Poradna duly
Jana Čurdová
Baro promin, ale už ti nemám co říct… Davidovi i tobě dítě přeju a moc. Zvláš David se na něj těšil, ale tímto pro mě hasne…Možná když si svoje příspěvky znovu přečteš, pochopíš, že už ti skutečně nemám co říct… Je mi to moc líto a Danovi taky, protože viděl, jak jsem moc šťastná, když jsem ti všechno psala, tak mě bolí tuhle a támhle. Ale co jsem četla tady je hnus.
Už vím, proč nemám ráda ženský. Chlapy jsou šmejdi, ale ženský jsou podlý a zákeřný. V jednu chvíli ťuťu-ňuňu a pak hned nějaká sviňárna.
Přeju pěkný těhu a uvidíme se max. ve Frýdlantu na návštěvě. čus bus autobus.
A propo: Kdo že je to „všichni“?
Ble: A ještě jedna věc. Pokud píšeš, že nechceš rodinné záležitosti řešit tady, nemáš mě tu pomlouvat a debatovat s lidma, jestli jsem nebo nejsem na mimčo vyzrálá, jestli to zvládnu nebo ne.
A příště zde přítomným kolegyním sděl, když se svěřuješ, že se vždycky přeženu jak buldozer, že jsem o tvým těhulkovství vůbec nevěděla a nedělej ze sebe chudinku. Mohly jsem to všechno domluvit jinak… Jinak se za to, že jsem vůbec těhotná omlouvám, když ti to zkřížilo všechny plány. Ovšem za to jaksi nemůžu ![]()
A narázky typu, že to je stejný jakjo se svatbou a bytem jsem nepochopila vůbec… Ale je to tvoje pravda, tak si jí nech.
Tohle budu komentovat už jen na SZ, věřím, že vy ostatní to pochopíte…
Bee
je škoda, že to nedokážeš řešit tak veřejně jako mě pomlouvat a drbat..
Ale ty to asi jinak neumíš ![]()
Je škoda, co jsem zjistila, ale na těhotenský hormony to bohužel svést nemůžeš..Ale nejvíc jsme se včera s manželem nasmáli, jak pořád píšeš, že neumíš lhát, to mě pobavilo. Ale bohužel to bylo jediný…
Tak papa mamino a měj se hezky.
Noono
já myslím, že všechny pochopily, že se zlobíš a chceš Bee ublížit.
To je jen tvoje věc.
Když mi přije avízo, že na diskusi je nový příspěvek, tak se těším na „zprávičky a pocity, těch co jsou na tom jako já“ a ona zase jen Noona …
Promiň, ale za sebe bych byla ráda, kdybych tu četla to, pro co tato diskuse vznikla, nemyslím tím, že nechci číst nic od tebe, jen věci k věci ![]()
Souhlasit nemusíš ani odpovídat, ber to jen jako názor někoho kdo tě nezná, nesoudí, jen mu zanášíš místo, co má rád, něčím, co ho nezajímá
pa Mia
Milá Zuzanko, tohle už opravdu ani nebudu číst…Nikdo tě tu doteď neznal a neznal ani mně…nevěděly kde bydlím, jak se jmenuju, KOHO TO POMLOUVÁM (když tomu tak říkáš)…myslím, že tu řešíme všechny podobné věci a prostě jsem se 17.3. jen svěřila s momentálním pocitem holkám, které prožívají podobné záležitosti a pocity…
Trochu mě mrzí, žes nepochopila smysl těchto internetových diskuzí a nechala se unést svými momentálními hormonálními pochody…to já tehdy možná trochu taky, takže to dokážu pochopit. Věřím, že to přejde, věřím, že budeš mít zdravý miminko a věřím, že se o něj dokážeš postarat. Možná jsem já ta, kdo se hluboce mýlí a možná jsou tyto stránky určeny pro řešení podobných rozepří na úrovni (promiň) minimálně pubertální. Možná mě za to odtud holky vyštípou, jak by sis možná přála, ale věř nebo ne, jsem ráda, že sis ty odkazy tady přečetla a opravdu obdivuji tvoji trpělivost, protože mě teď dalo opravdu velkou práci je najít… Přišlo mi jen zbytečné a vůči ostatním i trochu sobecké tady řešit naši korespondenci, kterou bychom dozajista zvládly obě vyřešit po mailu jako korespondenci dosavadní. Přeju ti příjemný den a nezlob se, ale na další tvé hororové příspěvky na toto téma nebudu reagovat ani veřejně ani neveřejně. Děkuju, že to jako dospělá a vyzrálá matka pochopíš. ![]()
MIO děkuju, v podstatě jsme vyjádřily ten samý pocit jinými slovy. ![]()
Mia:
Samožřejmě to naprosto chápu a respektuju.
Ovšem nevím, proč ses neozvala dřív, když mě tady Bee začala rozebírat a pomlouvat. To mi nepříjde jako „příspěvek k věci“..
Již Vás nebudu otravovat, jen bych byla ráda,abyste to braly jako příklad toho,abyste všechno všem nevěřily a abyste tu zbytečně nepomlouvaly druhé. Není to hezké a moc to bolí.
Papa
Mila Noono,
jakozto tvuj bratr jsem byl sokovanej, co jsi zase vymyslela… Kdyz uz chces probirat veci verejne, tak dovol, abych ti sdelil nasledujici: Jses zla, nevyspela, stekava, neprejici a rozmazlena holcicka, ktery bych po precteni tveho plivani jedu dal nejradsi par facek jako starsi bratr. Nemam slov, jsem zhnusen a akorat jsi potvrdila vsem tady co to ctou, co jses opravdu zac. Jses hloupa, ze ti stalo za to, tady virit vody a vyrabet si tady ostudu. Sama dobre vis, ze jsme te podporovali a pomahali, ale co je moc, to je moc. Je mi lito tveho muze - meho kamarada. Trochu sebereflexe by neskodilo. Vis, svet se opravdu netoci kolem tebe. Dokud se nezacnes chovat jako dospely clovek a ne jako urazliva komediantka, tak ti nemam uz rict co JA. Howgh!
P.S. Tohle pisu ja, manzel Bee
Noono
píšeš:" … Ovšem nevím, proč ses neozvala dřív, když mě tady Bee začala rozebírat a pomlouvat. …", já si ničeho o čem píšeš nevšimla.
Jinak v tomto smyslu už jsem na diskusích reagovala, tedy tvé příspěvky pro mě nebyly prvním důvodem.
Psala jsem vstřícně: „nemyslím tím, že nechci číst nic od tebe, jen věci k věci“ bohužel opravuji NECHCI TU ČÍST NIC OD TEBE, na vyjádření názoru reaguješ osočením z nedůslednosti, takoých ping pongů se neúčastním, jinak vím, že to samozřejmě nezařídím:lol:
Bee
to se nám přeci stává často
![]()
pa Mia
Lidičky, nešlo by změnit téma?
Přece se to tu nevyvine v nějaké vyřizování účtů ![]()
Oh my gosh, clovek si konecne sedne k PC, ze si trochu odpocine a zamestna hlavu, abych stale nemusela myslet na blivno stavy, ktere dneska uderily uz rano a ono se tu pere spinave pradlo
. Opravdu nevim, co bylo mezi BEE a NOONOU, nicmene si mohu udelat obrazek podle toho, jak na me pusobi BEE a jak naopak NOONA a mam v tom jasno. Tudiz BEE rozhodne vystipavat z diskuze nehodlam, mam ji rada
.
Domi, ty zaplavy jsou teda pech, ja koukam na net, jak se to vyviji a nestacim mrkat. To je prave nejhorsi, ze si lide (radni) reknou, ze neco udelaji, zustane ale jen u slov a kdyz za par let prijde zase velka voda, tak oni jen nechapave krci rameny a delaj, ze se jich to bud netyka, nebo ze oni se snazili, ale preci na to meli malo casu!!! Ja delala v regionalnim rozvoji, vim, o cem mluvim, odchazela jsem cela znechucena…
S barakem nemame stale zadne novinky, jen ze ti lide, co vypadaji, ze maji zajem, tu dneska rano byli zas, ale jsou takovi nerozhodni. Tak uvidime, zda se k necemu rozhoupou. Holky, mejte se vsechny krasne, pohladte briska, papa, Linda
krásné odpoledne…
jsem nějaká utahaná a líná, líná reagovat jednotlivě na kžou z Vás…vítám moninku, držím palce s povodněma, gratuluji ke všem kontrolám a novým zjištěním…
koukala jsem jak začínáme probírat vyš. více a více jak se blíží čas jejich provedení…na www.neonatologie.cz to najdete stráááášně moc včetně harmonogramu vyš. a na www.gennet.cz také…
nemohu soudit a nemohu dopředu říci co bych s postiženým děckem zvkládla a co ne…s postiženými dětmi pracuji…je to krásné a těžké, je to poslání a obětování se..jsou sladké a krásně prosté…asi nejhezčí je bezprostřednos- hned řeknou co si myslí..na druhou stranu si člověk nerad připoští jejich vysokou ůmrtnost, nezvladatelné chování a agresivní chování i tahle stránka sem patří…proto se budu snažit podstoupi všechna vyš která mi budou doporučena. Nejsem ani schopna jednoznačně říci, ža bych to zvládla číi nezvládla se stara o postižené dítě…možná je lepší na to ani memyslet…asi je lepší probírat krásné věěci, když jsme teď v očekávání ![]()
Bee a noono: prosím je nutné se tahle na sebe čertit, je to škoda jste švagrové(pokud jsem to dobře pochopila) možná by bylo lepší si to nedorozumění vysvětlit…trochu jsem zabrousila na minule stránky a musím říci, že bee nenapsla nic tak strešného aby se to tu muselo VEŘEJNĚ řešit
to že si BEe malinko postěžuje, že v oznámení svého prního miminka není jediná snad není tragédie…mě by to bylo také líto, což nemyslím znamenalo že by nooně mimi nepřála že nahlas přemýšlí jestli je zralá? no to je hrozná katastrofa, že má strach aby si mladá, veselá a ztřeštěná holčina nezkazila život.....to je opravdu důvod to takhle ostře řešit…je mi to líto, že si k sobě nenajdete cestičku… a to že se do toho montuji to se asi omlouvat nebudu (snad ostatním že se tu tak svým slohem roztahuji.) je to můj názor a pokud to chcete jedna čo druhá řešit pište si SZ tady se probírají jiné věci a doufám, že mnohem milejší…prosííííííííííííííííím zavolejte si a povězte jedna druhý, že jste to myslely úplně jinak…Teď se předveďte, že jste natolik vyspělé, že se umíte udobřit…a to chcete mít dítě a zodpovědnost?
a DOST vylévání vzteku…to je intimní rodinná věc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
omlouvámse ostatním, že nedělám lrtvého brouka,ale má povaha a hormony mi to asi nedovolují
![]()
dewndulko: myslím si to samé a co ty? jak je? kočko
Ahoj Mariee ![]()
U mě je to pořád stejné, tedy malá změna, včera mi bylo blivno, ale dnes ani náznak. Vypadá to na ústup blivnostavů. ![]()
Venku vyloženě aprílové počasí, ted zrovna pěkně leje a jde na mě nějaká depka, jsem sama doma,tak asi proto ![]()
A co ty? Jak pokračují přípravy na svatbu?