Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1404
11.4.06 20:48

Beru , to vis, ze jsem byla taky vydesena! Dokonce jsem jednou sla i mimo planovanou kontrolu, kdyz se to zhorsilo. Ted uz od soboty nespinim (tuk, tuk), ale stale jsem doma (uz tri tydny) a budu jeste minimalne do dalsi kontroly. Tu mam 15.5. Tak nevim, jestli me dr. do prace jeste pusti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.4.06 21:13

Nico: No já bych chtěla zůstat doma určitě do konce prvního trimestru, ale potom bych určitě ráda ještě na nějakou dobu do práce. Já jdu ted na kontrolu ve čtvtek a strašně se těším , protože pevně věřím že je všechno v pořádku a dr. mi to jen potvrdí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
12.4.06 00:06

MILKAK: To teda jsou, hlavně ten náš, to je strašnej trotl… :D
Nejvíc ho miluju když spí, to ani žrát nechce. :D
LIBORINKA: Koukám, že jsme na tom skoro stejně… :D
To je dobře, alespon tu nebudu sama, až všichni odrodí… :D
U doktora i na ultrazvuku už jsem byla, další kontrolu mám 20.4. :D
EDIK: Přeji malé cácorce atˇ je brzy zdravá… :wink:
DANDA: Tak pěkně odpočívej a šetři se mamino.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.4.06 09:26

Ahoj Devcatka, koukam, ze jste se vcere pekne rozjely, ted jsem docetla ty dve stranecky.

Musim rict, ze obdivuji ty, ktere vysivaji. Ja jsem drive sila a porad neco tvorila, ale od te doby co pracuju, jsem spis rada, kdyz ve volnem case vypadnu na cerstvy vzduch :wink: a domaci tvorbu jsem omezila na prilezitostnou vyzdobu tj. velikonoce, vanoce apod. Ja jsem vcera obarvila par vajicek - vyfouknutych - a udelala jarni vyzdobu. Konecne, chystala jsem se na to tyden a realizace…

Jinak skrabani v krku jem zazehnala, jen to neni na moc dlouhe chozeni povenku. Vcera jsem si vyrazila na dve hodinky do mesta a pak jsem dve hodinky odpocivala :lol:

Jinak ja bych se take po prvnim trimestru rada vratila do prace… na kontrolu jdu pristi tyden a zatim to vypada, ze hned ten den plynule navazu sluzebkou :roll: tak doufam, ze to zvladnu.

Tak hezky den holciny, ja jdu manzovi upect nejakou namku, uz tyden chodi, ze by neco smlsnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.4.06 10:33

Zkouším metřík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
12.4.06 10:35

Co dělám špqatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.4.06 10:37

Ahoj holciny,

tak mozna to tentokrat uz vyjde.......dnes jsem mela slabou / na testu v limitu

Ale zatim nejasam.

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.4.06 10:49

Danda: máš zkopírovaný nějaký ten bb code? pak ho musíš vložit do podpisu v nastavení a mít zašktlé vždy pripojit podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
12.4.06 10:54

Katko , drzim palecky!!! Ja taky zacinala se slabounkou a jeste po limitu :-) Urcite dej vedet jak dopadlo dalsi testovani!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
12.4.06 11:07

Beru a Nico

já mámty křeče každou chvilku moje,dnes už bývalá gyndr.s tím nic nedělala,a toho novýho a tím nechci otravovat a hlásit se na nečekanou návštěvu…jdu tam za dva týdny…tak do té doby snad vydržím,ale pokud to bude akutní tak jedu do nemocnice to je jasný…pravda je že mě to bolí dost,při jakýkoli námaze i třeba když se ohýbám a vyndavám z myčky nádobí…tak se snažím nic moc nedělat,dobrý je že jsem teď s cácorkou doma že nemusím být v práci třeba to taky pomůže a na:,–(ila jsem si ten hořčík.....já totiž u prvního mimi ty křeče měla taky dokonce jsem s tím ležela v nemocnici a na nic nepřišli…takže si říkám že tehdy to bylo horší před tou hospitalizací to jsem nemohla ani ležet a dopadlo to dobře prý se to stává.....tak počkám toho 25.4.to tomu novýmu všechno řeknu…snad bude dobrej a bude se s ním dát mluvit…já ho vůbec neznám......holčiny jdu vařit obídek..kašičku bramborovou a obalený lilek…mňamky mňamky :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
12.4.06 11:11

Ještě jsem chtěla napísat,že někomu je špatně a trpí zase takhle…mě v tomhle směru naprosto nic není kdybych neměla ty bolesti bříška ani nevím že jsem těhu.......takže každá to máme jinak…já pořád jen doufám,že příště na UTZ bude vše jak má,mám hrozný strach a pořád na to musím myslet,že je mimi menší…doufám že to do přísště všechno dožene…už aby bylo 25.4.po kontrole abych věděla jak na tom jsem…ach jo holky,já nemůžu snad mít ani jedno těhu normální… :cry:

Jinak grtuluju všem co mají úspěšně za sebou kontrolu a viděli ty fazolky…snad se taky dočkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
12.4.06 11:25

Ediku , to bude urcite dobre. Pokud jsi mela stejne potize i v prvnim tehu, mas asi drazdivejsi delohu a tvrdne ti brisko. Horcik to spravi a za dva tydny ti dr. rekne vic. Ale urcite to bude OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.4.06 11:28

Edik: já teda nevím , ale já bych toho doktora klidně otravovala je tam přeci od toho:-) No a co se týče třeba toho nádobí v myčce tak to by tam určitě vydrželo než se manža vrátí domů ne? musíš se ted opatrovat ikdyž je to asi težké když už máš doma jednoho cipíska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
12.4.06 12:07

Nico
právě si taky říkám,že to je stejný jako při prvním,takže to snad bude O.K. časem,tehdy mě to přeško po 16-18tt..... :D

Beru
já vím,že je tam od toho,to víš že pokud to bude horší tak tam brnknu a naklušu tam…to slibuju… :D
jinak ten hořčík jím třetí den a je to lepší,tak uvidím kámoška říkala že pořádně začne fungovat až tak po 7-10dnech,ale u každého je to jiné… :wink:
a samo že se snažím nic moc nedělat,sedím na zemi a přerovnávám skříně,to není namáhavý....... :D

Ale jste holky hodný,ještě že tu jste.....vždycky se tak nějak na chvilku zase uklidním............a říkám si že to bude dobrý...... :D na toho doktora se strašně těším,doufám,že se nezklamu… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.4.06 13:51

Ahoj všem těhulkám a bříškům :)

Milko, děkuji za pochvalu :wink:

Ediku , malá ať se co nejdříve uzdraví a s těmi křečemi - pokud už jsi to zažila a víš, že to je relativně OK, tak bych to asi vydržela, ale kdyby se to horšilo, tak honem k Dr :! , ať nic nezanedbáš.

Dando , Ty se rychle uzdrav, ať jste s mimískem oba v pořádku.

Liborinko , Tobě gratuluju k „odešlé“ viróze a snad se taky rychle popereš s těmi nevolnostmi!! Já musím dělat ťuk ťuk ťuk, ale neblinkala jsem ještě ani jednou…doufám, že to tak zůstane :wink:

Marcel , Tobě gratuluju k úspěšné kontrole a že je vše OK!!

Ilju, vidíš to, já sice vyšívám, ale zase nezdobím byteček. Tedy na Vánoce ano, ty miluju, ale Velikonoce od puberty nesnáším, tak je bojkotuju a nezdobím nic :D

Kat-ko , držím moc moc moc pěstičky, ať to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí