Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
4.4.06 19:49

Jo a zdravim BRUNA a moc mu fandim! Takovych chlapu neni nikdy dost…ani tady. ;-) Tvy pocity jsou super a snad ti vydrzi i po porodu. A porodu se neboj…staci, kdyz budes Dandu podporovat a budes proste s ni…ona uz ti urcite da vedet, co bude potrebovat, neboj! ;-) Jdete do nejakeho predporodniho kurzu, at mas jasnou predstavu, jak to probiha a jak muzes pomoct…a uvidis, ze to probehne a bude to tvuj nejkrasnejsi zazitek v zivote. ;-) Jdu pohladit svyho muzicka. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 19:52

Bee , vidim, ze skutecne nejak nejsi ve sve kuzi :-)
Doktorce zavolej a zeptej se, to je asi nejjednodussi reseni. Jinak s Maruskou jsem dnes mluvila, je to jeste hodne cerstve, ale myslim si, ze se k nam jeste podiva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
4.4.06 19:54

BEE …tak se koukej naladit!!!! :lol: :lol: :lol:
Je jaro a už máme za sebou čtvrtku těhotenství…za chvilku ukončíme první třetinu…hurá!!!! A s tim Uz bych si nelámala hlavu, když nebude vidět vše co by mělo, tak tě objednaj na další!!! Já jdu na další až po 16.tt, takže neboj a když bude třeba, tak půjdeš víckrát!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
4.4.06 19:59

HOLKY, pokusim se tu naladu nejak vylepsit…jsem ale trochu asi v nejakym depresistickym obdobi, kdy me nebavi vubec nic…ani jist mi nechutna, ani spat mi nechutna…znate to. :-( Jdu si zkusit lehnout.
Pa pa a diky za zpravicky. Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.4.06 20:00

hihi

Kaculo : Tak mi tam prosim pripis ze sem rok narozeni 83, stir a bydlim v roudnici nad labem. Jestli jeste neco chces vedet tak jen dej vedet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.4.06 20:02

KACULO : a vlastne jeste neco mam i icq a mail tak mam ti to napsat? A nebo si to muzu doplnit nejak ja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.4.06 20:06

a zase ja, jee dneska sem upovidana hihi jeste se chci zeptat KACULO jak si tam muzu dat ten obrazek jak tam mam prezdivku + hvezdicky + povidalka?? No jo chci se tu trosku vice zaregistrovat at mi ty dny lepe utikaji :wink: :D

Dekujuuuuuuuuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
4.4.06 20:08

Jandulko ......v seznámku jsem vše doplnila.....a ICQ a mail si doplníš v nastavení, které je nahoře na stránce s diskusí uprostřed…tak klikni a nastavuj jak o život…Taky doporučuji nastavit soukromé zprávy, aby ti vyskakovalo okno, když ti nějaká dorazí!!! To vše v onom nastavení!!!
Klidně se ptej.....snad poradím........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 20:16

Bee , bez si hajnout, rano moudrejsi vecera a zitra se urcite probudis se skvelou naladou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
4.4.06 21:18

Ahoj holky, tak jsem dnes byla u soudu, to nemá konce, proseděla jsem tam 4 hodiny, ach jo… :( A navíc to vypadá, že to všechno ještě neskončilo. Dnes se opravdu těším do postele, bolí mě bříško a vůbec celkově mi není dobře. Koupila jsem si dnes v lékárně PRENAVIT, prý jsou to dobré vitamíny, jedla je i ségra, která má 3 krásné zdravé děti, tak snad jo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
4.4.06 21:53

IVANKO ...........přeju vše nej nej k svátku a hlavně pohodové těhu a zdravé miminko!!!......teda stihla jsem to jen tak tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 22:06

Holky mam se prej optat zda ma nekdo zkusenosti s Mamavitem manšílka se pta zda to nekdo bere a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 22:09
Pajina píše:
jo a Bruno, nechceš si taky vytvořit metřík? mohl bys tam třeba mít My wife is xxx xxx pregnat… only xx days to go :D :D
aspoň by bylo každýmu jasný, že jsi chlap.. :D

kazdopadne ja jsem uz o tom uvazoval jako recese by to byla dobra, ale radeji to necham na zene nebudu az tak aktivni :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
5.4.06 07:06
Bee píše:
Jo a zdravim BRUNA a moc mu fandim! Takovych chlapu neni nikdy dost…ani tady. ;-) Tvy pocity jsou super a snad ti vydrzi i po porodu. A porodu se neboj…staci, kdyz budes Dandu podporovat a budes proste s ni…ona uz ti urcite da vedet, co bude potrebovat, neboj! ;-) Jdete do nejakeho predporodniho kurzu, at mas jasnou predstavu, jak to probiha a jak muzes pomoct…a uvidis, ze to probehne a bude to tvuj nejkrasnejsi zazitek v zivote. ;-) Jdu pohladit svyho muzicka. ;-)

V to doufam, verim ti, ale mam stejne obavy. Ale jak jsem rekl, ja ji budu drzet za rucicku a hlavicku, ale at me nikdo nenuti neco strihat a mejt. Ja si ho pochovam az ten blazinec bude u konce a ten pumprlicek bude klidny. Prece z toho vecneho mumraje se mu jeste udela psotnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
5.4.06 09:31

Ahoj

Ahoj holky,tak jsem se tu dlouho neukázala protože jsem byla o víkendu lyžovat a od pondělí jsem nemocná chytla se mě nějaká viróza mrcha jedna měla jsem strašnou rýmu ale dneska už mi je lépe,ale přece jenom budu ještě hajat ať něco nezanedbám! včera jsem koukala na ordinaci a pěkně mě vyděsilo to mimoděložní,tak mě napadlo že taky můžu být když jdu na ultrazvuk až tak za 3 týdny,mám z toho větší srach!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí