Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
23.4.06 21:10

BEE - dekuji moooc za starost a za rady, ale me neprislo nejak nebezpecne do te moji prace jit. Polovinu sichty stejnak pres vikend prosedim a prokecam s maserkama a kolegyni. Takze mi prislo zbytecne vylehavat doma, kdyz me navic cekaji pristi tyden jen 2 pracovni dny. :P
Na dalsi UZ pujdu v utery, tak uvidime jak se nase hopsinka ma. :lol:
No a s tim spechem na autobus jsem to nemyslela tak uplne doslovne, zastavku mam skoro pred domeckem. :)

Jinac vam vsem preju pekny zacatek tydne.

Jagiska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.4.06 21:12

Jeste pridavam muj metrik

""http://bd.lilypie.com/kjS5p1/.png:http://bd.lilypie.com/kjS5p1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
23.4.06 21:14

SEZNAMEK:

BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 16.5. matka pluku
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.5.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 9.5.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK 26.4.
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 27.4.
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK 10.5.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka DK ???
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 27.4.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 2.5.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK ???
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 9.5.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK ???
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK 25.4.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa DK 24.4.

MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 10.11. DK 24.4.

ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneček DK 10.5.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 27.4.
BERU (r.84) TP 12.11. DK ???
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka DK ???
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 10.5.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 5.5.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 15.5.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK ???
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 25.4.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 5.5.
RADULKA1 (75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK 28.4.
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 18.5. + narozeniny
LIBORINKA TP 30.11. Bobánek DK 24.4. 

MARIEE host
KA-TKA snažilka
EDIK host
DENDULKA host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
23.4.06 21:32

Ahojky pupíkandy!

DENDUL …moc mě to mrzí a přeju ti brzskou radost z dalšího mimíska v bříšku. Snad trochu pomůžou ti tví klučíci doma, abys na to tolik nemyslela a mohli jste se dál zase snažit. Dej vědět, když budeš mít chut, jak se máš…Držím moc moc palečky!!!
JAGISKA …no to je dost, že se taky ozveš :lol: Moc to nepřeháněj a koukej se šetřit!!! Ber to jako malé varování.....ty ty ty!!! Jinak Hopsinku zdravim..do seznámku jí dopíšu!!!
DANDA …teda u mě je „bříško“ skoro slabý výraz. Mě se to nějak rychle vykulilo, ale na kilech ještě nemám nárůst, což mě uklidnuje.....A nevejdu se už do žádných kalhot, takže nosím tepláky :wink: Naštestí chodím jen s kočárkem, tak snad působim jako sportovní maminka!!!
JANDULKO .......všechno bude dobré…neboj…odpočívej a nech se hýčkat…tatínkovi děkujeme za zprávu!!! Držíme palečky a myslíme na vás!!!
BEE .....ty máš právo klidně i kázat, jsi přece matka pluku!!!
At v tom taky nejsem sama :lol:
ILJU .........jak dopadla kamuflace, já bych teda mohla maskovat tak v pytli od brambor, ale jinak jsem jasná, no alespon nevypadám už jako tlustá ale je vidět, že jsem těhule!!!
BEINKO .....co takhle fotečka pidiponožtiček???

Jinak já mám průkajdu celou bílou, jen počmáranou od sestřičky a doktora, ale mám takovou tu starou harmonikovou. Ale je ve všech to samý, takže je to asi jedno.....Jinak růžovou bych nechtěla, manžel by chtěl klučíka :lol: Ale hlavně, že na to máme nějakej doklad, pokud ješte nemáte vidět pupíky.....
Já ted sháním těhu plavky, protože v červnu jedem k moři, tak abych se mohla slunit a nevypadaj při tom jako velryba na suchu!!! Favoritky jsou od Litexu, tak uvidim jak dopadnu…

Zatim páčko všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
23.4.06 21:36

Ještě jsem zapomněla všem co jdou zítra na kontrolu popřát hodně štěstíčka a vzorná miminka, aby vám i zamávala a tak!!!! :lol:
My máme zítra výročí dva roky od svatby a druhé dítko na cestě, ten svět ale letí, to je děs!!! 8)

A CO WELINKA???? Dlouho tu nebyla!!! Jak dopadla kontrola???

Papa a dobrou noc!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.4.06 07:37

Krásné ráno těhulinky

Dendulko :cry: :cry: Nevím co říct, a asi je teď cokoli zbytečné. Moc mě to mrzí a z celého srdíčka Ti přeju ať to brzy přebolí a brzy se zase zadaří.

BEE S chutěma jsme na tom stejně. Vždycky mám strašnou chuť na něco, koupím si to, a za týden to vyhodím. :lol: Neposledy jsem měla stráááášnou chuť na zelňačku, pořád jsem o tom mlela. Druhý den jsem si jí doma uvařila, a za pár dní jsem jí netknutou za stálého míchání vylila do záchodu. :lol: Je to strašný jak se to mění :?

Dando Mě tedy bříško ještě neroste. Měla jsem období několika týdnů, kdy jsem byla nafouklá a všechno mě tlačilo. Teď je to lepší. V každém případě na váhu mám o 0,5 kg víc. Vůbec jsem tedy nezvracela a jedla normálně, tak snad to není žádná tragédie :)

Kaculko Ponožky jsou tak pidi, že by je možná ani foťák nezachytil :lol: :lol: Ba ne, mám trošku problém se scenerem, protože doma ho nemáme a v práci to mimo kamarádky-kolegyně nikdo neví. A scener má u svého PC kolega, který je v kanceláři s osmi lidma. Takže nechci riskovat. Ale… po další kontrole ( 5.5. ) jedu na týden na dovču, a pak jim to všem oznámím. Tak doufám, že se mi sem podaří natáhnout alespoň aktuání fotečku.

Přeji Vám i bříškům úspěšný týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
24.4.06 08:10

Ahoj vsechny!

Dendulko moc me to mrzi, preji ti hodne slunicka a energie, aby jsi vse zvladla.

Holky co maji ty sileny chute…s tou zelnackou BEE …tak tu jsem taky varila celej hrnec jak pro skolu…hroznou chut jsem na ni mela…snedla jsem jeden talir, za chvilku jsem si chtela dat druhej …bohuzel jsem skoncila na zachode a ted pri pomysleni na zelnacku mi stoji vsechny chlupy na tele hruzou :)
Ale ta pastika, tu taky ted muzu…to je chut panecku…Vcera jsem se musela smat, byli jsme s kamosema v jedny hospudce na obede…me samo nic nelezlo, tak ze si dam aspon mattonku......no sedela jsem u ni 2hodiny a ani si nelokla, proste jsem nemela chut na bublinky…fakt si pripadam jako magor.

No, ale s tema briskama Dando …no hotovo, vcera jsme chteli jet na pout, tak jsem si chtela obliknout mi oblibeny maskace a holky ja se do nich nevlezu, teda vlezu, ale jen tak na 2minuty........musela bych tam zdechnout. Tak jsem si u litexu objednala vcera tehu triko a tehu kalhoty…stejne to dorazi prej az za 3-4tydny tak to bude akorat.

Tak krasnej den, dneska jsem si do prace donesla narcisky, tak je to tady prece jen veselejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.4.06 08:36

Ahoj Devcata,
tak kamuflace byla uspesna… kolegyne nastesti prisla jen jedna, a to ta, ktera i kdyby to poznala, tak z toho nedela tragu a nebylo by to pro ni tema c. 1. Nazorove jsme na tom stejne, takze v poho :-)

Ja jeste hlasim, ze se do nemocnice na zakrok ve stredu nechystam. Mam totiz domluvenou konzultaci jeste s jednim operaterem, ten se na ten muj problemek mrkne a pak se domluvime co a jak dal a popripade by mi ten zakrok udelal sam, pri lokalni anestezii, abychom mimiska zbytecne neuspavali i se mnou. Takze ve stredu odpoledne frcim k nemu na konzultaci. 8) Nevim sice, co na to bude rikat muj gyn., ale kdyztak ho budu muset vymenit za nekoho jineho…

Jinak u nas se vcera cely den makalo, kluci kaceli nalety nad zahradou, muj manzilek statecne splhal do vetvi stromu na lanech a kacel stromy postupne, aby to nepopadalo na barak (na vejsce si touhle praci privydelaval, ted to bere jako zabavu :? ) Protoze jsme v dome tehuliny dve, tak my jsme mely pohov a povinne opalovani na travicce… bylo to zuzo. Vecer jsme nejdriv zmokli a pak opekali burtiky, mnam mnam :roll: . O sobote radeji mluvit nebudu, bylo mi tak zle, ze jsem nemela ani tuzku :cry: vyzvracela jsem co se dalo, proste hruza.

Brisko uz zacina vylezat… jen trosku (vypada to jako maly spek), prusvih je, ze me nesmi nic skrtit, takze teplaky jsou taky me nejoblibenejsi obleceni, jese ze nejsem tedka v praci… uz asi budu muset neco poridit.

Tak jsem se rozepsala, tak budu brzdit. Vsem posilam pusinku, tem co je smutno posilam dve.

Ilju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
24.4.06 08:45

Ahojky holcicky!

Zdravim vsechny po slunecnem vikendu! Aspon u nas tedy bylo nadherne, jen obcas kratka bourka…ale ten vzdousek! Taky jsme vcera grilovali, paradicka. A na me prislo jaro…slzim a smrkam :lol: doufam, ze ty brizy brzy odkvetou…

Kdyz jsem si precetla co jste napisaly, tak me to vsechno zamrzelo. Takove spatne zpravicky s Dendulkou, ostatni holciny s krvacenim…MOC drzim palce at je vse brzy v poradku!

U nas hlasim klid po pesine. Zadne spineni uz neprobiha, ale pro jistotu beru jeste 1tbl. Ascorutinu denne. Par dni me popichuje a poboliva v podbrisku, ale asi to bude tim, ze rosteme a ze uz jsem se zase zacala trochu hybat.
Co se tyce pupicku, tak se hlasim k tem, ktere uz ho vystrkuji :-)
V sobotu jsme jeli na rodinnou oslavu a ja se hrde navlikla do tehu oblecku…vsak co, aspon to kazdemu doslo a nepomlouvali me za zady, ze mi z bokovek kouka hnusny spek :) A to obleceni je opravdu pohodlne.
Svagrova je 14tt a ta uz teda mela krasny pupicek! Ceka druhe, takze se ta deloha roztahuje asi rychleji. Ovsem na oslave kourila jednu za druhou…to vazne nepochopim :evil: Mela by mit rozum, kdyz si predstavim, jak se tam to jeji miminko dusi…

Taky uz mame jmena pro nase kotatka:
Howie Nimble Cat, CZ
Honey Nimble Cat, CZ
Hanna Lee Nimble Cat, CZ
Heather Lee Nimble Cat, CZ
Jeste cekame na jedno mrne az otevre ocicka a potom budou fotecky.

Mejte se krasne, opatrujte briska a setrete se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
24.4.06 09:19

Ahoj Těhulinky,
právě jsem se vrátila z kontroly.Všechno je OK, akorát krev mám RH negativní, tak mě budou častěji sledovat krev, jestli si nevytvářím nějaké protilátky. Fotečku bohužel nemám, pojišťovna hradí jen 3 ultrazvuky a mě ho dělala doktorka v 7tt. Ale mám ho slíbený na příště (příští kontrola 18.5.). To už bude přes bříško.
Jinak už se cítím skvěle, asi to bude tím, že se blíží konec 3.měsíce. I chuť na všechno co jsem měla dřív ráda se mi už vrátila.
Jinak jsem byla na alergologii. Dostala jsem kapky do nosu (Rhinocort Aqua),kapky do očí a prášky. Kapky do nosu jsou nějaké slabší, než jsem mívala dřív a můžou se omezeně stříkat do nosu i v těhotenství. Ale mám si brát jen tak 2 dny a pak pauzu. Do očí kapat jen v nejnutnějších případech a prášky při obtížích,ale až tak v 6.měsíci. Tak snad to nějak zvládnu, už teň mě hrozně svědí noc a pšikám.
Jinak se mějte krásně a opatrujte se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
24.4.06 10:33

Ahoj moje těhulky!!!!

doufám, že se mi už kulatíte.. :lol: :lol: :lol:
jsem tu abych vám zdělila, ze jsem v pátek udělala Neurologii v lékařství za 2…jako chápete za dvě, měla jsem hroznou kliku, pač se jí zápočty nechtělo opravovat, tak je vždy jen tak okoukla podle toho jak byli listy popsané lidi buď vyhodila nebo pustila ke zkoušce…no a já jsem ten list měla z jedné strany prázdný, tak jsem tam napsla úplně, ale úplně měco jiného, hlavně aby tam nebylo prázdno…všude totiž seděli nějaký trapný šprti a psali, že se jim tužky div nezavařili.. :twisted:
ke zkoušce nás pustila 5 asi 25 a na potítku se mi zdařilo malonko opisovat…takže když řekla stasčí vám dvojka nebo chcete otázku…no a co na to normální člověk asi tak odpoví..jasně že dvojku…

jinak jsem to tu pročetla jen tak letem světem..nestíhám číst ani tu naší rubriku snažitelek, tam jsou hrozně upovídané :lol: vůbec nevím jak to stíhají, já totiž vůbec :D :D

DANDULKO: to je mi moc líto…vím moc dobře jak se cítíš,ale já věřím, že jednou se štěstí na nás usměje a budeme taky chovat…jen prostě na nás zatím není řada…já si tentokrát také myslela, že když je to mé třetí těhotenství, tak to vyjde..no a také budu čekat…neboj dočkáš se…ono čas totiž strašně letí…pusinku pro štěstí..

pa všem

všem ostatním, hlavně se mi opatrujte a hezky tloustněte…heč a já netlousnu..netlousnu… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no ale stejně vám to závidím.. :wink: :roll: :wink: :roll: :wink: :roll: :wink: :roll:

pa

Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
24.4.06 10:50

Ahoj těhulinky :o)

Tak já mám za sebou bezva víkend - ovocný babský mejdan (3 ze 7 jsme těhule :-) ), návštěvu kamaráda a jeho přítelkyně (chodili po památkách), návštěva u posledních důležitých lidiček, kterým jsme Kulíška chtěli oznámit osobně, v sobotu večer muzikál a včera celodenní odpočívání u vyšívání…

Tak jsem odpočatá docela, ale do práce se mi stejně nechtělo :wink:

Dendulko…je mi to moooc líto!!! Buď statečná a zase se to brzy podaří, až to přebolí a zdravíčko dovolí!!!

Všem co mají nějaké trablíky - holky opatrujte se a buďte na sebe opatrné, ať jsou mimískové v pořádku!!!

Maruško , Tobě moc moc moc gratuluju k úspěšné zkoušce!!!

Jinak se mi stala divná věc…v sobotu jsem na manžu chtěla vystrčit bříško a jako ukázat, „jak moc jsem se najedla“…a když jsem se tak trochu zaklonila dozadu a to bříško vystrčila…tak mi v horní části (někde, jak končí žebra) vystoupila úplně uprostřed taková boule :o( Jako hruška to vypadá…vůbec netuším, co to je, miminko je přece níže :o( Tak manžel si dělá legraci, že jsem snědla vetřelce, či tu hrušku v celku, ale já tedy fakt nevím :? musím se ve čtvrtek poptat doktorky. Možná jsem magor a nic to není, ale je to divné :o(

Ale, svítí nám tady sluníčko, o víkendu bylo taky krásně, tak je to hned takové optimističtější :o)

Přeju všem krásný den a hodná miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
24.4.06 12:39

http://www.sirmi-obrazky.wz.cz/deti/33.gif

takové roštáky budete mít!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
24.4.06 13:27

tedy těhulky kde se flákáte? jooooo na procházce? tak to jo to vás omlouvá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.sirmi.ic.cz/hmyz/2.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
24.4.06 13:27

Ahoj holčiny,
nevíte někdo, jak je velké miminko v 11tt.? Nikde jsem to na internetu nenašla.
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital