Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
7.4.06 12:46

jejky, toho zase je… :)

Beinko - gratuluji k další fotečce… trošku závidím:) a krásné počasí na výletě.

Ivanko - je to určitě všechno záležitost výcviku. My jsme bohužel začali pozdě a dlouho jsme nevydrželi. Ale když jsme se tomu plně věnovali, byly hned vidět pokroky. Jinak docela teď mi přijde, že se trošku už klidní, ale to tak, když jdeme na procházku, už tak netáhne… a většinou když jsme šli z procházky, tak už taky tolik netahala… musí vědět, že má jít u nohy… vem si třeba piškotek a drž ho v ruce a vždycky cukni a řekni „u nohy“ a měl by jít krásně (časem) a samozřejmě nejvíce chválit, hned jak pochopí co je to u nohy a jak cukneš a on poslechne, hned to chce veeeeeeelikou pochvalu a odměnu… vážně to pomohlo… druhá věc je pokud je v okolí pes… to jsme ještě vůbec nezvládli :( Měli jsme problém i s lidmi, protože je to mazel se všemi.. takže táhla i k lidem, ale to už jsme jí vysvětlili… jé koukám, že jsem se rozpovídala… no to já vždycky, když vyprávím o Pegis, tak jestli chceš tak mi třeba napiš SZ, aby jsme to tady nezahltily psíkama.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.4.06 12:48

Ahpj holky.Přeju vám krásný sluníčkový den.Včera jsem byla poprvé na OZ.Měla jsem strach,aby bylo všechno v pořádku a já se z nemocnice nevracela s pocitem,že je všechno marné.Už jednou jsem zažila větu:Nevidím srdíčko a zažít to podruhé už nechci.Ale naštěstí všechno bylo v pořádku a to srdíčko tlouklo.Jediný rozdíl je ve stanovení týdne těhotentsví.Minulý čtvrtek jsem odcházela od doktora s 8 - 9 týdnem,ale podle UZ dneska začínám teprve 7 týden.Což je dobře.Protože když jsem si vzala kalendář a počítala těch 8 týdnu zpět,anrazila jsem na datum,kdy jsem byla nemocná a brala antibiotika.Takhle by to mělo být v pořádku,a myslím,že i je.Paní doktorka mi věnovala fotku,ale na ni uvidíte jenom takový malý stín označený křížkama.Ale i tak je mi fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.4.06 12:51

Ilju - u mě v práci to už ví snad každý… né, že bych se o to postarala já :( no jo, co můžu dělat… jediný kdo to ještě neví, je moje vedoucí, protože je dlouhodobě nemocná… ale možná příští týden příjde takže mě to taky čeká, ani nevím jak jí to řeknu… no myslím, že radost mít nebude, ale mohla s tím už počítat… taky jsem si říkala, že je to strašně brzo, ale když to ví už všichni (což mě fakt štve) tak jí to říct musím… no nedej bože, aby se něco stalo :( to bych snad musela zůstat doma, protože bych to nesnesla … ty pohledy, ty otázky … no raději nedomýšlet :( takže dělej jak to cítíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
7.4.06 12:56

SEZNAMEK:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 18.4. matka pluku
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.5.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 18.4.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK 26.4.
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 27.4.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11. DK 27.4.
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 7.11. Broučínek DK 10.4.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 11.4.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK 12.4.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 11.4.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa DK 24.4.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 10.11. DK 24.4.
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneček DK 19.4.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 6.4.
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka DK 18.4.
DENDULKA (78,beran) S.Čech TP 15.11. Mazlík DK 18.4.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 12.4.
IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK DNES!!!

NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 10.4.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK 19.4.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 12.4.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 5.5.
RADULKA1 (75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11.
IVANA1985 (85, TP 29.11. Hrášek DK 20.4.
LIBORINKA TP 30.11. Bobánek

DORKA (r.76) Praha TP 14.11. Drobek
MAJKA (79,štír) SVK TP 14.11.
HIKI TP 14.11.
BRCKO
 EVIKRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.4.06 12:56

Lidunko - moc gratuluji… no doufám, že už taky dostanu fotečku… :)

Jinak zase prosím zkušené - do kdy se dělá vnitřní ultrazvuk?? Mě zatím pořád dělala vnitřní… mě to teda vůbec nevadí, ale manža by už sviště chtěl taky vidět, a to by bylo nejlepší až bude dělat vnější… teď jdu na kontrolu v 10.tt, ale nevím jestli mi bude dělat UTZ (snad jo nebo se zblázním) určitě mi budou brát krev at. protože bych měla dostat už průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.4.06 13:00

Tak koukám, že v pondělí jde na kontrolu Nico a Anni, tak holky držím moooooc palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.4.06 13:03

Milko , týý jo, to mě vůbec nenapadlo, myslíš, že bude blbé, když u toho bude? Mě dělala zatím taky jen vnitřní, ale manžel už se mnou hrooozně moc chce jít na příští prohlídku (budu 12+3tt), aby viděl Kulíška na vlastní oči…tak teď nevím, jeslti ho mám brát s sebou????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.4.06 13:06

Milko , diky za palecky :-) Ja uz se tesim…i kdyz jsem cervicka videla i tuto stredu - neplanovana prohlidka pri zhorseni spineni. Prcek uz bude zase o neco vetsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.4.06 13:08

Ivett , ja bych ho vzala. V pondeli to bude moje posledni kontrola bez muzicka. Ja osobne si myslim, ze by tam byt mohl i pri tom vnitrnim UTZ…vzdyt proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.4.06 13:08

Milko, mě brali krev v úterý.Setřička si mákla.Nemám ráda odběry krve,omdlívám,kácím se.Tak první dva vpichy(upozorňuji,že do hřbetu ruky,což mě pro mě snesitelnější, jinak žílu nenajdou a já padá k zemi na 100%) jsem zvládla v pohodě,ale ta krev nechtěla téct,Pak další dva,ale ty už byly vleže.No jinak dobrý.Bez modřiny.Setřička mě ujišťovala,že za celou dobu těhotenství,mě takhle bude trápit ještě 2-krát(a nebo budu trápit já ji?).To nepočítám odběr plodové vody,na který asi půjdu jistě-švagrová má Downův syndrom.I když pan doktor řekl,že možná,pokud dobře dopadne krev,nebudu muset ani na ni.Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
7.4.06 13:14

Holkyyyyy, když chtěj jít chlapi s váma, tak je vemte…vždyt vás nahou asi už viděli, ne!?!? :wink: A krom toho budou koukat na obrazovku :lol:

Jinak my máme doma Jorkšíra a dvě kočky u baráku, ale ty jen na krmení protože se nenechaj ani moc hladit! 8) Ale Bertík (pes) je bezvadnej, jen s malou začíná trochu trpět a myslim, že bude ještě hůř.....Zatim ho totiž nedohodní..... :lol: Ale chtěla jsem mu pořídit kámoše nebo kámošku a mám to zakázáno…no místo toho dostane ještě jednoho trapiče…Chudinka malinkej. Ale je to super povaha, jen teda venku moc neposlouchá! A taky máme venku u baráku dvě feny, Vlčáka a Pyrenejského horského psa. Teda a ta pyrenejka je nejblbější pes, jakýho znám…asi jí brzo zastřelim…nebo nějakej soused, ale to je taky na dlouhé povídání…Ale je skoro velká jako poník, takže se děti budou moct vozit :lol: Jo a taky je tchána.....takže rozmazlenej čokl…škoda slov…s tchánem jsem na tom podobně jako Marcelka, jen te tak vyhrocené.........zatím :wink:

A myslím, že to klidně po tom 12. týdnu můžete oznamovat všude.....a v práci at to vědí včas, aby si mohli za vás najít náhradu a tak.

Páčko zatím..........je tam tááák kráááásně :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.4.06 13:18

Kačul, no já si též myslím, že už mě nahou viděl, navíc tam nahá nejsem :o) Takže já ho tedy vezmu, ať je taky tak blahem roztěkaný jako já, až Kulíška uvidí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
7.4.06 13:24

Taky si říkám proč by to neměl vidět… je stejně strašně zvědavý a na všechno se ptá… ale myslím, že ho ušetřím - stačí, že chci aby šel k porodu.. :) chudák bojí se už teď, ale já jsem už snad odjakživa přesvědčená, že by u toho mohl být… pak nebude nad porodem mávat rukou jako můj otec, že to nic není… myslím, že ten by nepřežil ani menstruaci :wink: - přeháním, ale tyhle silácký řeči mě vytáčí…
no hlavně můj manžílek vůbec nevěděl, že se nastřihuje hráz at., strašně se divil a čím víc zjišťoval, tím víc byl vyvalenější a na mé straně (což jsem byla ráda), protože i tchýně porod zlehčuje… že to zvládla každá, tak to zvládnu i já… no já doufám, že to zvládnu, ale každý má porod jiný… ten kdo to má v pohodě, má spíš štěstí .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.4.06 13:26

Milko, podobnýma řečma mě taky všichni děsně točí…naposledy kamarád, který mi pravil…no jo, Ty už budeš v práci jen tak do září a pak na 3 roky dovča…to bude pohoda…jen spát, jíst a chodit na procházky… :evil: chtěla bych ho vidět na mateřské!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.4.06 13:28

MILKAK: Tak jsem ti posílala SZ, ale nevim jestli ti to přišlo, každopádně děkuju za rady, zkusím to.
Nejhorší bylo období, kdy k nám někdo přišel na návštěvu a Roky ho radostí počůral… :D Tedˇ se tomu směju, ale dřív to byl velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí