Poradna duly
Jana Čurdová
Liborinko , zavolej tam a zeptej se, jestli musis prijit na lacno. Kdyz tak se doma pekne napapkej a bude to lepsi. Urcite si vezmi s sebou bonbonky z hroznoveho cukru, prodavaji se v lekarne.
děkuju manžílku, sice je o jeden den dopředu, ale to neva! ![]()
Ono se to ještě změní.
maruška: to je hrozný jednání, k takové dr. bych už potom ani nechtěla chodit ![]()
Zdravím poránu ![]()
Pajino
Max spí jindy celkem ok, celou noc nikdy, ale cca 12h s kojící pauzou ve 4 a to už zůstane u nás, nikdy jsme ho spát neučili, já na dril nejsem… jen teď ta rýma, budí se, páč se mu těžce dýchá a pak se nanapije, ale dnešní byla proti té včerejší bájo.
Beinko
když o tom sama uvažuješ, byla bych doma, to dojíždění je dost, a sebezkoumání není o čase ale o nátuře, a doma se zabavit můžeš také. A k té velikosti, asi co UTZ to jinak, nám to včera k těm 2cm vypočetlo 8+3 tak jsem tak změnila i metřík, tím jsme naopak zas mladší, to je asi fuk:D
Beru
gratuluju k prohlídce
Liborinko
klasické těhu odběry nejsou nalačno, to ti měla sestra říci, ale já i před těma co jsou nalačno jím, nesladké a trochu, ideálně suchý rohlík a neslazené pití, nalačno bych nikam nedošla ![]()
Mariee
prosimtě vy se s tou dr. nějak víc znáte? Já tomu nějak nerozumím, no rozhodně se asi nesnaž pochopit proč co dělá, vypadá to na dr. od které bys měla šupem zmizet, jak jsme o tom mluvily už dřív a zapomenout, nemá cenu plýtvat časem
Dando
gratuluju k metříku
Cauves holky,
fakt vas nestiham, vy snad celej den sedite u complu a chatujete. Ja jsem kooonecne nastoupila do prace, protoze ta neschopenka me dostavala…snad si uz konecne zacnu uzivat to tehotenstvi a ne porad doma depkarit.
Jinak pro Kaculku, kontrola i ultrazvuk probehli v poradku, videla jsem srdicko…a DK 5.5.2006.
a uz mam prukazku…vypada spis jak zakovska ![]()
tak peknej den
Igi
jo jeste by me holky zajimalo, jak vypadaji vase vlasy…u me katastrofa, vzdycka jsem si rikala aspon ty vlasy jsou na me hezky a ted uz ani to
mam je matny, splihly, bez lesku,…des bes a to nemluvim o pleti, samej bedar.....i v dekoltu.....moje doktorka mi rekla proste a jednoduse…proste maminko kvetete? hmmm bohuzel ne do krasy
Dneska jdu za kadernici a objednam se a koupim si u ni nakej sampon...........snad pomuze.
nebo mate nakou radu? budu za ni moc vdecna…protoze v ksiltovce v kanclu sedet nemuzu:))
pa baby
Igi , ja uprimne zavidim maminkach, kterym tehu svedci. Pochvaluji si plet, energii a tak. Ja zatim porad spim, na brade mam bedarky jake jsem ani v puberte nemela
a nafukuju se
Tak nevim…treba se to zlomi v tom druhem trimestru…doufaaaaam ![]()
Taky uz je mi lepe a vyleza slunicko, takze si uz brousim zuby na zahradku, to snad taky pomuze. Pripadam si takova pruhledna…
Ano, jeste vlasy…ja to vidim na radikalni rez ![]()
Tak já to mám takhle - cítím se hrozně nafouknutá, vlasy mám relativně ok (ale já je mám takové „počůranou slámu“ odjakživa, takže asi ani změnu nepoznám) a pleť, tak to raději nekomentuju
horší než v pubertě
…ale snad se to časem zlepší ![]()
danda píše:
děkuju manžílku, sice je o jeden den dopředu, ale to neva!
Ono se to ještě změní.
maruška: to je hrozný jednání, k takové dr. bych už potom ani nechtěla chodit
Nejni zac:o))
igina píše:
jo jeste by me holky zajimalo, jak vypadaji vase vlasy…u me katastrofa, vzdycka jsem si rikala aspon ty vlasy jsou na me hezky a ted uz ani tomam je matny, splihly, bez lesku,…des bes a to nemluvim o pleti, samej bedar.....i v dekoltu.....moje doktorka mi rekla proste a jednoduse…proste maminko kvetete? hmmm bohuzel ne do krasy
Dneska jdu za kadernici a objednam se a koupim si u ni nakej sampon...........snad pomuze.
nebo mate nakou radu? budu za ni moc vdecna…protoze v ksiltovce v kanclu sedet nemuzu:))
pa baby
Na plet si sezen http://www.pangamin.cz/…cke_tabletky
Na vlasky - maska 1×týdně: žloutek+oliv. olej
anebo olivo. olej nastříkat na vlasy udělat cop a spát, ráno vlasy normálně umyt. Dobrý také je jojobový olej.
brďo Bruno ty dokážeš překapit ![]()
tak já snad akutní záchvat puberty už přestála, jsou po něm ještě stopy, ale už nic nového, vlas úplně nejvíc zaplakaly s koncem plného kojení, to padaly strašně, ale byly to ty co předešlé těhu přesluhovaly, takže teď mám mimo obvyklé délky ještě jednu cca 7cm, fakt krása
ale jinak změnu kvality nepociťuju.
Holky neděste se zbytečně, ono to také může být klasiky po dlouhé zimě, alespoň já to tak mívám, takže nestrácet hlavu, dobře jíst, dobře o sebe pečovat a dobře se cítit
![]()
pa Mia
No holky tak jak si to tady čtu tak si asi můžu pískat, moje vlasy jsou naprosto ok snad vydají ještě lépe než jsem otěhotněla no a pleť to samé, před tím jsem sem tam nějaký ten pupínek , ale ted mám pleť jak dětskou prdýlku ![]()
Maurško: Když jsem si to četla a představila jsem si sebe na tvém místě tak bych té doktorce(pokud se jí dá tak říkat) asi nafackovala, nechápu jak se takhle může k tobě potom všem někdo chovat. Na tvém místě bych si vyžádala svou dokumentaci o šla bych o dům dál
Beru píše:
No holky tak jak si to tady čtu tak si asi můžu pískat, moje vlasy jsou naprosto ok snad vydají ještě lépe než jsem otěhotněla no a pleť to samé, před tím jsem sem tam nějaký ten pupínek , ale ted mám pleť jak dětskou prdýlkuMaurško: Když jsem si to četla a představila jsem si sebe na tvém místě tak bych té doktorce(pokud se jí dá tak říkat) asi nafackovala, nechápu jak se takhle může k tobě potom všem někdo chovat. Na tvém místě bych si vyžádala svou dokumentaci o šla bych o dům dál
Mnoo to je znamka toho, ze budes mit chlapecka…:o))kdybys mela premiru zenskyho tak ma pupeny jak das…
Čemu věřit, když čekáte miminko? (12.4. 2006)
Vědci na Karolínském institutu v Stockholmu zkoumali pověry o těhotenství a víte, co zjistili?
Na toto se můžete spolehnout • Extrémní nevolnost signalizuje, že budoucí maminka čeká holčičku. • Pod špičatým bříškem roste kluk a pod okrouhlým zas holčička. • Vegetariánkám se rodí většinou dcery. • Děti zplozené v létě jsou s velikou pravděpodobností kluci.
Tomuto nevěřte
Pokud jste mladší než váš partner, budete mít holčičku.
Mio , mas recht! Dala jsem si kafco a babovku a hned se citim dobre ![]()
Jeste me dneska cekaji nakupy hadriku, muj milacek jede drive z prace, aby mohl se mnou…tak se aspon trosku zkulturnim…
Bruno , to jsou vsechno skvela doporuceni. Skutecne to pomaha, ale ja mam problem si cokoliv placat na vlasy, ty masky mi siiilene vadi. Zato si kupuju kvalitni samponky…Ducray, Vichy, La Roche a na vlasech a pokozce to jde poznat.
Nico píše:
Mio , mas recht! Dala jsem si kafco a babovku a hned se citim dobre
Jeste me dneska cekaji nakupy hadriku, muj milacek jede drive z prace, aby mohl se mnou…tak se aspon trosku zkulturnim…Bruno , to jsou vsechno skvela doporuceni. Skutecne to pomaha, ale ja mam problem si cokoliv placat na vlasy, ty masky mi siiilene vadi. Zato si kupuju kvalitni samponky…Ducray, Vichy, La Roche a na vlasech a pokozce to jde poznat.
Mnoo mam problemy s pleti a tyhle veci me moc nepomahaji…osvedcila se me lecba tim pripravkem od Pangaminu je to pry srovnatelne s Viaredinem