Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
4.4.06 11:22

Mariee - myslela jsem na tebe celou dobu, jak jsi písla,že jedeš do nemocnice, bylo mi divné, že ses neozvala a ted už víme proč.
Fakt mě to moc mrzí, vím že to pro tebe musí být těžké, až se budeš na to cítit, tak nám sem napiš :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 11:26
Marcela_F píše:
Ahoj holky a Bruno,

teda ja tvoji zene snad zavidim. Takhle otevrene mluvit o pocitech, o tom jak se tesis. Je to nadhera, moc se mi to libi.
Muj manzel byl a ted je znovu taky nadseny, ze cekame druhy, ale takto verejne by se nikdy nevyjadril a pritom asi po tom tajne touzim. Je pravda, ze on o pocitech moc nemluvi. Danielka bych chtela vychovat jinak, aby se nestydel dat najevo sve pocity a lasku, aby byl na to hrdy.
Musim mu dat precist, jak krasne tady pises.

Marusko, co se stalo??? :cry: Holka zlata ozvi se??? :cry:

Joo holka jak ja rikam " Dite muzes jen usmernit, ale nikdy ho nevychovas k obrazu svemu" ty geny si udelaji sve. Citlivost musi mit clovek asi v sobe, ale verim, ze v kazdem cloveku je trosku toho cíti…ja se tedy citim byt chlap a tyk dyz se koukame na nejaky film, jenz je dojemny, tak ty slzicky zakryvam silackejma recma, ale ver ze v nitru by se me chtelo bulit. taky ti reknu, ze az ten malickej nebo malicka vyleze a zri svetlo svete tak asi budu urvanej „dojimaji me takovy veci“ nekdo nebo nektere si klepou na hlavu, ale proste to tak citim:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
4.4.06 11:28

BRUNO ......nejsi ty chlap????? :lol: :lol: Jaká je podoba mezi tebou a Houmrem......jsem myslela!!!!! Houmrem ze Simposonových.........A jinak každej chlap je vlastně dítě 8) No a jinak teda na tom obrázku je opravdu naše prvorozená!!! Díky za pochvalu!!! Je samozřejmě celá po mamince :lol: :wink:

MARIEE .......budte stateční!!! A když bude chut napsat, tak se ozvi…je mi to líto.....bude určitě zase dobře!!! Posílám pusu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
4.4.06 11:38

Zdraím,
a vítám nově příchozí, já si říkala co se stalo, že je tu tolik stránek nových a on chlap, no a ještě citující, tak to šlo zládnout :lol:

Bruno
vítej, ale k tomu žes naštval holky z profisnažilek u mě soucit nehledej, sáms asi pochopil, že radost ze srdíčka jakkoli oprávněná nebyla publikována na spráném místě, takže nekňuč :lol:

Tvůj přístup k vašemu těhotenství se mi naopak dost líbí.

Krve se neboj mám RH- a jedno dítko, takže ze zkušenosti vím, že muže neodebírali.

Mariee
kočičko to je mi moc líto, včera jsem měla neblahé tušení když ses neozvala😢 pa držte se a budeš-li mít sílu tak se ozi jstě tě tu všichni rádi uvítají.

Kaculko
děkuji za info z KO a za seznámek, už je nás tolik, že se mi nevejde na monitor :lol:

Tak a u nás už je dobře, Herosušenky rychle poránu odbouraly nevonosti, takže mě šťastlivou trápily jen jeden den.

Někdo psal o omdlévání, tak to já znám, mám normálně nízkej tlak a ráno chodím na záchod pohmatem, teď i minule v těhu to bylo zcela nevypočitatelné, pomáhají bombónky hroznového cukru a pít

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
155
4.4.06 11:47

Maruško to mě moc mrzí. :cry: :cry: :cry: Držím Ti moc palečky a až se na to budeš cítit, tak se nám určitě ozvi. Bei

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 12:06
Kacula píše:
BRUNO ......nejsi ty chlap????? :lol: :lol: Jaká je podoba mezi tebou a Houmrem......jsem myslela!!!!! Houmrem ze Simposonových.........A jinak každej chlap je vlastně dítě 8) No a jinak teda na tom obrázku je opravdu naše prvorozená!!! Díky za pochvalu!!! Je samozřejmě celá po mamince :lol: :wink:MARIEE .......budte stateční!!! A když bude chut napsat, tak se ozvi…je mi to líto.....bude určitě zase dobře!!! Posílám pusu!!!!

Hele ja jsem si ten nick dal kdyz jsem jeste delal u novin vis. ty noviny se jmenuji Homer tak proto Houmr:o))Muzes si to vylozit dvema zpusobit Houmr jako Simpsak apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.4.06 12:08
mia píše:
Zdraím,
a vítám nově příchozí, já si říkala co se stalo, že je tu tolik stránek nových a on chlap, no a ještě citující, tak to šlo zládnout :lol:

Bruno
vítej, ale k tomu žes naštval holky z profisnažilek u mě soucit nehledej, sáms asi pochopil, že radost ze srdíčka jakkoli oprávněná nebyla publikována na spráném místě, takže nekňuč :lol:

nehledam soucit:o)) mnoo mozna jsem mel premyslet dopredu ze je to rozliti, ze ma nekdo druhy radost. Mnoo stalo se…co naplat:o) Jo uzivame si to…snad budu mit aspon v jednom stesticko:o)) Uz se tesim na to skvrne:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
4.4.06 12:21

MARIEE: je mi to moc lito…bud statecna…drzte se a nevzdavej to!
Az najdes silu, ozvi se
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
4.4.06 12:36

Bruno

no nejsi trochu neskromný, když píšeš aspoň v jednom štěstíčko? žena není štěstíčko?
a u těch snažilek je myslím nerozlítilo, že má někdo radost, nejsou to jistě bezcity nepřející … ale, že není schopen domyslet jak je tím zraňuje, nemůže to být spíš takhle? :lol:

Tady je ovšem ten správný prostor pro podobné výlevy citu, tady tě za ně pochválíme :lol:

• Citovat
  • Upravit
197
4.4.06 12:52
mia píše:
Bruno

no nejsi trochu neskromný, když píšeš aspoň v jednom štěstíčko? žena není štěstíčko?
a u těch snažilek je myslím nerozlítilo, že má někdo radost, nejsou to jistě bezcity nepřející … ale, že není schopen domyslet jak je tím zraňuje, nemůže to být spíš takhle? :lol:

Tady je ovšem ten správný prostor pro podobné výlevy citu, tady tě za ně pochválíme :lol:

Heh radosti neni nikdy dost. Kdyz je premiru smutku nevesti to nic dobreho…a manzelka je moje dalsi stesticko to vis ze joooo…mnoo ja myslel, ze to vezmou s nadhledem, jenze jsem se seknul:o))Ale dost bylo obhajovani se ne holky? At zijou miminka:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
4.4.06 14:41

Děvčátka moje…

Tak za necelou hoďku mířím směr gyndr.......tak na mě prosím myslete a držte mi palečky…děkuji vám všem :D
Až se vrátím napíšu…
Holky teď to na mě dolehlo.....cítím se hůř než ,když jdu k zubaři,mám strach co mi vlastně řekne…jsem asi pako či co…tak pá,snad se vrátím s dobrýma zprávičkama......Pá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
4.4.06 14:44

Edik , drrrziiiimmm…a kdyz tak dones fotecku!!! Urco to bude OK a zahlasis srdicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
4.4.06 14:48

Nico
pokud mi udělá UTZ (ona se k tomu moc nemá) tak si o foto 100% řeknu......mám úplně ledový ruce a přitom se potím jak blázen…už aby to bylo za mnou......díkec…padám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
4.4.06 14:59

Edik, mooooooc držím a myslím na Tebe, ať je všechno OK :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
4.4.06 15:40

Maruško ,

moc mě to mrzí, je to mooc smůla, snad to časem přebolí.. Kdyby ses potřebovala svěřit, jsme tady s tebou.. Ale chápu, že se ti teď asi nechce nic psát :cry:

Měj se jak nejlíp to jde

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí