Poradna duly
Jana Čurdová
Ivanko…a pak fazole, okurka - nakládačka, okurka - salátovka, dýně a meloun…tak to měli u kamaráda ![]()
IVETT:
no, jsem moc zvědavá co ten můj přítel vymyslí za přezdívku až budeme v 8 měsíci…
Už jsi přemýšlela nad jménem?..jem tak okrajově? ![]()
Ivanko, máme v tom jasno už dávno
) Chlapeček bude Honzík (po tatínkovi, nedá jinak
) a holčička bude Kristýnka - to je moje zamilované jméno
)
IVETT: jeee, Kristýnku chci taky, mě se to jméno taky moc líbí
A když to bude kluk, tak je to taky jasné, bude to Kája, taky po skoro manželovi.. ![]()
Ivanko, to je hezká shoda
)) My se prvně shodli na Šárce, ale to jen proto, že manžel Kristýnku moc nechtěl, pak se do toho jednou ale vložila tchýně, že se jí Kristýnka líbí mnohem více a když jsme na něj byly 2, tak jsme ho přehlasovaly…teď říká, že už si zvyknul ![]()
Z Káji by měla radost kamarádka, je to fanynka Káji Gotta ![]()
Tak to já zrovna moc nejsem, ale co můžu dělat, manžel chce Káju, tak to bude Karlos
Ono je to uplně jedno, hlavně když to bude zdravé, že? ![]()
Díky za pochvalu metříku…
nějako to nejde sem tak často koukat jako před „TÍM“, ale časem to půjde..bolí to..moc a moc…
jsem ráda za každé milé slovo co jste mi napsaly…
musím začít halt znova…
jen na pobavení: na konzultaci na genetiku mi objednali ve stejný den a hodinu 13.4. jako jsem měla jít do poradny na první vyš a pro průkazku
docela blbá náhoda..no ale snad to pomůže…
musím se ted vrhnou na něco jiného,ale nějako to nejde…pořád se se vším crcám…
pa a držte se vy moje mamulky
![]()
Pa Maruška
Ivanko, naprosto souhlasím ![]()
Maruško, obdibuju Tě, jsi úžasné silná!!! Možná ta náhoda opravdu je nějaké „znamení“…moc moc moc Ti držím pěstičky, ať je zase brzy všechno OK
Jinak se zkus vrhnout na nějaký koníček, nebo něčím zaměstnej hlavinku (studium atd.)…ono to přebolí…ne hned, ale časem určitě …
Pac a pusu ![]()
Děvčátka tak vám chci oznámit,že jsem dala na všechny vaše rady a k té gyndr.už nikdy NEMUSÍM…
Objednala jsem se k jinýmu doktorovi,ale jdu tam až 25.4,a pokud se bude prý něco dít,tak mám brknnout a domluvíme se::::…no můžu říct že mě nadchl i přístup té sestřičky,byla moc milá a hned mě upozornila že mám volat hned jak se mi nebude něco líbit aať si ani nechodím pro kartu,že si ji sama vyžádá a ať jsem opatrná a nedělám nic namáhavýho......to mi neřekla ani ta bejvalá gyndr.....mám z toho dobrej pocit a i kdyby bylo tentokrát něco špatně,myslím že o mě bude postaráno i na další těhu.......ta bejvalá by mě nechala ladem ........ale uvidíme jakej bude nejsem zvyklá na chlqapa,ale obvodní je taky chlap.....tak to snad nebude problém......už se tam těším…
ještě jednou díky za podporu a za rady se změnou já se pořád nemohla odhodlat…díky
EDIK: Chlapa se bát nemusíš, říká se, že jsou dokonce lepší, než ženská, teda samozřejmě někteří. Je dobře, že jsi se takhle rozhodla. Držím pěstičky aby bylo všechno v pořádku… ![]()
Edik,
tak to je super, myslím, že jsi se opravdu rozhodla dobře
Chlapi jsou prý opravdu lepší než ženy (já nějak neposoudím, byla jsem sice dříve u chlapa a teď mám ženu, ale jsem spokojená s oběma maximálně
))
Každopádně ten jejich přístup, jak s Tebou jednali, je super ![]()
Tak přeju, ať je to tak super pořád ![]()
ahojky holčiny, tak jsem tu dlouho nebyla a měla jsem co dělat, abych to přečetla… ale zvládla jsem to ![]()
Dělo se tady toho tolik, že vážně němůžu odpovědět na všechno… protože prostě asi nemám takovou kapacitu mozku, nebo co… ale prostě si všechno nepamatuju.
Na kotrolu jdu až příští týden, ale nevím proč mám strašný strach, ale asi je to normální. Jak jste tady někdo psaly o pohybech, tak na ně se už strašně těším, hlavně proto, že budu vědět, že tam mimísek je protože ho budu cítit. Takhle je to taková nejistota…
Bleblestavy snad už nadobro odezněly, teda ty celodenní, občas mi ještě blivno je, ale to se dá vzládnout..
Maruško, držím palečky jsi strašně statečná, fakt
jinak samozřejmě vítám všechny nové těhulinky a Bruna… ![]()
samozřejmě, už nevím co jsem ještě chtěla napsat, ale snad teď už tady budu častěji a budu moct hned reagovat…
Tak zatím a těm u vody držím palce, aby brzo opadla, je to hrozný… a můj názor proč se tohle děje je na hodně velkou diskusi.
Tak zatím pajky Milka
Ahojky kočenky,
tak jsem tady ted tak 5dni nebyla a stalo se tolik veci.........jak veselych, tak bohuzel i tech smutnych ..........
odmlcela jsem se proto, protoze jsem mela asi celej vikend deprese, litosti, stavy nemoznosti…a tak, proste hormony se mnou tak sijou, ze to chvilkama az nezvladam..... hlavne ti kamaradi, byla jsem zvykla s manzelem skoro kazdej vikend nekam chodit … na koncerty, na hory ted v zime, takovyho sportu jsem delala a ted nemuzu nic…uplne me to depta.Ale uz je to v klidku az na to, ze mi je tak od pulnoci spatne. Vsechno mi smrdi..zvlast kosmetika, ach jo a to jsem avon lady
holky jak dlouho to muze trvat…
jo vcera jsem byla na ultrazvuku........videla jsem srdicko! ale holky poradte mi, abych byla tak strasne stastna jako vy, porad mi je vsechno lito, pritom v hlave mi bezi, ze to je jen docasne......a normalne logicky si uvedomuju co delam, ale bulim u toho…je to normalni??? navic nikdo z mych kamaradek neceka miminko.......no budu koncit a jdu se zase necim zamestnat uz at mi ta neschopenka skonci a muzu do prace, jinak mi tady s ty samoty doma svihne......
holky mejte se krasne
IGINA: Tvé stavy jsou naprosto normální, já si taky občas pobrečim a v podstatě nevim proč.
Prostě jsou to ty hormony, nic víc.
Roste ti v bříšku mimísek a tělo tedˇ musí makat jako šroub. ![]()
Já si zase někdy říkám, že jsem asi nějaká „divná“, protože tyhle stavy zase vůbec nemám ![]()
Nepláču, nejsem lítostivá atd…ale ono je to prostě u každé maminky jiné, takže Igi , já bych se neznepokojovala ![]()