Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
13.4.06 10:46

Liborinko , zavolej tam a zeptej se, jestli musis prijit na lacno. Kdyz tak se doma pekne napapkej a bude to lepsi. Urcite si vezmi s sebou bonbonky z hroznoveho cukru, prodavaji se v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
13.4.06 10:48

děkuju manžílku, sice je o jeden den dopředu, ale to neva! :lol:
Ono se to ještě změní.
maruška: to je hrozný jednání, k takové dr. bych už potom ani nechtěla chodit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.4.06 11:28

Zdravím poránu :lol:

Pajino
Max spí jindy celkem ok, celou noc nikdy, ale cca 12h s kojící pauzou ve 4 a to už zůstane u nás, nikdy jsme ho spát neučili, já na dril nejsem… jen teď ta rýma, budí se, páč se mu těžce dýchá a pak se nanapije, ale dnešní byla proti té včerejší bájo.

Beinko
když o tom sama uvažuješ, byla bych doma, to dojíždění je dost, a sebezkoumání není o čase ale o nátuře, a doma se zabavit můžeš také. A k té velikosti, asi co UTZ to jinak, nám to včera k těm 2cm vypočetlo 8+3 tak jsem tak změnila i metřík, tím jsme naopak zas mladší, to je asi fuk:D

Beru
gratuluju k prohlídce

Liborinko
klasické těhu odběry nejsou nalačno, to ti měla sestra říci, ale já i před těma co jsou nalačno jím, nesladké a trochu, ideálně suchý rohlík a neslazené pití, nalačno bych nikam nedošla :D

Mariee
prosimtě vy se s tou dr. nějak víc znáte? Já tomu nějak nerozumím, no rozhodně se asi nesnaž pochopit proč co dělá, vypadá to na dr. od které bys měla šupem zmizet, jak jsme o tom mluvily už dřív a zapomenout, nemá cenu plýtvat časem

Dando
gratuluju k metříku

• Citovat
  • Upravit
148
13.4.06 13:04

Cauves holky,

fakt vas nestiham, vy snad celej den sedite u complu a chatujete. Ja jsem kooonecne nastoupila do prace, protoze ta neschopenka me dostavala…snad si uz konecne zacnu uzivat to tehotenstvi a ne porad doma depkarit.

Jinak pro Kaculku, kontrola i ultrazvuk probehli v poradku, videla jsem srdicko…a DK 5.5.2006.

a uz mam prukazku…vypada spis jak zakovska :)

tak peknej den

Igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
13.4.06 13:10

barveni vlasu v tehu

jo jeste by me holky zajimalo, jak vypadaji vase vlasy…u me katastrofa, vzdycka jsem si rikala aspon ty vlasy jsou na me hezky a ted uz ani to :) mam je matny, splihly, bez lesku,…des bes a to nemluvim o pleti, samej bedar.....i v dekoltu.....moje doktorka mi rekla proste a jednoduse…proste maminko kvetete? hmmm bohuzel ne do krasy :) Dneska jdu za kadernici a objednam se a koupim si u ni nakej sampon...........snad pomuze.

nebo mate nakou radu? budu za ni moc vdecna…protoze v ksiltovce v kanclu sedet nemuzu:))

pa baby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
13.4.06 13:15

Igi , ja uprimne zavidim maminkach, kterym tehu svedci. Pochvaluji si plet, energii a tak. Ja zatim porad spim, na brade mam bedarky jake jsem ani v puberte nemela :-) a nafukuju se :lol: Tak nevim…treba se to zlomi v tom druhem trimestru…doufaaaaam :lol:
Taky uz je mi lepe a vyleza slunicko, takze si uz brousim zuby na zahradku, to snad taky pomuze. Pripadam si takova pruhledna…

Ano, jeste vlasy…ja to vidim na radikalni rez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
13.4.06 13:37

Tak já to mám takhle - cítím se hrozně nafouknutá, vlasy mám relativně ok (ale já je mám takové „počůranou slámu“ odjakživa, takže asi ani změnu nepoznám) a pleť, tak to raději nekomentuju :cry: horší než v pubertě :! …ale snad se to časem zlepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.4.06 13:44
danda píše:
děkuju manžílku, sice je o jeden den dopředu, ale to neva! :lol:
Ono se to ještě změní.
maruška: to je hrozný jednání, k takové dr. bych už potom ani nechtěla chodit :cry:

Nejni zac:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.4.06 13:56

Re: barveni vlasu v tehu

igina píše:
jo jeste by me holky zajimalo, jak vypadaji vase vlasy…u me katastrofa, vzdycka jsem si rikala aspon ty vlasy jsou na me hezky a ted uz ani to :) mam je matny, splihly, bez lesku,…des bes a to nemluvim o pleti, samej bedar.....i v dekoltu.....moje doktorka mi rekla proste a jednoduse…proste maminko kvetete? hmmm bohuzel ne do krasy :) Dneska jdu za kadernici a objednam se a koupim si u ni nakej sampon...........snad pomuze.

nebo mate nakou radu? budu za ni moc vdecna…protoze v ksiltovce v kanclu sedet nemuzu:))

pa baby

Na plet si sezen http://www.pangamin.cz/…cke_tabletky
Na vlasky - maska 1×týdně: žloutek+oliv. olej
anebo olivo. olej nastříkat na vlasy udělat cop a spát, ráno vlasy normálně umyt. Dobrý také je jojobový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
13.4.06 14:06

brďo Bruno ty dokážeš překapit :lol:

tak já snad akutní záchvat puberty už přestála, jsou po něm ještě stopy, ale už nic nového, vlas úplně nejvíc zaplakaly s koncem plného kojení, to padaly strašně, ale byly to ty co předešlé těhu přesluhovaly, takže teď mám mimo obvyklé délky ještě jednu cca 7cm, fakt krása :? ale jinak změnu kvality nepociťuju.

Holky neděste se zbytečně, ono to také může být klasiky po dlouhé zimě, alespoň já to tak mívám, takže nestrácet hlavu, dobře jíst, dobře o sebe pečovat a dobře se cítit :lol: :lol:

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
31
13.4.06 14:08

No holky tak jak si to tady čtu tak si asi můžu pískat, moje vlasy jsou naprosto ok snad vydají ještě lépe než jsem otěhotněla no a pleť to samé, před tím jsem sem tam nějaký ten pupínek , ale ted mám pleť jak dětskou prdýlku :lol:

Maurško: Když jsem si to četla a představila jsem si sebe na tvém místě tak bych té doktorce(pokud se jí dá tak říkat) asi nafackovala, nechápu jak se takhle může k tobě potom všem někdo chovat. Na tvém místě bych si vyžádala svou dokumentaci o šla bych o dům dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.4.06 14:11
Beru píše:
No holky tak jak si to tady čtu tak si asi můžu pískat, moje vlasy jsou naprosto ok snad vydají ještě lépe než jsem otěhotněla no a pleť to samé, před tím jsem sem tam nějaký ten pupínek , ale ted mám pleť jak dětskou prdýlku :lol:Maurško: Když jsem si to četla a představila jsem si sebe na tvém místě tak bych té doktorce(pokud se jí dá tak říkat) asi nafackovala, nechápu jak se takhle může k tobě potom všem někdo chovat. Na tvém místě bych si vyžádala svou dokumentaci o šla bych o dům dál

Mnoo to je znamka toho, ze budes mit chlapecka…:o))kdybys mela premiru zenskyho tak ma pupeny jak das…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.4.06 14:12

Čemu věřit, když čekáte miminko? (12.4. 2006)

Vědci na Karolínském institutu v Stockholmu zkoumali pověry o těhotenství a víte, co zjistili?

Na toto se můžete spolehnout • Extrémní nevolnost signalizuje, že budoucí maminka čeká holčičku. • Pod špičatým bříškem roste kluk a pod okrouhlým zas holčička. • Vegetariánkám se rodí většinou dcery. • Děti zplozené v létě jsou s velikou pravděpodobností kluci.

Tomuto nevěřte
Pokud jste mladší než váš partner, budete mít holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
13.4.06 14:12

Mio , mas recht! Dala jsem si kafco a babovku a hned se citim dobre :lol:
Jeste me dneska cekaji nakupy hadriku, muj milacek jede drive z prace, aby mohl se mnou…tak se aspon trosku zkulturnim…

Bruno , to jsou vsechno skvela doporuceni. Skutecne to pomaha, ale ja mam problem si cokoliv placat na vlasy, ty masky mi siiilene vadi. Zato si kupuju kvalitni samponky…Ducray, Vichy, La Roche a na vlasech a pokozce to jde poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
13.4.06 14:14
Nico píše:
Mio , mas recht! Dala jsem si kafco a babovku a hned se citim dobre :lol:
Jeste me dneska cekaji nakupy hadriku, muj milacek jede drive z prace, aby mohl se mnou…tak se aspon trosku zkulturnim…Bruno , to jsou vsechno skvela doporuceni. Skutecne to pomaha, ale ja mam problem si cokoliv placat na vlasy, ty masky mi siiilene vadi. Zato si kupuju kvalitni samponky…Ducray, Vichy, La Roche a na vlasech a pokozce to jde poznat.

Mnoo mam problemy s pleti a tyhle veci me moc nepomahaji…osvedcila se me lecba tim pripravkem od Pangaminu je to pry srovnatelne s Viaredinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí