Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2002
27.4.06 22:19

plně hrazené pojišťovnou!!!!!!!!!!!!!!!!!§
http://www.lohmann-rauscher.cz/…erna_ag.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
28.4.06 08:52

Ahoj holky,

tak hlasim, ze jsem ve stredu videla nasi bambulku. Je tam, je krasna a uplne jsem mela slzy v ocich. Mela jsem moc velkou radost, kdyz mi dr. rekla, ze je vse jak ma byt a na zadne problemy to nevypada. Akorat v tom spechu jsem si uplne zapomnela rict o fotecku. Ach jo, ale vim, ze tam bambulecka je a dari se ji dobre. Co vic si muzu prat.

jo a u nas je krasne slunecno. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.4.06 09:21

Hezký den přeju!!

Kačul , užij si prodloužený víkendík a snad trochu vyjde počasí!!

Lidunko - gratuluju, že je všechno v pořádku, vždycky to na chvíli uklidní, co? :wink:

Evikro - tak s bříškem se netrap, myslím, že to docela možné je. Nebo je to těmi aspekty, co tu psaly holky…já zrovna v práci sedím s povoleným knoflíkem, jinak už se to nedalo :D

Nico , tedy…to si doktorka dovolila moc co…Ty se tak těšíš…a ona tam není :lol:

Ivanko , to s tím UTZ máš super, to se někdo má…tak si užij pohled na miminko!!

No a teď já a moje včerejší zážitky z kontroly :o)
Tak Kulíšek je naprosto v pořádku, měří 6,5 cm a paní doktorka říkala, že je to naprosto ukázkové miminko :wink:
Měřila nám ho a ukazovala pěkně dlouho - otáčel se tam, odrážel, vzánšel se, plaval…viděli jsme dokonce, jak si ručičkou hladí tvářičku a mne očičko…to Vám bylo tak krásné, že se mi chtělo až plakat :! :o Tatínek byl naprosto unešený a ještě celé odpoledne o tom mluvil a pořád mě hladil po bříšku a s Kulíškem si povídal :wink:

Jo a konečně mám PRŮKAZKU!!! Je růžovo-bílá (tedy obal, od GS Mamavit) a vevnitř je růžová skládačka…Všechno mi to vyplnili, sepsali, dostali jsme výsledky z posledně, jak mi brali krev (všechno v pořádku), paní Dr. mi povolila nějaké cvičeníčko (takže příští týden začínám břišní tance pro těhotné, nebo balony) a ujistila mě, že ta moje „hruška“ na břiše je prostě nahromaděné břišní svalstvo, které se přeskupuje a takhle to vyleze, když se prohnu…uf, oddechla jsem si :wink:
Taky nám upravila týdny a „pošoupla“ nás trošku popředu, takže jsem si upravila i metřík…a termín porodu mi v průkazce vyplnili na 1.11.2006 (podle PM), až prý ucítím pohyby, mám to hlasit a pak se bude podle toho určovat druhý termín…

No..nějak jsem se rozepsala…tak jdu raději zase pracovat…a přeju Vám krásný pátek!!!

Kačul, další kontrolu mám 17.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.06 09:36

Ahoj těhulky!

Moc gratuluji k uspěšným kontrolám. :D Ivett:Teda ten tvůj kulíšek už je pěkně velikej.. :lol:
Moc hezká fotečka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.4.06 10:16

Děkuji Ivanko, jsi moc hodná…zítra taky uvidíš miminko, tak jeslti budeš mít fotečku, honem sem s ní :wink:

Ještě se chci zeptat zkušených mamin…minule mi brali nějakou krev (10.tt) a teď jsem dostala i výsledky, jsou tam nějaká rizika (trisomie 18 a 21 - 18 = riziko menší než 1:10.000 a 21 = riziko pod cut-offhodnotou, která reprezentuje nízké riziko …a k tomu dopsáno Genetická konsultace není nutná…chápu, že to asi bude dobré, ale má to nějaký vliv už, že mi to udělali takhle brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
28.4.06 13:35

Mno devcatka, tak ja hlasim, ze jestinost panu doktoru nezna hranic. Kdyz jsem tam dneska dorazila s tim, ze se zakrokem nesouhlasim, ze jsem to konzultovala s rodinnym znamym, tak mi doktor vytiskl zdravotni dokumentaci a vyprovodil me se slovy, ze si mam jit k dotycnemu panu doktorovi :roll: Nu coz, tise jsem s tim pocitala, takze v utery budu volat a obvolavat a shanet si noveho gyn., ktery bude mit stejny nazor na vec :! Takze pokud dneska slepe neposlouchate co vam dr. naridi, pak jste pro nej neprijatelna pacientka.

Jen jsem stale na neschopence, tak nevim, jak je to s prechodem k jinemu dr. behem neschopnosti a co s tim. Snad v tom nebude zadny problem.

Abych z tech doktoru nebyla tak rozmrzela, koupila jsem si prima zelenou tuniku, nabranou na brisku, takze tak do 6m se tam vejdu - doufam. A k tomu smaltovy nahrdelnicek… Proste jsem nejkrasnejsi maminka. A zacinam se cim dal tim vic priklanet k nazoru, ze se mi uz do prace nechce, takze uvidime co s temi doktory a pak bych to oznamila v praci, at se mnou uz nepocitaji.

Jinak u nas kosa kosa kosa, mrholi a venku je peknej hnus. Takze ja jdu opozdene obedvat a vam preju teplicko na brisko a hezky vikendik.

PS: v nedeli neletejte moc vysoko, pad je pro nas preci jen rizikovy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.06 13:54

Ilju: to je ale ješitný doktor.. :?
Tak se na něj vyprdni, však on tě rád přijme jiný doktor.
Moc ti přeji, aby nenastali žadné komplikace a ty jsi se cítila dobře. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.4.06 15:35

Ahojky holcicky!

Tak hlasim, ze u nas stale neprsi!!! Huraaaa…je tam sice zamraceno, ale zadna tragedie :-) tak mam radost.

Ivett , no co se da delat :-) Ja dr. chapu, prodlouzeny vikend a tak…urcite taky potrebuje oraz. Ja si jen rikala jak by mi asi bylo, kdybych musela nekde po certech shanet recept na Duphaston, ze. Navic s vedomim, ze bych ho jako brat mela… Jako zastup mela uvedenou Bulovku v akutnich pripadech…tak tam jsem se tedy nehrnula.

Jinak blohopreji k prukazce :-) A TP 1.11. je super!

Ilju , no tak to se pan doktor predvedl! Ach jo…vzdyt jsi mu prece nerekla nic urazliveho. Ja takovy odmitavy postoj vuci nazorum kolegu znam velmi dobre z meho pracovniho prostredi. Konzultovat cokoliv s lekarem vyzaduje delikatni pristup diplomata. Az na par vyjimek samozrejme. Jedna detska lekarka je kuprikladu vzdy naprosto nadsena, kdyz ji volam nejakou moji pripominku a povidame si ruzne poznatky z praxe.
Drzim palce, at te vezme pod kridlo nekdo odborne schopny a ochotny chapat take pocity zmatene tehotne pacientky.

A je dobre, ze sis udelala radost! Urcite jsi kraaasnaaa maminka :-)

A kde je vas vic??? Vsechny se chystate na vikend? Tak at vam vyjde podle predstav a at je aspon trochu slunicka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.4.06 16:31

Zdravím Ivett,zrovna jsem se přihlásila a jak si tak čtu,tak koukám,že máme stejný termín porodu.Už jsi něco přibrala a jak jsi prožila první trimestr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.4.06 16:43

Už mate něco koupené pro mimčo?Já zatim odolávám,ale dlouho mi to asi nevydrží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.4.06 16:45

Ahoj vsichni,
tak jandulka uz je se mnou doma a je zdrava a vsechno je v poradku, akorat je unavena po vsech tech vysetrenich a porad mi tu jenom spinka :) Tak mam vzkazat ze zitra uz napise sama a ukaze fotecky z UZ ;)

Tatinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.4.06 16:46

Omlouvam se,že pořad píšu,ale zkouším si dát metřík a nejak mi to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.4.06 16:59

metřík

Pořád zkouším ten metřík,už fakt nevím proč mi to nejdeč :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.4.06 17:10

JANDULCE posilame pac a pusu a at pekne spinka a odpociva… :! To je super, ze je vse OK a na fotky se moc tesime :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
28.4.06 17:22

Zdravím,

Kacul
kaju já se kaju PK mám 22.5.

Ilju
dr. je idiot, kačli na něj

Ivet
prosím, rozděl odkaz na kulíška do dvou řádků, PROSÍM, takhle to roztahuje diskusy

Nico
no to by mě :evil: ale není už Duphaston nadbytečný? Nejsem odborník, ale ty už máš předpokládám placentu, tak …

a víc adresně nemůžu, sory nebyla jsem tu dlouho a tak jsem toho pročetla nějak moc …

k bříškům, no já nevím kolik máte na bříšku, tedy spíše podbřišku, pokud moc ne tak rozhodně můžete nahmatat dělohu, nejde o to, že musí být vystouplá, ale je tuhá a hubeňourky maj obvykle v téhle části bříško propadlé, tomu je teď konec :lol: no a jelikož děloha roste tak jí logicky uhýbá trávicí trakt, tedy střeva no a tak mít bříško můžeme :lol: jde o penost břišních salů, pokud jsou pevné bříško se nevyklenuje, vše stoupá nahoru k hrudníku, pokud ne tak se bříško vyklenuje. Já si teď užívám tu druhou zkušenost, tu první už mám za sebou :lol: takže jak já říkám, přicházím do stádia ztráty pasu :cry:

tak ma víkend jsem slaměná, tak pište ať tu nejsem sama :lol:

pa Mia :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital