Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
26.3.06 11:09

Ahojky všem..

Bee ,zprávička mi došla…jakmile budu mít trošku sil,v klídečku si ji přečtu.Moc a moc díky.Od večera se kroutím,je mi hodně na zvracení,usínala jsem s docela nepříjemnou bolestí,po stranách podbříšku.Víc nalevo.Ráno jsem si myslela,že jsem to vážně dostala.Slupla jsem 2×Magne B6 a trošíčku se to zklidnilo.Snažím se nepanikařit,ale moc mi to nejde…
Holčinky přepadává vás to taky takhle?
Jinak Utrogestan fakt nikde není,mně dali Duphaston(prý má trošičku pozměněnou krystalickou mřížku,měl by bý lepší=no ty doplatky o tom svědčí). :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
26.3.06 12:09

Ahoj

Ahoj holky, vezmete mě k sobě?? Dneska ráno jsem si dělala testík a jsou tam // hurá, snažili jsme se od listopadu, doufám že se neraduju předčasně!!! TP 30.11 takže se k vám jen tak tak vejdu!! No ještě nevím kdy mám vyrazit k dr.?? Co myslíte, nemá ultrazvuk, takže na krev!
No doufám že bude vše v pořádku! Jsem hrozně ráda, že i my budeme brzy RODINA!! Hurá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.3.06 12:56

krásnou neděli…
jsem z toho deště otrávená..ale zase veselá že jsem tedy jak jste mi opravily už první den v 10tt..

MIO:no musí to bý honička…s kličíkem a ještě pěhulka :o …jinak máme podobný obor já jsem sestra a stud. tělěsnou a pracovní výchovu zdravotně postižených..to je docela podobné, třeba tvé zkušenosti někdy využiji :P

BEE:moooooc gratuluji k oznámení mimi..pochopila jsem dobře že je těhu i svagrovka? :wink: my jsme ještě ani nestihly oznámit svatbu (6.5.) a mimi budem vzhledem k mému zdr. stavu oznamovat po svatbě a moc se na to těším…budeme tvrdit, že někdy se halt svatební noc povede tak, že jsi po ní v cca 16tt :roll: ty chceš do prahy a já chci zase kousek za prahu,ale taky kupujeme byt v praze,aale já chci předzahrádku a ten můj terásku jao ty..tak jestli se některá přijedete k nám podívat na gardeen party nebo teraso party zatím nevím.. :?: in-line? super, můžu s tebou počítat za rok na in.linech na letné shazovat nybytá kg :lol:

WELI:podobně, bolí mi občas hustě v odbřišku a panikařím…a na to jaké jsem si již užili peklo, mi nedali žádné léky ani do foroty domů kdyby něco..jsem z toho nervozni a stále mi připadá, že péče mé dr. není úplná (doufám, že se mi to zdá)..,vlastně mi udělala 2× UZ a těh prúkazku mi vystaví někdy v půlce dubna..nevím asi jet to OK..ach jo..

LIBORINKA: já tě vítám mezi nováčky, jsem jím také, jsem tu pár dnů a těší mi, že nová nejsem sama..a hlavně gratuliji!!!!! :D nejlepší je si dojít na krev, to máš nejjistější..z hCG, lze diagnostikovat těh dřív než z UZ…UZ je lepší tak 14 dnů po vynechání menzes, aby tam bylo vůbec něco vidět , gastační váček je fakt pidi :lol:

Krásnou i když deštivou neděli

pa marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
26.3.06 13:02

Ahoj

Zkouška metříku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
26.3.06 13:29

Mariee tak ze své doktorky jsem měla podobný pocit.Pořád jsem ji kontrolovala,…i jako laikovi(ikdyž jsem zdr.sestra)…mi bylo jasné,že si hraje na příliš velkého machra…milimetry na UTZ „házela“ od oka,..a to její neustálé „asi“…mě donutilo přejít jinam.Po návštěvě u ní jsem byla víc na nervy,než před návštěvou.Na to bolavé bříško mi dali Magne B6,cítím,že mě fakt „táhnou“ asi ty vazy kolem dělohy…ale od včera je to vážně markantní…Přestala jsem ten hořčík brát pravidelně..tak se mi to asi vrátilo.Dali ti ho taky?Je na zklidnění svalového tonu=proti křečím a na celkové psychické zklidnění.Můžeš svou Dr. vyměnit?Uleví se ti,jako mě.

Vítááám Liborku …jú,další prťáko na cestě.Těším se těším,na další zprávičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.3.06 13:36

WELI: nedali mi nic, jen listovku…jsem po mnoha operacích spodku, tak je veliká pravděpodobnost bolestí a hlavně tam bude plno srůstů… snažila se má dr. mi říci mm,ale asij sem zblblá kapacit z nemocnice…myslíš že je ok vystavení průkazky až 13.4. kdy tam jdu? musím říci, že když ležím bolesti ustanou…jo a ve středu mi řekla, že je to menší, ale že je to ok..uf..asi jsem moc vyděšená…
s výměnou se nechci unáhlit, v minulosti mi dost pomohla - záněty, operace, nádory a takové jiné lotroviny..díky mě tam začala chodit celá rodina..

mari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.3.06 13:38

Liborinko- pár stránek zpět je popsám senza návod jak na metřík :lol: teké jsem zápasila..
 maria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
26.3.06 13:51

Mariee tak to jsme na tom podobně,já za sebou mám onkologické onemocnění,operace na páteřním kanálu…a asi jak děloha těžkne,bolesti zad jsou horší a horší.Já se asi nemůžu divit,hojí se mi pánev po nehodě a spoustu dalších věcí…Takže se musíme hodit do klídečku..Já jsem byla několikrát těhu,ale vždy to skončilo po týdnu..tzv.malé potraty,v životě ženy běžné=prý tak končí až 80% těhu.Možná i proto jsem na nervíka.Vždycky když jsem měla dostat MS,měla jsem takový úplně vodový výtok…fakt potok..a to mě dneska vyděsilo.Možná mám být spíš ráda,že hormůnky pracují na plné obrátky…tak to půjdu raději zaspat..ono je to někdy lepší. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
26.3.06 13:54

Ještě k té průkazce…ono se to hrozně liší.Některý lékař ji dává dříve,jiný déle.Já ji dostala na 6+2tt,při potvrzené akci srdíčka.Tím se ale netrap,to je vážně na zvyklostech.Ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.3.06 14:15

Weli:výtoky jsou naprosto běžné..docela dobré info se dají najit v diskuzi na www.gennet.cz..a počítáš své těho od PM?
Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
26.3.06 15:18

Ahojky :D
Vítám všechny nové, i když koukám, že Mariee nám utekla k říjnátkům a Liborinka do nově založeného Prosince :wink:

Tak já hlásím,že jdu zítra poprvé k doktorovi a jsem na to pěkně zvědavá, pak samozřejmě podám info..

Ted nevím, některá z vás se ptala,kde to bydlím,že je tady málo práce, tak bydlím ve šluknovském výběžku,ale upřesnovat se mi to moc nechce, co kdyby náhodou :D

Špatně mi už přestává být, jen chvilkama mě to přepadá,ale ted většinou jen ráno.

S těma průkazkama se to fakt liší, ale já bych ji měla dostat zítra, což jsem vyrozuměla z rozhovoru se sestřičkou, samo když bude vše OK.

Welinko mě bříško bolelo tak před 14ti dny,ale ted vůbec. Hodně odpočívej.

Bee - taky gratuluji k oznámení o těhu :D

Všem pěkné nedělní odpoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
26.3.06 15:37

Ahojky,
tak se také hlásím do „listopadového klubu“
Překvapilo mne, kolik už nás je a jak to tu žije.
Zkusím se tím teď pomalu prokousat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
26.3.06 15:37

Mariee děkuji,vím,vím…o výtocích.Jenom se mi to s tou bolestí pospojovalo,..no určitě znáš ty těhu spojovací myšlenky :lol: Jinak já jsem dle poslední MS 9+3tt,ale protože přesně víme(byla jsem nemocnici :oops: ) kdy miminko vzniklo a vše tomu i odpovídá,jsem teď míň. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
26.3.06 15:42

Zdravím,

a vítám Radulku chvíli to vypadalo, že po 17-tém už nikdo … napiš jaký máš TP, mám naději, že pozdější :lol: :lol:

tak ony se nám rozutíkávají :cry: příště je nechám v omylu :lol: :lol:

a já jsem jak přejetá parním válcem a trápí mě zažívání, prujem a větry, což břichu neprospívá … ale dnes dorazila Těhu halenka, to budu břichatá kočka

• Citovat
  • Upravit
1450
26.3.06 15:43

Vítám Radulko :D :D :D

Pak napiš nějaké info o sobě a Kaculka tě hodí do seznámku :D
A rozhodně ti nezávidím to prokousávání se celou diskuzí - 80 stránek je 80 stránek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí