Poradna duly
Jana Čurdová
tedy holky a ja jsem vosk?? Ja se Vas ptal estli nejaka z vas bere ten Mamavit manzelka se Vas dotazovala vcera a nic. Tedy dostanete nabacano…
![]()
Jediná dobrá věc, když tu takhle dlouho nejsem, že se mi ten vláček pěkně posune… jinak mě přijde, že to vůbec neutíká. Snažím se na to moc nemyslet, že jsem těhu a spíš si plánovat práci a něco dělat… pořád se těším, až bude červen a já budu mít všechna vyšetření hotová. Zařekla jsem se, že do té doby nechci si koupit ani jedinou věcičku a snažím se po ničem nekoukat… je to těžké..
Ale zatím se na to nechci vázat.
díky za podporu…ivet,milko,bee,nico prostě všechny
mám vás ráda i přes to že vás vlastně neznám…
má kamarádka z dětsví mi ani neodepsala..
ale vy mi to vynahrazujete…
![]()
EDIKU-jsem ráda žes to udělala…
ivet jdu se tedy učit a nebudu tady fnukat
ted jsem se tedy rozhodla, že v sobotě tu zkoušku udělám…
a jo! jinak by to nešlo…přece jen mě to bulení občas přepadá, tak doufám, že nezničím učebnici
Pa kočky moje a pusinky miminkům..
M.
Igin - soucítím s tebou, a věřím, že být celý den doma sama je hrozné. Já si plánovala taky jak budu doma… i si to plánuji do budoucna dál, ale teď zatím nechci, venku to ještě není ono, a byla jsem doma jeden den, když mi nebylo dobře a taky jsem se nemohla dočkat, až přijede manža z práce … ale až bude krásně, tak už se vidím na zahrádce, myslím, že bych jí teď tak nezvládla jako normálně, to jsem to stíhala v poho po práci, ale teď musím pomalu a mezitím odpočívat, takže proto chci být doma, abych si vychutnávala těhotenství a nebyla ve stresu, že nic nestíhám.
Bruno - já beru Calibrum… stačí ![]()
Maruško - myslím na tebe a držím palce. Tu zkoušku určitě uděláš. Kamarádka možná ještě neodepsala, protože asi neví jak tě podpořit
(ale nechci jí tímto omlouvat) je to strašně těžký a ani já nevím co bych chtěla slyšet, kdybych byla na tom jako ty
jsem z toho nějaká naměkko, tak raději končím ![]()
Maruško, nemyslela jsem to jako ať nefňukáš, to bych si ve Tvé situaci nedovolila
Ale jsi silná holka, to jde vidět, zvládneš to ![]()
Tak já utíkám domů, mějte se všichni krásně a pohlaďte bříška ![]()
Igin, myslím, že to je normální, já jsem třeba byla naměkko i při nákupu v supermarketu ![]()
Bruno, beru Calibrum babyplan, ale myslím, že už se to tady někde rozebíralo.. ![]()
Jinak, já jdu k GynDr. zítra, tak doufám:
1. že bude vše v pořádku, bude vidět srdíčko atd.
2. že to nebudou dvoj nebo vícerčata!
![]()
Jinak sousedka říkala, že mi je prý vidět břísko, já myslím, že to jsou špeky, no ale aspoň to mám na co svíst ![]()
Pa
Pajina
Jo ještě = tím jak mi skončily bleblestavy, tak začínám mít chutě… no je to lepší než blivno… ale já nemám vůbec chuť na „zdravé“ věci… vím, že bych měla hodně ovoce, zeleninu… fuj, ryby… no to je mi hned zase zle… dílo… takže vitamínky musím brát i kvůli tomu, že vím, že nic moc zdravýho do sebe nedostanu…
a jak tu někdo psal o ovocném čaji… no tak to je taky konec, vůbec nesnesu vůni ovocného čaje… a taky jsem se chtěla zeptat Vás sečtělých… někde jsem četla, že se nemá pít zelený a černý čaj?? nevíte o tom někdo něco víc?? když mě nebylo dobře (nějaká začínající viróza) tak abych pila něco teplého tak jsem si udělala černý čaj a dala do něj hodně citrónu… spíš pro pocit, že to trochu srazí… ale nevím?
tak zatím díky M.
ahoj holciny a bruno,
Nekdo psal (ma pamet se diky tehotenstvi urcite zhorsila, musim si psat poznamky) ze buli i v supermarketu, tak ja jsem na tom podobne. Hormony zacinaji pracovat a to dost silne. Posledni dobou se rozbrecim u reklam. Nevim jestli je to normalni, ale ja mam pocit ze ne.
U nas je tak hnusne, ze mam pocit, ze se vraci podzim.
Hmm takze ten MamaVit asi nikdo co ? Tak to nevim zda to ma brat nekde se prej pise, ze ty deti se pak rodi nejak velike nebo co
))Ale jen rikam co jsem cetl
))
Pájuš, tak držím palce k zítřejší kontrole
![]()
a já už mám taky pocit, že mám větší břicho, ale asi je to blbost co
![]()
nejsem hubeňour, spíš normální postavy. A postavu mám spíš takovou - žádný zadek a spíš břicho… ale rifle už mi pomalu škrtí… z bokovek mi leze břicho
ale na to abych si kupovala těhukalhoty je ještě brzo… ![]()
Tak mějte se krásně, balíkuju a jdu domů… konečně…
zítra papapa Milka
ivetko, tak jsem to nemyslela to asi tak vyznělo…jsi sladce vztahovačná, ty moje těhulko
…klid…já myslela obecně…neměla bych vás teď nějako stresovat a doufám, že začnu psát něco potěšujícího.....abyste se mi hezky zakulacovaly
![]()
držte mi palce, já to včera řekla našim,věděli jen o svatbě o mimi ne…to ví až od včera…teď se sem ŘÍTÍ…uf to bude slziček..pa pa
M.
MARUŠKO - BUĎ SILNÁ A VYPLAČ SE… BUDE LÍP… NIKDO NEDOKÁŽE VÍC UTĚŠIT NEŽ VLASTNÍ RODIČE… myslím na tebe a držím palce. M.
Bruno,
aspon muj dr rikal, ze se po vitaminech rodi vetsi deti, ale nevim. U Daniela jsem brala Calibrum a narodil se s vahou 3350 g, takze zadnych 5 kilo.
Jen ja jsem pribrala 25 kilo.
V mem pripade jsem nabirala ja a dite nic.
Marcela_F píše:
ahoj holciny a bruno,Nekdo psal (ma pamet se diky tehotenstvi urcite zhorsila, musim si psat poznamky) ze buli i v supermarketu, tak ja jsem na tom podobne. Hormony zacinaji pracovat a to dost silne. Posledni dobou se rozbrecim u reklam. Nevim jestli je to normalni, ale ja mam pocit ze ne.
U nas je tak hnusne, ze mam pocit, ze se vraci podzim.
Ja bych rekl ze je to normalni mas pravdu asi hormony jdou do bodu varu. Cetl jsem ze naladovost je v tehotenstvi a to dost. Manžílci hold musi byt k manzelce tolerantni a umet ji uklidnit…ja to na tej moji berusce taky pozoruji. Je naladovejsi a spise ji vsechno toci … ale ja jsem zvyklej z prace..