Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
25.4.06 17:34

Beru , ja bych chtela do Podoli a kdyz jsem tam byla na uplnem zacatku s tim spinenim, tak mi doktor rekl, ze pokud chci rodit u nich, mam se zaregistrovat uz ve 13tt…jen se ted bojim, ze maji v planu to malovani…ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.4.06 17:46

Nico: Malování? to snad ne, vychází to tedy na náš listopad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
25.4.06 17:53

Zdravím,
tak už mám také průkazku :lol:

Kacul
díky díky, dr. i sestřičky se mohli přetrhnout ve všelikém vysvětlování … což je mě velmi milý přístup

kočárky
nebudu se vyjadřovat k jednotlivým úhlům pohledu, jen má zkušenost: (de mě neexistuje ideální nic natož kočárek, tedy schodu nepředpokládám :lol: )

Já měla nejprve půjčenou hlubokou Inglesinu
VÝHODY - byla zadarmo, je prostorná, stabilní, krásně houpe, je dost vysoká, já mám 174cm, ale nerada spíš vidím, když miminka jezdí v prachu (bydlím téměř v centru Prahy)
NEVÝHODY - strášně těžká, a jako všechny čtyřkolky hůř manévrovatelná

a protože jsme ušetřili na hlubokém, protože bydlíme ve 3.patře bez výtahu, jsem děsně akční a neřídím auto, tedy toho nakočárkuji strašně moc, nejsem příznivce golfek rozhodli jsme se pro „drahý“ sporťák. No a do toho přišlo rozhodnutí o druhém miminku, tedy jsem hledala sporťák s dokoupitelnou korbou, nechci vkládací tašku, no a koupili jsme Jané Slalom
VÝHODY - váha jednoznačně, jako předpokládám všechny tříkolky s otočným kolem úžasně snadná manérovatelnost, otočíte se téměř na místě, pokud jste jen trochu zdatné sjedete schody po zadních, já jezdím po zadních i schody nahoru „jako s rudlem“ (pokud není doma tatínek, tak se jinak domů nedostanem a o omezeních spojených s mým těhu Vám psát nemusím), je dostatečně vysoký, stříška dobře kreje
NEVÝHODY - cena, chtěla jsem volbu jízdy po i proti směru jízdy (má třeba Bebecar Racer) tu nemá a pro někoho snad i to „že ho má kde kdo“ :lol:

Autosedačku kompatibilní s kočárky nemám, není to pro mě důležité, jak jsem tu myslím psala, mě se dlouhý pobyt v autosedačce tedy víceméně sed (vím, že pololečí v klubíčku, přesto) s trdými zády nelíbí, tedy pokud jsem předpokládala, že autosedačku donesu stačila, jinak jel i kočár (Max ač nespavec stěhování snášel dobře, i kdyby ne v sedačce by nezůstával)

mě tedy čeká koupě korby, doufám, že ji seženu levněji z druhé ruky

Tak snad někomu vybírání ulehčím, kdyby měl někdo detailnější dotazy, tak klidně, buď sem, nebo lépe jako SZ (tu nepřehlídnu :lol: )

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
1404
25.4.06 17:56

Beru , posledni informaci, kterou jsem slysla byla, ze se planovane malovani porodnich salu presouva z kvetna na listopad. Podrodnosti budu zjistovat po dalsi kontrole 15.5., protoze to budu ten 13tt. Zatim nesilim, jen me to mirne znervoznilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
25.4.06 17:57

omlouvám se za tu délku, mezitím, ještě přibyl dotaz na porodnici

No já rodila na Bulovce a asi to na ni vypadá zase. Za odborě nejzdatnější poažuji apolináře, Podolí je asi v závěsu, ale s těmito špitály já jsem nekompatibilní, co se rolí týká.

holky porodnice vlastně malují pořád, nezavírají úplně, jen omezují provoz, takže se zbytečně neplašte

tak uf končím

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
1404
25.4.06 18:03

Mio , to je fajn, ze jsi u dr spokojena!

Beeee…ja uz chci taky pruuukazkuuuu… Nekdy v tydnu si pujdu pro listek na penize a zkusim moji dr malilinko poskadlit. Reknu ji, ze mame doma deset kocek a milacek ma bratrance mentalne retardovaneho…a uvidim jestli nerozvirim klidnou hladinu. Treba me i vezmou krev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
25.4.06 18:23

Nico

díky
a pobavilas mě :lol: ale každý dr. má jiný zvyky, ale 12tt už máš za pár a to jistě průkazku mít budeš, neboj 8)

• Citovat
  • Upravit
1404
25.4.06 18:34

Mio , nojo, 12tt mam za par…ale dalsi kontrolu az 15.5. 8O Tak zkusim malinko zaprudit, treba budu zase v centru deni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
25.4.06 18:43

Nico

tak to chápu, to je trošku divné, to budeš kolik? 13+2?

• Citovat
  • Upravit
49
25.4.06 18:47

ahoj vsichni

ahoj vsem budoucim maminkam ;) tak jandulka by se mela v patek vratit domu tak drzte prosim vsichni palecky at je to vsechno v poradku a muze Vam uz psat sama :)

Tatinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.4.06 19:52

zdravím budoucího tatínka ,
určitě jí od nás všech moc pozdravuj a vyřiď jí at se nám určitě ozve až se vrátí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
25.4.06 20:19

Mio , asi tak nejak…proste v podstate budu ve 14tt. Asi to nevydrzim :-) Zitra si tam dojedu a podam info…
O vikendu jsme byli na velkem nakupu a ja TAK chtela na tu prednostni tehotenskou pokladnu a mavat tehu prukazkou…

Jandulce . mily tatinku, vyrid pozdraveni a ze s ni v patek pocitame! Zadne absence se nepovoluji :-) Jsi hodny, ze nas informujes…ted uz bude u vas lip.

NO…a prave ted dostala v Ordinaci pani prukaz v sestem tydnu!!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.4.06 20:27

Nico: dneska mě fakt moc bavíš, no ale mě se to asi říká když už tu průkazku mám od 10týdnu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
25.4.06 20:36

Jsem rada, ze vas holky bavim :lol: Ja uz KONECNE prekonala dnesni blivnostav (1:0 pro me, nastesti) a tak je mi taky hej :wink:

Kdybyste jen mohly videt jak to u nas vypada…Mame roztazenou rozkladaci pohovku, ja polosedim, na kline notebook abych vas neztratila z dohledu, napravo chrupka manzel, nalevo jedna kocka, za notebookem druha kocka…vedle postele porodni krabice a tam kojici kocka…tomu rikam rodinna idylka!

Taky vas obcas to prte popichuje v brisku??? Me dneska cervik trochu zlobi…to mam za to, ze jsem se vybodla na ten gulas a budu ho varit az zitra…zenska lina, fuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
25.4.06 20:39

ALE abyste si nemyslely, ze jsem uuuplne k nicemu…uvarila jsem v rychlosti fazole…Uz ted tusim, ze byla VEEELKA chyba to jist…a jeste jsem tam dala cibuli, jak to ma muzicek raaad…uuuufffff…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí