Poradna duly
Jana Čurdová
Nico píše:
Bruno , ja si to v tech snazilkach cetla…Je fajn, ze holky chapes…jinak si myslim, ze nema cenu to resit jeste tady
Je skvele, ze to tak pekne prozivas…muj muzicek taky, ale na nejake projevovani se na forech moc neniA te krvi…ja mam 0-, takze muzicek pujde na odber taky…on totiz ani nevi jakou ma skupinu
No, ona to nevi ani jeho mama…
pooomoocc upirum nejdu:o))Noo co se da delat dyz to bude v zajmu druzstva a decka tak pujdu co by ne:o))
![]()
Ivett píše:
Kačul , dík za vysvětlení…tak to manžílka asi čeká, já mám totiž zrovna tu blbou RH -A on má zrovna jak na potvoru + …no jo, ale až tak velké problémy to prý nedělá (jsou mnohem horší věci), takže to bude OK i tak
Jinak jsem zvyklá právě vstanout, udělat snídani, namalovat se, vzbudit manžu a pak spolu posnídáme…tak mě to dnes přepadlo malinko dříve, než jsem se tedy stihla najíst a napít…ale po snídani už to bylo ok…takž z toho plyne, že snídaně asi bude teď dělat manžílek
Mnoo jo ale ja cetl ze to ty mimca tezko nesou dyz jsou ty dve krve takovy a makovy:o)) Tak nevim:O( nebo to rikam blbe
)
Bruno , muj muzicek je presvedceny o tom, ze budeme mit holcicku
Kocarky chce videt vyhradne v cervene barve ![]()
Ale uz ted rika, ze bude kluky odhanet brokovnici…ma obavy, ze si treba privede nejakeho uplneho blbce ![]()
Ale zase na druhou stranu jsou pry holky lepsi pri prebalovani
ten ma uvahy, co??!!
Nico píše:
Ilju , to s temi sousedy je dost dobryAle je to fajn, prckove si budou hrat, muzete si je vzajemne pohlidat…Jinak u nas v denicku Kvetnicek probehl takovy dost husty odkaz na stranky s porodama…je tam videt uplne vse, je to trochu pro silne povahy. Tak nevim, jestli to sem dat. Ja to zvladla a muzicek taky…tak co? Bruno???
jen to sem dej…snad to zvladnu i ja ..
Bruno , tady je to pekne vysvetlene http://www.dvojcata.kat.cz/…skupiny.html
Nico píše:
Bruno , muj muzicek je presvedceny o tom, ze budeme mit holcickuKocarky chce videt vyhradne v cervene barve
Ale uz ted rika, ze bude kluky odhanet brokovnici…ma obavy, ze si treba privede nejakeho uplneho blbce
Ale zase na druhou stranu jsou pry holky lepsi pri prebalovaniten ma uvahy, co??!!
Ja radsi nejsem presvedcenej o nicem… jak jsem rekl at je to kluk nebo holka - hlavne ze to bude cile, zdrave a krasne po mamce:o))Heh no to jo…mam dojem, ze prebalovani je stejne tak jako tak i kdyz ma pindika nebo nema vsechno cura do stropu a do vystrihu kdyz se mu zachce pri prebalovani. Ja jsem prosim te prebaloval uz pannenky v 10 letech a jezdil s kocarem jak magor, lide si me pletli s holcickou a jini kluci jezdili s Tatrou a ja jak blazen po meste s kocarem mama mela strach abych byl normalni, ale co mohla cekat dyz jsem vlastne vyrustal se samejma babama:o) Ale o dite se postarat umim, hlavne aby to vse bylo ok a tez premyslim o te knizce, ze bych ji jako manzelce koupil ? A kocar? To je me fuk jakej kocar hlavne ze to bude poradny normalni kocarek aby mohl v tom brndit…heh tak mu vrzni doma pannu dej mu plinku a rekni mu joo tak si to vyzkousej
))
Bruno , on ma malou nevlastni sestru a maleho synovce, takze o prebalovani toho vi dost
Zato ja zase spis jezdila s tou Tatrou ![]()
Nico píše:
Bruno , tady je to pekne vysvetlene http://www.dvojcata.kat.cz/…skupiny.html
diky uz to ctu
Nico píše:
Bruno , on ma malou nevlastni sestru a maleho synovce, takze o prebalovani toho vi dostZato ja zase spis jezdila s tou Tatrou
Joo tak to si obratite role:o))
Jezis oni me nenechaj na pokoji na Profi Snazilkach a furt me budou krapat
)) to je desny:o)) Ach jo…mnoo jo te ja ta moje otevrenost:o)
Nico, děkuji za odkaz …zase jsem trošku klidnější, když všude píší, že to není závažný problém a že jde řešit…přesto si říkám, že jsem přece jen mohla být v těch 85%, co mají Rh +…no co už ![]()
Ivett píše:
Nico, děkuji za odkaz …zase jsem trošku klidnější, když všude píší, že to není závažný problém a že jde řešit…přesto si říkám, že jsem přece jen mohla být v těch 85%, co mají Rh +…no co už
Ja uz to precetl i jsem si zavolal do ordinace jelikoz jsem si prosel jednou operaci aby me dyztak zjistili co mam za krevni skuppinu a prej to tam nema. Ze pokud to chci vedet tak si mam zajit k obvodacce ona me ji sosne a za 100,– me reknou rozbor:o)Kdyz to bude aktualni tak se tam stavim
)
Ivett , ja jsem na tom stejne jako ty ![]()
Bruno , poslala jsem ti SZ…myslim, ze tu druhou diskuzi tady nebudeme probirat, je to zbytecne…
Nico píše:
Ivett , ja jsem na tom stejne jako tyBruno , poslala jsem ti SZ…myslim, ze tu druhou diskuzi tady nebudeme probirat, je to zbytecne…
Ja ti odpovedel . To jsem rad holky, protoze bych se s toho asi zvencnul. Doufam, ze tady to bude normalni
)