Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
28.4.06 18:16

ahojky vsem jsem zpatky z nemocnice, no uz tam nechci!! Chovali se ke me krasne, ale nuda!!!!

Jenom vam napisu neco rychle pac jdu pryc ale zitra povypravim apod.

Trochu jsem cetla co jste si psali a jak jste chteli vedet jak je velke mimi v 11tt no me ted delali takovejch ultrazvuku ze vam to reknu presne mimi v 11 tt je velke asi 4,5 cm samozrejme + - , jak mimi chytne a doktor mi rek ze miminko je presne tak jak ma byt, ale urcite ne neco okolo 9- 12 cm. Nebojte ted je to sice porad malicke ale behem tydne nam naroste ted neco okolo 1 cm a najednout behem tydne 5 cm, to bude rychlovka :D .

Zitra vsem napisu, at se semnou zasmejete stala se mi tam opravdu legracni vec :D .

Zitra tehulky a davejte na sebe pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.4.06 18:34

Mio , Duphaston by se mel brat do ukonceneho 12tt…pro jistotu. Ja si ho sama nevy:,–(im a je fakt smula, ze v pondeli je volno, protoze ja mam prasky tak akorat na nedeli.

Dr. rikala, ze potrebuju kousinek dalsiho baleni. Takze holky, jestli ho nektera berete, muzu poskytnout svuj zbytek!

Jinak Tvuj popis naroku na rostouci brisko je SUPER!!! Prosiiiim…nemas v zaloze nejakou uzasnou teorii na rostouci pozadi :?: :?: :?: To by se mi siklo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.06 18:57

JANDULA11: To je super, že už jsi zpátky, jsem moc ráda, že je mimi v pořádku a ty taky.
A proč jsi tam vlastně byla?..jsem zvědavá, já vim.. :?
Zase jsi měla výhodu, že jsi mimíska viděla častěji, vidˇ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.4.06 19:07

Ahoj Ivano,taky budu zvědavá,ty jsi ročník 1985?Celkem překvapení,dneska holky tak brzo děti nechtej,seš odvážná,ja si sebe v tech letech nejak nedovedu představit.Je fakt,že mi je 28,čekám svoje první mimčo a už si připadám jako stará páka.Ale zvladám to v pohodě,zas to se mnou nebude tak strašné.A holky pracujete nebo jste už doma na nemocenské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.4.06 19:21

Ahoj hoolllllllllkkkkkkkyyyyyyyyyyyy!
Tak máme za sebou UZ - mimi je podle dr. v pořádku - spinkalo a potom se vrtěl, měl nás asi dost, protože potom se už na nás vyprd a otočil se k nám zády :lol: :lol: :lol:
Mám fotečku z UZ ve fotogalerii Ultrazvuky, ale nevím jak vložit přímý odkaz.
Dneska jsme neměřili, tak ani nevím jak je velké.
Do seznamu hlásím - 9.5. screening v nemocnici ve 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.4.06 19:23

Pamavla: mě je 30, tak neměj strach a čekám také první mimi, do práce chodím, zatím je všechno v pohodě bez komplikací, nepočítám občasnou nevolnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.06 19:25

PAMAVLA: Když budu upřímná, tak já už jsem chtěla mimi od 16let, ale byla jsem moc mladá a dělala jsem školu.Děti prostě miluju, ségra má 3 a poslednímu je rok, takže dost času trávim u ní, pač ten její chlapeček je prostě kouzelnej.Holky už má velký 10 a 8 let, takže s těmi se moc mazlit nedá, i když když k ní přijdu tak mi obě pusinkují bříško, protože ví, že jim tam nosim sestřenku, nebo bratrance… :lol:
Já jsem těhotná po druhé, po prvé jsem byla v 18, ale to bohužel(vinou doktorů) nedopadlo dobře. Takže miminko si přeji opravdu dlouho, takže tajně doufám, že už ho brzy budu mít ve své náruči.. :D
Mám toho za sebou možná víc, než kde jaká 30 letá ženská(a to nepřehánim). Prostě někomu ten život vychází a má v něm štěstí a někomu ne.
Já doufám, že mě se ta smůla už pustila, protože už jsem jí měla víc než dost.
Chtěla bych mít alesponˇ 2 děti a mít první ve 30letech- nevim, podle mě je to pozdě a navíc i rizikové.
Samozřejmě, když to nejde, tak se nedá nic dělat, ale pokud to jde a člověk se na mimi cítí a ví, že ho má jak zabezpečit, tak proč čekat??? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.4.06 19:27

Ahoj maminky, ted jsem Vas objevila a mam desnou radost. :D Taky rodim v listopadu a resim spousty otazek a jako spravna prvorodicka primo bazim po informacich.

Hurra!

A hned mam dotaz. Pred 5 dny me zacaly trapit kvasinky. Doktor mi po telefonu povolil gyno-pavryl ale ja si nejsem jista, prece jenom je to nedokonceny 12 tt a na letaku stoji do 1 trimestru NE! Nemate nekdo zkusenost? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
28.4.06 19:32

Vítám tě :D SMARR: Myslím, že pokud tomu svému doktůrkovi věříš, tak by jsi to brát měla.
Nemyslim si, že by ti chtěl nějak ublížit.
Jinak holky, napište Kacul termín porodu a datum další kontroli, atˇ vás doplní do seznámku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.4.06 19:36

Ahoj Ivanko: Jak si dam pod sebe ten uzasny kalendar v kterem jsem tydnu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.4.06 19:47

DANDA:tak to je super,ja mam kolem sebe same kamaradky mého věku,ktere maji jedno ,dvě ale i tři děti a už jsem začínala mit o sebe představu,že jsem vadná.Ale proste nejak jsem dřív ani ditě nechtela,s manželem jsme si chteli zařidit byt a trochu pocestovat.Samozdřejmě jsem mela strach,že nam to nepude,ale zadařilo se hned 2 měsíc zkoušení,ani jsme nečekali,že to pujde tak rychle.Ja do prace taky chodim a jsem docela rada,nejak si neumim představit co bych delala cele dny doma.Me bylo celou dobu dobře,jen v 6 tydnu drobné nechutenstvi,ale jinak pohoda.Ted se už těším až mi poroste pupik. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.4.06 19:48

Ha uz to mam

""http://bd.lilypie.com/7SE8p2/.png:http://bd.lilypie.com/7SE8p2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.4.06 19:50

IVANA 1985:Jasně,když jste si to přáli,tak to je super.Držim palečky,at je všechno O.K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.4.06 19:51

Ahoj Dando: ja jsem zacala mit taky pocit, ze po 30 uz nemam zadnou kmaradku bez miminka, ale nam to tak rychle neslo - zkouseli jsme to skoro rok a ted jsme fakt stastny! :D

A nevolnosti ty me tedy fakt postihly! Stastna jsi to zena, ze jsi netrpela!

""http://bd.lilypie.com/7SE8p2/.png:http://bd.lilypie.com/7SE8p2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.4.06 19:51

SMARR:tak to jsi dobrá,ja u toho seděla celé odpoledne,než jsem na ten kalendář přišla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí