Poradna duly
Jana Čurdová
Mi taky vubec nebylo špatně,žádné nevolnosti ,jen jsem pořad spala a nic se mi nechtelo.
SMARR: teda ty jsi holka šikovná, já jsem hledala tu stránku, kde je podrobný popis, našla jsem jí, ale koukám že pozdě. ![]()
No, tak hlavně že už ho máš… ![]()
Ahoj pupíčci a maminy! ![]()
Zase jsem tu a musím říct, že jste teda pěkně ukecaný…myslím, že jsem tu nebyla snad jen 2 max. 3 dny, ale svůj příspěvek z minula nemůžu ani najít…;-)
Jsem ráda, že nás přibývá, i když pro KAČUL je asi seznámek čím dál složitější…o to větší pochvalu si zaslouží!
NICO mě pobavila svým lenošením s kočičkama a manžílkem a taky se mi zdá nejaktivnější v dopisování. ![]()
Dlouho jsem tu nezahlídla WELINKU, ale doufám, že je všechno jak má být… ![]()
MARCELA_F…taky jsme z Qeeba byli takhle nadšení!
ILJU - držím palečky, ať se všechno samo spraví a nikam nemusíš!!!
A VŠEM přeju krásný víkend…třeba ho prolenošte, když bude pršet a těm na Moravě, které třeba ještě budou mít hezky docela závidím…mně je venku snad úplně nejlíp!
pa maminkám i pupíčkům krásný víkend a 1. Máj! ![]()
jo a holky…v neděli NEZAPOMENOUT, že PŘI SLETECH platí zá:,–(ně PŘEDNOST ZLEVA…ať to neskončí jako loni zase nějakou hromadnou havárkou!!! Znáte se!?! ![]()
pa, Bee
Bee , normalne uz jsem si myslela, ze nas zanedbavas ![]()
Jinak u nas uz taky prsi
aaaaachich…a zmoklo mi pradlo…
Nevim cim to je, ale na Severni Morave se moc carodejnice neprozivaly…nevim, mozna jen v mem okoli, ale z detstvi si to vubec nepamatuju. Takze jsem po prestehovani do Prahy byla mirne v soku…a mam se co ucit
Treba o prednosti zleva slysim prvne…jen doufam, ze si Bee nedelala srandicky ![]()
Čauky všem maminkám i mimiskům. U náš je snad všechno v pohodě. Aspoň dofám. Dámy,doufám,že nezapomenete na 1. května jít pod rozkvetlou třešeň.Ať neuschneme.Mějte se a pěkně si užijte prodloužený víkend.
Krásné sobotní ráno všem těhulinkám a bříškům
Moc gratuluju všem u kterých proběhly úspešné prohlídky a vítám všechny nové těhulky.
Kaculko Já jsem taky samotinká
Manža odletěl služebně pryč a ani mi neřekl kdy se vrátí. Prý mám být ve střehu a nemám tu dělat s Piciríkem žádné mejdany
Ale počítám, že začátkem týdne je tu. Tak jsem sama a celkem si to užívám. Jen jsem nedomyslela, že ten víkend bude delší a vzala jsem si od čtvrtka dovču
Takže už mám vygruntováno, umytá okna ( samo už zmoklá ) a ušité nové záclony. Co budu dělat ty tři dny to opravdu netuším ![]()
Pamavla Ty ve 28 stará páka na první mimi
Hele… opatrně … jsme tu i starší
Tedy ne o moc… ale jsme
Jinak já do práce ještě chodím… ale nedávám moc času, myslím, že práci klidně oželím. Vzlášť v létě. Tedy jeslti nějáké bude. ![]()
Holky příští týden v pátek jdu na ultrazvuk a chci se zeptat, budu tak nějak asi konec 12 týdne ( myslím ) dělá se ještě ten vnitřní, nebo už přes bříško ??? Manža chce jít se mnou a nevím na co ho připravit.
Děkuji předem a upaluju nakoupit nějáké ovocíčko, ať tam dolů pošlu nějaké vitamínky.
Přeju pěkné sobotní ráno, i když počasí nic moc ![]()
Pamavla: jé to je jako bych četla sebe, já jsem se taky dřív na dítě necítila, vdávala jsem se vloni v červenci. I když s manželem máme už dvanáctiletý vztah. Také jsme nečekali, že to vyjde hned na druhý cyklus snažení, všichni nás okolo strašili, že jsem stará. Manžel měl i z dětství nějaké zdr. problémy. Jsme moc rádi, že to takhle vyšlo a těšíme se
![]()
Až na to přijdu vložím poslední fotečku z UZ.
Holky jak je velké vaše mimi v 11tt?, dr. říkala tak do 10cm.
Ahoj briska - take preji krasne sobotni rano, i kdyz 9C a prseni neni zrovna zadny slagr ![]()
Pokladam si naprosto stejnou otazku. Pritel pryc a ja mam pred sebou 2 dny volna
ale snad neco vymyslim akorat me napadlo, ze si zajdu koupit nejakou peknou novou knizku - nemate nekdo typ? Jsem trsoku ujeta na brazilskou, spanelskou, perskou literaturu - moc me nebavi americke romany, vzdycky konci divne, tedy mimo Stevena Kinga (a to ani nevim jestli je z US) ![]()
Dando: mimi je krasny vypada na tom ultrazvuku jako to moje
ja jdu na kontrolu ve ctvrtek tak se necham prekvapit jak nam ten mimisek roste.
""http://bd.lilypie.com/1UXsp2/.png:http://bd.lilypie.com/1UXsp2/.png
Ahojky všem pupíčkům… ![]()
Bee..psala jsem někdy minulý týden…naše Fufee nám dělá jen radost…ale já mám spoustu zdr. potíží,které ale ne přímo souvisí s těhu ![]()
Taky vítám nové pupíčky… ![]()
K velikosti miminka..taky jsem se tím trápila..vůbec jsme se neshodovali s tím,co píšou po webech a knihách…ale můj Dr mi to objasnil…standard je,že se mimi měří od hlavičky po zadeček-a to do 13tt.Pak už měří stáří těhu podle hlavičky…atp…minulý týden Fufee naměřili něco kolem 6cm…to vyházelo na 12+3tt…Dr ale přeměřil hlavičku,a byli jsme přesně 13tt…mimísek se různě kroutí,…a tak už se pak délka neměří.Nevím jak je to dál,v dalších měs
A v knížkách píšou míru od hlavičky k nožičkám…tak jsem se uklidnila a už to nesleduju.Nám totiž v 9tt přidali 2týdny…ty 2 týdny,kterými jsme se neshodovali s posledni MS…dohnali jsme to a tak to byl hrozně fain „skok“…
…asi za 14dní…mi budou odebírat tripple testy…brrr…ale protože NT jsme měli nizoučké a nosánek viditelný( 2,5mm)…tak to tak neprožívám.
Kačulko,DK mám 15.5.
Pac a pusu Wel
Berušky moje máte krááásná miminka…tady je naše mávající Fufee ![]()
Welinko ty uz mas to miminko nadherne veliky
v jakem tydnu je to focene? A jak roste brisko - ja jsem tento tyden musela koupit volne kalhoty - vsechny uz me pres pas tlacily. Zatim jsem to resila jenom kalhotami z vyprodeje o 2 cisla vetsimi - tak doufam, ze mi to ted nejakou dobu vydrzi ![]()
Ahoj všem, po strašně dlouhatánské době jsem se dostala k netu. Jsem na nemocenské a tedy tak jak jsem si myslela, že se doma budu nudit…no to jsem se spletla. Užívám si toho volna co to jde. Za 2 týdny se vracím do práce, takže mi to skončí. Ale takovýto oddech doporučuju všem. Když jsem odcházela, byly jste na stránce 80, panečku, to už se zpětně asi nedočtu, takže doufám, že máte všechny všechno v pořádku a miminka krásně rostou!!! Snad už se brzy zapojím do debat. Zatím všem posílám prozdrav z upršené Karviné ![]()
Ahoj Stramplicko - tak hlavne jestli jsi uz v poradku a miminko taky! Taky Te moc zdravim z uprsene Prahy ![]()
Ahojky Smarr …je to fotečka ze středy..tedy myslím 13+2tt.Děláme veliké pokroky…sama jsem tomu obrázku nevěřila..ještě před týdnem to byla fazolka(jezdím na kontroly často,jsem po lednové bouračce,zlobí mě tlak a dýchání=mám docela dost léků
,tak mimíska hlídají)..a teď už vidím „hotové“ mimi.Škoda že nejsou vidět celé nožky…divila jsem se,že má tak velká chodidla..no fakt..jako žabáček ![]()
Holčinky manžel mi koupil nádhernou knížku…jestli znáte „Něžná náruč rodičů“ od Evy Kiedroňové .Je to vážně bomba.Jsou v ní návody na polohování dětí,nošení,…mně osobně zaujala část,kdy se srovnávají podmínky,které mělo mimi v děloze a jak my,jako rodiče,můžeme miminku do 4měs věku tyhle podmínky „simulovat“ a ono si je úplně přešťastné.Taky návody na vytváření „rituálů“=spací,kojící,…Ke knížce je DVD a plakát…jako rychlé instrukce..
Jsem šťastná,že ji mám. ![]()