Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
11.4.06 12:32

Ahoj těhulky :D
Jak tak koukám, tak ten kašel netrápí jen mě. :(
Mám recept od mojí segrušky, která je mimochodem zdravotní sestra.
Koupila mi dětský čaj, je to značka HIPP, je to granulovaný čaj určený pro mimika a je jich několik druhů.Tenhle je přímo na kašel.A jmenuje se to " Babičina směs na kašel" :D :D Dělám si ho 2 krát deně, ráno a večer a dost se mi ulevilo. Nesladit, obsahuje glukozu, takže je sladký sám o sobě a je i dpcela dobrej.
MILKAK: Gratuluju k uspěšné prohlídce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
11.4.06 12:47

Ahoj těhulky :o))

Tak na ten kašel jsem chtěla také doporučit cibuli s cukrem (mě to dokonce docela chutná :wink: ), ale pokud máte problémy s jezením vůbec, asi to moc dobrá rada není!! Tak snad Vám zaberou další zde uváděné rady!!

Milko , gratuluju k úspěšné kontrole!!! A hlava mě bolela včera taky dost. Nevzala jsem si pro jistotu nic a šla to zaspat (naštěstí se povedlo), ale díky za radu, když vím, že Paralen můžu, jsem klidnější :wink: příště budu trpět trochu míň…

Marcel , Ty dej taky vědět, jak jsi dopadla, jestli mě paměť neklame (a oči), tak máš kontrolu taky dnes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.4.06 13:40

Tak vším se asi neprokoušu :( jsem ostuda… jenom koukám, že Vás hodně trápí kašlik :( :( tak držte a ten kašel ať se Vás brzy pustí.

Děkuji za gratulace :) Tak koukám, že zítra je Mia, Jandula a Welinka… tak holky držím palce… :)

tak zítra ahojky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.4.06 14:18

Tak ještě já… nakonec jsem to všechno dočetla… :)

Ivanka - téda, ještě, že je všechno v pořádku. Úplně se mi dělalo zle, když jsem to četla… no jo, ty naši blázni.

Ivett - téda si fakt šikulka, tohle by mě nikdy nenapadlo vyšívat… je to fakt dobrej nápad a určitě to potěší. Já už teď z ručních prací nedělám nic. Vyšívala jsem, háčkovala, pletla… ale teď už nějak nestíhám. Obdivuju každýho kdo je na něco šikovnej.

… jenom ještě trošičku k tomu rodičáku - nevěřím, že to schválí… popravdě a racionálně je to hodně peněz a na to prostě stát nemá. Ale 3,5 tis se mi zdá výsměch. Kdyby nám to počítali třeba z předchozí doby jako nemocenskou nebo mateřskou (pak by na to neměli ty sociálové co toho jenom zneužívaja rodí snad kvůli vidině těch „prachů“). Ale i když jsem chtěla mít mimčo dřív, tak jsem si prostě nedovedla představit, jak bysme vyšli. Jsme z místa, kde není moc pracovních nabídek a v průměru jsou tu výdělky tak kolem 10 tis. čistého. Do toho splácíme barák, spláceli jsme auto… takže ještě mít dítě… to nevím. Takže jsme si na dítě něco našetřili… souhlasím s nápadem nějakého šetření jako je stavebko… s malou podporou státu. No ale my to nezměníme, takže si akorát můžeme postěžovat.

Tak teď už opravdy končím a pádím domů. mějte se krásně… doufám, že se to jaro vrátí, protože tady to vypadá, že se spíš vrátila zima :(

Tak pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.4.06 15:22

Ahoj těhule,
chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás nemá problémy s krvácením a jestli ano tak jak se cítíte a co vám poradila doktorka a tak… Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.4.06 15:25

Ahoj těhule,
chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás nemá problémy s krvácením a jestli ano tak jak se cítíte a co vám poradila doktorka a tak… Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.4.06 15:26

Zdravím kočky a koťata..... :P

TAk jsem dneska šla s cácorkou k doktorce a dala jí ATB,má zase v nose ve výtěrech nějákýho prevíta.....tak má to výhodu že budem do středy příštího týdne doma.....ven může na procházky protže jinak jí nic není :D no naštěstí je venku stejně hnus takže nám to ani neva.....a prý má pršet i příští týden.....holky kam se nám to jaro schovalo????? :cry:

Jinak koukám že pořád řešíte ten rodičovskej příspěvek.....já myslela že už je to schválený a od ledna 2007 to vstoupí v platnost??? 8O Tak to teda koukám jestli ještě ne??? :x

Za chvilku mažem k zubaři tak se tu mějte....... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.4.06 15:28

Beru
tak to já ti neporadím,........já jen špinila po kontrole u gyndr.....naštěstí už jsem ji vyměnila za chlapa.....já zese pořád řeším ty bolesti a křeče v bříšku jestli mám zavolat ajít tam dřív nebo počkat těch 14 dní????? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.4.06 15:39

Jak se znám já, tak bych si tam min. zavolala a snazila si domluvit návštěvu dříve než za těch 14 dní. Máš ty bolesti nějak hodně intenzivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.4.06 16:05

Ahoj holkkkkkyyyyyyyyyy,
tak včera mě večer manža odvezl na pohotovost s teplotou 37,9. Jelikož jsem nevěděla co s tím? Nic jiného mi není.
Dostala jsem paralen a prý musím teplotu shodit. Takže studené na tělo.
Ráno to bylo 37.
V osm jsem šla k dr. na krev, ale byla tam jen sestřička, takže mi udělala základní odběry a dostala jsem knížku.
Zajela jsem si k obvoďačce a nechala si na dva dny napsat neschopenku, protože do pondělí jsou potom prázdniny.
Nemáte někdo s vyšší tepppppppplotou nějaké „zkušenosti“, co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
11.4.06 16:14

ahoj

Tak hlásím že jsem zase tu, jinak už mi je lépe viroza ustoupila a já se teď vrhla na těhotenské nevolnosti trápím mě od soboty a včera jsem dokonce i blinkala je to fakt hrůza,no ale dneska mi je lépe dokonce jsem i po obědvala měla jsem špagety a před chvilkou jsem stlačila půl mrkve no tak snad je to na ústupu.
Ivanko: jsme stejně těhu o jeden den a už jsi byla na ultrazvuku a u dr???
Dando: já měla jen bolesti hlavy a strašnou rýmu tak neporadím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.4.06 16:40

Jinak hlásím, že další kontrolu a uz mám 28.4., budou mi brát i krev na vývojové vady.
Mám ještě jeden problém co se týče prsou, mám jednu vpáčenou bradavku, druhou normální, i když ne příliš vystouplou. Je na tom někdo podobně? Bojím se hlavně kvůli kojení, aby bylo vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
11.4.06 16:52

Beru , ja jsem krvacela od 5tt do konce 8tt. Byla to takova tmava krev, jako spineni na konci MS. Mam nasazeny Ascorutin na posileni cevni stenya pro jistotu Duphaston - hormony na udrzeni tehu. A jsem na neschopence. Dr. mi rikala, ze pokud neni krev jasne cervena, melo by to byt v poradku, ale je lepsi to pohlidat…chodila jsem na kontroly kazdy tyden. Ted uz je spineni pryc, dalsi prohlidku mam az za mesic a vypada to dobre, rosteme a srdicko tluce.
Urcite zajdi ke sve doktorce at te prohlidne.

Dando , tech 37 je dobra teplotka, normalni v tehotenstvi, ja uz bych to vic nesrazela. A Paralen bych nebrala dyl nez par dni…spis se to snaz vylezet, uvar si sipkovy cajik, zobni celaskon.

Ediku , ja mela jen jednu krec. Zacala jsem pit Magnesii a jsem v pohode. Malinke pobolivani je ok, ale vylozene krec bys mit nemela. Zkus tu vodu a kdyz nebude stacit, tak se porad s dr. treba ti da tabletky.

Jinak ja mam dnes opet spaci den a trochu me taha v brisku…tak nevim co tam mimis vyvadi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.4.06 18:14

Nico,
díky za odpověd. To já jsem samozřejme byla u doktorky taky, beru stejné léky a jsem taky na neschopence. Jen jsem chtěla mít nějaké porovnání. Nevím jak tebe , ale mě ta krev docela vystrašila. Myslíš , že na té neschopence budeš až do konce těhu? Ležím už ted 10 dnu a už mi z toho hrabe:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
11.4.06 20:12

Ahoj holky,

tak konecne mam chvilku klidu a muzu vam pisnout o dnesni kontrole. Na doktora si nemuzu stezovat. Vysvetli mi cokoli, sam ma zajem jak se mi vede. UTZ mi nedelal, ale uz mi vypsal poukaz na vysetreni na prvni screening. Pujdu do Brna, Kozi ul. Podle nej je vsechno v poradku. Tak uvidime, co bude v tom Brne. Dalsi kontrolu mam az 2.5. To uz budu ve 14 tydnu. No akorat mam jit k internistovi, protoze mam vyssi tlak 140/100. Snad to nebude zadny problem. U prvniho tehu jsem mela taky zvyseny tlak, ale ne tak brzo, nekdy az po 6 mesici.
Konecne se citim dobre. Az na to pocasi, jsem porad ospala, ale to Danielka moc nezajima, ze by maminka spinkala. Akorat doma porad vetram, vzduch v uzavrenych mistnostech mi dela zle a toci se mi hlava.
Nejlip je mi venku.

Pekny vecer,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí