Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
26.3.06 21:20

Ahoj holky
konečně jsem se dostala na net.

Zdravím nově příchozí těhulky

LINDO v Německu jsem byla jako AU-pair a urodiny jsem byla moc spokojená že jsem si z ročního pobytu udělala 4letý:-)) bylo to tam super, rodina byla fajn, ale tak nějak jsem po těch letech potřebovala změnu. Tak jsem se rozhodla vrátit domů a jsem tomu moc ráda. Pořád jsem tam měla pcit že jsem ta češka co se přišla do německa vdát a najít si tam práci.

Včera jsme byli u našich v Brně a na tom veletrhu. No nevím jestli mám být nadšená nebo zklamaná. Kočárků tam byla spousta, lidí taky:-)) Ty kočárky co jsemměla vyhlídnutý na internetu mě ve skutečnosti docela zklamaly. Počítám že naše dítko bude zase obřík jak byl adámek a většina těch nových super vozítek je docela malá. Tak zas nic nevím.

KAČULKO kde máš v Brně rodiče????? Já jsem z Bohunic:-)

KOnečně mám spravený PC tak jak budu mít čas písnu i přes den.

Zatím pa a dobrou
Anni+brouček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
26.3.06 21:25

Pajino, babicky chybi i nam… A to i zde v US. Manzelovo rodice od nas bydli 11 h autem, rozhodne to neni na vikendove obidky ci odpoledni kavicky :( . Jeho rodice mam moc rada. Mamka je uplne nejbajecnejsi a tatove (jeden „pravy“, druhy nevlastni) jsou take super, mam proste 2 tchany :D . Ale neuzijeme si jich vubec. Stejne tak nasich… Ted v Nemecku to zase bude do Mostu dalka, dobrych 8 h a to v pripade dobre situace, ze nebudou nejake zacpy, objizdky a podobne. S hlidanim to bude urcite pech.

Dendul, muj manzel by vriskal radosti, kdyby mel uz starsi deti jako mas Ty :) . On si porad mysli, ze je stary tata (33 let), ja mu porad rikam, ze ne, ze je akorat. Na mimi se ovsem naramne tesi, odpocitava se mnou dny do prvni prohlidky, hladi mi brisko, kdyz mi neni dobre (coz je ted skoro porad), tak se pekne postara o domacnost. I kdyz ted to ma hodne usnadnene, protoze jsme uz bez nabytku, ten putoval do Nemecka, aby byl brzy k vyzvednuti. Zijem tu jen o gauci, skoro jak trosecnici :D . Vam uz prichazi vecer a ja prave premyslim o odpolednim slofiku, take jste porad tak unavene??? A posledni dva dny je mi hure (blivno stavy) nez bylo minuly tyden. To telo zas nevi, co by roupama!

Vsechny moc zdravim, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
26.3.06 21:38

Linduš, to je super, že se o tebe manžel tak stará :D Mému bývalému je taky 33 let a kdyby kluci nechodili k tchánovi, tak tátu ani nevidí. Absolutně nemá o ně zájem, narozeniny, svátky, nic. Zaplatí svoje alimenty 2500,– a tím pro něj vše končí. Ale zas na druhou stranu je to lepší, než kdyby jim kupoval bůhvíco a pak bych byla u dětí já ta špatná a zlá a tatínek hodnej, protože jim dá co chtějí, to bych se pak zbláznila :cry:

To já měla dneska super bezblivný den, že by to už přestávalo? No uvidíme zítra :D

Anni - jak jsi psala o tom blbým pocitu v Německu, tak to samé tam měla a má moje sestřenka, je tam pořád, ale všude si tahá jakousi nálepku, že je Slovenka, asi to teda nevadí každému, ale třeba rodičům jejího přítele :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.3.06 21:39

ahoj ahoj, ne nikam jsem Vám neutekla :wink: , jak se zmínila dandulka)…ale vzhledem k tomu, že neumím počítat :lol: a dr. mi ještě ani neřekla TP nevím kam patřím…podle propočtů na různých inter. str. je to 28.říjen-takže na svátek…uvidíme…no a bylo mi tu trochu smutno, pač mi nikdo krom weli moc neodpověděl,ale to že mi to bylo líto za to můžou mé hormonální stavy a rozhodně ne vy…jsem taková nijaká nevím kam se vrtnout, chvíli veselá, pak otrávená..ale tím bych vás neměla zatěžovat,ale psát něco hezkého…
zatím pa pa
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
26.3.06 21:46

Mariee - já to nemyslela zle :D, jen jsem tě shlédla v říjňátkách, no asi patříš tam i tam, málokomu se narodí mimčo přesně na termín :roll:
Stejně tak Liborinka má termín někdy 30. 11. , takže taky těžko říct :wink:
Ale jen u nás holky zůstaňte :wink:

A ty nálady, ty mám taky, chudák můj přítel a děti, nevědí co ode mě čekat, ale už si zvykají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
26.3.06 21:48

SEZNAMEK:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.4.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 5.4.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 7.11. Broučínek DK 10.4.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 11.4.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK 12.4.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 11.4.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa DK 3.4.
MAKOŠ(Markéta) (77,kozoroh) Zlín TP 10.11.
PAJINA (77,beran) TP 11.11. Hrášek
DENDULKA (78,beran) S.Čech TP 15.11. Mazlík
JANDULA1 TP 15.11.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK 19.4.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 27.3.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 7.4.
RADULKA1 Praha TP 20.11. DK 4.5.
MARIEE Praha DK 13.4.

MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka
DORKA (r.76) Praha TP 14.11. Drobek
MAJKA (79,štír) SVK TP 14.11.
LIBORINKA TP 30.11.

MANDA Liberec
HIKI TP 14.11.
DANDA (76,býk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
26.3.06 21:53

DENDULKO ty blbý pocity jsem měla hlavně u rodičů mého přítele a taky na úřadech, když jsem se byla informovat třeba kvůli vízu a tak. Jinak ta moje rodinka a známí byli moc fajn a podporovali mě. Už jsem doma skoro 4 roky a pořád sí píšeme a voláme. Po té dlouhé době co jsem u nich strávila se tak nějak naše rodiny sloučili dohromady. takže je beru za rovnoprávný příbuzný:-)))

MARIE promin že o veletrhu píšu až ted a. když už ti to je asi na nic ale dřív jsem se na net nedostala. Ale myslím že jsi o nic nepřišla. \jestli budeš mít cestu do Brna tak se zajed podívat do Shoping parku je tam veliký CHICCO a mají tam snad všechny značky kočárků. skoro jak na veletrhu. a jsou tam moc ochotní.
 Anni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
26.3.06 21:53

Mariee, i ja mam vykyvy nalad jak blazen. Jsem vesela a najednou se vesim na manzela, ze je mi smutno a nic me nebavi a co kdyz nebude mimi v poradku :( . Hormony nam davaji pekne zabrat, ale obecne nastesti u me pretrvava dobra nalada, jen nekdy to zkratka nesu hure…

Ta nalepka „cizinky“ z chudeho Vychodu, vim, o cem mluvite. Ja jsem mela ten pocit take, ale musim rict, ze zde v US mi nikdy nikdo nedal nic takoveho najevo. Oni Evropu berou tak nejak jako celek, stejne jako my USA, tak ty rozdily neberou tak tragicky. Bala jsem se treba toho, jak vezmou nas vztah manzelovo rodice (navic jsme laska pres internet, haha) a musim rict, ze vse bylo naprosto v poradku :D . Cela jeho rodina me bere a to i zarputili zatvrzeli Amici, co nemaj moc radi cizince. Pochopili, ze my jsme uplne stejni jako oni a ze to, ze oni jsou ze Zapadu a ja, pro ne, z Vychodu, ze me nedela horsiho cloveka a z nich ne lepsi lidi. Takze ve finale jsem s timto pocitem bojovala spis ja nez me okoli. Ale vim, ze v Nemecku je to jine, nebo v zapadni Evrope celkove.

Uplne jsem zapomnela pogratulovat vsem, co oznamovali radostnou udalost o tomto vikendu :D . U nas vse probehlo jen po telefonu, tak jsme nevideli nikoho vyrazy osobne, jen par znamych, co mame zde v okoli, ale i to me hrozne potesilo, kdyz jsem videla radost v jejich oblicejich :D . Nasi porad teskni, ze neuvidi, jak mi roste brisko a ze mi nemohou s nicim pomoc :( . Jo jo, nic neni zadarmo :D .

Dendul, mas pravdu, ze je lepsi, kdyz se ex nesnazi lasku deti si kupovat, kdyz uz neni schopen te uprimne. Vsak ono mu jednou dojde, jak moc toho ztratil. Tak, jdu na ten slofik, padaji mi uz vicka. Pa, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
26.3.06 21:54

Tak a je to!!!

A Mariee.......teda jestli ti to nebude vadit, tak ti napíšu TP 1.11. !?!? Já ho budu mít asi na průkazce taky říjnovej, tak ne abys nám utekla!!!!! No každá ted stejně přenáší..... :roll:
Jo a já měla PM 21.1......takže táák…Bee, se taky sotva vleze do listopadu, proto taky matka pluku!!! No takže tady koukej zůstat :lol: :lol:

Jo a taky vám musím oznámit…že poslední 3 dny mi už není ble ble…takže nezoufejte, když u vás tyto stavy jsou…BRZO NEBUDOU!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
26.3.06 22:02

Tady je to samá matka pluku :D To je dobře, aspoň my, co jsme s termínem zaostalejší, budeme vědět kam směřujeme a co nás v nejbližších dnech a týdnech čeká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
26.3.06 23:52

Tak jsem zvladla slofika, ale jen 40 minutek, nemohla jsem zabrat, i kdyz jsem byla k smrti unavena a byla jsem kazdou chvilku vzhuru. No tak pujdu brzy aspon vecer (to mi necini problemy, jsem sedmispac :D ).

Kacul, doufam, ze jsi to psala Ty s tema odeznivajicima nevolnostma!!! Diky za dobre zpravy, ja se kazdy den modlim, aby to byl uz ten posledni, kdy je mi nevolno. Mimi si u me musi zoufat :D . Nastesti je pry prvni trimestr tak nejak udelanej, ze to mimi nese statecne, dlabanicko musi nastat az v 2. a 3. trimestru… Ale jak vsechny vime, ne za dva, jen decentne a hlavne zdrave (haha, nedovedu si predstavit, ze mi jeste nekdy bude chutnat zdrave jidlo…). V chytre knize jsem se docetla, ze jen o 250 - 350 kcal vice nez je nas obvykly denni prijem. Hmm, stejne naberu 30 kg ani nemrknu :D . Papa, dobrou noc, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
27.3.06 07:29

Kaculko,
chybi Ti v tabulce moje DK 29.3. - už jsem z toho nervózní pro jistotu od minulého týdne… :wink:
Přeji všem pěkné ráno - u nás teda moc pěkné není - pošmourno, voda visí ve vzduchu (nemá ani sílu padat k zemi) - takový listopad… :(
Tak ať se vám daří víc, než jak vypadá to počasí :)
 Domi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.3.06 07:56

lehké špinění

Ahoj všechny,
rozšířila jsem vaše řady, taky patřím k listopadkám. Chci se zeptat na jednu věc: skoro každý den trošičku špiním, no špiním, vypadá to spíš jako kdybych si „ucvrkla“, břicho mě občas pobolívá jako před menstruací, jinak jsem v pohodě. Nemáte zkušenost, zda je to normální? K doktorovi jdu až příští týden :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.3.06 08:53

Dobré ráno těhulinky :lol:
Káčulko nahlašuji, že mám další kontrolu 7.4. a dostanu prý i průkazku :lol: Taky Ti patří můj hluboký obdiv za seznámek :D
Holky vzpomněla jsem si, že doktor mi řekl, že okolo 29.5. ( tj. cca 15 týden ) bych měla jít na T test. Nevíte nějaká o co jde ??
Vím, že Bee psala ten přehled kontrol a vyšetření,ale nic takového jsem nenašla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
27.3.06 09:30

AHoj

Ahoj holky,jsem ráda že jste mě vzali k sobě,zatim žádné nevolnosti, tak doufám že ani nepřijdou, jen mě bolí prsa. Dneska chci zavolat k dr. a domluvit se s ní kdy mám přijít! Všem vám přeju krásný den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí