Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
21.4.06 10:39

Ivett… no ty dědečkové jsou asi všichni stejní, já už bych si docela přála, aby byl už v důchodu, protože se děsně dře a nedává na sebe pozor a to mi strašně vadí… ale do důchodu, má bohužel ještě daleko :(

S tou kontrolou nevím… já jedu na UTZ do nemocnice, takže tam konečně půjde i manža, aby Sviště viděl - to budu 12-13 tt (podle MS 13, podle UTZ 12 :) ) a to už mi budou dělat normální UTZ. NO určitě nic za to nedáš, když tam zavoláš. Ale klíďo by tam mohl jít tak jako tak… :) (přiznávám, že bych se zatím dobře necítila,aby tam byl při vnitřním UTZ, ale možná jsi jiná než já… já jsem docela stydlivá :oops: )

A bříškem se už chlubím… :wink: strašně se těším, až se mi krásně zakulatí :) M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.4.06 11:40

tak je to pravda, ze uz to bricho roste........ja jsem si porad namlouvala, ze to neni mozny takhle brzo a fakt.......koupila jsem si krasny kalhoty na leto, ale v L, takze mi jsou docela velky a hlavne me neskrti........v riflich uz jsem to nemohla vydrzet.

jo holky a zrovna bastim provensalskou pastiku s rohlikem :)) a hermelin jsem vcera vecerela......takze vsechno naopak.

dneska jsem byla u doktorky, protoze jak jsem vcera krapet spinila, tak mi rekla, ze mam zvysit davku ascurotinu – nebo jak se to jmenuje, ale ja ho uz dobrala…no tak jsem tam dneska zasla a potkala jsem zase dve kamosky.....ohh jak ja bych se uz pochlubila, ale jeste jsem to ani v praci nerekla…

od obvodni dr. uz mam prukazku taky potvrzenou - jakoze jsem nemela zadny zavazny nemoci........jeste zubar, krev, ultrazvuk a dalsi kontrola.

jakou mate barvu prukazky, me se vsude divi, ze mam ruzovou, ze prej standartni je bila........., ne ze by me to trapilo......doktorka si delala srandu, ze to ze je ruzova neznamena, ze budeme mit holcicku chi chi.

dneska je tak krasne...........celou noc jsem poprvy od 5tt prospala celou bez blinkani.........mam tak super naladu a jeste je k tomu patek.........no nadhera co rikate holky a bruno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.4.06 13:43

Igi - no je nádherně, kéž by to tak vydrželo alespoň o víkendu. Ale u nás hlásí přeháňky :( no jen když nebude pršet celý den. Barvu průkazky mám bílou. Tak ať tvé blinkací stavy už skončí… vůbec ti to nezávidím, já jsem byla tak strašně ráda, že už mě blivnostavy skončily… když vezmu, že ještě nemám konec 3. měs. … a když mi bylo blbě, tak jsem se uklidňovala, že to skončí ve 3. měs… tak jsem strašně ráda, že to skončilo dřív.

Tak těhulinky, mimískové a Bruno… mějte se krásně, užijte si víkend a pokud možno i sluníčka papapa Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
21.4.06 13:54

Krásné páteční odpoledne těhulinky

Všem úspěšným kontrolám, srdíčkům, ručičkám, nožičkám a průkazkám moc gratuluji.

IGI Průkazku mám bílou s nějakou fotkou ležící hlavy od nějaký ženský. :lol: :lol:

Jo… a dneska jsem neodolala… a koupila jsem pidiponožtičky :lol: Jsem se nemohla udržet :lol:
Všem ( i těm v bříškách ) přeji krásný, pohodový a snad slunečný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
21.4.06 18:44

Ahoj,

tak já se hrdě hlásím do klubu růžových průkazek :lol: Hned, jak jsem ji dostala, tak jsem všem říkala, že to mám ne černé na bílém, ale modré na růžovém :wink: (pokud by to bylo nesrozumitelné - pan doktor používá modrou prupisku)

Přeji Vám pěkný víkend, užijte si jej. My jdem zítra v rámci Dne Země sázet listnaté stromky, tak snad vydrží to hezké počastí :D

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.4.06 19:03

Ahoj Kocandy…

nezvladam to jmenovite, tak alespon potvrzuji, ze me uz se taky vystrkuje brisko. Vejdu se uz jen do dzin, protoze jsou to bokovky :lol: Je fakt, ze jsem tedka vic hakliva na cokoli, co me skrti, takze i normalni silonky mi delaj problem :? no neva. Za chvili se to stejne neututla. Jsem moc rada, ze nejsem jedina, koho prepadne chut na neco „vylozene nezdraveho“ ja se to snazim omezovat, ale obcas se proste neudrzim.

S tim zakrokem v nemocnici jsem se uz tak nejak smirila. Sice si jeste chci poslechnout nazor alespon jeste jednoho doktora, to snad zvladnu o vikendu, abych mela tak nejak prehled. Jsem hrozna, jak nevim vsechno kolem, tak jsem z toho vic nervozni, nez kdyz se mi reknou vsechny pro i proti.

Jo dneska me prijedou navstivit kolegyne z prace, kde to samozrejme jeste nikdo nevi. Takze si obliknu volnejsi tricko a budu kamuflovat. Je blby, aby to vedel nekdo driv, nez muj vlastni sef 8)

Tak preju krasny pohodovy vikendik. Vyspulena briska a slunicko.
Pa, Ilju.

PS: ja mam prukazku bilou a vypsane to mam cerno-modre :-) neco psala sestra a neco doktor a kazdej maji jinou barvicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.4.06 19:45

Ahoj holčiny,
dlouho jsem se neozvala, měla jsem depku a špatnýho tušáka a ten se potvrdil.
V pondělí jdu na vyčištění, tak mě vyškrtněte ze seznámku. :cry:

Mějte se hezky a dávejte na sebe pozor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.4.06 20:01

Dendulko,

je mi moc lito , co se ti stalo.......

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
21.4.06 21:40

Dendulko,
zrovna jsem si říkala, že už jsem Tě tu dlouho neviděla… Je mi to moc líto. Drž se, určitě to vyjde příště…
Budu držet palce a určitě dej vědět.
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
21.4.06 23:00

Ahoj holky a pupíčci! ;-)

Dendul - moc mě to za tebe mrzí! :-( Drž se, opatruj se a ať je brzy vše jak má být a může se vytvořit nový mimísek!

Počasí je výborný! My byly dva večery po sobě s manžou na procházce (což se často fakt nestává) a je to super! Jen jsem pochopila, že Qeebo bude možná trochu lenoch, protože při té dnešní jen mírně náročnější procházce po lesních cestách a po rovině jsem si připadala jak sentinel a taky mě dvakrát píchlo v podbřišku…nesměli jsme jít rychleji než co noha nohu mine. Doufám ale, že je všechno v pořádku, i když to bylo nepříjemné…nebyly to ty obvyklé občasné bolístky při prudším pohybu.
Jinak si celkově začínám připadat nějaká nemotornější. Chci v pondělí zkusit jít na těhucvičení, tak uvidim, jak mu to bude dělat dobře…

Co se týče jídla…teď bych měla třeba ukrutnou chuť na bílej rohlík s máslem a paštikou…a uvažuju, že si to zítra dopřeju, ale pořád se mi stává, že si jdu něco koupit a buď ještě v krámě nebo až doma mi dojde, že na to vlastně už tu šílenou chuť vůbec nemám. Zatím se jídelně celkem držím a jsem v pohodě…během prvních tří měsíců jsem nepřibrala vůbec nic, ale mám tušení, že teď to začne :-( ale to tak prostě být musí! ;-) Aspoň mi poroste bříško tak nějak oficiálně :-D

PRŮKAZKU mám RŮŽOVOU - je to asi ta starší verze…ta bílá je tuším plná reklam a tak…ale je zas novější a vůbec nevím, jestli je v nich rozdíl i uvnitř?! Důležitý je, že průkazky máme!!! :-D Dostala jsem s ní taky prenatální balíček a to stálo za to…tam si to reklamama vynahradili :-) je ale milý, že Gyncentrum spolupracuje s někým, kdo takový balíčky vymyslel…je to tuším asi Johnson…podle většiny obsahu…bylo to milý nést si průkazku a připadat si ještě maminovatější s tím balíčkem v podpaží… :-D

Jinak v práci už to skoro všichni vědí a musim říct, že z toho partyzánství se mi dost ulevilo! ;-)

Sousedčino dítko je holčička Natálka a narodila se normálně s porodní vahou 1600 g, takže je v inkubátoru a bude se hřát počítám minimálně měsíc, ale snad bude OK!!! :-D Horší zpráva je o mojí kámošce, která BYLA v 5tt :-((( ale snad to taky brzo vyjde znovu! V tomhle asi funguje přírodní výběr, když je to tak brzy. :-((( Ale hezký zprávy to teda nejsou. :-(
Holky, držte se, hlaďte bříška a užijte si sluníčkový víkend všemi smysly! :-)
pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.4.06 11:19

Ahojky vam vsem,

nebyla jsem tady hooodne dlouho a tak mi to chvili trvalo nez jsem si precetla vsechny prispevky.

Ja jsem vcera necekane musela do nemocnice, protoze jsem zacla krvacet a to me v 11 tydnu tehotenstvi docela prekvapilo. S manzilkem jsme jeli do nemocnice, kde jsem se podrobila gyn. prohlidce a zavery, ktere doktor udelal mi moc optimizmu nedodali. Strasil nas samovolnym potratem, protoze to krvaceni bylo docela silne. Smirovali jsme se s nejhorsim. Poslali nas na UZ a tam mi pani doktorka jezdila po brisku a na slova „miminko je v poradku“ asi nikdy nezapomenu. Proste jsem se asi nejak pretahla, ale diky bohu to nemelo nic spolecneho s nasi hopsinkou. Byli jsme oba prekvapeni, jak je aktivni a skace tam jak o zavod. Ani nevite jak se nam ulevilo. :D

No a ja jenom doufam, ze si zadna z vas nic takoveho nezazije a budete usetrene toho stresu a trapeni.

Preju vam vsem moc hezky den a ja musim spechat na autobus a do prace. :(

Zdravi vas Jagiska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
23.4.06 11:45

Jagisko, to je fajn, že ses ozvala, při čtení tvého příspěvku jsem měla velký strach!! KDE MÁŠ METŘÍK ty jedna! :-)

Hlavně, že je všechno s hopsinkou v pohodě! A co to krvácení? K tomu ti nic neřekli? Je to jen „z přetažení“? Jestli jo, tak by možná nebylo od věci na ten autobus do tý práce minimálně tolik nespěchat, ne?! :-O

Já jsem teda taky zastáncem toho „jsem těhotná, ne nemocná“, ale zůstat doma na pár dnů, když máš nějaké problémy není nemoc, ale opatrnost, ne?! Ale abys to nebrala jako nějaký kázání…to bych nerada.

Jen aby sis napřipadala nemístně, kdybys třeba zůstala pár dní doma, myslím, že by to teď bylo normální. Jenže ono to u vás asi není tak jednonuchý, viď?

Jinak přeju všem holčinám i pupíčkům krásnou neděli, i když to počasí se teda trochu pohoršilo :-/ Ale brzy bude květen, tak snad už bude mít sluníčko víc síly a my s ním! ;-)

Pa, Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.4.06 18:01

ahojky

pisu za Jandulu1, od patku uz je v nemocnici chudinka moje mala! Zacala krvacet :( ale vsechnu uz by snad melo byt v poradku, mame uz prvni obrazek :) Miminko ma uz skoro 4cm!!! Merili uplne vsechno a je to tak jak ma byt. Vsechny Vas jandulka pozdravuje a tesi se na Vas ;)

Tatinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.4.06 18:11

Držíme palečky, ať jsou všechna listopadňátka zdravá a šťastná u svých maminek v bříšku.
Já se už těším na pátek, uvidím Bumbrlíčka. O kolik asi vyrostl nebo nevyrostl :wink:
Už máte holky někdo bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.4.06 18:14

A k té průkazce - mám také bílou, přebal pro ní je s obrázkem takového miminka jako mám na metříku a je tam napsáno Průkazka pro těhotné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí