Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, palečky držíme všichni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahojky vsichni tak sem se znova zaregistrovala … doufam, ze me poznavate
byla sem predtim Jandula1
Ahoj holky,
už jsem tu dlouho nebyla, nějak nestíhám ani sednout pořádně k internetu… Takže asi nebudu schopná reagovat na všechno, co se odehrálo.
Všimla jsem si Edíka - je mi to líto… Držím palce, aby to příště vyšlo. Určitě dej vědět, jak to s Tebou vypadá dál.
Já měla nahnáno minulou sobotu. No vysvitlo sluníčko a mě nenapadlo nic lepšího, než umýt okna. No co byste mi řekly
Odpoledne jsme šli ještě vynášet s kamarády moranu a domů jsme se vraceli pěšky - pár kilometrů to bylo. No a jak jsem si hned doma zašla na záchod, zabylo mi úplně zle - byla tam krvavá skvrna!!! Tak rychle osprchovat, sbalit nejnutnější věci pro všechny případy a uháněli jsme do nemocnice. Bylo 8 večer, takový vlahý, jarní večer a já si nadávala, jako snad nikdy. Naštěstí v nemocnici sloužila docela příjemná doktorka i sestra. Vyšetřily mě, Chrobáček vypadal v pořádku a spokojeně, nález žádný, tak jsem akorát dostala přednášku, že když přes špinavá okna nebudu vidět, tak je mám otevřít
a jeli jsme domů. Byla jsem hrozně ráda. Ale stejně ve mně od té doby vrtá takový pochybovačný červík, jestli je všechno v pořádku, pořád se pozoruju, cítím každé píchnutí (ta poslední píchání zdůvodňuji roztahováním bříška, protože to je spíš hned pod kůží, než někde uvnitř…)
Holky, neblbněte s jakýmikoli úklidy, nic není důležitější, než zdravé miminko. V té nemocnici mi říkali, že to byl nějaký divný den, protože tam přijelo hodně těhulek, které začly špinit. Asi je taky jaro vytáhlo něco dělat…
Mějte se krásně a opatrujte se! ![]()
Domi
Ahoj těhulky ![]()
DOMI: Tak na sebe dávej pozor! a na okna kašli.
Dnes jsem byla u švagra na ultrazvuku, hráškovi už tlouklo srdíčko, bylo tam hezky vidět…to byl tak krásnej pohled… ![]()
Dal mi 4 fotky, protože je mi jasný, že můj gynekolog mi dá jen jednu a to ještě takovou, že tam nebude nic vidět, protože má starej ultrazvuk.
Tak jsem ráda, že mimísek je zdravej… ![]()
20.4 jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá.
Tak zatim pa pa…
Ivanka: jo to se někdo má, mít v rodině UZ
![]()
Já se už taky zase moc těším, ale počkám si ještě 14 dní.
Ahoj holky
pár dní jsem se neozvala, protože nemám nějak náladu. Přišly mě výsledky z genetiky a náš brouček má zvýšené riziko Downova syndromu. Jsem z tohů úplně na mrtvicia to mám být v klidu. 26.4. jsem objednaná na odběr plodovky. Tak na mě myslelte.
Opatrujte se a pusinku vaším bříškům.
Mariee Ediku –moc mě mrzí co se stalo. Hlavu vzhůru a držím pěsti do dalšího snaženíčka.
Na další holky nebudu reagovat. Nějak jsem se těma stránkama přelouskala ale už z toho nevím zase nic, tak se nezlobte.
pa Anni
Ahoj Holcinky,
taky jsem tedka sledovala jen z povzdali, posledni dny jsem spis prospala a prolezela u televize, nez abych neco kloudnyho delala. Manzilek odjel na tradicni velikonocni vandricek - ja se ho pro jistotu letos neucastnim - tak jsem doma osirela. Uzila jsem si polezenicko ve vane, neco malo pouklizela, povedlo se mi konecne zakonzervovat zbytek kyseleho zeli nez bude teplo. No a pres okna jsem stahla zaclony, abych na ne nemusela koukat (jinak mivam zaclony ke strane, rada koukam primo ven)
takze pokusum umyt okna jsem odolala. Asi pockam az bude vic teplicko a s manzilkem to zvladnem spolecne.
Doufam, ze jste si uzily velikonoce, ze jste dostaly i naplacano abyste zustaly mlade. Pohladte briska a drzte se.
PS: v patek jsem si tak lezela u telky a drzela si brisko a najednou jsem citila takovy tlak - rikam si ze by pohyby uz ted? … no a byly to zarazene prdiky
tak jsem se tomu zasmala, ale stejne se tesim
Ahojky holky, v posledni dobe tady ctu pomalu smutne zpravy. A sama si uvedomuju, ze nas vsechny ceka to vysetreni jestli nase miminka jsou v poradku! TAK NAM VSEM PREJU AT VAM TY TESTY VYJDOU CO NEJLEPE!!!!
DRZTE SE!!!!
PA
jeste sem se chtela zeptat kdy vam delaj testy jestli je miminko v poradku??
Jandula: krev na vývojové vady se prý bere mezi 10. a 11. týdnem, mě ji budou brát 28.4.; taky budu mít další UZ.
Ještě mě budou posílat na nějaký větší UZ ve 12. - 13. týdnu do nemocnice.
Ilju: tak mám já taky, manža vždycky poslouchá bříško, ale myslím, že nic jiného asi neuslyší než škrundání v mých útrobách.
Taky mám určitě obavy z výsledků všech těch testů - bojim, bojim ![]()
Krásný povelikonoční čas
tak jsem zase tady, nedalo mi sem zase nakouknout..prostě to nejde…
ale zase mi zvedá náladu to veše štěstíčko a upevnuje to mé přesvědčení, že se karta jednoho dne otočí a já budu někdy konečně těhotná až do konce..
jinak doufám, že vás moc dnes nebili
![]()
já se pokouším myslet na něco jiného a snažím se učit na páteční zkoušku i když vím že mi to na poprvé nedá, pač jsem nenapsala zápočet..ach jo hnusná neurologie..
mějte se krásně a opatrujte se mi
koukala jsem, že vás ten harmonogram pohlaví miminka zaujmul, tak to jsem ráda…a kdo to psal, že má u miminka pindíka navíc než by mělo podle harmonogramu být?
to bylo veselé..
pusu maruška
Krásné povelikonoční úterý těhulinky
Ediku Moc mě to mrzí holčičko.
Z celého srdíčka Ti přeju aby se brzy zadařilo a dopadlo to co nej nej nejlíp.
NICO Tobě a čičince gratuluji k novým přírůstkům do rodiny. Ale… doufala jsem, že i čičince založíš metřík
, abysme byly v obraze. Takže… máme mezi sebou čtyřčata ![]()
BEE Díky za rady a za názor. Cítím to tak nějak podobně. Počkám po kontrole, a pak mám ještě týden dovolenou. Takže pak se nějak rozhodnu. Ale, asi to dopadne tak jak navrhuje manža. Bude léto, tedy SNAD bude, a nemyslím si, že bych se nudila. Naštěstí manžovo rodiče mají barák a velikánskou zahradu, a vycházím s nimi fajn, pak bych taky mohla být u našich na chatě… prostě asi bych se nenudila. Z toho mám strach spíš to září, říjen… když už začíná být hnusně a nic moc se venku nedá
Uvidíme. Moc Ti držím palce na kontrolu a pak nám hnedka napiš.
DOMI Pro svůj klid bych raději zašla k doktorovi na ultazvuk, raději tohle, než aby ses nervovala, jestli je všechno v poho.