Poradna duly
Jana Čurdová
Ivanko , jasně, to máš pravdu…když se takhle nudíš doma, aspoň to využiješ a na netu se můžeš dozvědět i užitečné věci ![]()
Lepší, než sedět u TV
Kdybych byla doma, mám to úplně stejné!
ahoj těhulinky, mimísci a taťuldové,
no tak dneska skutečně nic moc počásko… na zahradě nemám nic hotovýho a o víkendu asi nic neudělám, protože má pršet
to budu zachvíli pěkně nervózní těhulka
Jinak s tou náladou jsem taky na tom špatně… určitě je to tím sluníčkem, protože jak je krásně, tak jsem strašně šťastná… ale takhle ![]()
Příští úterý jedeme na ten velký UTZ… strašně moc se těším, ale zároveň i se strašně bojím… ale to je asi normální, prostě obavy jsou a budou pořád. Jenom se sama sebe snažím uklidnit, že co má být se prostě stane a nějaký smysl to má… ale je to pouze snaha o uklidnění…
Tak jak dopadly kontroly??? A kdo jdete tak držím palečky ať je všechno OK. ![]()
Taky jsem někde našla článek o měření kyčlí, porovnala jsem co mám na průkazce, a všechny rozměry mám o 2-3 cm menší, než mají být, ale asi kdyby to bylo špatně, tak už by něco říkali,že? a bylo tam tedy ještě napsáno, že se ty rozměry mění… tak snad to pak bude jak má být.
No nic tak se mějte krásně, zatím se s Vámi loučím. Hlaďte ty naše špíčky a buďte v pohodě
Pa Milka
Ivett: Jako první jsem objevila miminka.cz, jenže mi vadilo, že se to tam skoro nehne, tak jsem šmejdila dál a narazila jsem na emimino, zdá se mi to lepší, protože na tu druhou diskuzi se dostaneš jen přes e-mail.
Taky se mi tu líbí jak nám tu KACULKAhezky udržuje seznámek. ![]()
Ivanko, je fakt, že tady to žije (stačí porovnat počet stránek
)
A seznámek od Kačulky, ten je prostě úžasný. Je hezké, jak se o nás stará ![]()
Ahojky těhulky!!!
Tak já se o seznámek starám, ale vy mi neříkáte další datumy kontrol…takže ty ty ty…basama s fousama!!!
![]()
Všichni u koho je otazníky, tak maj černej puntík!!!!! Ostatní chválím!!! A jestli jsem si náhodou nějakého datumu nevšimla, tak se omlouvám a prosím o znovu upozornění…nejlepší je mi poslat SZ, tu nepřehlédnu!!! Díky!!! ![]()
Jinak se máme dobře, jen pořád couráme venku, když je tak hezky, takže nestíhám psát tolik, ale čtu poctivě…všem držim palečky aby jim už bylo jen a jen dobře a bříška se hezky kulatila!!!
Zatim pááá
SEZNAMEK:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 16.5. matka pluku
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.5.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 9.5.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK ???
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 27.4.
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK 10.5.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka DK ???
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 25.5.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 2.5.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK ???
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 9.5.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK ???
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK ???
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 10.11. DK 18.5.
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneček DK 10.5.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK ???
BERU (r.84) TP 12.11. DK ???
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka DK ???
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 10.5.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 5.5.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 15.5.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK ???
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK ???
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 5.5.
RADULKA1 (75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK 28.4.
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 18.5. + narozeniny
LIBORINKA TP 30.11. Bobánek DK ???
A ještě se loučím před dlouhým víkendem, protože jedem dneska k našim do Brna a o víkendu k nim na chatu, takže tu nebudu ![]()
Ale vy se mi tu opatrujte, posílejte mi ty data kontrol a starejte se o pupíčky!!!
Hezký víkend všem maminkám i bříškům i kočičkám a pejskům!!! A taky teda tatínkům.....promin Bruno, málem bych na ty mužský zapomněla
![]()
páááááááááá
![]()
Čauky.Hlásím příchod z kontroly.Na to,jak jsem se bála a jak ráno vyvádělo bříško-to má z té nervozity,už si na to začínám zvykat,to celekm ušlo.Krevní testy byly dobrý,krevní tlak taky.Uf.Minule jsem kvůli tlaku skončila v nemocnici.Jenom se panu dr. nezdál UZ, tedy datum porodu a týden těhotenství.Termín porodu by mi musel posunou o 14 dní,a to se mu nezdá,takže teď jsem prý v 10 tt a za 3 týdny mám jít opět na UZ.Jo a váha?Oproti minule mi navážil o 2 kg méně.Jak je to možný netuším,po velikonočních hodech a ještě mít míň?Taky mi slíbil speciální UZ a pro jistotu i vyšetření na genetice.Tak to by bylo z dnešní prohlídky vše. O kočárek se zatím více méně nezajímám.Minule jsem ho objednávala i přes protesty mamky,která je pověrčivá,až po 30 tt. A stejně nás mimi opustilo.Takže ne,že bych byla pověrčivá,ale rozhodně se do toho nepoženu. Mějte se fajn a přežijte deštivé počasí.Ono sluníčko opět brzo vysvitne.
P.S.Příští kontrola je stanovena na 25.5.
Ahoj holky, je možné, aby mi v 11. tt rostlo břicho, nebo jsem jenom nafouklá?
EVIKRA: Můžeš být nafouklá, protože se ti roztahuje děloha a ta mačká na střeva, tak to může být tim…ale na druhou stranu, to může být malinký náznak bříška těhu, ale 11tt, se mi zdá dost brzo.
![]()
EVIKRA: tak bříško se ti už klidně může rýsovat dokulata. Většinou je to taky znatelnější, když jsi v době jakoby menstruace, to se vždy nafoukne trochu víc a taky máš třeba malinko zakloněnou dělohu a tím pádem se taky bříško vyklenuje dřív.
Tak si to užívej......já ho mám vyklenuté už tak s měsíčním náskokem, protože mám druhé dítko rychle po tom prvním a mezitim jsem necvičila a břišní svaly mám ochablé. Taky mám právě zakloněnou dělohu.
IVANA1985, KACULA: Díky moc, holky,
taky se mi to zdá hrozně brzy, ale kalhoty už mě škrtí, musim sedět s rozepnutým knoflíkem. Nepřibrala jsem, právě naopak, protože si každý den ráno odplivnu a ani nemám moc na jídlo chuť. Mějte se hezky
Ahojky holciciky!
Tak ja hlasim, ze u nas zatahlo az tedka…cele dopoledne nadhera…snad nebude prset, ja dneska peru jako diva ![]()
Tak jsem se dneska vypravila k dr. - rekla, ze mam prijit 27. nebo 28 pro listek na penize a pro recept na posledni baleni Duphastonu (huraaaa!). Taky jsem ji chtela trosku poskadlit s nasim zvirectvem a tak.
Tak jsem jela na Cerny Most - kdo je z Prahy pochopi…provoz NIC MOC. No a ona ma dovolenou
Jsem z toho uplne mimo. Jako ja si ten Duphaston pujcim v praci, ale kdo ma takovou moznost??? Navic kdyz je v pondeli volno, tak bych s praskama proste nevydrzela. Des bes.
No ale kdyz uz jsem byla v nakupaku…a bez muzicka…nakupovala jsem jako duchodce - souravy krok, cetla jsem kazdy obal a tak
Prima…mam zasobu na vikend.
Ilju , ja myslim, ze jsi se s tou operaci rozhodla spravne. Kazdy invazivni zakrok je pro organismus narocny a ty jako tehule mas byt v klidu. Navic to neni jako treba vytrhnout zub, ze…
Snad to tvuj doktor pochopi a nebude jesita! Stejne mas jako pacient pravo odmitnout jakykoliv zakrok.
Kaculko , uzij si prodlouzeny vikend…snad vam bude aspon trosku prat pocasi.
Tak…a uz nevim co jsem chtela…jdu zkontrolovat polivku…
Joooo, uz vim co jsem chtela! Vyjadrit se k pupicku…nooo, uz jsem psala, ze mam spicek… Ale vcera jsem se k muzickovi pritulila a on najednou rika - co to jeeee…ty mas pupiiiik…ale neni to spek, je takovy tvrdsi!!!
No ja si myslim, ze nejaky ten spek tam je, ale potesil me…milacek ![]()
Tak holky, tedˇ jsem mluvila s mojí sestřičkou, tak mi domluvila ultrazvuk u švagra na sobotu na 17.hod. ![]()
Já se tak těšim, jsem potom víc v klidu, přece jenou DR. si nenechá tolik záležet jako švára.
Švára mi pouští i srdíčko a to můj gyndař nemůže, pač má starý ultrazvuk.
Tak vám pak hned napíšu zážitky. ![]()