Poradna duly
Jana Čurdová
Holčiny ještě vám chci moc poděkovat za držení palců.....ale jak jsem psala výše,vše proběhne až zítra okolo 16 hodiny tak pokud vám to nebude vaditi…DRŽTE MI PALEČKY ZÍTRA PLÍÍÍÍS........díky moc
Všem novým těhulkám gratuluju a vám co už jste mimísky viděli samo taky.....já pokud foto bude ráda ukážu,jen pak budu potřebovat poradit.....teď už padám tak si užívejte sluníčka a jara..... ![]()
EDIKU Palečky držíme všechny a pořád
Hlavně dej vědět.
Jinak holky taky jste tak utahaný ??? Já jsem po víkendu vycuclá jak citron. Klepou se mě nohy, zavírají oči, funím při sebemenším prudším pohybu. Jako by mě někdo vyndal ze zásuvky a zapomněl dobít. Navíc máme tenhle týden uzávěrky, tak nevím jak to zvládnu. Skřítky bych taky doma potřebovala, a dneska zase nic neudělám, protože sebou určitě plácnu o postel a probudím se až ráno
![]()
Ahoj devcata,
hlasim se do party listopadovych cekatelek. Tuhletu diskuzi sleduju uz chvilku, jen jsem nejak nemela psaci naladu se ozvat. Z prace nejezdim obvykle driv jak v sest vecer, tak pak uz jen ctu. Ted jsem na ctrnact dni doma, tak se pridavam do party. Snad uz budu i nejen sledovatelka diskuze, ale i prispivatelka ![]()
Jeste se pokusim dodelat metrik, jen se do toho zahloubam a vykoumam jak na to.
Ilju
Ahoj Ilju,
vítám.
![]()
Tvoji situaci moc dobře znám.. Když jsem čekala Ondráška, tak jsem taky neměla čas si někde povídat. Navíc jsem ze všeho byla tak paf
, že jsem raději hodně četla, sháněla věci pro mimi, studovala články na www.rodina.cz (emimino jsem objevila až později).. Teď jsem mnohem víc v klidu, tak doufám že mi to vydrží i po porodu
, ale moc tomu nevěřím ![]()
Pa
Pajina
Pajino, diky za privitani.
Ja mam problemek ten, ze do prace dojizdim kazdy den hodinu autem, takze o to je to narocnejsi - navic jezdime s kolegama dohromady a tak se stavam zavisla na tom, kdo kdy pojede domu apod. Ted mi o vikendu zacalo trosku protestovat telicko, tak jsem se rozhodla nic neriskovat a odpocinout si do toho 12 tydne a pak se uvidi.
Holt se uz rozhoduju za dva, ne jen sama za sebe a ten malej skvrcek si se mnou dela co chce
UF UF
Ahoj holky, tak jsem přišla od dr. a konečně můžu upřesnit ty své údaje:
mimi: velké 0,86cm; stáří: 6tt+5dní, termín porodu: 22.11. - zatím
Tluče mu srdíčko jak o život.
taky hlásím první den, kdy se mi objevila lehčí nevolnost
; myslela jsem, že si na mě mrcha nevzpomene a už je to tady ![]()
Ahoj holky ![]()
Vítám nové těhulky ![]()
Dando - gratuluji k úspěšnému UTZ - nakukuju do Profi snažilek,kde projevuje nadšení i tvůj manžílek- je to super,když to chlapa takhle bere ![]()
Holky, teda vy povídáte.
Jakou budete kupovat nejmenší velikost oblečení? Možná je ještě brzo, nad tím přemýšlet
, ale už se tak dívám na webu…
Nějak jsem se začala těšit, nejradši bych už měla další prohlídku za sebou,
budou mi pak brát i krev…
Máte radost z jara? Já teda jo. Hlavně, že už svítí sluníčko.
Ahojky holcicky!
Vitam Ilju a preji pohodove tehu!
Dando, blahopreji k uspesne prohlidce!
ahojky vsem, dlouho sem sem zas nedala zadny prispevek, ale jen co muzu napsat, je ze mam uz takove mensi nevolnosti!! No hruza a potom nemma moc casik sem zabehnout pac mame problemy s tou blbou vodou, bydlime hned u ni!!
No jinak du 12.4. na kontrolu + dostanu uz prukazku z toho mam fakt radost! Jinak se uz tesim az si budem psat jak nas mimi kope ![]()
Tak těhulky ,
hlásím se po prohlídce…vše je jak má být…UZ ale nemám, takže fotku taky ne
ale doktor byl spokojený a já dostala průkazku!!!!…no jsem objednaná na odběry, další kontrola u Dr. je za měsís a UZ až v půlce května
.....to už se těšim...... a jinak nic zajímavého…říkal, že špatně by mi už být nemělo a TP sedí dle PM i dle UTZ…teda přesně je to o jeden den jinak, ale prý se to může ještě měnit, i když ne o moc…jen o dny!!! ![]()
EDIK ........držím palečky i zítra a jindy.....zítra je s tebou IGINA …takže holky, hezky si to užijte
a nepřeháněj to žehlení…těhulky se mají šetřit ![]()
DANDA .......... velká gratulace a manželovi také…taky k vám nakukuju, protože u vás máme holčinu z deníčku!!!…a kdyby se manžel neměl kde vypovídat, tak tady klidně může…si myslim!!!! ![]()
NICO .........jak ti je???? už je to lepší???
ILJU .......vítej mezi námi.........pošli mi prosím tvůj ročník, znamení a TP a tak, at tě můžu přidat do seznámku…klidně pošli jako SZ!!!!
TINES .......kup si jen pár kousků č.56 a pak ti stačí víc č.62…no jen jestli nejste s manželem malinkatý
a fakt to nepřeháněj…stráááááášně rychle miminka rostou!!! Až u velikosti tak 80 se myslím na nějakej čas zbrzdí ![]()
JARO MILUJU!!!!!!!
PAJINO ........klid nám určitě vydrží…nic jiného nám nezbude s těma většíma raubířema ![]()
IVANA .....poslala jsem ti SZ tak mrkni!!!!
JANDULKO .......teda na pohyby se ještě sakra počkáme…ale taky se těšim, bude fajn, cítit, jak v nás mimi roste a mrká se!!! S vodou na tebe myslím a držim palce at se vám vyhne!!!!
Za moment hodim seznámek…zatim páčko!!!!
Ahoj holky, moooc dekuji za drzeni palecku s barakem, prodano!!! Smlouva bude podepsana 12.4. Sice nas ceka jeste home inspection, to prijde nejaky typek, koukne po baraku, zda je vse ok a zase odejde. Nekdy to jsou hrozni hnidopichove, ale snad budem mit stesti. Barak je 2.5 roku stary, tak to snad bude ok. A mame uz hlavne od nich zalohu $5000, tak kdyz cuknou, tak jsou penize nase! Aspon nejaka jistota. A take se nam tu rano stala poradna tragedie - kousek od Doveru spadlo velke vojenske nakladni letadlo, C5 Galaxy, 17 lidi na palube, 10 v nemocnici, ale nastesti vsichni jsou zivi. Na tom letadle stravil muj manzel hodiny prace, dela hydrauliku, nastesti to letadlo nespadlo z tohoto duvodu. Nejspise lidsky faktor. Hruza. Take velke stesti, ze to prasklo do pole a ne na obydlenou oblast. Ale cert vem penize, hlavne, ze nikdo neni mrtvy… Jinak mimi se ma asi dobre, jen jsem si vcera zoufala, ze se vubec necitim jako tehotna. Citim se jen jako tlusta. Jsou mi tesne kalhoty, dela se mi dole bricho, obcas je mi blivno, ale uz jen malinko a nic jineho skoro nevnimam. Chtela bych mit nejaky tehu pocit, vedet, ze neco maleho ve me vyrusta, ale ono je to tezky, kdyz clovek nevidel jeste obrazek, ani to srdicko jsme neslyseli jeste tlouct:-(. Na prohlidku jdu 25.4., uz k novemu lekari, tak to snad bude vse v poradku. Mejte se vsechny moc krasne, Linda
Kaculko , jsi hodna, ze se ptas…ted uz je to zase lepsi. Pres vikend se to zhorsilo, ale asi to bylo tim, ze jsem v patek uklizela pred navstevou tchyne…
Jsem moc rada, ze vam kontrola dopadla dobre!
Jinak…taky mate takove hladove stavy??? pres den pohoda, ale vecer…zacina to kolem ctvrte a umiiiraaam. Vcera jsem v jednu v noci jedla strudl…muzicek jen kroutil hlavou.