Poradna duly
Jana Čurdová
Ivanko
já se taky půjdu uvelebit do postýlky,taky je mi divně..... ![]()
Odpoledne jsme byli na procházce a bylo mi fajn.....ale doma se mi po půl hodině udělalo jaksi divno,krom píchání v bříšku mě začalo jako něco tlačit tam dole jakoby se chtělo něco velkýho prorvat ven malinkatou dirkou…nevím jak to popsat,takovej divnej tlak tam dole,takový jako brnění a tlačení a trnutí…no půjdu do hajan azítra fakt slibuju i sama sobě že na nic ani nešáhnu max.uvařím lehkej obídek…a pokud to nepřejde tak brnknu tomu novýmu gyndr.uvidím co mi řekne.....já ani nevím jaký má ordinační hodiny takže nevím vlastně kdy mě může vzít akdy ne?????Ach jo holky je to trápení,když není vše tak jak má.......já vím že když tam půjdu tak mi řekne že to nic není…a když tam nepůjdu tak to bude v pr........já jsem tak nerozhodná.....když u nás o tom krom manži nikdo neví......ani tu změnu gyndr,ani o těhu a co s malou když je nemocná......jsem v koncích jdu spát......mějte se tu …já se ozvu,jak jsem dopadla.......opatrujte se ![]()
Holky asi jsem se rozhodla že ať se děje co se děje tak tam zítra brnku…uvidím co mi řekne......a kdyžtak to budu mudet oznámit mamce.....ta to nikomu nevykecá.....dokud nebude vše jak má
a pohlídá mi kdyžtak cácorku........já tam jdu vlastně až ten další týden a to je za dlouho..........myslíte že je to dobrý rozhodnutí,já myslím že on to pochopí,že se těhule o mimi bojí.......
myslím že nejsem první ani poslední vyplašená mamina ![]()
MIO .....teda tenhle Dr je asi protekční
Třeba se k němu taky jednou dostanu!! Jinak žádný úzko…být v pohodě, aby i miminko bylo pohodové!! Jo a tu spavost máme asi podobnou ![]()
BERU …všichni ti držíme palečky!!! Neboj, vše bude v pořádku!!
EDIKU .....přeju at se ráno vzbudíš nebolavá…dej nám vědět!!
IVANKO ..dobrou noc…dnesk je nějakej blbej tlak, taky mi nebylo nejlíp.
A co WELINKA???? , kde se toulá a jak dopadla na kontrole?????
Taky jdu hajat, hezké sny všem!!!
Mio , tak to spaní ti nezávidím, Ondra už buď spí celou noc, nebo se tak jednou vzbudí a vyžaduje cca dvouminutový zákrok (ťuk-ťuk, doufám, že když to tady napíšu, tak to nezakřiknu). Ale stejně jsem pořád ospalá!
Kat-ko , držím palečky, tipla bych si, že jsi těhotná. Nepatříš ale už náhodou do prosince? (teda neber si to tak, že bych tě tady nechtěla, tak to není!!)
Jinak holky, já snad ještě pořád hubnu.. Vůbec nemám chuť k jídlu, zejména v poledne. Pořád se snažím oběd oddalovat a chudák Ondra vždycky hodinu před obědem pořád skučí, že chce papat ![]()
do seznámku: DK:27.4
P.
PAJINO ......jen pro upřesnění.....Ka-tka tu byla původně s náma, jen to nevyšlo nejlíp, tak se snaží dál. Naštěstí jí to potkalo hned na začátku, ale i tak nic moc zkušenost…proto jí tu držíme palečky!!
Jinak taky máš spavé dítě…a já myslela, že jsem vyjímka…už jsem se bála, jestli to není nemoc..tak to jsi mě uklidnila
Tak snad jim to vydrží!!! A závidim to hubnutí…teda mě už chytaj pěkný chutě, ale snažim se to korigovat…uvidim, jak to vyjde ![]()
Tak dobrou noc!!!
Ediku , urcite ses rozhodla spravne a kdyz uz nic, tak budes slyset od lekare, ze je vse v pohode. Ja to odhaduju na tvrdnuti briska, to co popisujes jsem mela taky, ale jen jednou jedinkrat. Drzim palecky a urcite se zitra ozvi!
já se omlouvám, fakt jsem se nechtěla Katky dotknout, spíš mi šlo o termín porodu. O jejím snažení atd. vím z jiné diskuse (první stránky této jsem přiznávám přeskočila, což asi byla chyba) Moc Katce přeju, aby jí to vyšlo a fakt budu moc ráda, když tady zůstane (nakonec byla tady dřív než já)
Kaculko, u Ondry jsme s tím spaním dlouho bojovali, takže tohle něco jako „šťastný konec po mnoha peripetiích“.
Před půl rokem bych rozhodně neřekla, že spí dobře. Teď je to ale pohoda, zatím mu vydrželo i spaní přes den, co víc bych si mohla přát.. ![]()
Pajino, neboj nedotklo se me to.......
Ja jsem jen holkam slibila, ze obcas nakouknu a dam vedet jak si stojim:-)
Zatim mrcha neprisla, zitra testnu
Katka
Krásné ráno těhulky
EDIKU Moc držím palečky aby to nic nebylo, a čekáme samé dobré zprávičky. Určitě to bude v pohodě. Já jsem si včera večer pšíkla a projela mi břichem taková bolest, že jsem se celou noc budila, jestli nekrvácím. Asi jsem u toho udělala nějakej špatnej pohyb a Piciríkovi se to nelíbilo, nebo jsem ho vytrhla od něčeho důležitého ![]()
MIO Moc gratuluju k úspěšné prohlídce, jste už pěkně veliký. Byly jsme na tom termínově stejně, a když jsem byla minulý pátek u doktora, tak jsem byla 8tt+0 a naměřil nám 15,7 mm. A ještě nám vyjel, že míry odpovídají 8tt+2dny. Vy jste nás tedy předběhli na plné čáře
Ale… o obědě tam dolů pošlu něco mňam a určitě povyrosteme ![]()
Ka-tka Moc Ti držím palce aby se Ti objevily // . Moc Ti to přeju a hnedka nám napiš ![]()
Jinak mi holky poraďte. Manža nechce abych chodila do práce
Tedy… od půlky května, prý se tu nervuju a navíc dojíždím každý den autem skoro 40 km tam a večer zpět..... tak prý chce abych raději byla doma a pořádně si to užívala. Nevím… cítím, že má pravdu, určitě bychom to nějak zvládli i finančně, ale spíš mám strach, že se budu zbytečně pozorovat
Co myslíte ?? ![]()
Také hlásím, že mi stále nic není. Ani jedno blinkání
, ani žádné bolesti v podbřišku. Občas je mi tak nějak těžko, ale nic strašnýho. Zítra mám dovču a v sobotu budeme stěhovat nábytek. Třetí patro bez výtahu. Jupí
S kým se neuvidím, tak přeju holky moc krásné VELIKONOCE a ať je dobře Vám i bříškům.
Bei
Beinko,
tohle je těžký. Já bych se ale na tvém místě do práce vrátila. Při prvním těhu mi ta práce fakt pomáhala (nakonec kdyby ti nebylo dobře, na neschopnku můžeš jít vždycky). S tím pozorováním je to určitě pravda - teď se určitě pozoruju víc, než při prvním těhu a všechny nevolnosti jsou „horší“. Další věc je, že v práci jsem se super odreagovala od přípravy na mimíska, prostě přišla na jiné myšlenky. Je ale fakt, že jsem do práce jezdila pouze cca půl hodiny autem a zůstávala tam pouze do pěti. A práce mě vůbec nestresovla. Teda trochu jo, ale ten stres byl pro mě vlastně pozitivní, i teď mi chybí ![]()
Pajina
Kat-ko, jsem ráda, že se nezlobíš.. Občas tady něco napíšu a ono to vyzní tak nějak blbě a já to přitom myslím dobře.. ![]()
Ahojky po ránu… ![]()
tak jsem se probudila a je mi fajn
což jsem ráda,žádné tlaky tam dole nic,jen zase to píchání v bříšku......tak zase koketuju s myšlenkou že tam nezavolám
ale na druhou stranu si říkám že 14 dní do kontroly je fakt daleko.....asi tam brnknu a řeknu mu to co se včera dělo třeba tam ani nebudu muset že?????? ![]()
Holčiny tak jsem objednaná na zítra ráno před osmou hodinou.......teď to musím nějak zdělit mamce aby pohlídala cácorinku.........
Ahojky těhulinky,
tak EDIKU …alepson budeš mít klid, třeba se todo zítra urovná uplně, ale pro jistotu tam zajdi, když tě objednali takhle brzo!!
KA-TKO …teda ty nás napínáš…no držim ti palečky at ti ta druhá čára ztloustne a zůstane tam!!!!!! Takže dej zítra vědět!!!
BEINKO .....já být tebou, tak doma zůstanu. To sebepozorování je dáno spíš povahou, já teda doma byla od začátku a vůůůbec ničeho nelituju. Krásně jsem si odpočinula a vše připravila a navštívila všechny kamarádky. No prostě jsem si to užila!! Takovéhu času už mít nikdy nebudu
A nějak zvlášt jsem se teda nepozorovala…nic mi nebylo ![]()
PAJINO …mě spí Verča přes den stále ještě dvakrát, ale taky ne pokaždý. Je asi spáč po mě
![]()
Tak si užijte zase jeden zamračenej den…já se z toho už zblázním…to JARO asi nikdy nebude.....teda letos!!
Chci sluníčko!!!!!