bych zas četla a četla… :-)
V souvislosti s tím psaním mě napadlo…podezřele dlouho jsem tu neviděla BRUNA. :-D
Pa a krásnej víkend všem „kočkám a koťatům“ přeje Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital