Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
4.4.06 09:41
Nico píše:
Bruno , ja si to v tech snazilkach cetla…Je fajn, ze holky chapes…jinak si myslim, ze nema cenu to resit jeste tady :-)
Je skvele, ze to tak pekne prozivas…muj muzicek taky, ale na nejake projevovani se na forech moc neni :-)A te krvi…ja mam 0-, takze muzicek pujde na odber taky…on totiz ani nevi jakou ma skupinu 8O No, ona to nevi ani jeho mama…

pooomoocc upirum nejdu:o))Noo co se da delat dyz to bude v zajmu druzstva a decka tak pujdu co by ne:o)) :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 09:43
Ivett píše:
Kačul , dík za vysvětlení…tak to manžílka asi čeká, já mám totiž zrovna tu blbou RH - :( A on má zrovna jak na potvoru + …no jo, ale až tak velké problémy to prý nedělá (jsou mnohem horší věci), takže to bude OK i tak :wink:
Jinak jsem zvyklá právě vstanout, udělat snídani, namalovat se, vzbudit manžu a pak spolu posnídáme…tak mě to dnes přepadlo malinko dříve, než jsem se tedy stihla najíst a napít…ale po snídani už to bylo ok…takž z toho plyne, že snídaně asi bude teď dělat manžílek :D

Mnoo jo ale ja cetl ze to ty mimca tezko nesou dyz jsou ty dve krve takovy a makovy:o)) Tak nevim:O( nebo to rikam blbe :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 09:43

Bruno , muj muzicek je presvedceny o tom, ze budeme mit holcicku :-) Kocarky chce videt vyhradne v cervene barve :-)
Ale uz ted rika, ze bude kluky odhanet brokovnici…ma obavy, ze si treba privede nejakeho uplneho blbce :-)
Ale zase na druhou stranu jsou pry holky lepsi pri prebalovani :lol: ten ma uvahy, co??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 09:45
Nico píše:
Ilju , to s temi sousedy je dost dobry :lol: Ale je to fajn, prckove si budou hrat, muzete si je vzajemne pohlidat…Jinak u nas v denicku Kvetnicek probehl takovy dost husty odkaz na stranky s porodama…je tam videt uplne vse, je to trochu pro silne povahy. Tak nevim, jestli to sem dat. Ja to zvladla a muzicek taky…tak co? Bruno???

jen to sem dej…snad to zvladnu i ja ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 09:49

Bruno , tady je to pekne vysvetlene http://www.dvojcata.kat.cz/…skupiny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 09:50
Nico píše:
Bruno , muj muzicek je presvedceny o tom, ze budeme mit holcicku :-) Kocarky chce videt vyhradne v cervene barve :-)
Ale uz ted rika, ze bude kluky odhanet brokovnici…ma obavy, ze si treba privede nejakeho uplneho blbce :-)
Ale zase na druhou stranu jsou pry holky lepsi pri prebalovani :lol: ten ma uvahy, co??!!

Ja radsi nejsem presvedcenej o nicem… jak jsem rekl at je to kluk nebo holka - hlavne ze to bude cile, zdrave a krasne po mamce:o))Heh no to jo…mam dojem, ze prebalovani je stejne tak jako tak i kdyz ma pindika nebo nema vsechno cura do stropu a do vystrihu kdyz se mu zachce pri prebalovani. Ja jsem prosim te prebaloval uz pannenky v 10 letech a jezdil s kocarem jak magor, lide si me pletli s holcickou a jini kluci jezdili s Tatrou a ja jak blazen po meste s kocarem mama mela strach abych byl normalni, ale co mohla cekat dyz jsem vlastne vyrustal se samejma babama:o) Ale o dite se postarat umim, hlavne aby to vse bylo ok a tez premyslim o te knizce, ze bych ji jako manzelce koupil ? A kocar? To je me fuk jakej kocar hlavne ze to bude poradny normalni kocarek aby mohl v tom brndit…heh tak mu vrzni doma pannu dej mu plinku a rekni mu joo tak si to vyzkousej :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 09:52

Bruno , on ma malou nevlastni sestru a maleho synovce, takze o prebalovani toho vi dost :lol: Zato ja zase spis jezdila s tou Tatrou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
Nico píše:
Bruno , tady je to pekne vysvetlene http://www.dvojcata.kat.cz/…skupiny.html

diky uz to ctu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
Nico píše:
Bruno , on ma malou nevlastni sestru a maleho synovce, takze o prebalovani toho vi dost :lol: Zato ja zase spis jezdila s tou Tatrou :lol:

Joo tak to si obratite role:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 09:54

Omlouvam se za chybku, tady je ten odkaz spravne

http://www.dvojcata.kat.cz/…skupiny.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 10:09

Jezis oni me nenechaj na pokoji na Profi Snazilkach a furt me budou krapat :o)) to je desny:o)) Ach jo…mnoo jo te ja ta moje otevrenost:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.4.06 10:13

Nico, děkuji za odkaz …zase jsem trošku klidnější, když všude píší, že to není závažný problém a že jde řešit…přesto si říkám, že jsem přece jen mohla být v těch 85%, co mají Rh +…no co už :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 10:16
Ivett píše:
Nico, děkuji za odkaz …zase jsem trošku klidnější, když všude píší, že to není závažný problém a že jde řešit…přesto si říkám, že jsem přece jen mohla být v těch 85%, co mají Rh +…no co už :wink:

Ja uz to precetl i jsem si zavolal do ordinace jelikoz jsem si prosel jednou operaci aby me dyztak zjistili co mam za krevni skuppinu a prej to tam nema. Ze pokud to chci vedet tak si mam zajit k obvodacce ona me ji sosne a za 100,– me reknou rozbor:o)Kdyz to bude aktualni tak se tam stavim :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 10:21

Ivett , ja jsem na tom stejne jako ty :-)

Bruno , poslala jsem ti SZ…myslim, ze tu druhou diskuzi tady nebudeme probirat, je to zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 10:28
Nico píše:
Ivett , ja jsem na tom stejne jako ty :-)Bruno , poslala jsem ti SZ…myslim, ze tu druhou diskuzi tady nebudeme probirat, je to zbytecne…

Ja ti odpovedel . To jsem rad holky, protoze bych se s toho asi zvencnul. Doufam, ze tady to bude normalni :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí