Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
29.3.06 19:54

MARIEE Připomínáš mi mě, když jsem zařizovala svatbu. Všechno bylo víceméně na mě, nervy mi tekly kudy jsem chodila a všichni ostatní zachovávali ledový klid. Dej na holky a buď v klidu. Všechno se nějak vyřeší i bez toho aby ses stresovala. Držím Ti palečky aby Ti všechno vyšlo. Kdybys měla problém s tím oznámením, tak Ti někde vyhledám kontakt na firmu, která ho dělala nám. Udělali ho tedy cca do 14 dní, ale nechávali jsme ho tisknout asi 3 měsíce dopředu, takže jsme nepospíchali a navíc jsme měli dvojjazyčný a nejdýl trvalo udělat štočky. Mají velikánský výběr a hlavně jsou to fofrníci a nejsou u Vltavy :lol: :lol: Když jsme tam byli, tak dělali zrovna jednomu páru oznámení do druhého dne, protože měli svatbu asi během týdne. Takže klid. A kdybys potřebovala tak klidně napiš SZ ( občas se ne a ne prokousat tím, co se tu všechno napovídá :lol: :lol: )
BEE Tobě jsem chtěla něco napsat… ale nevím co :lol: :lol: Asi to bylo něco děěěsně důležitýho. Myslíš… že těhotenství má vliv na paměť ??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.3.06 20:22

Holcicky, chtela jsem vam vsem moc podekovat za utechy :-) Jste moc hodne a jsem rada, ze jsem se mohla vypovidat.

Lindo , tak vidis, ze to nebylo normalni. Hlavne dej vedet kdyz se chystas k tomu dr. a jak to dopadlo.

Marusko , ja te chapu…ja jsem asi hodne podobna povaha :-) a tvuj nastavajici se hodne podoba tomu memu :-) Vis jak jsme resili podobne krizove situace??? Resil a telefonoval a vybehaval Mira…protoze ja bych musela nekoho zabit. A svatebni oznameni? Vybrali jsme si na internetu, oni poslali mailem nahled, my to potvrdili a za tyden jsme je meli doma…a jsou krasna a zadnej stres nebyl! Jen dat do obalek (ktere nam taky poslali) a poslat.
Jak uz jsem rikala, mela bys byt v pohode. Ja mela okolo svatby na starosti jen par veci - vybrat si saticky (maminku mam daleko, takze jsem to musela zvladnout sama), podle vylohy jsem si vybrala salon, tam rekla, ze chci videt jen pet modelu v kremove barve a bylo :-)
Potom spoluucast pri vyberu prstynku a obhlidka obradni mistnosti. Vsechno papirovani, fotografy a tak zarizoval muzicek.
Tchani meli na starosti hostinu se vsim vsudy - delaji na ruznych akcich obcerstveni, takze maji vybaveni a varili se sousedkama - ja mela jedinou podminku…zadna svickova na smetane :-)
Svagr zarizoval auta - je automechanik, takze jsme se vezli v audinkach A8 (luxus!!!)

Takze - dobre zaukolovat je zaklad :-) Jo a jeste jsem domlouvala kvetiny - kdybys chtela dam kontakt, jestli to nemas prilis daleko do Uval u Prahy - pani je dokonala a velmi cenove prizniva!!!

Omlouvam se za dlouhy komentar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
29.3.06 20:47

Ahojky těhulky moje !!!!

Tak já teda nevim, kde se nám zase ztratil seznámek…jdu ho najít a pak teprv budu reagovat…jste tááák upovídaný!!!!!!

No jinak tohle je můj 200. příspěvek, tak bych to měla nějak oslavit…asi :lol: No nebo napsat něco zá:,–(ního :lol: Nějak mě nic nenapadá.....takže nám všem jen popřeju POHODOVÉ TĚHOTENSTVÍ A RYCHLÝ POROD A ZDRAVÁ MIMINKA!!!!! No takhle to zní tak jednoduše.....
A hlavně se holky ničim nestresujte, stejně všechno příroda zařídí sama a my to nijak neovlivníme, snad jen tím, že budem v pohodě !!!!! Tak at nám to okolnosti co nejvíc umožní!!!!

No toliko můj výroční příspěvek a jdu doplnit seznamek a pak snad i reagovat, protože manža má fotbal, tak mě nějak nepostrádá!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.3.06 20:57

KACULKO Gratuluju k jubileu :lol: :lol: :lol: A také za moc krásné přání, jménem celého osazenstva :D A velikananánské díky za seznámek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
29.3.06 20:58

Kačulo Ty jsi hodná,že se tak staráš o seznámek… :D
A copak asi znamená ta větička „Happy Birthday“ u metříku tvého staršího dítka..?????Pokud to dobře chápu má dneska narozky ne????
Tak všechno nej nej nej a hodně zdravíčka..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
29.3.06 21:02

Tak teď nechápu jak jsem mohla psát tučně…????? 8O
Někdo se tu ptal na pamět v těhu,nebo spíš na zapomínání!!!!!Tak to si pište že to souvisí…jinak nechápu jak můžu být tak blbá,že zapomenu 4× jednu věc......jinak zapomínám tak 10× denně…hrůza… :cry: :P

A ke 200 příspěvkům taky gratulace… :D Kačulko

Já mažu do hajan,ta celoodpolední procházka mě nějak zmohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
29.3.06 21:14

BEINKO aNIKOUŠKU:Děkuji strašně moc, ráno se dozvím více kdyžtak se na vás obrátím… a jestli má těhotenství vliv na pamět? nevím,ale na moje IQ určitě a zapomínám také… :idea: :cry:

BEE:tak u nás podle mě řádí ta ptačí chřipka, předáváme si to navzájem…řeším to častým větráním…pryč s virama..a za to poslouchám, že ho chci zabít, když na něj pouštím studený vzduch…no víte jak chlapi na vše umírají, je roztomilý a na ránu…koukala jsem že jsme vlastně uplně stejně, tak doufám že tě dohoním nějakou tou kontrolou…jdu 13.4. a teprve na krev…zdravé, no jasně že bude!!!! :lol: :lol:
KAČUL" ty psavče…asi za to dostaneš řáááád zlaté klávesnice…řád zlaté vařečky by ti byl na nic…a happy birthday :lol: :D :lol: :D
EDI:vživotě se nenaučím psát tučně :wink:

pa pusinu maruš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
29.3.06 21:16

Ahoj holky,

po dlouhé době se hlasím, teď už (snad :wink: ) jako zdravá..

K těm T- testům. Nevím už kdo to tady zmiňoval, ale taky mi to připadá, jako stresování (buď už vystreslých nebo předtím kldiných mamin). Při minulém těhu jsem byla až do těch testů v pohodě, zato potom mě to dostalo.. Vyšlo mi vzhledem k věku zvýšené riziko Downova syndromu.. Všichni mi doporučovali podstoupit amniocentézu, abychom si byli jistí. Já teda zpočátku vůbec nechtělo (i kdyby se ten DS prokázal, tak jsem spíš chtěla těhu nepřerušovat) Ale vzhledem k tomu, že jsme si manžou představovali, že budu až do porodu super nervní, tak jsme se rozhodli zklidnit situaci a jít na tu amnio.. I ta sama o sobě zahrnuje určité riziko potratu, takže se mi do toho nechtělo, ale v té nejistotě bych to následujícího půl roku fakt dost těžko zvládala.
Nakonec všechno dopadlo dobře, nepotradila jsem, DS se nepotvrdil, akorát jsem byla po amniu skoro tři týdny příšerně unavená a nemohla jsem vůbec nic dělat (nedokážu si představit, že bych tohle podstoupila při současné péči o potomka).. Takže nevím nevím, vůbec se mi do těch testů nechce, ale asi nakonec půjdu.. a doufám že nebudu muset řešit nic dál 8)
Marie , soucítím, i když větou ve smyslu „celý život jsem dřela, abych si mohla v těhotenství odpočinout jsi mě pobavila“ :wink: Ono se nám to „odpočívání“ během těhotenství stejně vrátí po porodu.. :D :D
Linduško , přeju lepšího doktora
Nico , držím palce, ať je Ti líp.. Já bych na rozdíl od Lindy to špinění raději konzultovala s lékařem, ale je fakt, že to asi nic nebude.. :wink:

Vám i všem ostatním holkám hodně pohody

Pa

Pajina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
29.3.06 21:18

BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo DK 11.4.
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.4.
MARIEE (75,panna) Praha TP 1.11. DK 13.4.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 29.3.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 5.4.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.11.
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 7.11. Broučínek DK 10.4.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 11.4.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK 12.4.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 11.4.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa DK 3.4.
MAKOŠ(Markéta) (77,kozoroh) Zlín TP 10.11.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 6.4.
DENDULKA (78,beran) S.Čech TP 15.11. Mazlík DK 18.4.
JANDULA1 TP 15.11.
IGINA (78,štír) TP 16.11.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 10.4.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK 19.4.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 12.4.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 7.4.
RADULKA1 (75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
LIBORINKA TP 30.11.

EVIKRA
DANDA (76,býk)
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka
DORKA (r.76) Praha TP 14.11. Drobek
MAJKA (79,štír) SVK TP 14.11.
HIKI TP 14.11.
 BRCKO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.3.06 21:40

Tak krasny vecer damy,

dneska jsem stravila odpoledne s kamoskama, jedna je snazilka a ta druha … stejne stara jako ja, ma 2 kluky…ten jeden se se mnou tak tulil - 4roky ma.no a mam zase hlavu plnou informaci…je to tak…oni jeste ani jedna nevi, ze cekam toho malyho usaka. takze to je takovy pro me docela citovy…, ale o vikendu jim to uz chceme rict.Ale!! mam pujcenou knizku Velka kniha o matce a diteti.....tak jsem dneska v noci docetla harryho pottera a tak dneska trosku s jinyho soudku :lol: nasi jsou zase naci nabrouseni, ze jsem nepoklidila vysavac…ty vado, jen jsem byla odpoledne pryc a uz to zase resej…jsem vdana, stavim barak, je mi 27 let, jsem tehotna a pracuji a vydelavam docela gut a porad se musim ptat.....jdu odpoledne za holkama, neva??? jak malej spratek, prisla jsem o dve hodky dyl a uz je tady zase psycho. Mamka:" Nech me, nemam na tebe naladu, jsem utaha." Ptam se co je??? a uz to zacne trrrrrrrrrrr celej den ses doma, nic nedelas, niceho si nevsimnes............wau.

no jinak Marusko k tomu oznameni, my jsme na to, ze mame mit naky oznameni docela zapomneli :) a tak jsme si proste sedli na dvore na tatrana - takovej veteran motorky(manzeluv konicek), tchyne nas vyblejskla ..... kamos nam k tomu udelal nakou grafiku.....a kazdej nam obdivoval oznameni, ktery jsme davali chvilku pred terminem chi chi…, ja jsem si z toho moc nejak nic nedelala…saty jsem si navrhla sama, nechala si je usit, prstynky jsme chteli z titanu, ale nestihli nam je vyrobit, tak jsme meli pujceny......no takovejch blbosti…, ale stejne to byla nejvetsi udalost…

…Lindusko, tyjo ja mam zase tak super doktorku, takovy vtipky vali, vsechno mi vysvetli, ukaze, vola mi jestli jsem v poradku…, ale nema ultrazvuk v ordinaci, takze musim jezdit 30kilaku jinam. no jo hold…

…normalne holky taky se vam stava, ze kdyz rychle stoupnete treba ze zidle, ze vam tak rejne v podbrisku, ze si musite zase sednout a za chvilku to prejde a pomalu se zvednu a v poho…, ale je to neprijemny…jo a jeste mi neuveritelne mrtvi prsty u ruk…cim to je??? to mi nikdy nedelalo??

…tak holky krasnej vecer, uz jsou zase ty idiotsky vyvoleni, tak se jdu koupat a jdu lezet a cist si.......at uz prijede ten muj chlap z toho skoleni, chtela bych mu to vsechno tak rikat…

holky vubec vas nestiham, musim si ten kaculky seznam vytisknout a nalepit nekam na notas, abych se ve vsem orientovala. Ty metriky jsou stejne vychytavka,co? tak ZENSKY krasne spinkani pa pa Igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.3.06 21:45

PRO KACULKU

BYDLISTE: OKOLI BRNA
A RIKAME MU „TEN NAS MALEJ USAK“

DK 6.4
UTZ 4.4

SES MOC HODNA, ZE SE NAM VSEM STARAS O SEZNAMEK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
29.3.06 21:52

Pajino

tak s těma tripl tesama naprostej souhlas, nechápu proč je ještě dělaj, co já vím tak venk se nedělají jediný co mě napadá je, že potřebujou maminy nahnat na amnio :evil:
tak vysoký procento falešně pozitivních co mám v okolí je děs, já je měla hraniční a protože mi bylo přes 30, navrhli Amnio, ale jednak jsou výsledky amnio na mě moc pozdě, tedy bych o potratu neuvažovala a druhak mám kamarádku, co dělá k amnio ty testovací sety a ta má jiná než oficiální čísla potratovosti, vyšší, takže jsem s díky odmítla a přežila celkem v poklidu, jen asi týden před termínem jsem měla sen, v něm jsem vezla kočárek a v něm miminko s Downwm, no vybudila jsem se mokrá, takže jestli to půjde se jim bez třenic vyhnout tak se vyhnu, no uvidíme.

Holky prvočekatelky neděste se opravdu mám v okolí desítky pozitivních tripltestů a ani jedno postižený miminko.

pa Mia :evil:

• Citovat
  • Upravit
958
29.3.06 22:22

Teeeda berušky,
já to vůůůůbec nestíhám!!!!!

Jen děkuji za přáníčko…Verča měla ROK v sobotu a mě to pořád nějak nedochází, přijde mi to jak včera, co jsem si jí přinesla z porodnice.....to tak letííííí!!!! No a tak si ten pohled trochu užívám, než udělám novej metřík!!!!!

Holky víc až zítra, dneska už skoro únavou nedejchám…takže krásné sny!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.3.06 22:42

Ahojky berušky..

Tak jsem se i já prokousala zprávičkami o svatbě…to jsou ale krááááásný starosti..úplně jsem si vybavila ty naše svatební. :lol:

Lindu to je šílený přístup…něco podobnýho jsem zažila u své Dr…a utíkala jsem odtamtud…asi je to hodně tím,že kdyby šlo jen o nás,tak se nad tím mávne packou,viď…ale když někdo odbude péči o naše zlatíčko..no prostě mateřské pudy fungují na 100%.A je to dobře.Jsou tady všichni pro nás,že jo!!! :lol:

Jinak já jsem úplně hin,ke všemu tomu „blivnu“ mě skolila viróza,..rýma mě nenechá ani vyspat…ale teploty nemám,tak jsem psychicky v pohodě.

Pro všechny tady nechávám www adresu stránek Farmakologické fakulty Brno,která hezky a srozumitelně shromáždila info k nemocem,lékům,..v těhotenství.Možná už jste o tom slyšely,.. tak tedy: www.safebryo.cz a všem virům nazdar! 8)

A všem maminkám sladké sníčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.3.06 23:01

Bee posílám SZ..konečně :roll: Papapa Weli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...