Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2002
29.3.06 10:38

ahoj holčičky moje,

včera jsem tu vůbec nebyla…až vám povím co se stalo…měla jsem si vyzvednout oznámení a tiskař mi dal košem…resp. mi zapoměl říci, že ten barevný papír co jsem si vybrala je stále v německu…prý mi oznámení dá 11.4., což je vlastně 14 dní před svatbou…jsem klikař :lol:

normálně jsem zůstala stát s otevřenou pusou.. :twisted: :evil: kdybych věděla, že mě za to nezavřou, tak bych ho zabila…

jsem úplně hotová, včera jsem to řešila a těd jedu do tisku, kde mi snad nějaké vytisknou do pátku…

odpol si musím přečís vše co jste naštěbetaly…

pusinu všem

Maria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
29.3.06 10:39

Ahoj holky,

Nico - ja spinila u prvniho taky ale skoro po kazdym milovani s manzou. 2× jsem jela radeji do nemocnice. Tam mi rekli, ze mi praskla nejaka cevka a do druhyho dne to bylo dobry. A tak jsem zvedava, jak to bude tentokrat. U Danuli jsme se milovani po takovych zkusenostech a na doporuceni dr. nechali az po sestinedeli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
29.3.06 10:51

Marusko

no možná by tě omilostnili :lol: :lol: , jinak svadbu si užívej přípravy také a zasypávej nás tu informacema, já se oc nepřidám, já na to moc nejsem, my měli svatbu ve čtyřech někdy před sto lety :lol:

Nico neboj kočičko, nestresovat, odpočíat a pečovat,to teď musí být tvůj program :lol: vím není to snadné, stejně jako Macela_F jsem v první těhu špinila, naštěstí né v souvislosti se sexem, ale se zátěží.
Pokud je krev jasně červená a krvácení není masivní, nebo se nestupňuje je velká šance, že vše bude ok :lol: :lol:

No a já mám piditrápení, ale štve mě, má brada dík rozbouřeným horm.hladinám vypadá jak brada bouřícího puberťáka, dvě ukrutný hory a booolí, grr.

Jo a blivno je mi tedy druhý den a spát chodím s Maxem

pa Mia :lol:

• Citovat
  • Upravit
439
29.3.06 11:05

Ahoj holky

poslední dny vůbec nic nestíhám, tak musím postupně dočíst komentáře. Od pondělí je mě tak blbě že jsem ráda že zvládnu toho našeho raráška doma:-)Jsem celkově taková utahaná a nemám na nic náladu. Každý ráno zvracíma žaludek mám pořád jako na vodě:-( no jestli to bude jako u adámka tak se mám na co těšit. Nevolnosti se mě držely skoro celých devět měsíců.
a to mám jet o víkendu s manžou do Německa překládat. To jsem zvědavá jak tu cestu přežiju.
To šílený počasí mě taky moc na náladě nepřidává, prší prší a prší… teda když to řeknu slušně…

zatím se mějte a opatrujte se paaaa
Anni Adámek a Brouček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
29.3.06 11:06

Mariee
teda tak to by mě asi kleplo......já jsem dost nervák.....ale teď jsem k podivu totálně klidná a nic mě nevytáčí (zatím),ale jinak jsem řekla bych cholerik.....takže je ti asi jasný že já bych ho možná bez rozmyslu něčím bacila..... :P ale nenervač uvidíš že vše dobře dopadne..... :D

Holky jinak někde jsem četla že aerobik není v těhu dobrá věc…prý moc otřesů,ale kolo prý neva ,ale koloběžka už zase vadí.......ale myslím že nejlepší bude názor vašeho gyndr…bo on zná váš zdravotní stav.......já jsem od přírody líná…takže mě se to netýká,já jen hraju tenis o víkendech,ale teď už jen tak v klídku mi manža nahrává přímo na raketu,takže žádný lítání....... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.3.06 11:09

Mio , prave ze to neni jasne cervena krev…vypada to jako spineni na konci MS - omlouvam se za ty podrobnosti…
Ach jo…trva to uz tyden, zatez skoro zadna a sexik taky ne…

Marusko , my rozesilali oznameni 14 dni pred svatbou, protoze jsme nestihali. Kazdy vedel kdy to bude, takze nebyl zadny problem :-)
Uvidis, ze vsechno klapne a budes mit nadhernou svatbu.

Tak jaro se nam asi nekde zapomnelo…my prestali topit a mam tady 16,5 stupne :) Jsem zalezla pod perinkou… A venku prsi, no to je vopruz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
29.3.06 11:14

Ahoj holky :o)
Welinko , gratuluju k tomu úžasnému zážitku, vidět mimíska takhle detailně muselo být nááádherné:o))

Linduš , tedy souhlasím, to musel být přímo hrozný zážitek, když se k Tobě chovali takto :o( Asi bych také poradila - pokud by byla možnost - vyzkoušet jiného doktora, pokud zjistíš, že to takto nemusí probíhat všude :o(

Marie , no s tím oznámením to je fakt pech :o( To bych mu taky asi měla chuť něco udělat!! Tak snad to zvládneš vyřídit jinde :wink:

Nico , Ty se hlavně opatruj a odpočívej a odpočívej a odpočívej :wink:

Mia , jak v pubertě si připadám i já, jen se to všechno ukazuje na čele…štěstí, že to zamaskuju přistřihnutou ofinkou, jinak bych si fakt připadala jak 16 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
29.3.06 11:17

Jo mě prozatím doktorka zakázala cvičení docela. Ptala jsem se spešl na aerobik (vůůůbec), rotoped (raději ještě ne) a břišní tance pro těhulky…prý ten rotoped a břišní tance nejdříve po 12.tt,když bude všechno v pořádku, zatím jen plavání…tak se už 2 týdny chystám, ale jak pořád jen spím, ještě jsem se k tomu nedokopala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
29.3.06 11:29

Ivett
o tý pubertě mi ani menluv......já je mám snad všude i ve výstřihu…což nesnáším,ale nic s nima nejde dělat…to bude léto…budu jak pako.....při prvním jsem měla krásně čistou pleť,ale vydržím to hlavně když bude mimi ........ :D

Linduško.....já slyšela od kamarádek že to v USA takhle chodí,bo kdo má prašule má svého osobního lékaře.......ale zkus se pozeptati......já taky možná od svý gyndr, odejdu po tom jak se ke mě zachovala,vlastně úplně stejně jako k tobě ale navíc mi ani nevzala krev amoč.....takže těhu jsem jen protože jsem si doma udělala testík........jen mi vlastně vypočetla TP a zeptala se na anamnézu,kterou tam má od minulého porodu..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
29.3.06 11:38

Edik, tak mě se zděsila už paní na kosmetice…ne že bych měla pleť jako dětskou prdelku pořád, ale teď posledně se fakt lekla, jakto, že jsem tak „vyketla“…no jo, taky si říkám, že to vydržím, pro Kulíška vydržím cokoliv :wink:

No a u těch doktorů…tak já tam byla už 2× (v 5. a 7.tt), ani jednou mi nebrala krev, moč…nic!! Jen pokaždé mi prohmatala břicho (řekla, že děloha roste), udělala UTZ (miminko tam bylo, tedy popré žloutkový vak, podruhé už to prý bylo lepší) Jdu tam znovu za týden, to budu 9+2tt, podle poslední kontroly a rovnou jdu na odběry, tak snad se tentokrát dozvím více :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
29.3.06 15:41

Ediku a Ivett to jsem ráda, že nejsem jak puberťák sama, vy asi ne :lol: :lol: Ale já zas nedám ofinu na bradu :lol:
Ediku já to v prním těhu měla stejně a tak mám vyhlídku, že s 11tt se to srovná takže doufám, no ale minule mi nebylo vůbec blivno, zato teď dost, tak uvidíme

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
2346
29.3.06 18:35

Ahoj holky, tak jsme volali pojistovne, rekli, co se delo na tom vysetreni a okamzite mi dali povoleni k jinemu lekari. Manzel patral po okoli a dostal typ na jednoho a ta pojistovna s tim spolupracuje. Takze se mi ulevilo, uz zadny :,-(o-maso salon :) . Jinak ja mam jedno z nejlepsich pojisteni v US, ktere se da vubec poridit, vzdy jsem byla spokojena, tohle byl fakt nejaky ulet. Doufam, ze si tam dali nejakou poznamku a tuhle kliniku uz nebudou nikdy nikomu doporucovat!

Nico, toho spineni se vazne neboj, ja ho mela take. Koukam, ze jsi v 7. tydnu, ja mela to same v tom obdobi a trvalo to az do 8. tydne. Spinila jsem dobre 2 tydny. V chytre knize jsem se docetla, ze pokud to neni silne krvaceni ci neni doprovazeno velmi prudkymi neustavajicimi krecemi, tak se neni ceho obavat. Deloha je ted jakasi krvava bomba, staci ji malicko a hned ze sebe neco vyda, mrska! Opravdu se neboj, bude to v poradku!!!

Manzel me taha ven, tak na chvilku jdeme. Mejte se hezky, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.3.06 18:35

Nazdarek holciny!
Venku se sice pocasi trochu zlepsilo,ale zase ty zaplavy… Kamaradi ted narychlo odvazeji veci ze srubu, kde uz sploucha voda. Zazila jsem to s nimi tenkrat v lete. Ted me nechali nastesti odpocivat. :) (Po kom ze to chtela rodina aby tahal vodu ze sklepa?)

BEE to je nahodicka s tim datem svatby! Fotecky na strankach zatim nemam, ale mozna premluvim manzilka, at tam nejakou soupne

MARUS neboj, vsechno se stihne. Co nejvic toho nech na ostatnich,oni to zvladnou a ty si to budes jen hezky uzivat :D

Soucitim se vsemi „pubertackami“ Jsem na tom uplne stejne. Hlavne ta brada! :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
29.3.06 19:21

AHOJ MOJE HOLČIČKY :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

chtěla jsem si postěžovat, jak jsem hotová…včera nám tiskař nedodal oznámení..dnes jsem zadala jine a odpoledne, když jsem to šla podepsat a zaplatit zálohu mi slečna řekla, že se omlouvá. Když řekla slovo „ALE“ dělalo se mi horko, pak dořekla „teď nám volali, že se má naše firma evakuovat“ to už jsem měla krev v hlavě a dělalo se mi černo před očima…oni totiž sídlí v bubenči asi 50m od vltavy..
je tohle normááální :?: :twisted: :twisted:

nesnáším zimu, sníh natož tající, nesnáším všechny tiskaře a prostě nesnáším snad ani tu klávesnici do které vztekle buším. :evil: a ten můj doma je absolutně v klidu nic neřeší naopak kdyby se to zrušilo by dělal haura a ke všmu nechápe že jsem apsolutně neovladatelná a momentálně magořící těhotná třicítka…pomoc…já jsem tak vzteklá, že mi vadí i to že kouká na hokej..co mám dělat když jsem úplně šílená vadí všechno a všichni a mám pocit, že se o mě nikdo nestará a celý život jsem makala makala a učila se a učila a čekala na to až budu těhotná a všichni o mě budou pečovat…jsem MAGOR? :?:

uf omlouvám se ale musím si někomu postěžovat.. :oops: červenám se, že jsem byla hrubá, ale nejde to jinak

kočky chtěla jsem Vám každé něco napsat, ale jste tak ukecaný, že to není v mých silách :lol: :lol: :lol:
koukla jsem jen tak letmo, že jste probírali nevolnosti, oblečení , kontroly a tak..já mám tak na krajíčku, že si teď nejsem schopna vás nějako zařadit, lépe přiřadit kdo co psal..nějako mi ty přezdívky dělají problémy :lol: :lol: že by nastupovla těhotenská blbost :idea:

Myslím, že to byla Weli a dandul kdo byl na kontrole…moc držím palečky a weli je už lépe? kočičko…
Cvičení, to jste také probíraly, vzhledem k tomu, že jsem vlastně od fochu, tak jsem se hned prof. ptala…při fiziologickém těhotensví- pokračovat, jak jste zvyklé..ale ne do vyčerpání…nejlépe 20 min aktivně, dle tréniovanosti..do 120-130 tepové frekv.. v žádném případě přehřátí v prvních týdnech…žádná jízda na koních, lyžích naopak běh na lyžích ano…aerobic a step jsou relativně ok, ale ty poskoky zas tak moc nepoporučují..nejlepší cvič v těh je kalanetika (bez cviků na bříško), průzné formy posilování hlavně dna pávevního a dýchacích svalů..jestli chcete něco podrobněji? :roll:

NICO:já to musím říci dřív,pač to nikdo netuší a pro některé to bude dost překvapení… :D
EDIKU:tak ze mě se ten cholerik asi naopak stává :cry: Edi a Ivet- pupínky? tak po dnešku se mi udělali i tam kde jsem je neměla..
IVET: díkz za server beremese
LINDU:ano asi poslechnu všchny rasdy, jen teď nejsem schopna nejako reagovat a přidat se k diskuzi o občanství, ale ta kontrola cos měla (pokud jsi to byla ty) tak mě vyšoupli za 5min a pozvali na 13.4. a to budu ve 12tt…
BEI a NICO: nestrašte mě počasím na svatbu…ale zase pršelo štěstí, ne? :lol:
MIO:asi neovobodili, pač bych musel autloust i tu slečnu v druhé tiskárně..a dvě zabití :twisted: to by neprošlo :lol:
ANII:mě je tak blbě, že nemám ani tušku…
IGI: psala jsi, že se potřebuješ někde vypovídat aněkomu to říct..klidně to tady křič, že jsi těhotná…já s tebou cítím, jsem na tom úplně stejně, navíc vysvětluj proč se vdávaš tak na rychlo, už nevím co si vymíšlet…zatím zabírá to, že tvrdím že je volno až září a to že mám povinné kurzy ve škole a nemůžu se vdávat v tréninku…jo a včera jsem jen cigaretu držela a před mámou předstírala, že s ní jdu na tu naší jednu…a co prohlídka?IGI: žádné nošení vody!!! dostaneš na holou..
DOMI:krásně jsi svou svatbu popsala, na čarodky?hm, čarodejnice…ba ne dělám si legraci…dnes asi poprvé.. my musíme v květnu, pak mám školu a kurs a pak by to na mě už vážně bylo vidět..
Dendul, gratuluji ke kontrole
Radul: to doufám ,jinak mě omejou

Strááááááááááááááááááášně moc děkuji za všelijaké rady..
také mám v plánu všechny zaúkolovat, bylo vás víc so mi to radily… chci si to opravdu užít, když už se konečně vdávam… :lol:

jediné co jsem zařídila jsou mé šaty, chtěla jsem bílé a vždy si je představovala a nakonec mám smetanové…a jsou lepší..a pokuď se nepřižene hurikán nebo zemětřesení (což by mi vůbec nepřekvapilo) budu mít zítra zařízené oznámení..
jsem ráda, že jste své krásné svatbyčky popsaly..beru inpiraci…

no myslím, že bych se s tím psaním měla uklidnit…ať se tu tak neroztahuji :o

:roll: :roll: jenom jsem hotová z těch vašich kontrol a rozhodla jsem se, že v pátek zbuzeruji dr., že chci na první prohlídku přijít dřív než 13.4. kdy budu ve 12tt…chci to už také vidět to srdíčko a mít tu vytouženou průkazku 8O

ta které jsem neoslovila..promiňte..

pusinku na čumáčky všem

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
29.3.06 19:34

CAU HOLKY, narocnej den dneska…makala jsem jak barevna a ted jsem totalne mrtva… :-( Pujdu asi brzo spat… manza posledni dobou strasne chrape… :-D tak se moc nevyspim…je chudak nastydlej - chytil ode me tu virozu jak jsem mela.
Jinak zacina chripkova epidemie, segra se doma trapi v horeckach a doktorka me varovala, ze kdyby to mel nekdo v praci, mam prijit a da mi preventivni neschopenku… :-O tak DOUFAM, ze se mi to vyhne.
V praci jsem zatim nikomu nic nerekla…myslim, ze to jeste neni ani videt, i kdyz ja to teda citim… hlavne pri sezeni citim, ze to brisko se zvetsuje a co je divny…hlavne rano a vecer…pres den to nejak „splaskne“…mozna jsou to ty „presouvajici se streva“, jak psala LINDUS z chytre knihy.
LINDO, tak snad ten dalsi doktor bude daleko daleko lepsi! Zavidim, ze te manza taha ven…muj je pecival a je to spis opacne. A co baracek? Co makleri? Zvladate nejak?
MARUSKO, neboj, zvladnete to! My taky posilali oznameni asi jen 14 dni dopredu…driv se to nejak nestihlo… :-) Vsichni duleziti to vedi a ostatnim to tak staci… ;-)
Byla jsem dneska na odberech a jsem objednana na DK 11.4. (pro KACULKU) UTZ ve 12tt…budu tou dobou teprve 11+2 (ale to je prece 12tt, ne?!), tak doufam, ze mi nevynada, ze je to brzo…spoleham na to, ze Qeebo byl naposled docela velkej, tak by snad mohl uz mit vsechno, co se na takovej 12tt slusi a patri.. ;-)
Doufam, ze ty odbery dopadnou dobre a nebudu se muset bat, ze jsou blbe a tim, jak jsou nepresny (psala taky myslim LINDUS) vlastne nebudu vedet na cem jsem…byl to ten screening na pohlavni choroby (toho se faaaakt nebojim), krevni obraz a hlavne downuv syndrom…DOUFAM a VERIM, ze Qeebo bude naprosto zdravy miminko a mamina taky nebude mit nejakou skrytou „poruchu“ ;-) Drzme si navzajem palce…ceka nas to vsechny. :-/ Prijde mi to vysetreni fakt tak dobry na jeste vetsi vystresovani uz tak dost vystreslejch matek! :-( Na UTZ se samozrejme tesim, ale delaj to nejaky doktori, ktery se prej zabyvaj jenom tim, takze ja ani nevim, ke komu vlastne jdu a NEMAM od 1.4. tim padem svyho osetrujiciho gynekologa…oni by me teda k nekomu urcite soupli, kdybych jako jooooo neco potrebovala, ale prijde mi, ze kdybych byla na neschopence, chovali by se ke mne lip…jak zjistej, ze ji nemam, chovani se zmeni… :-( No uvidime…chci tam zustat, maj tam vsechno, tak me snad k nekomu priradej. ;-)
pa pa hezkej vecer! Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital