Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj koceny,
rano jsem se sem poprve zaregistrovala i kdyz vas uz ctu delsi dobu. rada bych si s vama povidala, protoze tak nejak se nemam komu sverit…kamaradkam jeste nechci rikat, ze jsem tehule, ale potrebuju se nejak ventilovat. napr. dneska…krasne odpoledne, mam teda neschopenku, ale mam vychazky…tak jsem s kamoskou prochazkovala a vsude jsme potkavaly kocarky a stastne maminy…,ale jeste ji nechci rict, ze uz jako jo…protoze jsme chteli obe zaroven a jim to nejak zatim nejde…no a tak jsem dneska resila, proc si nezapalim, proc si nechci dat kafco, proc nechci jit do naseho klubiku…jenze tam je zakoureno, tak ze neni videt…takze po dnesnim odpoledni uz asi nemusim zapirat, protoze se o nicem jinym nebavime,porad jen ty spunti maly.,,,,ale mam nejak takovej pocit, ze to snad nechci rict nikomu, ale pritom z toho mam radost moc velkou i manzel je nejstatnejsi, ale..... proc mam takovej pocit, vzdyt se nemam za co stydet, ba naopak.,,,ale i nasim mi to dalo ducha, nez jsem se donutila to rict. mate nekdo taký takovy pocity. jsem v 5+5 a vubec mi neni spatne, rano se mi nadherne stava, akorat nemam vubec hlad jen zizen. tak krasnej vecer a zejtra se tesim zase na vase prispevky…
Ahoj Igino, me zacalo byt spatne prave nekdy v polovine 6. tydne, tak abys to nezakrikla
. Jinak Te tu vitam, ja sama jsem cerstva, pisu sem asi 3 nebo 4 dny. Jinak me se to, ze jsem tehotna, take moc nechtelo oznamovat, protoze jsem se bala, ze to vsude vyzvonim a pak se neco zvrtne a ja v te bolesti budu od tisice lidi poslouchat otazky, jak se ma drobecek… Za to muj manzel, ten byl jak chorej. Ten to hned po prvnim pozitivnim testu vytroubil vsem v praci, pak obvolal celou svoji rodinu (skoro jak Hujerovi) a me to zacalo byt lito, ze cela jeho rodina a pratele se raduji a u nas to nevi ani ti nejblizsi… Tak jsem sla take s pravdou ven, i kdyz trosku se sebezaprenim. Ale na druhou stranu jsem to chtela vyrvat do sveta, jakou jsem mela radost! Je to takova zvlastni smeska pocitu
. Jeste jsem nebyla na prohlidce, jen u praktickeho doktora jsme sondou poslouchali srdicko, ale neslyseli
, nicmene sonda mela lepsi usi a namerila krasnych 174 uderu za minutu, coz je pry zcela v normalu
. Zitra jdu na svoji prvni prohlidku, tak doufam, ze ted uz to srdicko i uslysime. Mej se hezky, Linda
TEDA HOLKY
VY JSTE UKECANÝ
![]()
Dendulko, Strampličko Moc gratuluju ke zdárným prohlídkám. Moc Vám, tedy nám
Přeju aby každá dopadla co nejnejnejlíp. ![]()
MARIE My jsme svatbu měli 16.7.2005 a když si to tak vybavuju, tak 14 dní před tím lilo jak z konve, asi to chytla i NICO ![]()
V předvečer ještě lilo a byl strašný vítr. Ale ráno… obloha jak vymetená
Měli jsme ji na Dobříši a hostinu na zahradě u baráku. Byly to nervy hlavně s počasím, sice jsme měli velikánský stan, ale kdyby pršelo, tak nic moc. Měli jsme 90 lidí a můžu Ti říct, že jsem si to moc neužila. Byly to vlastně jen nervy, protože sehnat catering, který všechno zapůjčí, uvaří, přiveze a připraví byl výkon. Takže to dopadlo tak, že jsem si svatbu upamatovávala jen z fotek. Ale podle fotek byla fajn
![]()
Linduš Díky za podrobné info k T-Testu. Mimochodem.. bydlela jsem 19 let v Mostě ![]()
BEE Jak to jde v práci ?? Je tam lepší klima ???
Ahoj holky, dobré ráno ![]()
teda, tady se vzpomíná na svatby… Mariee, ten předsvatební shon Ti docela závidím ![]()
My se brali vloni na čarodějnice (30.dubna). Manžel chtěl v květnu, ale moje babička pověrčivá by to nepřežila, takže jsme se dohodli už na podzim před tím, že to uděláme posledního dubna a vzbudíme se do května
No a zjistili jsme, že 30.4.2005 je sobota, takže to vyšlo úplně krásně. Dlouho jsme to tajili - i před rodinou. Oznamovali jsme jim to 2 měsíce před svatbou - to bylo dost legrační
Manželovým rodičům jsme nakukali, že je moje maminka zve na návštěvu (cca 75 km) a mojí mamince jsme nabulíkovali, že manželovi rodiče chtějí hrozně moc přijet. No vzájemně se divili, proč zrovna teď, když je sněhová kalamita
No a jak jsme tak seděli u kávy a bábovky v obýváku, tak jsme jim řekli, že se nejdřív chceme omluvit za tu kamufláš, ale že nám bylo líto to někomu říkat dřív a že se teda za 2 měsíce budeme brát. No byli z toho pořádně v šoku!!! (a to jsme spolu chodili už 7 a půl let a žili přes 5 let!!!)
Pak jsme ještě jeli k manželově babičce, kde jsme to taky oznamovali. Přijel tam taky manžův brácha s přítelkyní. Tak jsme jim řekli, ať si na 30.dubna udělají volno, načež oni nám řekli, ať my si volno uděláme na půlku září!!!!!! - to jsme fakt nikdo nečekali, že budou bratři ohlašovat svatby v jeden den
![]()
Jéjda - nějak jsem se moc rozepsala
Tak stručně: obřad jsme měli na zámku Jánský vrch v Javorníku - to je skoro u polských hranic, 2,5 hodiny z Olomouce… Hudbu jsme měli živou - kamarády na kytary (nakonec zpívali Nohavicovo „za kopci hořely stodoly, havrani kroužili nad poli, stařenky smály se do dlaní, že navěky jsme spolu svázaní…“ - teda ještě teď mám slzy v očích…) Svědkové byli naši kamarádi, kteří tak trochu mohou za to, že jsme se poznali. Po obřadu oběd s rodinou a po obědě přesun na chatu a oheň a kytary a spousta kamarádů a zpívání až do rána… Prostě přesně tak, jak jsme si to představovali. I počasí bylo kráááásné. Oblečky jsme si nechali šít u jedné šikovné švadlenky - měli jsme oba stejnou barvu - krémovou, přírodní materiál („lehce“ mačkavý
), šaty jsem měla úplně jednoduché áčko a takový kabátek na ně, aby mi nebyla zima (vše stejný materiál i barva) a manžel měl krémové kalhoty a vestu a bílou košili. Všichni nám říkali, že jsme vypadali jako dva andílci ![]()
No opravdu nejkrásnější den v našem životě ![]()
Maruško, tak Ti přeji, ať na ten svůj den taky moc vzpomínáte, je to nádhera…
Dobre ranicko!!!
Ja dneska malinko smutnickuju ![]()
V noci me vzbudila krec v podbrisku, ze jsem se nemohla ani hnout…muzicek me utesoval, ze to nic neni, ze to od toho jak se tam cervicek roztahuje. Spinim porad stejne ![]()
Odpocivam, leky beru a vic uz udelat nelze…ach jo. Tak mam zase po te vcerejsi radosti trosku depku a chmury na dusi… Tak se chodim porad kontrolovat…holky, jeste ze vas mam a muzu se tady vypovidat…
Je krasne cist si tady vase zazitky ze svatby. My se brali v Ceskem Brode v historickem podzemi, byli jsme tam teprve treti svatba a bylo to krasne, takove neobvykle.
Jen jsem ti chtela, Marusko , rict, at si to HLAVNE uzivas. Pover organizaci jine lidi, at ma kazdy neco na starosti a ty s muzickem jen pohodicku. A na kocicky se klidne prijed podivat
na navstevy jsme zvykli a cici taky
a za chvili budou mrnousci…
Dobré ránko ![]()
Byla jsem na krvi a dostala průkazku, ale je to ještě ta rozkládací, sestřička říkala, že ty knížečky jsou blbější, ale to je jedno. Tak termín mi spočítala, jak jsem předpokládala na 15. 11. a na délku cyklu se mě nikdo neptal. Podle početí by to ovšem mělo být 22. 11., takže týden sem týden tam, prostě v listopadu ![]()
Další KO je 18. 4. ![]()
Jo a fotku jsem včera nedostala, ale neva, možná příště, UTZ má doktor v ordinaci, tak příště ji na něm vyžebrám ![]()
Jdu si pročíst, co jste napsaly, pa ![]()
Čauky.Nico neboj.Všechno bude v pořádku. Vem gratuluji k úspěšnýcm prohlídkám, mě čeká ve čtvrtek.
SEZNAMEK:
BEE (76,rak) Praha TP 1.11. Qeebo
KACULA (79,rak) Praha TP 1.11. Mimčula DK 3.4.
MARIEE (75,panna) Praha TP 1.11. DK 13.4.
DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 29.3.
LINDUSA (79,beran) USA TP 3.11. Alien/Puppy DK 28.3.
IVETT (81,váhy) Praha TP 3.11. Kulíšek DK 5.4.
STRAMPLICKA (79,kozoroh) Karviná TP 4.11. Bublinka
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 7.11. Broučínek DK 10.4.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž TP 7.11. DK 11.4.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Pokorňátko DK 12.4.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 11.4.
MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11.
EDIK (r.77) za Prahou TP 10.11. Méďa DK 3.4.
MAKOŠ(Markéta) (77,kozoroh) Zlín TP 10.11.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK 6.4.
DENDULKA (78,beran) S.Čech TP 15.11. Mazlík DK 18.4.
JANDULA1 TP 15.11.
IGINA (78,štír) TP 16.11.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 10.4.
TINES (81,beran) Brno TP 17.11. DK 19.4.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK ???
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 7.4.
RADULKA1(75,vodnář) Praha TP 20.11. Mazlík DK 4.5.
LIBORINKA TP 30.11.
EVIKRA
DANDA (76,býk)
MILI (r.71) TP 13.11. Bambulka
DORKA (r.76) Praha TP 14.11. Drobek
MAJKA (79,štír) SVK TP 14.11.
HIKI TP 14.11.
LIDUNKA ???
BRCKO ???
Ahojky těhulky !!!!
![]()
NICO ......drž se…určitě to bude v pořádku.....Jen mě napadlo, jestli baštíš Magnezium!?!? Takže dál odpočívej a kdyby se to opakovalo, tak šup zase k Dr…
DENDULKO.....gratuluji k průkazce!!!! Je uplně jedno jakou máš,ale hlavně že jí máš!!!!!!!! Já myslim taky vyfasuju tu starou ![]()
JINAK UŽ MI JE DOBŘE!!!!
A my měli svatbu 24.4.2004 a byla super.....Měli jsme jí v Průhonicích na zámeckém nádvoří a hostinu pak na konci Písnice a měli jsme 20 hostů na hostině a večer asi 50 lidiček…No prostě bezva!!!!! I na ten večer jsme zůstali v té samé hospůdce, jen jsem se přesunuli o patro níž…hrála živá kapela…BOBMA!!!
Zatim hezký den
![]()
Ahoj holky,
ted koukam na seznamek a vsimla jsem si , ze Mazlika ma i Dendulka. Snad to nevadi?
Jeste par doplnujicich info: 1975, Vodnar
Nejdu na tu kontrolu moc pozde? (4.5), vsechny jdete nejpozdeji v pulce dubna. ![]()
Ja to snad nevydrzim a preobjednam se. Ale zase jestli je vsechno v poradku…
Spatne mi je v podstate cely den. Jsem takova malatna, ale nezvracim. Zatim.
Kamaradka zacala zvracet az v osmem tydnu, taze asi jeste nemam vyhrano, co?
Jo mimochodem zrovna tehle holcine se vcera narodil Davidek!!
Tak nam vsem preju, at se za par mesicu muzeme radovat stejne jako ona
Kaculko , Mg nejim, protoze uz zobu pilulek jako duchodkyne ![]()
pradoxne vcera jsem vypila celou magnesii…a v noci krec…tak to nejak nechapu, ale budu ji pit dal.
Uvidime, snazim se myslet pozitivne ![]()
Tohle jsem napsala bez přihlášení
Anonymní píše:
Ahoj holky,
ted koukam na seznamek a vsimla jsem si , ze Mazlika ma i Dendulka. Snad to nevadi?
Jeste par doplnujicich info: 1975, Vodnar
Nejdu na tu kontrolu moc pozde? (4.5), vsechny jdete nejpozdeji v pulce dubna.
Ja to snad nevydrzim a preobjednam se. Ale zase jestli je vsechno v poradku…
Spatne mi je v podstate cely den. Jsem takova malatna, ale nezvracim. Zatim.
Kamaradka zacala zvracet az v osmem tydnu, taze asi jeste nemam vyhrano, co?
Jo mimochodem zrovna tehle holcine se vcera narodil Davidek!!
Tak nam vsem preju, at se za par mesicu muzeme radovat stejne jako ona
Cau holky,
tak jsem to vcera opravdu zakrikla, rano me bylo…no ono mi je porad, jak kdybych nekde randila do rana a docela toho vypila. uz treti den nejak nemam na nich chut, jim strasne malo…a to je u me co rict, protoze jsem od prirody zrout. Jinak pro KACULKU doplnuji informace…jsem 78, štír a TP mam 16.11. a jeste mu nijak nerikame, protoze s manzelem se nejak malo vidim a nestihli jsem to vsechno jeste probrat…je porad na skoleni, ale uz mu ted ve ctvrtek konci, takze se ozvu… co to znamena DK? jsem total laik, porad me zajimala jen praca a najednou jsem tehotna a mam zivot uplne naruby. honem se snazim vsechno dohnat…jeste, ze tady jste a dozvim se spoustu veci od vas.
Maruško, tak to je super…svatba byl muj nejkrasnejsi den, celej den jsem byla totalka mimo…prijde mi snad, ze si ani nic nepomatuju jen ten pocit stesti........no a my jsme meli svatbu loni v srpnu, naplanovali jsme ji 3tydny predem…rodice malem odvezli…, ale jsme zivym dukazem toho, ze se to da stihnout i s zivou muzikou a skoro stovkou hostu…meli jsme to venku v jedny hospudce na vesnici…venku vonelo prasatko a hrala hudba…a hlavne kamaradi nam pripravili takovou zabavu, ze se to vsem tak moc libilo i babicce a tem starsim......takze si to opravdu uzij do posledni vterinky, protoze na to se nezapomina...........
krasnej den holky
Tak DK je další kontrola, abysme věděly, kdy se můžeme těšit na další informace
Nebo taky DATUM kontroly, jak kdo chce......
NICO …myslim, že křeč v bříšku měla i Ili od vás z deníčku a magnézko bere třikrát denně hned od začátku těhu…takže jen na další kontrole nahlaš a jedna pilule navíc se ti už ztratí
Budete s Miminkem ale oba v pohodě…je to jasný ![]()
Radulko .....nejdeš tam 5.4.????? nepopletla jsi to?????
Omlouvám se,že o mě nic nevíte.Ty otázníky u jména se mi nelíbí a tak to raději napravím, rok narození 79, znamení beran.Ostatní doplním buď ve čtvrtek,ale spíše až pozdějí, protože pan doktor nemá v ordinaci UZ a slíbil mi,že jakmile za ním přijdu s pozitivním testem pozve mě k sobě do nemocnice.Už abych to měla za sebou a věděla na čem jsem.Zatím předpokládám,že TP bude kolem 6. 11.