Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
14.4.06 19:11

Holky, palečky držíme všichni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.4.06 09:09

ahojky vsichni tak sem se znova zaregistrovala … doufam, ze me poznavate :wink: byla sem predtim Jandula1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.4.06 20:54

Ahoj holky,

už jsem tu dlouho nebyla, nějak nestíhám ani sednout pořádně k internetu… Takže asi nebudu schopná reagovat na všechno, co se odehrálo.

Všimla jsem si Edíka - je mi to líto… Držím palce, aby to příště vyšlo. Určitě dej vědět, jak to s Tebou vypadá dál.

Já měla nahnáno minulou sobotu. No vysvitlo sluníčko a mě nenapadlo nic lepšího, než umýt okna. No co byste mi řekly :?: Odpoledne jsme šli ještě vynášet s kamarády moranu a domů jsme se vraceli pěšky - pár kilometrů to bylo. No a jak jsem si hned doma zašla na záchod, zabylo mi úplně zle - byla tam krvavá skvrna!!! Tak rychle osprchovat, sbalit nejnutnější věci pro všechny případy a uháněli jsme do nemocnice. Bylo 8 večer, takový vlahý, jarní večer a já si nadávala, jako snad nikdy. Naštěstí v nemocnici sloužila docela příjemná doktorka i sestra. Vyšetřily mě, Chrobáček vypadal v pořádku a spokojeně, nález žádný, tak jsem akorát dostala přednášku, že když přes špinavá okna nebudu vidět, tak je mám otevřít :wink: a jeli jsme domů. Byla jsem hrozně ráda. Ale stejně ve mně od té doby vrtá takový pochybovačný červík, jestli je všechno v pořádku, pořád se pozoruju, cítím každé píchnutí (ta poslední píchání zdůvodňuji roztahováním bříška, protože to je spíš hned pod kůží, než někde uvnitř…)

Holky, neblbněte s jakýmikoli úklidy, nic není důležitější, než zdravé miminko. V té nemocnici mi říkali, že to byl nějaký divný den, protože tam přijelo hodně těhulek, které začly špinit. Asi je taky jaro vytáhlo něco dělat…

Mějte se krásně a opatrujte se! :D

Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
16.4.06 21:35

Ahoj těhulky :)
DOMI: Tak na sebe dávej pozor! a na okna kašli.
Dnes jsem byla u švagra na ultrazvuku, hráškovi už tlouklo srdíčko, bylo tam hezky vidět…to byl tak krásnej pohled… :D
Dal mi 4 fotky, protože je mi jasný, že můj gynekolog mi dá jen jednu a to ještě takovou, že tam nebude nic vidět, protože má starej ultrazvuk.
Tak jsem ráda, že mimísek je zdravej… :D
20.4 jdu k doktorovi, tak jsem zvědavá.
Tak zatim pa pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
16.4.06 22:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.4.06 10:47

Ivanka: jo to se někdo má, mít v rodině UZ :lol: :lol: :lol:
Já se už taky zase moc těším, ale počkám si ještě 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
17.4.06 14:52

Jinak holky, přeji vám…

http://www.poslat.cz/…01-085_4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
17.4.06 15:57

Ahoj holky

pár dní jsem se neozvala, protože nemám nějak náladu. Přišly mě výsledky z genetiky a náš brouček má zvýšené riziko Downova syndromu. Jsem z tohů úplně na mrtvicia to mám být v klidu. 26.4. jsem objednaná na odběr plodovky. Tak na mě myslelte.
Opatrujte se a pusinku vaším bříškům.

Mariee Ediku –moc mě mrzí co se stalo. Hlavu vzhůru a držím pěsti do dalšího snaženíčka.
Na další holky nebudu reagovat. Nějak jsem se těma stránkama přelouskala ale už z toho nevím zase nic, tak se nezlobte.

pa Anni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.4.06 17:16

Ahoj Holcinky,

taky jsem tedka sledovala jen z povzdali, posledni dny jsem spis prospala a prolezela u televize, nez abych neco kloudnyho delala. Manzilek odjel na tradicni velikonocni vandricek - ja se ho pro jistotu letos neucastnim - tak jsem doma osirela. Uzila jsem si polezenicko ve vane, neco malo pouklizela, povedlo se mi konecne zakonzervovat zbytek kyseleho zeli nez bude teplo. No a pres okna jsem stahla zaclony, abych na ne nemusela koukat (jinak mivam zaclony ke strane, rada koukam primo ven) :lol: takze pokusum umyt okna jsem odolala. Asi pockam az bude vic teplicko a s manzilkem to zvladnem spolecne.

Doufam, ze jste si uzily velikonoce, ze jste dostaly i naplacano abyste zustaly mlade. Pohladte briska a drzte se.

PS: v patek jsem si tak lezela u telky a drzela si brisko a najednou jsem citila takovy tlak - rikam si ze by pohyby uz ted? … no a byly to zarazene prdiky :lol: tak jsem se tomu zasmala, ale stejne se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.4.06 19:18

Ahojky holky, v posledni dobe tady ctu pomalu smutne zpravy. A sama si uvedomuju, ze nas vsechny ceka to vysetreni jestli nase miminka jsou v poradku! TAK NAM VSEM PREJU AT VAM TY TESTY VYJDOU CO NEJLEPE!!!!

DRZTE SE!!!!

PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.4.06 19:18

jeste sem se chtela zeptat kdy vam delaj testy jestli je miminko v poradku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.4.06 19:32

Jandula: krev na vývojové vady se prý bere mezi 10. a 11. týdnem, mě ji budou brát 28.4.; taky budu mít další UZ.
Ještě mě budou posílat na nějaký větší UZ ve 12. - 13. týdnu do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.4.06 19:35

Ilju: tak mám já taky, manža vždycky poslouchá bříško, ale myslím, že nic jiného asi neuslyší než škrundání v mých útrobách.
Taky mám určitě obavy z výsledků všech těch testů - bojim, bojim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
17.4.06 19:43

Krásný povelikonoční čas

tak jsem zase tady, nedalo mi sem zase nakouknout..prostě to nejde…
ale zase mi zvedá náladu to veše štěstíčko a upevnuje to mé přesvědčení, že se karta jednoho dne otočí a já budu někdy konečně těhotná až do konce..
jinak doufám, že vás moc dnes nebili :lol: :oops: :lol: :oops:

já se pokouším myslet na něco jiného a snažím se učit na páteční zkoušku i když vím že mi to na poprvé nedá, pač jsem nenapsala zápočet..ach jo hnusná neurologie..

mějte se krásně a opatrujte se mi

koukala jsem, že vás ten harmonogram pohlaví miminka zaujmul, tak to jsem ráda…a kdo to psal, že má u miminka pindíka navíc než by mělo podle harmonogramu být? :lol: :lol: :lol: to bylo veselé..

pusu maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
18.4.06 07:48

Krásné povelikonoční úterý těhulinky

Ediku Moc mě to mrzí holčičko. :cry: Z celého srdíčka Ti přeju aby se brzy zadařilo a dopadlo to co nej nej nejlíp.

NICO Tobě a čičince gratuluji k novým přírůstkům do rodiny. Ale… doufala jsem, že i čičince založíš metřík :lol: , abysme byly v obraze. Takže… máme mezi sebou čtyřčata :lol:

BEE Díky za rady a za názor. Cítím to tak nějak podobně. Počkám po kontrole, a pak mám ještě týden dovolenou. Takže pak se nějak rozhodnu. Ale, asi to dopadne tak jak navrhuje manža. Bude léto, tedy SNAD bude, a nemyslím si, že bych se nudila. Naštěstí manžovo rodiče mají barák a velikánskou zahradu, a vycházím s nimi fajn, pak bych taky mohla být u našich na chatě… prostě asi bych se nenudila. Z toho mám strach spíš to září, říjen… když už začíná být hnusně a nic moc se venku nedá :cry: Uvidíme. Moc Ti držím palce na kontrolu a pak nám hnedka napiš.

DOMI Pro svůj klid bych raději zašla k doktorovi na ultazvuk, raději tohle, než aby ses nervovala, jestli je všechno v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí