Poradna duly
Jana Čurdová
Edik: a jak je malinké?
Já mám pocit, že ten můj budulínek taky není žádný obr. v 6tt5d měřil 86mm, někdo v tu dobu hlásil mnohem většího „obra“.
Asi to bude hubeňour po mě i po tatínkovi. ![]()
Holky poraďte mi, jak mám přesně nastavit na metříku správné stáří. Pořád mi to podle poslední MS vymýšlí úplně něco jiného. Dneska bych měla mít přesně 8tt, někde mi to spočítá 9tt1d, 8tt8d - je v tom bordel ![]()
Dando , my meli v 6tt+5 7.9mm…a dr. byla spokojena, tak nevim
Ted v 8tt+3 jsme merili 19,2mm.
Ja si metrik udelala podle vypocitaneho TP na rodine.cz Mam dlouhe cykly a taky mi to od posledni MS pocitalo vic o tyden.
Jinak kdyz das pred odkaz na metrik tohle mel by se ukazat jako obrazek.
Nico: děkuju ![]()
My máme další UZ 28.4. a sání krve, to nemám ráda; hlavně, aby všechny výsledky byly ok ![]()
Dando , urcite to bude OK. Ja jdu na kontrolu az 15.5. to uz nam cervicek snad zamava pacinkou ![]()
spolubříškany
zdravím a hlásím:
mimi ok, srdíčko bije, od hlavinky po zadeček 2cm, vše jak má být, jupííí
A musím přiznat, že jsem se ani nebála, prostě nějak postupně nabírám na jistotě, že je vše jak má být, což mš těší.
Kacul do seznámku: 25.4. i za kre a moč dají průkazku
![]()
jinak Max má rýmu čímž hůř spíme a 2× denně bojujeme odsáváním, ale jinak je ok, jen já bych spala a spala
pa Mia
Mio , gratuluji k pekne kontrole! A at jste co nejdrive bez rymicky…
Nico: a na www.rodina.cz nemůžu na ten metřík najít žádný odkaz, pod čím ho najdu?
Dando , promin, asi jsem se spatne vyjadrila. Na rodine jsem si nechala vypocitat datum porodu a podle toho datumu si potom udelala metrik.
seznamek:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 18.4. matka pluku
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.5.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 18.4.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK 26.4.
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 27.4.
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK 10.5.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 27.4.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK ???
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK ???
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK ???
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa DK 24.4.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 10.11. DK 24.4.
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneček DK 19.4.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 27.4.
BERU (r.84) TP 12.11. DK 13.4.
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka DK 18.4.
DENDULKA (78,beran) S.Čech TP 15.11. Mazlík DK 18.4.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK ???
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK ???
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 15.5.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK 19.4.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 25.4.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 5.5.
RADULKA1 (75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. DK 28.4.
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK 20.4.
LIBORINKA TP 30.11. Bobánek DK 24.4.
Ahoj těhulky!!
Tak jen teda prosím o doplnění údajů, at tam na nás nekoukaj ty otazníky a můžeme si držet palečky na kontrolách!!!! No klidně mi je prosím posílejte jako SZ nebo alespon zvýrazněné, abych nezapomněla přepsat!!!
Jinak já mám asi spavou nemoc…spala bych pořád
jen teda Verunka nějak nemá pochopení
A mám nějakou beznetovou náladu, tak se omlouvám, že tolik nepíšu, ale vy to vynahradíte i za mě ![]()
MIO .....gratulace k úspěšné prohlídce, dělal jí Dr. Motyčka?? Taky sympaták, co!?!? No a já už byla hodná a krev jim dala a moč taky, tak mě už olegitimovali…ale ty to máš taky za pár!! ![]()
JANDULKO .....taky gratuluju!!! A klidně pošli SZ nebo mail nějakému administrátorovy, pokud máš problém s přihlášením, myslím, že se to stává.....
MARCEL …taky gratulace!!! At je ti dobře!!!
KA-TKO ........držim palečky i s Mimčulou!!! At je vše jak má být a už žádné záhady a nejasnosti!!! At ti tam tlustice vydrží do 12tt!!!!
EDIKU ...........taky bych asi zobala magnézko, pokud pomáhá, tak by mělo být vše OK!!!
Tak já jdu uložit tu treperendu a taky asi spát
to je hrůůůza!!
Zatim papa
Kaculo
nee byl to dr.Tůma, ten bývá ve St, je to mladej sympaťák, dokonce je na té fotce za setrou, co je seznam dr.
Jo jo za pár, fakt se mi to v hlavě nějak přehupuje a už jn občásek mě přepade úzko, zda je vše ok jinak jsem si tím jistá, to mě těší a na průkazku nespěchám ![]()
holky překonala jsem svou tupost a poopravila jsem metřík dle UTZ, huráá
pa Mia
Ahoj těhulky,
já jdu zítra na kontrolu
Strašně se těším a doufám, že bude vše ok, protože když jsem tam byla minulý týden tak jsem tam měla trochu krev a doktorka se netvářila zrovna spokojeně, ale říkala že když to bude příště ok tak mi už dají průkazku
Tak mi držte palečky a zítra dám vědět ![]()
BERU: Tak ti budu držet palečky aby bylo vše v pořádku. ![]()
Mě je dnes nějak divně, chce se mi zvracet, točí se mi hlava a bolí mě bříško.
Doufám, že mi zítra bude líp..ach jo… ![]()
Tak dobrou noc holky, já se musim jít natáhnout.
ahojky vsem tehulkam,
no tak v prvni rade musim rict ze uz asi 5 dni se nemuzu prihlasit, zmenila sem i heslo jak tam nabizej, ale porad se nemuzu prihlasit. Nevim co se najednou stalo asi se musim znova zaregistrovat.
Jinak dneska sem byla u doktora, mimi je v poradku ma 24,5 mm, srdicko bije jako o zivot a rucicky a nozicky mame taky, no nadhera uplne sem se rozplivala nad tou tresnickou
. Dostala sem uz prukazku , takze ted me ceka obehavani doktoru. No jo ale co pro ty nase ted uz tresnicky neudelame
.
Zkusim naparavit abych zas byla zaregistrovana.
Mejte se zatim vsichni krasne. Jo a kdyby se nekomu stal podobny pripad jako me s tim prihlasenim, budu vdecna za kazdou radu
.
Papa Jandula1