Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky, tak predchozi anonym jsem ja igina.........takze pupikama vpred krasnemu dni..
Ahoj těhulky a Bruno ![]()
Tak máme víkend zase v tahu…ale naštěstí s ním odešly i Velikonoce
Byli jsme u mých rodičů, zvládli rodinnou sešlost (sestra a mamka měly narozeniny), bowling a večeři s kamarády a „šmigrust“
Naštěstí je mamka hodná a koledníky za mnou nepouštěla se slovy, že jsem hájená…a manžel mi v tom pomáhal a schovávali jsme se spolu v pokojíčku
On Velikonoce taky nemusí
Tak mě jen symbolicky naplácal on a 2 známí, neuschnu, ale byla jsem ušetřena ![]()
Domi , doufám, že je vše OK a příště se raději na ta okna vykašli…a hlavně na sebe buď opatrná!!!
Ivanko , to se máš, že máš v rodině UTZ. Mojí ségře zase obrázky (zadarmo a z vlasní iniciativy) udělala její doktorka, když byla na kontrole s močovým měchýřem…byla z miminka nadšená ![]()
Anni - s těmi testy mě to mrzí!! Zachovejte klid, uvidíte, že to všechno bude v pořádku!! Teď jsou v mém okolí 2 holčiny, kterým taky vyšlo riziko a při dalších testech se zjistilo, že je miminko zcela v pořádku…tak hlavu vzhůru ![]()
Jandulo , tak mě budou krev na ty testy brát příští týden a to budu 12+3tt. Začínám být maličko nervózní, ale my s manžou přostě věříme, že náš Kulíšek bude naprosto zdravý a tak se tím raději ani moc nezabývám!!!
Maruško , Tobě držím pěstičky na učení, i na páteční zkoušku!! Jsi holka šikovná a určitě to nějak zmákneš ![]()
Igi , nadchnul mě Tvůj pozdrav Pupíkama vpřed… ![]()
Ahoj těhulinky,
tak zase po odmlce se hlásím… snad to všechno co jste pisatelky moje napsaly přelouskám, ale určitě si budu muset dělat malé poznámky, abych nezapomněla co jsem chtěla napsat…
Jinak jsem v poho, od středy mám průkazku, ale jinak se nic neděje, občas mě bolí bříško, ale to se ukliďnuji, že prďola roste. Za 14 dní jedeme na UTZ i s manželem, takže se už teď moooooc těším. Tak zatím… jdu louskat. Milka
čAUKY TĚHULKY.
ANNI :Buď určitě v klidu, již několikrát mi bylo řečeno,že ty testy jsou hrozně přísný,a jen málokdo nimi projde. Odběr je celkem v pohodě.Já na něm byla, no je to rok a půl. Pak mě ještě pozvali na ultrazvuk,protože se jim něco nezdálo na odběrech.Ale všechno prý bylo v pohodě.
Edíku drž se. Určitě se všechno v dobré obrátí, jenom tomu musíš věřit. Teď to hrozně bolí, ale čas je lék na všechno, i když nikdy nezapomeneš.
Ahojky holcicky!!!
Vsechny vas zdravim po Velikonocich. Ja mela letos udelenou vyjimku a dostala jsem jen symbolicky. Muzicek tyto mrskaci tradice neuznava, takze nikoho nebil a cokoladu jsem misto nej dostala ja ![]()
Oznamovani dopadlo dobre. Tatinek koukal na fotku z UTZ…premyslel a potom rekl „no vy si delate srandu??!!“ Chachacha…no a potom se zapijelo
Takze dobry.
Babicka mela taky radost, jeji pritel prohlasil, ze to na me poznal hned jak me videl, ze mi roste brisko…no, moc kladnych bodu si nepripsal… Vahove jsem na tom stejne a mela jsem volne triko. Tak jsem mu rekla, ze jeste teda jako NETLOUSTNU!!!
V patek mi muj muzicek koupil prvni tehu oblecky z tehulky.cz. Vrele doporucuju! Fakt je, ze za kalhoty a jednu halenku 2.000,– ale material je super, pani velmi prijemna a ochotna. Je to internetovy obchod, ale mohla jsem si prijit vsechno vyzkouset.
Kotatka jsou v poradku. Sice nam vypadly pojistky u topeni a meli tady 15stupnu, ale krasne povyrostli a vypadaji zdrave a cile. Na foteckach se pracuje ![]()
Nico
Cus holky tak co vase sedinky? mate je po vcerejsku namozeny?:o)
Tak jsem to kočičky přelouskala… ale dalo to práci ![]()
Beinko - být tebou, tak jsem doma, ještě když máš takhle ohleduplného manžela a chce abys byla doma. To cestování si já osobně nedovedu představit. Jsem teď hrozně unavená a to cestuji 3/4 hodiny - když jedu autobusem… jinak je ta doba kratší, ale autem moc nejezdím. Já sama teď dávám dohromady pro a proti, jestli zůstat doma… zatím mi vychází pro, ale manža nemá moc pochopení… ale já už se vidím na zahrádce… na kontrolu jdu 9.tak do té doby se rozhodnu… ale dovedu si to představit být doma - jestli tedy přijde jaro a bude nějaké léto… ![]()
Dandy - jím různě, na nezdravé věci mám taky největší chuť, a kdybych jedla tak zdravě jako ty, byla bych ráda. Sice už mi je dobře, ale co se týče zdravých věcí, nemám na ně vůbec chuť a na ryby už vůbec ![]()
Maruško - když jsem si četla co se ti stalo, měla jsem úplně husí kůži. Nemám slov jak bych tuhle necitelnou doktorku nazvala - jak už někdo napsal - nechci urážet užitečné krávy. Je to síla, a nevím jak někdo může být tak zlý a necitelný. Pokud měla pocit, že jsi otěhotněla brzy, tak ti to mohla říct jinak a bez emocí… určitě bys to přijala líp. Je dobře, že jsi změnila doktora a i to že jsi jim řekla, jak se k tobě zachovala. Držím palce ať je vše v pohodě. Jsi silná… já když jsem se vžila do tvé situace, tak bych nebyla schopna ani slova… jsi statečná a věřím, že bude všechno OK, jestli existuje nějaká spravedlnost… tak po tom co sis musela teď vytrpět, tak se už musí ta karta obrátit.
Ediku - je hrozné co se stalo, strašně moc mě to mrzí
držím palečky ať vše brzy přebolí a brzy nám napíšeš, že jsou tam zase ty dvě mršky //. Jak psala Bee - taky jsem se cítila už tak neohroženě… je to hrozné… ale asi dokud neporodíme není nic jisté… a ani pak ne ![]()
Ka-tko - co testík, držím palečky… jsi šikulka ![]()
domi - ty divochu, koukej se opatrovat… ale neboj, v neděli jsem taky řádila do vyčerpání, a pak jsem sebou kydla na gauč, a najednou mi došlo jak jsem pitomá, že by se to nepo… strašně jsem se bála, ale musím zaklepat… dopadlo to dobře. Musíme, trošku nad sebou přemýšlet - teď prostě nemůžeme dělat to co jsme zvládaly v pohodě, tak na sebe dávejme pozor!
Tak a už nevím co jsem chtěla… určitě pogratulovat tlukoucím srdíčkům, dobrým kontrolám, novým fotečkám…a držím všem palečky, aby bylo všechno OK. Jo Nico gratuluji ke koťátkům…
Anni - držím palečky, aby bylo všechno v pohodě.
Tak zatím pajky, držte se a ty pupíky vpřed je fakt super
![]()
Ahojte
Opet to nedopadlo, byla jsem jeste v patek na krvi, mela jsem 5,6 HCG
no a doktor rekl, ze musim jeste ted v patek opet na krev a jestli to bude vic jak 5 asi pujdu na vycisteni.....
Bud to bylo nezdarene nove tehu, nebo pozustatek z minula.....
Takze budeme se snazit dal..... ale hlavne ted si dam dukupy sve hormony.
Uzivejte si briska a tehustavy
katka
Kačenko - dej se do kupy a držím palečky, ať se brzy zadaří. M.
Katko , jsi hodna, ze nas tak informujes…moc na Tebe vsechny myslime!!! A drzime palce!!!
Ahoj holky,
taky se hlasime po velikonocich. Prezila jsem bez uhony. Danula s tatinkem obesli jen babicky a tety a donesli spoustu dobrutek. Vikend jsme prozili v Praze, dlouho jsme tam nebyli a pekne si to uzili. Zoo, Mateje, Petrin, no proste pekny vikend. Taky jsem zabrousila do obchodu a uz jsem „slintala“ u tech krasnych dupacek a bodycek. Uz mam vybrany, a v nextu a mothercaru maji naprosto kouzelny.
Jinak pristi tyden 26.4. jdu na prvni velky screening. Manzel pujde se mnou. A asi si rovnou necham udelat geneticke testy. Budou hotovy driv a snad budou v poradku.
Jeste neco jsem chtela, ale uz nevim co.
Ahojky holky,
v poslednich dnech nemam dobrou naladu! To jsou asi ty hormony!! A nebo ta dlouha zima, ale porad mi neco vadi, no proste hruza! A dalsi vec, ktera me vrta halvou je to vysetreni mim. Brali mi krev kdyz jsem byla asi v 6tt a to kvuli HIV apod nemocem. No a podruhe mi doktor zatim nic neoznamil a dalsi kontrolu mam 10,5 a to budu uz skoro ja ted nevim presne ale 13tt a neco, neni to pozde?
Jandulko , je zbytecne se nervovat. Kazdy lekar ma svuj postup. Ja jdu na dalsi kontrolu 15.5. nemam ani tehu prukazku, o krvi nepadlo ani slovo…Tehotenstvi je prirozena vec, ver svemu telu, prirode a lekari…jen tak budes v pohode a to je to nejdulezitejsi. Testy akorat stresuji, vychazeji falesne pozitivni vysledky. Proste bud v klidu a v tom kvetnu to urcite bude vsechno OK ![]()
Ahoj Jandulko,
vubec se nestresuj, ja jsem mela takovy stavy, ze jsem byla protivna na kazdyho kdo byl v me pritomnosti, kazdy zvuk, ktery se opakoval vic jak trikrat me vytacel do nepricetnosti.........hold deprese na neschopence......jsem ted v praci a i kdyz me to tady nebavi nemam vubec cas myslet na vsechny ty smutny zpravy ohledne vysetreni. Ja jdu na krev nekdy pristi tyden a o zadnej testech zatim se mnou doktorka taky nemluvila..... hold porad spekulujeme co a jak a proc a co kdyby…usmej se , bez ven na prochazku a treba se ti zlepsi nalada
ahoj v povelikonocnim pracovnim case..
dneska me to tady teda vuuuubec nebere, jsem pekne protivna na kazdyho, protoze jsem zase rano blinkala…boze uz je to 4 tyden. to je vykroceni do noveho dne.
Ediku…je mi to lito… opravdu,
tak jak bylo o velikonocich.......ja byla sproste vyuzita, jelikoz nemuzu pit…, tak jse m svyho muze a jeho dva kamarady vozila celej den po mrskutu. ale nahodou me to s nima bavilo.....tech ruznejch chlebicku a cukrovi vsude.....no ja uz ted mam bricho jako v patym mesici...........
takze se dneska usmivejte a ty, ktere jste v praci a nebavi vas to, tak vas chapu protoze tady budu zase jen prezivat......