Poradna duly
Jana Čurdová
Mariee - myslela jsem na tebe celou dobu, jak jsi písla,že jedeš do nemocnice, bylo mi divné, že ses neozvala a ted už víme proč.
Fakt mě to moc mrzí, vím že to pro tebe musí být těžké, až se budeš na to cítit, tak nám sem napiš ![]()
Marcela_F píše:
Ahoj holky a Bruno,teda ja tvoji zene snad zavidim. Takhle otevrene mluvit o pocitech, o tom jak se tesis. Je to nadhera, moc se mi to libi.
Marusko, co se stalo???
Muj manzel byl a ted je znovu taky nadseny, ze cekame druhy, ale takto verejne by se nikdy nevyjadril a pritom asi po tom tajne touzim. Je pravda, ze on o pocitech moc nemluvi. Danielka bych chtela vychovat jinak, aby se nestydel dat najevo sve pocity a lasku, aby byl na to hrdy.
Musim mu dat precist, jak krasne tady pises.Holka zlata ozvi se???
Joo holka jak ja rikam " Dite muzes jen usmernit, ale nikdy ho nevychovas k obrazu svemu" ty geny si udelaji sve. Citlivost musi mit clovek asi v sobe, ale verim, ze v kazdem cloveku je trosku toho cíti…ja se tedy citim byt chlap a tyk dyz se koukame na nejaky film, jenz je dojemny, tak ty slzicky zakryvam silackejma recma, ale ver ze v nitru by se me chtelo bulit. taky ti reknu, ze az ten malickej nebo malicka vyleze a zri svetlo svete tak asi budu urvanej „dojimaji me takovy veci“ nekdo nebo nektere si klepou na hlavu, ale proste to tak citim:o)
BRUNO ......nejsi ty chlap?????
Jaká je podoba mezi tebou a Houmrem......jsem myslela!!!!! Houmrem ze Simposonových.........A jinak každej chlap je vlastně dítě
No a jinak teda na tom obrázku je opravdu naše prvorozená!!! Díky za pochvalu!!! Je samozřejmě celá po mamince
![]()
MARIEE .......budte stateční!!! A když bude chut napsat, tak se ozvi…je mi to líto.....bude určitě zase dobře!!! Posílám pusu!!!!
Zdraím,
a vítám nově příchozí, já si říkala co se stalo, že je tu tolik stránek nových a on chlap, no a ještě citující, tak to šlo zládnout ![]()
Bruno
vítej, ale k tomu žes naštval holky z profisnažilek u mě soucit nehledej, sáms asi pochopil, že radost ze srdíčka jakkoli oprávněná nebyla publikována na spráném místě, takže nekňuč ![]()
Tvůj přístup k vašemu těhotenství se mi naopak dost líbí.
Krve se neboj mám RH- a jedno dítko, takže ze zkušenosti vím, že muže neodebírali.
Mariee
kočičko to je mi moc líto, včera jsem měla neblahé tušení když ses neozvala😢 pa držte se a budeš-li mít sílu tak se ozi jstě tě tu všichni rádi uvítají.
Kaculko
děkuji za info z KO a za seznámek, už je nás tolik, že se mi nevejde na monitor ![]()
Tak a u nás už je dobře, Herosušenky rychle poránu odbouraly nevonosti, takže mě šťastlivou trápily jen jeden den.
Někdo psal o omdlévání, tak to já znám, mám normálně nízkej tlak a ráno chodím na záchod pohmatem, teď i minule v těhu to bylo zcela nevypočitatelné, pomáhají bombónky hroznového cukru a pít
pa Mia
Maruško to mě moc mrzí.
Držím Ti moc palečky a až se na to budeš cítit, tak se nám určitě ozvi. Bei
Kacula píše:
BRUNO ......nejsi ty chlap?????![]()
Jaká je podoba mezi tebou a Houmrem......jsem myslela!!!!! Houmrem ze Simposonových.........A jinak každej chlap je vlastně dítě
No a jinak teda na tom obrázku je opravdu naše prvorozená!!! Díky za pochvalu!!! Je samozřejmě celá po mamince
![]()
MARIEE .......budte stateční!!! A když bude chut napsat, tak se ozvi…je mi to líto.....bude určitě zase dobře!!! Posílám pusu!!!!
Hele ja jsem si ten nick dal kdyz jsem jeste delal u novin vis. ty noviny se jmenuji Homer tak proto Houmr:o))Muzes si to vylozit dvema zpusobit Houmr jako Simpsak apod.
mia píše:
Zdraím,
a vítám nově příchozí, já si říkala co se stalo, že je tu tolik stránek nových a on chlap, no a ještě citující, tak to šlo zládnout![]()
Bruno
vítej, ale k tomu žes naštval holky z profisnažilek u mě soucit nehledej, sáms asi pochopil, že radost ze srdíčka jakkoli oprávněná nebyla publikována na spráném místě, takže nekňučnehledam soucit:o)) mnoo mozna jsem mel premyslet dopredu ze je to rozliti, ze ma nekdo druhy radost. Mnoo stalo se…co naplat:o) Jo uzivame si to…snad budu mit aspon v jednom stesticko:o)) Uz se tesim na to skvrne:o))
MARIEE: je mi to moc lito…bud statecna…drzte se a nevzdavej to!
Az najdes silu, ozvi se
Papa
Bruno
no nejsi trochu neskromný, když píšeš aspoň v jednom štěstíčko? žena není štěstíčko?
a u těch snažilek je myslím nerozlítilo, že má někdo radost, nejsou to jistě bezcity nepřející … ale, že není schopen domyslet jak je tím zraňuje, nemůže to být spíš takhle? ![]()
Tady je ovšem ten správný prostor pro podobné výlevy citu, tady tě za ně pochválíme ![]()
mia píše:
Brunono nejsi trochu neskromný, když píšeš aspoň v jednom štěstíčko? žena není štěstíčko?
Tady je ovšem ten správný prostor pro podobné výlevy citu, tady tě za ně pochválíme
a u těch snažilek je myslím nerozlítilo, že má někdo radost, nejsou to jistě bezcity nepřející … ale, že není schopen domyslet jak je tím zraňuje, nemůže to být spíš takhle?
Heh radosti neni nikdy dost. Kdyz je premiru smutku nevesti to nic dobreho…a manzelka je moje dalsi stesticko to vis ze joooo…mnoo ja myslel, ze to vezmou s nadhledem, jenze jsem se seknul:o))Ale dost bylo obhajovani se ne holky? At zijou miminka:o)))
Děvčátka moje…
Tak za necelou hoďku mířím směr gyndr.......tak na mě prosím myslete a držte mi palečky…děkuji vám všem ![]()
Až se vrátím napíšu…
Holky teď to na mě dolehlo.....cítím se hůř než ,když jdu k zubaři,mám strach co mi vlastně řekne…jsem asi pako či co…tak pá,snad se vrátím s dobrýma zprávičkama......Pá ![]()
Edik , drrrziiiimmm…a kdyz tak dones fotecku!!! Urco to bude OK a zahlasis srdicko.
Nico
pokud mi udělá UTZ (ona se k tomu moc nemá) tak si o foto 100% řeknu......mám úplně ledový ruce a přitom se potím jak blázen…už aby to bylo za mnou......díkec…padám ![]()
Maruško ,
moc mě to mrzí, je to mooc smůla, snad to časem přebolí.. Kdyby ses potřebovala svěřit, jsme tady s tebou.. Ale chápu, že se ti teď asi nechce nic psát ![]()
Měj se jak nejlíp to jde
Pajina