Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
710
28.3.06 16:25

Ahoj holky,
ja teda nevim jak uvas, ale tady „chcije a chcije“ :roll:
K pribirani, ja ma po tomto vikendu 2 kila navic, mamca slavila narozky a ja se cpala dortikem. Mama pece domaci, orechovej se slehanym kremem. Ale jinak se drzim, asi protoze mam panickou hruzu z toho, kolik priberu. Pro me je nejhorsi, kdyz musime byt cely den doma. Zrovna jako dnes. Jsem jak lev v kleci a porad bych se necim cpala. Vcera byl Danula venku a vubec se mu nechtelo domu, a tak sel az kolem sedme hodiny. A dnes jsme zase jen a jen doma. ach jo.
K tehu obleceni - zatim vlezu do vseho, ale jsem zvedava, jestli to brisko u druhyho tehu poroste tak rychle jak rikaji. Ale divala jsem se v tescu a tam maji docela dobrej vyber, ale nejak jsem si nevsimla cen, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.3.06 16:31

ahoj Lindusko,

tak ted jsem mluvila s mamkou a prej uz byl tata v klidu, zejtra tady bude zase pro zmenu tchan.....joj, tak jsem se tesila na neschopenku, ze konecne doctu aspon nakou knizku.no hold co jsme si to navarili....., jenze ja nedoufala, ze to bude v tom brisku tak rychle…, rikala jsem si tak v lete kdybych otehotnela a sup hned prvni mesic po vysazeni.
a ty budes rodit ve statech? od me kamaradky svagrovky tam rodily obe, kazda po dvou detech. takze drzim palecky a zdravicko a s tim domeckem to urco dopadne dobre, porad si rikam, ze musim bejt vklidku…aspon, ze tady se clovek muze ventilovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
28.3.06 16:38

ahoj holky díky už tam mám mimouška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
28.3.06 16:51

Juchuu, Liborinka ma metrik, gratuluji :D

Iginko, ja ve Statech rodit nebudu, protoze se za dva mesice s manzou stehujeme do Nemecka. Takze tady jen trochu ochutnam predporodni pece (juchuu, dneska prvni prohlidka :D ) a zbyted si odbudu v Nemecku. Me by ve Statech rodit nevadilo, co jsem koukala na Discovery Health Channel, tak porody jedna basen, krasne nemocnice, mili personal, po 24 h po porodu poustej domu, kdyz je vse v poradku, vse, co me by vyhovovalo. V Nemecku to ale take bude dobre, jen epidural je tam trochu jiny. Tady v US davaji epi jak na kontrakce, tak na porod jako takovy a kdyz nahodou musi sit, tak jsem vlastne jeste pod vlivem toho epi a necitis vubec nic. Jinak nastrihavani tu probiha jen v tech nejnutnejsich pripadech, spis se to nechava na prirode. Kdezto v Nemecku se pry dava epi vice mene jen na kontrakce, ale na tlaceni se uz vypina, aby rodicka citila, jak tlaci. Podle me holy nesmysl, kdyz vim, ze to jde i s epi pri tlaceni. Ale vyhoda toho nemeckeho je, ze je mobilni. Dostanete ho a da se s nim chodit. Kdezto v US, jakmile dostanete epi, tak se z postele ci kresla uz proste nehnete… Zvazujete vubec nejaka epidural? Ja vim, ze je jeste hodne brzo o tom debatit, ale ja v tom mam celkem jasno, jdu do nej! Ja nechci byt cela uchvacena porodem a pak jit domu cela vorvana a byt ready starat se o skvrne. Vim, ze v CR neni epi tak popularni, prijde mi, ze je skoro opreden az myty, tady jsem k nemu v:,–( ziskala uplne jiny pristup a vsechny holky, co znam a mely ho, si ho nemohou vynachvalit… Tak piste, jak to vidite Vy :D . Pa, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.3.06 18:13

Ahoj holky, díky za útěchu, ale vyšetření UZ se blíží. Snad bude vše OK.
Já se jinak cítím naprosto fajn, bez nevolností v normální kondici............... :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
28.3.06 18:25

Zdravím,
tak včera jsem vytuhla u uspávání Maxe a dnes si s ním schrupla 1a1/2hod… je mi dnes prvně, ale ukrutně špatně, neblinkám, ale někdy bych za to byla vděčná :? a motá se mi palice grr, no ale je hnusně a já počasí „cítím“, tak doufám, že bude lépe.

A Kacul DK nevím, na UTZ jdu 12.4.

holčenky co vás trápěj baráčky, je mi to líto, ale ono to dopadne uvidíte, hlavně nestresovat :lol: :lol:

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
mia
28.3.06 18:28

Zapomněla jsem přivítat nové členky klubu, tak to napravuju, pa Mia

• Citovat
  • Upravit
646
28.3.06 19:22

ahoj

ahoj holky ,tak jsem se ted vratila z prace a zkoušim do sebe dostat nějaký jídlo (mrkev, čínské zelí s jogurtem) a zatim to jde tak uvidim poté! No jinak jsem se vás chtěla zeptat na názor jestli budete pořád chodit cvičit?? Já chodím 2× v týdnu je to airobic 15min rozvička pak sestava s nářadím břicho (to bych asi vynechala),nohy step, ruce činky a pak protažení. Tak co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.3.06 19:37

ahojky liborinko,

taky jsem resila to cviceni, celou zimu jsem jezdila na snowboardu, zacala jsem jednou tydne dochazet na squash a doma jsem docela poctive jezdila na steppru nebo jak se to pise.....uz jsem mela takovou dobrou kondicku a pak se dovim, ze cekam malyho usaka. takze ja jsem ted na neschopence a cviceni bohuzel neresim, ale chci se zeptat, zda muzu chodit na masaze, co vy na to? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.3.06 19:47

Ahojky berušky moje…

Pane jo,vy jste toho napsaly…abych se přiznala,neměla jsem sílu ani zapnout PC.Ale musím moc poděkovat za podporu… Mariee, zlatíčko,tobě moc a moc a moc díííky.Sama máš nervíky a takhle dokážeš podržet.Máš můj obdiv.už je lépe?

No a Qeebo a Bee ?Vy jste sluníčka,zlatíčka,bobíci..jakmile se trošku „pochlapím“,odešlu SZ.Pac a pusinku

Jinak…to by jste museli ráno vidět ten šrumec :lol: :lol: :lol: Manža jako úplně v pohodě v 6ráno oholený,vykoupaný…navoněný…a že se mám pomalu probírat.Tak říkám,dneska NEVSTÁVÁM,celkou noc mi bylo zle..a manža povídá..no to jsi v pohodě,na to že máme být za 1,5hod v Praze!!Já úplně vypustila kontrolu v CAR,na kterou mne objednali před 3 týdny… :roll: ..to vám najednou byli nervíci..ale stálo to za to.Sice mám pořádnou cystu,té tekutiny je maličko…ale hlavně..mimísek tam u nich měřil 15,6mm,byly vidět všecky končetiny,hlavička i srdíčko.Sice nám včera při té akutní kontrole na pohotovosti naměřili míň,ale věřím víc tomu pražskému utz,protože se shodl na TP 8.11.,stejně jako na první kontrole… 8) …navíc včera jsme viděli jen flíček,tady bylo všecko detailně vidět…tak to za to uhoněné ráno stálo :lol: Berunky opatrujte se všechny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
28.3.06 20:30

Linduško
já jsem namrzlej tatar......já vím,že bydlíš v USa brzo se budete stěhovat......ale v tu chvíli mi to bohužel nedobliklo..... 8O ale můžu tě ubezpečit,že jakmile jsem vypla comp tak mi to hlava vyplivla......ale už jsem byla na cestě na oslavu..... :D
Jinak sím oblečením máš pravdu.....tady je to dost omezený,je toho málo a to ce je moderní a pěkný je šíleně drahý.....víš co my netrpíme nouzí ............ale za jedny džíny na pár měsíců se mi teda nechce dávat 2 litry i více )zvlášť když čekám druhý)......a myslím,že těhu oblečení do sezóního výprodeje nespadá.....no musím to tu omrknout,nejdřív hledám po netu,,.....abych byla v obraze…ale máš pravdu raději si nakup tam ať máš vše co potřebuješ…tady se ti může o takovým krámku jen zdát,ale v německu je určitě taky dost možností.....měj se.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.3.06 20:37

Ahojky, gratuluju Welince k podrobnému UTZ. To je skvělé.
Holky s baráčkama, nebojte se nějak to vyjde. My jsme koupili v únoru a taky nás čekají nějaké úpravy… ale věřím, že se to nějak stihne. A hlavně tím, že se budete stresovat, tak tomu nepomůžete!
Já teda oblečení zatím neřeším. V pohodě se vejdu do svého normálního a ještě mám zatím pásek :) … Ale ono to asi přijde.
Ad sport, tak to by mě taky zajímalo. Můžu třeba jezdit teď na kole? Taky jsme chtěli jet na vodu, tak to si určitě odpustím. Třeba až v létě.
Chodíte někdo plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
28.3.06 21:28

Čau vy moje mamči a fazolky, broučkové, bublinky a vůbec všichni mimískové! ;-)

NICO určitě bych tomu doktorovi aspoň zavolala, jestli ta noční křeč v bříšku byla fakt taková, že tě vzbudila. Bude to snad normální, ale jakmile máš nepříjemný pocit, hned bych volala a volala až by ze mě byli nesví. :-( Taky nerada otravuju, ale tohle už je taky o někom dalším, ne jen o tobě, tak neboj a buď klidně o něco víc neústupná než jindy. ;-) Moc držím palečky! A KACUL má pravdu s tim magnézkem…ublížit ti nemůže, tak ho zkus…v magnezii ho zas tolik není, aby ti nějak výrazně pomohla! ;-)

RADULKO …my měli svatbu taky 30.7., ale 2004 a to bylo tropicky nááááááádherně celý den až do brzkého rána 31.7. ;-), ale neboj - loni 30.7. jsme ten šílenej noční liják zažili taky! Slavili jsme výročí na zahrádce u domečku…ale naštěstí jsme byli připravení a postavili takový ten zahradní altán (kterej tu stál i při naší garden party před tím rokem). Nicméně jsme dali jen střechu a boky jsme shrnovali až když bylo nejhůř…a bylo. ;-) Ale zase to byla sranda…grilovalo se pod stanem a taky to šlo. Docela jsme si to užili. Tak slavíme výročí ve stejný den! ;-) Nemáš někde na netu fotky ze svatby? ;-)

MARIEE - rozhodně to co nejvíc zorganizuj a nanominuj všechny možný kámošky a příbuzný, ať maj každej nějakej úkol…a sebe a manžílka VYNECH !!! VY si to musíte užít, je to VAŠE svatba, většinou bývá jen JEDNA a tak by nebylo správný tam lítat jak hadr na holi! ;-) Možná se skočím podívat…mám to kousek z práce! ;-) Musíš pak napsat kdy a v kolik přesně a pro jistotu ještě jednou i kde přesně…ale ta Holečkova je ze Smíchova fakt kousek. ;-)

WELINKO - to musel bejt nááááááááááááááááádhernej pohled! ;-) Taky bych chtěla vidět zase už víc než třepetající srdíčko…;-) Ale já jdu teprve zítra na krevní testy a pak asi za 14 dnů bych měla jít na UTZ. Doufám, že se mi podaří se nějak inteligentně objednat, abych nemusela zdrhat z práce. :-) Nerada bych, aby pojali podezření dřív, než o to budu stát. ;-) A samozřejmě DOUFÁM, že bude všechno v pořádku. ;-) Cítím se totiž báječně (nerada bych to zakřikla)! ;-) Fakt - jen občas mám ráno problém „s kocovinou“, některá jste to tu psala…že je to jak po opici…to je přesný! Nezvracim, bříško mě píchne jen občas a cítím břišní svaly jak se natahujou…;-) Jen mám trochu strach, že mě chytnou zase záda (krční páteř), občas ji ráno cítím a myslím, že by to chtělo ještě honem vyměnit matraci než na ní budem spát regulérně „dva“ ;-)
V práci jsme s Qeebem v pohodě. Ovzduší je tam poměrně fajn, jen je práce šíleně moc, takže bysme tam mohli bydlet. :-( Ale nehodlám se tím nějak přes míru stresovat. Snažim se dělat maximum, ale maximálně v 18,30 odcházíme. ;-) Jinak je šílený, že jsem včera byla s kolegy kuřáky na obědě a nevim, jestli se mi vždycky podaří se na něco vymluvit, ale čím dál víc trpím… :-( Stráááááááááááááášně mi to smrdí a vadí! Kouřili u stolu 3 (neví o ničem) a mně to dřív nevadilo vůbec, občas jsem si i sama zapálila, ale TEĎ jsme z toho byli s Qeebem celí unavení ještě celé odpo. :-( Bála jsem se, abych u toho oběda nebyla moc nápadná tím, jak neustále odfukuju od sebe nebo odháním cigaretový kouř, ale naštěstí to nějak nikoho ani nenapadá. ;-)

NEVÍM , která z vás HOLKY to tu psala s těma rodičema, jak chtěl táta, abys tahala vodu ze sklepa …;-) Úplně to slyšim…vymejšíš kraviny… :-D Nemáme náhodou stejný rodiče?! ;-) Bydlíme s nima taky v jednom baráku, ale máme vlastní bytovou jednotku a staví se nám byt na druhym konci Prahy… Oni jsou zvyklí na svůj život, my žijeme jiným rytmem, tak to vždycky bude „tření“… :-) Jsou hodní, udělali by pro nás první poslední, ale PRÁVĚ… :-( Nějak už jsme si té rodičovské lásky za ta léta odvykli. ;-) Takže tě naprosto chápu… :-O Klidně si postěžuj kdykoli budeš potřebovat…napíšu ti pár historek z našeho hnízdečka… ;-) To generační soužití je vždycky na prášky :-( Ale určitě to zvládnete a ve svém už budete mít jasně stanovené hranice! 8)
BARÁČKY vyřešíte…LINDA i ty a hlavně se nenechte stresovat! Ani tátama, ani tchánama, ani REALITNÍMA MAKLÉŘEMA! ;-)
LINDUS - s tím občanstvím je to PĚKNĚ DEBILNÍ…já měla tenhle pocit bezmoci z ČR úřadů naposledy po svatbě, když jsem chtěla rychle vycestovat s pasem na nový jméno :-((

CVIČENÍ jsem se rozhodla vyzkoušet…napsala jsem mail svýmu cvičiteli, jestli má zkušenost, že na jeho hodiny choděj ranný těhule a uvidíme…jinak jsem ale rozhodnutá to prostě jít zkusit a buď mi to bude vyhovovat a nebo ne…hlavně se budu hlídat, abych se moc nezadýchala, ale přitom se bavila a hýbala… možná bych ale měla přece jen pouvažovat raději o návratu k p-class než dance aerobiku…:-( no uvidíme…zkusím asi oboje. ;-) ale asi až po dalším UTZ v tom 12tt, jestli mi nebude nějak blbě. ;-) Taky jsem se radovala, jak se krásně hýbu, jak mě to baví a jak chodím pravidelně a trochu jsem i zhubla a šup…hned jsem ze samé radosti otěhotněla. ;-) To je prostě život. Prostě mi to hubnutí ve velkym není souzeno…možná až po Qeebovi. ;-) Bojím se ale, že mě klasický těhucvičení nebude bavit, když jsem teď navyklá tancovat. :-( A předesílám - neraďte mi břišní tance…tu hudbu k tomu k smrti nesnášim :-((
Tak se holčinky mějte KOUZELNĚ. Já se zas ozvu zítra asi touhle dobou nebo možná i krátce z práce, jestli budu stíhat. ;-)¨

pa pa pa a krásné sny vám i broučínkům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
28.3.06 23:37

Ahoj holky, tak prvni prohlidku mam za sebou a reknu Vam, ze kdybych tam nelezla, tak se snad citim lepe. Sice je vse v poradku (i kdyz nevim, jak to tak doktorka zjistila), ale prisla jsem si tam jak v tovarne na deti. Recepcni ani nepozdravily, absolutne nas ignorovaly, vsechno to tam vypadalo jak pro nejvetsi socialni pripady na svete, misto nejakeho prijemneho textu tam meli papir kilometr dlouhej, za co vsechno se kolik plati, proste atmosfera jak z hororu. Vzali nas asi o 20 min. pozdeji, sestra me zvazila, udelala test moci, ani se neobtezovala rict mi, zda je to ok ci co, vypsala mi papir na krevni testy, pak prisla doktorka, zeptala se jen na rodinnou anamnezu, hovor ne delsi nez nejakych 8 min., pak me nahnali do ordinace, tam jsem se musela vysvlect, ani nemeli zastery, ktere jsou tu v celych Statech naprosto standardni, mohla jsem se prykryt jen jakymsi papirem, pak prisla doktorka do ordinace, nabrala mi jen PAP (cytologie), prohmatla prsa a bricho a to bylo vse. Nic vic! Rekla, ze na srdce je jeste brzo, takze pry az za mesic. Uplne se mi chtelo brecet, protoze jsem se tak strasne tesila a prijdem do tak divneho prostredi, vsude totalne neupraveny zensky, co neumi ani pozdravit a z prvni prohlidky jste venku vice mene za 15 minut. Tak ted patram po ostatnich holkach, co ziji v US, jak to mely ony s prvni prohlidkou a jestli se dozvim, ze to probihalo jinak, tak at si me neprejou!!! Takze zklamani, zklamani a jeste jednou zklamani… Jeste, ze mam chytrou knizku, jinak bych nevedela vubec nic. Holky, musim letet do kramu, ozvu se pozdeji, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.3.06 09:33

Ahojky holcicky!

Bee , krec uz se neobjevila, piju Magnesii a tak verim, ze je vse OK. Ovsem spineni neustava…to me znervoznuje daleko vice.
Dneska me navstivi zamestnavatel a tak mu to budu muset rict…mam totiz pocit, ze se do prace jeste nejakou dobu nepodivam.

A zacinam mit pocit, ze ted spinim dva dny vice kvuli vysetreni. Dr. mi delala vaginalni UTZ a i kdyz byla hooodne opatrna, urcite mi tam praskla nejaka cevka. Ach jo, uz aby bylo 10. a ja vedela vice…strasne se bojim, ze uz tam nebude srdicko…ale snazim se na to nemyslet. Stejne se bojime kazda…

Lindo , to je desny zazitek :-( A neuvazujes o navsteve jeste nejakeho jineho zarizeni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí