Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a taky jsem v Tveretu v Brně zakoupila těhu podprsenku…ta cena
ale musím fakt pochválit, drží krásně a prsa necítím. Jo a velikost E 80, jinak mám D 75
Na veletrhu jsem byla, ale jak už tu byla většina reakcí, docela zklamal, čekala jsem víc. Hlavně kvůli kamarádky, ta tam jela omrknout kočárky pro dvojčátka a výběr se rovnal nule. A taky mám teda neschopenku, z čehož mám smíšené pocity. Z práce se mi nechce, ale mám tady strach být při té mé pracovní náplni. Zítra jdu za šéfem, dnes jsem ho nestihla, tak snad vymyslíme kam se mnou. Fkat nevím co budu doma dělat. Ten týden teď mi stačil! K tomu doma nemám net a to je úplně katastrofa!!
Stramplicko , gratuluji k srdicku
Ja ho dneska taky videla, takze se dokazu vzit do pocitu…
ahoj koťátka,
WELI:tek za dělohou? možná mysleli v Douglasově prostoru, je to prostor, který je pouze u žen
(aspoň něco navíc než muži) mezi pochvou a konečníkem, jakoby dno tvoří hráz…je možné že se ti tam objevila tekutina z těch tvých problémů (zánět moč.) zánět může udělat nějaký ten infiltrát a někdy než se vstřebá steče dolů do prostoru…ale pokud by tam byla krev je to špatně- značí momoděložní nebo perforaci org. či jejich poškození…ale to se tě netýká
..vždy se hned zeptej…já pako se nezeptala hned a teď pořád řeším jestli nejdu k dr. nějako moc pozdě…jinak tekutina může opravdu „rosit“ ze žl. tělíska..klid jsem taky plašan…navíc mám propadlé břicho a to nechci, už ho chci…má to také některá?
MILKO:kéž bychom měli takové počásko, ale bude jaro..nevím, nevím…
LINDUŠ: ty chodící knihovno
já si nepamatuji nic jen vyjdu, ze zkoušky a ty ze sebe sypeš vyšetření jedna radost… no když se bříško vyklene je naušnička pěkná,ale od toho 6mt je to ošklivější a dr. to nemají moc rádi…navíc nad pupíkem, jak jsem se na specializovaném pracovišti dozvěděla je bod plodnosti, vůbec tomu nerozumím a nevěřím na to, ale v Centru asistované reprodukce na mě hned vyhrkli : jak chcete otěhotnět, když máte narušené tohle místo?…nevím, na tyhle věci nevěřím, ale jsem trochu pověrčivá a nechci to pokoušet..hele jestli máš krásné bříško i pokožku, tak to neřeš..má nejlepší kamarádka je ted v sedmém a půl a fakt se mi ta roztažená díra nelíbí..a my budeme vystavovat bříško v létě..a na zítra držím palečky ![]()
STRAMPICKO: gratuluji!!!!!
sakra já už chci taky tu průkazku, ani srdíčko mi neukázali..
musím si počkat ![]()
NICO: tas byla kráááásnááá nevěsta!!!
táááák valím oči…hezký a moc hezky udělané album fotek…manžel si asi vyhraje.. a nemohla jsem si nevšimnout kočiček! ty máš britskou modrou? já ji měla a chsc ji zase v budoucnu
restauraci vybíráme, máme tři favority… www.certousy.cz www.cerny-kohout.cz www.hoteltroja.cz má to svá úskalí a z každého bychom si vybrali něco.. čertousy-svatby dělají v konf. místnosti a ten sál je hustě konferenční, troja je poměrně malá a nemá zahradu, jen zimní a cerný kohout je snad ok, ale na netu vypadá male je větší a má zahradu..tam ale prudí nějaký soused.. no klidně si vyslechnu něčí názory a klidně nějaké tipy v praze a okolí na restauraci s terasou nebo zahradou…
mějte se krásně i ty které jsem jmenovitě neoslovila
pusu Marie
stejně to nevydržím a večer sem stejně nakouknu..
Marusko , me se nejvic libi ten kohout (treba by slo souseda pozvat na sklenicku
)…ale ta zimni zahrada taky nemusi byt spatna! Jestli bude vedro, tak to venku zas takova balada byt nemusi…ale klimatizovana zimni zahrada…
A co mit hostinu v restauraci a potom se presunout treba k nekomu z rodiny na zahradu…
A kolik pocitate lidi ke stolu? My chteli malou svatbu a nakonec nas bylo 35…
Dekuji za pochvalu
taky budes jiste krasna nevesta a jestli muzes ukaz saticky!
Jestli mas rada kocicky, tak koukni na www.nimblecat.net to je nase chovatelska stanice
A v te fotogalerii byla asi kotatka, protoze modreho mame jen kocourka a kocicky potom i jine barvy…
Ahoj holčččiny, moc vás zdravím. Já zatím nevím nic nového. Do kontroly mám ještě týden. Takže nemám ani stanovený termín porodu.
To jsem asi tady poslední.
Podle mých výpočtů je teď mimi staré asi 4 týdny. Tak jsem nedočkavá, jak návštěva dr. dopadne a jestli je vše OK.
Jinak se cítím skvěle jako bych ani nebyla těhule, až na ty prsa. ![]()
Dobrý podvečer. Tak tak okolo sebe koukám a myslím si,že bych se alespoň na čas mohla uvelebit tady.
Dandy:Vůbec se nestrachuj,že jsi poslední,kdo nemá termín.Já jdu na prohlídku ve čtvrtek,protože dřív neměl pan doktor čas a já nic nezjistila.Takže napnelismus a cukatůra pracuje.
Mariee moc děkuji,sluníčko
…já jsem se ptala,bylo mi řečeno,že se u těhulí stává,že to může být ze žl.tělíska,…ale DR. to ani nezapsal do průkazky=nejspíš to bude bezvýznamné.Možná je to i z těch folikulů,já jsem z nich mívala obří cysty…takže kdo ví.No ale pozvali si mě až na toho 12.4.,tak to bude jistě všecko v poho
Jinak žloutkový váček vedle mimíska byl stejně velký jako mimís,tak má spíž určitě se samými mňamkami
Prostě musím se naučit vnímat to pozitivní. ![]()
Ahoj Welinko, urcite to bude v poradku, kdyby ne, uz bys neco vedela a telo by se bourilo mnohem vice. Urcite mas jen ten zanet moc. cest, to dokaze telicko pekne potrapit…
Jinak my prave obdrzeli pekne debilni zpravu - prodavame barak a ted nam volal dohodnuty kupujici (pracujem s nim na prodeji toho baraku uz pres mesic), ze jim odstoupil kupujici jejich baraku od smlouvy, takze oni odstupuji od koupe naseho!!! Jsme uplne v pr..li, protoze nemame nic moc casu na dalsi akci. Tohle je fakt prusvih, dneska ho teda davame znovu na trh a modlime se, aby nastal zazrak… Tak nam drzte palce… Linda
Zdravím,
kočičky omlouvám se, že nebudu reagovat jednotlivě, prcek ještě nespí, ale vše jsem dočetla.
Info z KO s novým dr. jsem moc spokojená
nedělá hned UTZ, tedy mě ojednal na 12.4. a podle toho jak dopadne se naplánuje krev, průkazka atd. A info pro holčiny, co se zlobí na dr. že je nechávají čekat, tenhle dr. říkal, že udělat obrázek váčku umí každej trouba, že on preferuje „ruční vyšetření“ a kerej dr. tomu nevěří, bude asi robot, ať se nebojim, dle jeho jsem určitě těhotná asi tak kousek za 6týdny, tedy shodně s termínem dle MS a ať se učím čekat, že se mi to bude těhu ještě hodit, a že když má někdo moc UTZ nenutí ho nic věnovat se vlastním pocitům a tělu, že je třeba mu důvěřovat, tedy pokud není nějaký důvod vše velmi pečlivě sledovat, tedy po nějakých předchozích peripetiích a na můj dotaz upřesnil, že CS mém případě není peripetie, že obě jizvy, zevní i vnitřní se mu moc líbí
Tohle je tedy přesně přístup pro mě, někomu jinému vyhovue jistě něco jiného, já to psala jen pro útěchu, těch co „čekají“
tak pa a pokud nevytuhnu u uspávání tak se ještě zjevím, ale dnes jsem celý den dost malátná, mám i normálně nízký tlak, a teď se to umocňuje, a nespala jsem po o, tak riziko že vytuhnu je
![]()
pa Mia
AHOJ HOLKY! Tak jsem přelouskala ty 3 a půl strany, co jste tu od včerejšího večera naškrabkaly…
Jsme ukecané jako bláááázen…jedna jako druhá!
NICO - moc ti to slušelo a manžílek je sympaťák. Já sem raději odkaz na fotky dám až budou i v práci vědět o Qeebovi.
Náhoda je blbec a bůh ví, kdo sem všechno kouká. ![]()
MARIEE - jasně, že nás tvoje svatební šílenství ZAJÍMÁ!!! Prošly jsme si tím (taky si pamatuji, že to se mnou kámošky moc neřešily - obzvlášť některé) a taky jsem sháněla tipy kde se dalo. Nakonec jsme měli svatbu NÁÁÁÁDHERNOU…hostinu jsme měli v jedné restauraci na okraji Prahy a hlavní oslavu na zahradě u mých rodičů…taky jsme měli postavený takový ten stan a lavice a grilovalo se a byla naložená kuřátka a tak. Jediná vada byla, že nám moje máma jaksi zapomněla alespoň ukázat dorty (svatební, co byl na hostině jsme naštěstí aspoň viděli a rozkrájeli, ale ty další…) a taky na nás nezbylo moc jídla na druhý den, protože to máma nějak v euforii rozdala, takže jsme druhý den, večer po svatbě jeli nakupovat.
To si taky pohlídej a raději si odlož na druhý den stranou jakoby „vaší výslužku“, ať nemusíš nakupovat a vařit. Je to takhle brzo po svatbě fakt opruz, když s tím navíc nepočítáš.
Jo a na tý naší zahradní party jsme zapomněli fotit, což mě samozřejmě do dneška taky moc mrzí.
Je dobrý (protože profifotograf tam většinou už není), dát to prostě jednomu z hostů na starost…nebo poprosit všechny, aby vzali svoje foťáky, fotili všichni a pak se udělala ještě jedna sešlost nad všema fotkama a vy si vybrali ty, které chcete udělat…v době digifoťáků lze udělat třeba i po e-mailu, když na to přijde.
Hodně toho zorganizovala a vymyslela moje ségra (svědkyně) se svými dvěma skoro dospělými dcerami…bylo to moje zlatíčko a hlavně - měla na mě zklidňující vliv, takže super. To je taky důležitý…dobří svědci. ![]()
Krásný místo na svatby i s malou teráskou je Hanavský pavilon na Letné…nicméně nevím, jak jste na tom s rozpočtem…je to trochu dražší. ![]()
www.hanavskypavilon.cz
Jinak gratuluju všem novým maminkám a srdíčkům a termínům kontrol!
LINDUS neboooooj! To zvladnete! Kamaradka mi vzdycky rika…to se stalo jen proto, ze jeste nevis, co lepsiho te ceka! Musis to ted brat z te lepsi stranky…treba by s timhle kupcem byly problemy
Prijde nekdo lepsi a prijde vcas, nestrachuj se! Drzim vsechny pesti! (a ty znamenaji stesti). ![]()
WELINKO, zlato…ty máš furt nějaký zdravotní problém, viď, chudáčku?!
Je mi tě moc líto. Vím, jak dokáže bolet močák. Drž se kočičko a na ta ATB pozor, hezky si je prověř na netu až ti je dají!
Taky urologickej čaj…je tam spousta bylin, který by teď nemusely být OK… nicméně věřím, strašně moc věřím tomu, že zrovna ty budeš mít toho nejzdravějšího rošťáka pod sluncem! Je od začátku moc statečnej a drží se tam zuby nehty, tak se neboj! Nebo aspoň ne moc!!! ![]()
HOLKY závidím Vám průkazky…já jdu ve středu na tu krev a pak za cca. 14 dní na UTZ ve 12 tt.
Nevím, jak vám, ale mě to docela utíká…ještě nedávno jsem si říkala, že 12tt je straaaaaaaaaašně daleko a teď už jsem od něj prakticky jen 3 týdny! ![]()
Jo a jinak mám pocit, že kdybych já neměla subjektivní pocity, že mi vyrostly prsa (mám dokonce dojem, že už zase trochu splaskly) a že mi narost zadek a nahoře stehna, tak bříško nic…zatím neroste a celkově to zatím není vidět. Jen mě trochu znervózňuje, že mi lidi, co jsem dýl neviděla, říkají, že vypadám strašně zdravě a dobře… což jsem teď jedné příbuzné vynadala, že to si vždycky přijdu úplně nejtlustší a ona mě ujistila, že tak to nemyslela, ale že mám zdravou barvu v obličeji a jsem celkově taková rozzářená…
Tak je snad všechno OK a bude to tak celý těhu.
Končím…to je zas litanie! Manža už je netrpěliv a hodlá zasednout k počítači.
Pa pa a hezký zítřejší písánky. Já zas večer nakouknu. ![]()
Pa Bee
P. S. Jo a ty vyšetření (seznam), co jsem tu psala, není závazný…je to jen to, co mi dali v Gyncentru, že budu absolvovat, ale různí doktoři to asi dělají v různé termíny. ![]()
Ahoj těhulky jsem tu dneska poprvé a ráda bych se k vám přidala do klubu. Termín mám asi 17.listopadu. Taky je vám tak špatně jako mě?
![]()
Ahoj Brcko, jasne, pridej se, vitame Te na palube
. Me je teda spatne dost, sice nezvracim, ale nekdy to mam fakt na krajicku (az za krajickem bych rekla
).
Bee, diky za povzbuzeni s barackem, je pravda, ze me se tenhle kupujici nelibil, prisel mi jako takovy „macho guy“, takovej namyslenec, co sezral moudrost sveta, ale preci jen jsem chtela mit uz klid. Pokud neprodame barak, tak mame asi i po auticku
, protoze nam budou chybet penizky, co jsme chteli polozit jako akontaci. No, mozna vymyslime s bankou prefinancovani, ale i tak mi to na klidu moc nedava. Zitra tu budem mit nejake realitky, tak uvidime, se kterou se domluvime, v mezicase se pokusime prodat sami. Fakt jsem z toho cela spatna
. Linda
Ahoj holky,
prave jsem se po 15 hod dovlekla z prace. Asi jim to tam budu muset oznamit, aby na me zacali trochu brat ohledy. Jinak se bojim, ze nas Mazlik tohle pracovni tempo nevydrzi. Mazlik jsme zacali rikat ocekavanemu tvoreckovi pote, co jsme manzilkovym rodicum oznamili,ze jsme si poridili domaciho mazlicka, ktery se bude muset dlouho vypiplavat. Tchynka hned zacala lamentovat, ze jsme si meli misto psa poridit radsi mimco.. No zbastila nam to ![]()
Vitam nove prichozi tehulky!
Gratuluju ke svatbe. Do Holeckove to mam kousicek!My meli svatbu 30.7.2005 na Konopisti, obed jen pro uzkou (no 25 lidi)rodinu a pak k veceru jsme delali pro nase kamarady a zbyle pribuzne prasatko u nas na zahrade. Prislo asi
lidi. Pres den bylo strasne vedro a vecer se na nas spustil privalovy dest…Ale bylo to moc super
Všem oznamuji: JSEM RÁDA, ŽE VÁS MÁM!!!!!!
![]()
mám úplně slzy v očích když se podívám na ty milé a starostlivé rady…sráááááášně děkuji…
BRCKO: vítám, tě a né že si dáš brčko
to už nesmíš ![]()
LINDUŠ:držím palec, ať prijde kupec. Baráček prodáte, autíčko získáte! ![]()
BEE. ten pavilon je kráásný,ale nejsem si jistá jestli to není moc drahé..chtěli bychom se vejít do 20-25 lídí oběd a večer cca 50lidí..jo a také mi pomáhá ségra, vanahrazuje si svou svtbu, pač ji měla těsně po revoluci a to ještě nebylo moc na výběr..
MIO: máš pravdu nebudu šílet a budu čekat na 13.4.
WELI:já jsem to samé, už aby se ty hladiny hormonů trochu ustálili..neboj zvládneme to..aha cysty- tak polycystcké vaječníky, opravdu mohou prosakovat..cysta se odhoji jizvičkou nebo se jen zmenšuje… a může tě těši, že 12.4. budeš všecno vyprávět od dr. ty a druhý den zase já..
LIDU A DANDO: já také stále čekám stále čekám…jdu až 13.4.
NICO:jsi vtipná
taky jsem myslela na to, dědulovi přinést hned panáčka slivky (máme ji dost) a výslužku dopředu, abych ho získala
zahrádku ted moc nemáme a navíc pokud by lilo, bylo by dobré mít mokrý program- střechu nad hlavou..je to přeci jen za měsíc..počzy lidí jsem psala výše..kohout u mě také vede..
a ty číči- tos mi raději neměla ukazovat…to se budu muset někdy přijet podívat…někdy najdu tu starou fotku mé čiči a řekneš mi svůj názor, jaká byla- našli jsme ji-pardon tedy to jsme si 2 měsíce mysleli, omylem jsme ji ukradli sousedům
nezlobili se, vytrhli jsme trn z paty..chtěla u nás zůstat, fakt říkala to ![]()
pa pa dobrou
krásné klidné sny všem maminkám
M.
zítra budu až večer- jdu pro jahody, maruška ![]()
radul děkuji za blahopřání, nějako jsem tě omylem vynechala …tak příjdeš mávnout, když to máš za rohem, ne
vedro a pak déšt, dám cokoli, když letos nebude sněžit ještě v květnu..
M.