Poradna duly
Jana Čurdová
U nas bude oznamovani obrovska udalost…bude to prvni vnoucatko jak pro moje rodice, tak pro tchyni…jsou s tchanem rozvedeni, tak uz ma dve vnoucata a treti na ceste prizenene, ale stejne tohle bude od jeho jedineho syna…
Obecne to bude v nasi rodine prvni miminko z me generace a to je nas 5 sestrenic
Jen me mrzi, ze se nedozil muj dedecek…zemrel letos v lednu, ten by byl uplne nadsenej.
A dedecek od muzicka bude jiste plakat…plakal i na nasi svatbe ![]()
Liborinko, musis dat pred ten odkaz
http://bd.lilypie.com/Y7fZp2.png
Melo by to potom jit, taky jsem s tim bojovala ![]()
Ivett
díkec za tip…už jsem tam mrkla......no je to trodhu drahý na můj vkus,ale asi mi stejně nic jiného nezbyde......přece jen už jedno dítko mám tak se mi nechce zbytečně utrácet za oblečení no ,aALe aby bylo mimi spokojené.....
třeba ještě na něco narazím,zatím se do kalhot vejdu a neškrtí.......holky stejně to máme co se týče věcí docela blbý.....musíme mít jarní,letní to budiž stačí šatičky a pak veliký na podzim.....no je toho dost to švagrová otěhotněla v záží koupila jedny gatě a pod kabátem je nosí do dnes a za pár týdnu v nich i porodí...... ![]()
Tak se s váma loučím…za chvilku (snad) dorazí manža a jdeme k prababičce na oslavu narozek.......tak se mějte krásně vy i bříška ![]()
Ediku, ja bydlim v USA, takze dobry tip na kram Ti sice mohu dat, ale asi ho nevyuzijes… Mame tu skvely maternity shop, maji tam velke mnozstvi krasnych kalhot, bokovky, nebokovky, dlouhe kratke, rifle nebo latka, i hodne veci na cviceni. Za dva mesice se stehujem do Evropy, ale ja si prave chtela nakoupit uz tady, protoze ten vyber tu je bezkonkurencni. Ceny jsou srovnatelne s cenami normalnich kalhot… Ja bych laclace na sebe take nevzala, prijde mi v tom ta zena trochu jako zahradnik a ne jako rotomila krasna sexy maminka
. A jak nakupovat tehu oblecky? U nas to mazyvaji stejnymi velikostmi (S, M, L, XL…). Vychazis z toho, co si nosila pred otehotnenim. Ja M, tak stale kupuju M. Nekdy pisou PM, jako Pregnancy Medium, aby bylo jasne, ze je to pro tehulky. Take maji v kabince polstarek s popruhem, ktery si pripevnis na bisko a ten simuluje miminko
. Tak pak vidis, zda ty kalhoty pretahnes a zda Te neskrti, jestli mezi „brisko“ a kalhoty strcis treba ruku, aby byla rezerva a tak. Je hrozna skoda, ze v Evrope a v CR obzvlast se materskemu obleceni venuje tak mala pozornost, pritom byt tehotna neznamena byt neatraktivni!!! Budu drzet palecky, at se Ti neco podari sehnat. Linda
cau holky,
ja se snad z toho myho taty zblaznim…pro info… stavime domecek, mame hrubou a dneska delaji odpady a u vseho musi bejt muj tata…zatim bydlime s manzelem v mem detskem pokojiku
, ale nez se to snad narodi, tak se stihnem nastehovat do novyho…cela familia na tom prej bude makat. no jenze jak ted vsechno taje, tak nam do sklepa tece proudem voda…a co ja, mam neschopenku, jsem rada kdyz uvarim pro zedniky a jeste prej mam jit vynaset vodu ze sklepa…on snad zapomnel, ze jsme mu v patek oznamili, ze cekame malyho usaka. No a ke vsemu jsem nasim jako chtela ulevit, tak jsem je objednala na kompletni aroma masaz celyho tela…jenze to je zrovna dneska........takze jsme se dokonale zhadali, protoze tata tam nechctel jet kvuli sklepu, a takovy kraviny vymejslim..........ach jo.....jak ja se tak tesim do novyho domecku..............................
Liborinko, zkus to podle tohoto navodu. Me to slo hned napoprve.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Linda
Iginko, to je mi lito, ze mas takove trable, hlavne se nenech k tomu vynaseni vody premluvit!!! Byla by to moc velka namaha a to je to posledni, co ted potrebujes! Staci ty nerviky… Neboj, ono to nejak dopadne. My mame take velke problemy s barakem, vcera nam oznamil kupec, ze ho nekupuje, protoze mu odstoupil kupec od koupe jeho baraku, tudiz na nas barak nema penize a to se za chvili stehujeme pryc ze Statu a nevime, jak to dopadne. Ale nejak uricte ano, ze, hlavne, ze jsme zdravi
. Pa, L.