Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
710
14.4.06 10:08

Marusko,

vidis, ze jinde maji doktori lepsi pristup a urcite se ti tam budou vic venovat.
Maru podle kalendare by to mela byt holcicka, zpetne u Danielka to taky vyslo. Tak uvidime, ktere spermie dosly k cily jako prvni jestli ty rychle nebo vytrvalejsi holky. :lol:
Edik, je mi to moc lito, taky na me uz pusobi hormony, hrkly mi slzy do oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.4.06 10:24

maruška: jé tak to už je druhý podobný kalendář, co nám ukazuje chlapečka :-)
No já s tím i nějak počítám, podle mě vyhrála ta nejrychlejší a ty jsou prý klučičí. Ovu byla ve stejný den jako tulení hi hi.
A my bychom radši tu holčičku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
14.4.06 10:35

Ahojky všem,

EDIKU …to mě tak mrzí…ale cácorka ti snad pomůže na to tolik nemyslet......a brzo budeš nosit další radost v bříšku. Asi si měla tušení.....podle toho co píšeš! Přeju at na to rychle zapomenete a hurá do dalšího snaženíčka…Držim palečky!!!!!! Nebud smutná.....udělala jsi pro to maximum!!!! Písni si s maruškou, ona asi nejlíp ví, jak se cítíš!!! Bud statečná!!!

IVETT …klidně to doma ukazuj…mě podle čínanů vychází na Verunku kluk jako buk a ted zase holčičika, tak uvidíme, jak to nakonec bude… :roll: Asi to nevyjde u každého…

MARUŠKO …díky za odkaz, ale nevychází mi to nějak......Verunka opravdu pindíka nemá, at koukám, jak koukám :lol: :lol: a gratuluju ke změně lékaře…snad bude vše ted lepší!!! Držim palečky!! I manželovi :D

Jinak na řeči typu, kulatý a špičatý bříško a další nesmysly, jako problémy spletí, že znamenají holku a tak......tomu taky nepřikládejte moc význam…Taky mi všichni trvrdili, že budu mít kluka, že jsem jasná a ejhle......Verunka!! Ale je to legrace, každý vám bude něco jiného říkat …užívejte si to.....O to hezčí je pak na konci to překvapení!!!

DANDO .........co snim za den ti asi nevypíšu, protože bych zabrala několik stránek :lol: Ale vesměs jim všechno a malé porce a často…snažím se místo sladkého zobat zdravější věci na chut a snad i tu zeleninku a ovoce, ale jak kdy…někdy na to chut není. Taky moc nejím ryby, ale to já nejim ani normálně, takže budu asi zobat ke konci jod…uvidím! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
14.4.06 10:35

Dando, tak to můžeme kdyžtak vyměnit :wink: Neeeee…VTIP, Kulíška nedáme i když to bude holčička :D 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
14.4.06 10:40

Kačul , není nad rady zkušené maminky :o) My se právě nejvíce těšíme na to překvapení na konci…proto si ani nenecháme říct, co že to v bříšku nosím :wink:

Jo a ještě Dando k tomu jídlu. Tak je to samo každý den trochu jiné, ale snídaně - buď 2 rohlíky s čímkoliv (nejčastěji sýr) a k tomu čerstvou zeleninu, nebo misku müsli s mlékem. V práci oběd - většinou ohřáté jídlo z domova, takže to co zrovna vařím, většinou maso. Doma pak zase teplá večeře (když se nestíhá, tak i studená, ale většinou vařím a je to na druhý den i do práce). K tomu ovoce (hodně ulítávám na pomerančích) a zeleninu, když je chuť, tak jogurt nebo ty mléčné nápoje. Občas samo i mlsám (včera jsem neodolala chipsům), ale snažím se to korigovat, abych neskončila se 100 kg :wink:
Takže asi tak :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.4.06 10:44

To my taky ne, :-)
No co se týče toho jídla, tak bych spíš řekla, že trpím menším nechutenstvím, a když mám na něco chuť, tak to zrovna zdravé není :cry:
Tak mám obavy, aby to nebyl nějaký podviživenec hi hi
Třeba co jsem snědla včera:
ráno: cereální rohlík s máslem, čaj z květu černého bezu a půl jablka
oběd: dušená zelenina, bramborové placičky a kuřecí plátek (do masa jsem jen dloubla)
odpoledne: jogurt s nasypanými vločkami, housku namazanou sýrem, okurku a dva listy ledového salátu
večer: brambory a dušenou mrkev
navíc: čokopiškoty, bramborové chipsy (málo), 1 sušenku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
14.4.06 10:48

Dando,neřekla bych, že to bude podviživenec, ale ani bych neřekla, že jíš jen nezdravé věci, to cos napsala vypadá dobře a dostatečně, řekla bych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.4.06 10:57

ještě jsem se chtěla zeptat ohledně čajů. Dočetla jsem se, že se nedoporučují v těhu bylinné čaje.
Bohužel černý se prý také nemá a ten mám nejraději, ovocné čaje jsou na mě příliš kyselé a nedělají mi dobře na žaludek momentálně ani šťávy ne.
Tak nevím, abych tím bezovým taky něco nepokazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
14.4.06 11:35

Ahoj těhulky :D
MARIEE: To je dobře, že jsi tu doktorku vyměnila. :D
No, vlastně nevim, jestli jsem otěhotněla koncem unora, nebo začátkem března, tak nevim..nechám se překvapit. :D
EDIK: Opravdu mě to moc mrzí, je mi z toho strašně smutno, já co mi umřel malej, takové věci strašně prožívám. :cry:
Ale jsem ráda, že máš cácorku, která ti určitě pomůže od bolesti.
Přeji ti aby vše v nemocnici probíhalo rychle a aby jsi co nejdřív nám napsala, že čekáš miminko. :D
Držím ti pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
14.4.06 12:13

Ahojky holcicky!

Ediku , je mi to moc lito :cry: Cekala jsem cokoliv, ale tohle fakt ne…preji ti hodne sily a brzy do briska dalsi prekvapeni.

Marusko , jsem rada, ze jsi rada a s novym dr. spokojena! To je zaklad. Jinak v horoskopu mi vychazi holcicka, tatinek si mysli uz od zacatku, ze udelal holcicku a moc se na ni tesime :-) Ovsem pri me zkusenosti s Murphyho zakony to jiste bude kluk :lol:

Dando , keeeez bych mela tak skvely jidelnicek jako ty! Ja vzdycky rano otevru lednicku a vyberu jidlo dne :-) vicemene na nic jineho pak nemam chut. Az k veceru, to jim na co prijdu…Spoleham na to, ze cervicek si bere co potrebuje a proto mam obcas chute. Zitra odjizdime k mym rodicum a ja uz se TAK tesim na brynzove halusky…uz je mam objednane.

Ja mam za sebou vzrusujici noc. Vcera ve tri hodiny odpoledne zacala rodit nase kocenka Bara. Dala mi zabrat…prvni mrne bylo az v sedm vecer a ona byla se svym vykonem naprosto spokojena. Kontrakce ustaly a zacala pecovat o potomka. Jenze v brisku se ji jeste mlel zbytek rodinky! O pul jedne jsem psychicky nevydrzela a jeli jsme na veterinu. Pichli nam glukozu a oxytocin s tim, ze SNAD do rana neco bude. Nastesti se to krasne rozjelo a ve dve hodiny bylo dalsi mrne, treti o pul ctvrte a posledni deset minut za nim. Ufff, jsem uplne hotova a asi pujdu na chvili spinkat. Takze mame 4 kotatka, tri holky a jednoho kluka.

Preji krasny patecek a hezke Velikonoce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
14.4.06 12:45

Nico , tak to už jsi hrdá babička :D Tak si po tom náročném výkonu odpočiň a koťátka ať jsou čiloučká a hodňoučká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
14.4.06 13:42

Tak to tě už žádný jiný porod nerozhází :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
14.4.06 15:09

Ahoj holky,

Nico , gratuluju ke koťátkům, to je krásný :D :D . Nevím proč mi to připomnělo můj porod :wink:

Ediku , moc mě mrzí, co se stalo. Bohužel ten první trimestr je fakt asi rizikový.. Snad Tě i Marušku potěší, že znám poměrně hodně holek, které takhle potratily, a pak znova otěhotněly a narodily se jim krásné děti. Znám i holčinu, které miminko umřelo asi po osmi měsících života (mělo nevyléčitelnou nemoc). To je fakt smutný, dost ji to sebralo, ale i ona teď má krásnou holčičku.

Něco veselejšího: přepadla mě super velikonoční nálada, peču mazanec, vařím vajíčka a budu je barvit! Vůbec mi nějak nedocházelo, že tady jsou Velikonoce, ale teď mě to zasáhlo plnou silou :D No, teda je fakt, že to počasí není moc velikonoční

Holčiny, nevíte, kam se nám ztratila Linduška ? Že by se už přestěhovala do Německa? Chybí mi tady její historky z USA :)

Tak pa, měj te se a užívejte si Velikonoce. Já si je budu užívat o to víc, že se mi manže vrátí po týdnu z Maďarska :D :D :D Jupí!!

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.4.06 18:41

Čau těhu těhu a Bruno… :-D

dlouho jsem tu nebyla, tak jsem se prokousala těma asi šesti stranama a řeknu Vám…

MARU..ta tvoje doktorka to je teda zážitek, to ti povim! Vyřešila jsi to ale bravurně jako vždycky!!! :-D V Genetu to bude určitě i nadále super a určo všechno dobře dopadne! Moc ti držim palce!

BEINKO…myslím, že když zůstaneš doma, nebudeš se pozorovat…to je fakt spíš v povaze, ale uvidíš. 40 km denně tam a 40 zpátky taky nic moc…já si kvůli tomu onehdá ještě netěhotná hledala jinou práci (přesně kvůli stejný vzdálenosti) - ale to bylo spíš kvůli časovejm ztrátám a já se cítila moc mladá na to trávit denně 2-2,5 hodiny na cestě v provozu přes Barrandovskej most… :-( Manža by to ale měl nechat na tobě a do ničeho tě nenutit. Je od něj hezký, že se chce postarat, aby sis to užila, já bych možná taky chtěla si to užívat víc, ale věřím tomu, že od druhýho trimestru, až to i v práci budou všichni vědět, si to užívat začnu i s prací… :-D Budou mít i pochopení, že nezůstávám přesčas a tak… :-)
Pokud ti nic není, mohla by ses doma spíš nudit…ale třeba se ti manželovým přáním, ať jsi doma spíš ulevilo, že si to užiješ…tohle je fakt na tobě a na tvých pocitech…ať se rozhodneš jakkoli, bude to správné, pokud to vyjde od tebe a od srdíčka. :-)

MIO - moc gratuluju ke kontrole!!! :-) Jste teda fakt myslim docela velcí! My měli v 8+2tt nějakých 17,9mm… Hlavně, že už máš dobrý pocity a žádný chmury a obavy tě netrápí! :-)

Jinak si holky užijte kráááááásný velikonoce, já mám TK v úterý hned ráno a měla bych dostat průkazku, takže se taky budu cítit ofiko těhu… :-D Snad bude všechno OK. :-)

Tak pa pa, maminy a mějte se krásně i přes počasí a přes to, že určitě nějakýho chlapa napadne vás i přes váš stav sešlehat. :-D

Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
14.4.06 18:54

EDI - teď jsem to přečetla! Přeju taky hodně sil!!! Je mi to moc líto! :-( S Maruškou to dokážete a založíte spolu nějaký nový měsíc jakmile to půjde… :-) uvidíš! Moc ti držím palce! A začínám se zase trochu víc bát o Qeeba cítila jsem se už tak neohrožená… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí